Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: OCC Senior
2011-01-18, 23:11
O księżach/ księdzach ??
Autor Wiadomość
prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2013-11-02, 06:05   

A mnie się nie chce już w wywody wdawać.Tyle we mnie złości, że mam ochotę po każdym jechać a najchętniej to wziął bym kija i lał wszystkich po wszystkim za wszystko i tak lał i lał aż by się kij złamał a wtedy wziął bym szlaucha bo ten się nie łamie. Z drugiej zaś strony mam ochotę na jakieś nastoletnie ciało. Takie dwa uczucia mną obecnie powodują.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2013-11-02, 06:53   

przeciez nikt tu nie pisze ze sie nie zgadza co do kosciola i spoleczestwa wiec nie wiem komu dalej wrzucasz prezes te swoje wywody.Jak wam tak zle to czemu nic z tym nie zrobicie? Uwazasz sie prezes za wielkiego wojownika z kosciolem to to rob,walcz z nimi ale nie piszac tu na forum bo tu duza czesc ma chyba podobne zdanie ale rob to w srodowiskach najbardziej zatwardzialych. Piszecie ze taka chujnia w tym kraju, to czemu nic z tym nie robicie tylko piszecie tu na forum, typowo polskie wlasnie-wieczne narzekanie na wszystko do okola tylko nikt kurwa nie popatrzy na siebie. Wyjdzcie na ulice, utworzcie jakis komitet,partie cokolwiek a nie tylko snujecie opowiastki we wlasnym towarzystwie co kto to nie zrobil aby dojebac czarnemu.
Mi sie tez wiele w tym kraju nie podoba ale jestem albo zbyt leniwy, niedouczony aby chcialo mi sie to zmieniac ale roznica jest taka ze ja nie bajeruje sie z kolegam co to nie zrobilem czarnym,jak to ich nie pojechalem gdy tak naprawde ani ja ani Ty prezes niezrobilismy tak naprawde NIC aby czarnym ukrucic.

Ja sie odcinam od tego tematu bo powstala wlasnie typowo polska opowiesc jak to nam zle i niedobrze a i tak rano kazdy wstaje i idzie jebac do roboty nic z tym nie robiąc.

prezesartur 

Wysłany: 2013-11-02, 13:58   

greenmack napisał/a:
Uwazasz sie prezes za wielkiego wojownika z kosciolem to to rob,walcz z nimi ale nie piszac tu na forum bo tu duza czesc ma chyba podobne zdanie ale rob to w srodowiskach najbardziej zatwardzialych.

No fakt 3 tyś zarejestrowanych urzytkowników a głos zabiera trzech z czego dwaj to moderatorzy.

greenmack napisał/a:
Piszecie ze taka chujnia w tym kraju, to czemu nic z tym nie robicie tylko piszecie tu na forum, typowo polskie wlasnie-wieczne narzekanie na wszystko do okola tylko nikt kurwa nie popatrzy na siebie.

Dlaczego piszesz, że narzekam? Ja tylko wyrażam pogardę.

greenmack napisał/a:
Wyjdzcie na ulice, utworzcie jakis komitet,partie cokolwiek a nie tylko snujecie opowiastki we wlasnym towarzystwie co kto to nie zrobil aby dojebac czarnemu.

Do zakładania czegokolwiek trzeba mieć czyste papiery a żeby w nieformalny sposób polaczków pociągnąć do czegokolwiek trzeba by mi chyba karabin do łba przystawić. Próbowałeś kiedyś? Wyobraź sobie, że ja owszem i jedyne wnioski z tych doświadczeń jakie mam to takie, że nadajecie się tylko do tego by zaprzędz was w kierat i nie warto (nie nie da się tylko nie warto) podejmować żadnych prób. Zakażdymrazem tylko było nie warto nie da się a po co.

Co myślisz, że moje podejście wzięło się z takiego jak Twoje siedzenia na dupie i pierdzenia w kanapę? Jakbyś raczył pomyśleć to zwrucił byś uwagę na to, że taki stopień pogardy jaki aktualnie mam musiał znaleźć gdzieś przyczyny.

greenmack napisał/a:
Mi sie tez wiele w tym kraju nie podoba ale jestem albo zbyt leniwy, niedouczony aby chcialo mi sie to zmieniac

Więc na dobrą sprawę nie odzywaj się a tym bardziej nie umniejszaj tego co robi ktoś inny bo nie dość, że nic nie wnosisz to tylko utrudniasz innym zwłaszcza takim pieprzeniem bo polskiego ciemniaka zmotywować w ogóle do tego by pomyślał trzeba się starać tysiąc razy ale ten sam ciemniak raz usłyszy takiego, że nie warto i dla ciemniaka już od ręki nie warto.

Reprezentujesz najgorszą z możliwych postaw.

greenmack napisał/a:
ale roznica jest taka ze ja nie bajeruje sie z kolegam co to nie zrobilem czarnym,jak to ich nie pojechalem gdy tak naprawde ani ja ani Ty prezes niezrobilismy tak naprawde NIC aby czarnym ukrucic

Wolał bym byś wypowiadał się tylko we własnym imieniu.

greenmack napisał/a:
Ja sie odcinam od tego tematu bo powstala wlasnie typowo polska opowiesc jak to nam zle i niedobrze a i tak rano kazdy wstaje i idzie jebac do roboty nic z tym nie robiąc.

Masz rację z tą różnicą, że mi wcale nie zależy na tym żeby coś się zmieniło. Aktualnie moje podejście do polski jest takie, że im w polsce będzie gorzej tym lepiej. Uważam, że ten kraj powinien przestać istnieć i liczę, że dorzyję tego jak z polaków zrobią oficjalnych niewolników albo ich wybiją a teren zostanie podzielony między obce państwa, które zrobią z niego mądrzejszy użytek. Polska nie zasługuje na to by istnieć.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2013-11-02, 16:27   

greenmack napisał/a:
Jak wam tak zle to czemu nic z tym nie zrobicie?

jedyne co bym z tym zrobił to zebrał dupę za pas w stronę cywilizacji. niestety za dużo już mnie tu trzyma.

Zrzęda 
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
Wysłany: 2013-11-02, 21:14   

I tam narzekacie. Jakoś żyję, jest mi tu dobrze (choć zawsze może być lepiej). A "Czarna Mafia" mnie gila.

prezesartur 

Wysłany: 2013-11-08, 20:26   

Dziś odebrałem zwrotne potwierdzeni odbioru wysłanego czarnemu oświadczenia woli w związku z czym w świetle prawa wystąpiłem z kościoła. Doszedł do mnie też list od ks. proboszcza gdzie spycha on odpowiedzialność na księdza odpowiedniego do parafii mojego miejsca zamieszkania oraz kurię co jak wiadomo jest nieprawdziwe. Obiecuje też modlić się za mnie i takie tam. Odesłał mi moje pismo oraz odmówił wydania zaktualizowanego odpisu aktu chrztu oraz aktualizacji moich danych osobowych.
Wyślę też takie samo oświadczenie do księdza z mojej parafii oraz kurii. Dlaczego mimo, iż sprawą tą powinien zająć się ksiądz? By było więcej potencjalnych jakich będzie można pozwać.

Tak więc następny etap to kolejne dwa pisma do drugiego księdza i kurii oraz skarga do GIODO na pierwszego z księży.

Z czymś walczyć trzeba a że dobro tego ciemnogrodu i jego mieszkańców mam głęboko w dupie w takim razie zaczynam walczyć z międzynarodową organizacją jaką jest KK.

Ja na razie zrobiłem tyle i to dopiero początek a reszta ciemniaków zrobiła już cokolwiek ?

electric 

Motocykl: Yamaha Fz1N
Imię: Paweł
Wysłany: 2013-11-08, 21:49   

prezesartur napisał/a:
w związku z czym w świetle prawa wystąpiłem z kościoła.

Czyli droga do Islamu stoi otworem :D :P

pogan 

Motocykl: Yamaha Vmax, HD Electra
Imię: Mariusz
Wysłany: 2013-11-12, 17:06   

jestem od kilku lat apostatą i mam ich w dupie. polecam dla zainteresowanych

apostazja.pl

Odpowiedz do tematu