|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: OCC Senior 2011-01-18, 23:11 |
O księżach/ księdzach ?? |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-01-19, 20:54
|
|
|
| TNT napisał/a: | | To gdzie mamy sobie żartować |
tutaj
http://forum.motocyklisto...jami-p-vf23.htm
| TNT napisał/a: | | Proszę o uzasadnienie gdzie podziały się nasze posty |
zostaly wydzielone jako nic nie wnoszace do dyskusji. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-19, 21:01
|
|
|
Tia i jak będę chciał zażartować w danym temacie z czegoś to może mam odnośniki wstawiać? Proooszę Cię To jest zwykłe poczucie humoru a nie jakieś obrażanie żeby warnami straszyć |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-01-19, 21:10
|
|
|
szkoda slów Trotyl oczywiście całkiem poważnie mówie, żeby nie było że nie w temacie. A jako że to dział offtop, to właśnie dorzuciłem troche offtopu |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-20, 00:59
|
|
|
A co w tym:
http://www.youtube.com/watch?v=cCJVaMzXB4E
jest złego? Tu się nikt nie nabija z religii żadnej tylko z moherów (tych prawdziwych)
jakby nie było to tylko dwie deski zbite na krzyż, nikt nie miał prawa ich tam stawiać w ogóle i powinni to od razu uprzątnąć jak kupę innych śmieci. nikt nie pomyślał, że to obraziło uczucia religijne wielu ludzi innych wyznań żyjących w tym kraju. to nie rok 966, czasy się zmieniły, jest wolność wyznania i zarówno KK jak i każda inna religia powinna z dala trzymać łapy od polityki i ekonomii - W KOŃCU.
A wszyscy Ci obrońcy KK powinni też się zapoznać z drugą stroną medalu i tym co się dzieje za czarną kurtyną. Ile jest tam afer, matactwa, często jest schroniskiem dla pedofilów i innych skrzywionych jednostek, a wszystko jest tuszowane i to nie tylko przez media ale i same różne instytucje. Policja, Prokuratura, Sądy - wszyscy obchodzą się z 'czarnuchami' jak z jajkiem bo się boją :] |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2011-01-20, 12:30
|
|
|
| mała* napisał/a: | tak- ja jako ten jeden z większych spamerów też uważam że to dział gdzie można sobie na odstępstwa pozwolić, ale te czorne krzyżyczki do góry denkami i stempelki nawołujące do dżihadu można by se podarować
To już chodzi o dobry smak a nie tematyczność |
A jesli mnie akurat odwrócony krzyż odpowiada bardziej od tego nieodwróconego to co? Musze to zachować tylko dla siebie? Bo co? Bo tak trzeba? Tak nakazuje etyka? W dupie mam takie etyki. Jeśli tutaj tez nie wolno to może zmienić nazwę forum na forum katolickich motocyklistów. Jest dział offtop więc o co chodzi? Ave satan |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
ozzy39

Motocykl: GSXR 600 K2
Imię: Krzysiek
Wiek: 56 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 140 Skąd: Katowice Wnc .
|
Wysłany: 2011-01-20, 18:45
|
|
|
| mała* napisał/a: | | Szatana zostawicie już w spokoju | Godosz jak byś wyszła z klasztoru .... |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-21, 20:44
|
|
|
| mała* napisał/a: | Widzisz, TNT, temat wiary i jej aspektów jest trudny.
A co najlepiej robić z trudnymi tematami ?
Omijać je
A tak poważnie, mochery mocherami, i też uważam, że trzeba to tępić, bo pod krzyżem urządza dyskotekę, a później a autobusie zdycha, żeby jej miejsca ustąpić, bo ona bidulka taka schorowana.
W kwestii samego KK, nie lubię się powtarzać, ale w drodze wyjątku- religia dzieli ludzi. Wiara natomiast ich łączy.
Każda religia ma swoje wady i zalety. Nie ma doskonałej.
Tak samo jak z ludźmi. Ideały nie istnieją. Po prostu.
Przede wszystkim trzeba umieć być człowiekiem. |
i w kazdej religi są ukryte zasady etycznego postepowania m.in te zasady odruzniaja nas od zwierząt i obojetnie czy ktoś jest buddzysta czy ateista jak trzyma sie tych zasad to jest dobrym człowiekiem i moze sobie wierzyc nawet w latajace podpaski jesli to powoduje że jest dobrym człowiekiem
a ten twoj kumpel satan ..... ciekawe co powie że sie na niego powolujesz
a w gruncie rzeczy to smieszne kłucisz sie z religia i wiarą ale jednak w niego wierzysz hmmm jakas hipokryzja Proponuje zanim zaczniesz przyznawać sie do satanizmu to poczytaj coś dowiedz sie co to jest naczym to sie opiera albo wpadnij dam Ci troche materiałów i skontaktuje z kumplem który był..... albo lepiej pojedż do sącza na ulice kolejowa bodajże 29 i zapytaj o fabsa ..... a póki gówno wiesz to zawrzyj pomyjok bo w ten sposób napewno nie walczysz z KK |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-21, 21:54
|
|
|
| Cytat: | a teraz na spokojnie powiedz mi
o ch*j Ci chodzi | reszta mojego tekstu | Cytat: | a ten twoj kumpel satan ..... ciekawe co powie że sie na niego powolujesz
a w gruncie rzeczy to smieszne kłucisz sie z religia i wiarą ale jednak w niego wierzysz hmmm jakas hipokryzja Proponuje zanim zaczniesz przyznawać sie do satanizmu to poczytaj coś dowiedz sie co to jest naczym to sie opiera albo wpadnij dam Ci troche materiałów i skontaktuje z kumplem który był..... albo lepiej pojedż do sącza na ulice kolejowa bodajże 29 i zapytaj o fabsa ..... a póki gówno wiesz to zawrzyj pomyjok bo w ten sposób napewno nie walczysz z KK | była do tego satanisty z chudowem w tle znaczy sie do | DragstaR1 napisał/a: | A jesli mnie akurat odwrócony krzyż odpowiada bardziej od tego nieodwróconego to co? Musze to zachować tylko dla siebie? Bo co? Bo tak trzeba? Tak nakazuje etyka? W dupie mam takie etyki. Jeśli tutaj tez nie wolno to może zmienić nazwę forum na forum katolickich motocyklistów. Jest dział offtop więc o co chodzi? Ave satan | spoko mała nie do Ciebie sorki za zbyt duży skrót myślowy |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-21, 23:03
|
|
|
| Każdy satanista to zwykły katolik. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-21, 23:17
|
|
|
| magik napisał/a: | | moze sobie wierzyc nawet w latajace podpaski jesli to powoduje że jest dobrym człowiekiem |
-Magik, jest Bóg, czy go nie ma?
-Nie ma Boga... Jest MOTÓR
-Nie ma.
-Nieee maaa niee maaa!
-Nie ma!
http://www.youtube.com/watch?v=mNg3TuXL7Do |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-21, 23:41
|
|
|
| TNT napisał/a: | | Magik, jest Bóg, czy go nie ma? | czytaj nad mooim avatarem ja jestem Bogiem wiec nie mów ze mnie nie ma bo............. :/ jesteś zwykłym kłamcą hehehe
Jesli mnie pytasz o zdanie to powiem coś za co wszyscy mnie zasztyletuja ale chuj im w dupe i to taki długi zeby gały im wypłyneły Ja uwarzam że jest Bóg jest jeden jedyny Bóg a czy to Jahwe czy allah czy los czy szczęście czy czas czy ma jakies inne imie to dla mnie nie ważne ja wiem ze jest i swoim pierdoleniem choćbyście mieli mnie rozjechać albo spalic nic nie zmienicie. Poprostu doświadczylem tego na własnej skórze, z reszta juz o tym kiedyś pisałem na SB wiec Ci co maja wiedzieć wiedzą |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-22, 02:29
|
|
|
No co Ty Powiem Ci, że jesteś chyba pierwszą osobą podzielającą moje poglądy
Heh u mnie sprawa wygląda tak: wierzę w Boga (czy jakkolwiek kto sobie tego u góry nazywa w danej religii) i to nie dlatego, że ktoś mi to wpoił, tylko nie umiem sobie wyobrazić tego, że tyle fajnych rzeczy stworzyło się samo z siebie - o tak pewnego dnia jebitnął se piorun w kupkę atomów i się jakiś grzyb czy inne cholerstwo urodziło... a potem wyewoluowało w tyle nawzajem wpierdalających się gatunków z człowiekiem na czele I nawiasem też kilka różnych doświadczeń życiowych...
Ja po prostu nie wierzę w KK, nie wierzę że te monumentalne budowle i przepych mają kogoś jednoczyć, nie wierzę że kilku kolesi w czarnych kitlach ma monopol na wyznaczanie tego, co jest dobre a co złe, ma niezaprzeczalny kontakt z tym u góry bo? bo co? bo sami siebie nawzajem wybierają i decydują który może a który nie? hah jak mam coś do powiedzenia temu u góry - nazwijmy go sobie Bogiem, dla jaj Motórem, czy w innych religiach inaczej, to robię to sam w swój sposób, o. I dlatego nie jestem ateistą, ale też do końca katolikiem ani czymkolwiek innym |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-22, 02:59
|
|
|
| TNT mówisz tak jakby to wszystko się stało w dzień miesiąc czy rok a ziemia ma ponad 4,5 miliadra lat więc to żaden fenomen, że to wszystko zdążyło powstać i wyewoluować tym bardziej, że nie wyglądało to tak, że piorun uderza w kilka atomów i powstaje grzyb bo do grzyba to daleka droga. Proponuję obejrzeć trochę programów na temat ewolucji ale nie jednego godzinnego programu gdzie pokażą rozwój planety od powstania po późny czwartorzęd tylko przynajmniej kilkanaście dotyczących różnych etapów wtedy zobaczysz, że to nie takie chop siup było i nie była tu potrzebna żadna boska interwencja tylko czas i masa bardziej lub mniej sprzyjających czynników i boga w tym bynajmniej nie widzę. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-22, 11:56
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | czas i masa bardziej lub mniej sprzyjających czynników i boga w tym bynajmniej nie widzę | no a z kąd sie wzioł czas też wyewoluował hmm jedno pytanie na publicznym do Ciebie prezes nie musisz odpowiadać.....
co jeśli, sprzyjające czynniki=Bóg inaczej co jeśli sprzyjajace czynniki nazwiemy Bogiem, albo Bóg to te sprzyjajace czynniki?? |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-22, 12:50
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Proponuję obejrzeć (bla bla bla) wtedy zobaczysz, że to nie takie chop siup było i masa bardziej lub mniej sprzyjających czynników i boga w tym bynajmniej nie widzę. |
Heh, gdybyś tak z kontekstu całej wypowiedzi wyczuł, że piszę to 'na lekko', pewnie byś się tak nie spuszczał... Wali mnie to czy miałby to był grzyb, bakteria, pantofelek, wirus, orzęsek, czy piesek ratlerek Nie mniej zauważ, że wszystko to TEORIE naukowe jedynie. Jak zrobią kiedyś takie doświadczenie, że pierdykną tam prądem w kupkę gówna i to ożyje, to być może mnie przekonasz. A jak na razie to same poszlaki. Są też teorie że życie przybyło z kosmosu... (może od Boga właśnie?) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |