Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: OCC Senior
2011-01-18, 23:11
O księżach/ księdzach ??
Autor Wiadomość
greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2011-01-11, 18:43   

i tu sie musze zgodzic z giemulem .

jak mi podpie..... auto.motocykl, kompa, pare skarpetek itp. to tez mam liczyc na Wasz przyjazd pod me okna abym poczuł nic braterską ?? ??

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-01-11, 19:34   

TNT napisał/a:
Nie wiem, czy Bóg byłby zadowolony z tego całego przepychu, jaki pod jego szyldem fundują sobie czarne kitle.

Jestem święcie przekonany, że gdyby istniał to byłby bardzo niezadowolony.

T_rex 

Motocykl: mam
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-01-11, 20:29   

giemul napisał/a:
zenoo , ostatnio opierdolili chate mojemu kumplowi ( drugi raz zresztą ) . Włam w nocy , na gaz usypiający . Wynieśli mu wszystko co miało jakąś wartość . Takich akcji jest masa cały czas . Ale jakby ktoś zrobił podobnie nadymaną szopkę z akcją współczulną takiej osobie to by go ludzie zwyczajnie wzieli za debila . No ale dla księdza to inna bajka , bo on tak cierpi . Czarnym należy się kop w dupę , a nie współczucie , bo sami go nie maja dla innych . Amen !

Byłeś u znajomego , i wypowiedziałeś mu tą formułkę:
giemul napisał/a:
. A ch*j mu w d*pe ! !!

Czemu nie?
Czarny z marzeniami o moto jest gorszą rasą niz twój znajomy ?? ?
Może spróbuj ,załóż ochraniacz na zeby i chwyć się mocno poręczy a jak znajomy ci otworzy powiedz mu ten przyjacielski tekst jw.

prezesartur 

Wysłany: 2011-01-11, 21:18   

Giemul nie powiedział, że patyk w oko każdemu kogo okradną tylko, że patyk w oko księdzu bo jemu się tam wielka bieda nie stanie i tak z kieszeni owieczek poleci na pokrycie strat które i tak nie są jakieś specjalne a ksiądz fizycznie się nie natyra żeby na to zapracować jak połowa z was. To było dość jasno napisane.

prezesartur 

Wysłany: 2011-01-11, 21:39   

mała* napisał/a:
prezesik, jak Cię lubię, tak mam czasami ochotę walnąć Cię przez łep :P

Wiele dziewczyn ma ochotę na różne formy kontaktu fizycznego ze mną więc specjalnie mnie to nie dziwi.

mała* napisał/a:
Gdyby była w Twoim tonie to bym się przeca nie doje**a ;)

Teraz tak mówisz...

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-11, 21:42   

ale wy kurwa macie problemy :P pmysł smiszny ale ktos chce to nieh jedzie wlazł bym na temat kościoła ale to burze wywołuje a sam nie lubie tej instytucji powiem tylko jedno dla Ciebie prezes i dla giemula i im podobnych warto zobaczyć czasem 2 strone medalu ze sa pozadni Koniec

natomiast co do pomysłu to jak to ktos napisał wczesniej to narazanie na dodatkowe kszata typu herbatka ciacho niech sobie kupi tego lapa i spokoj a jakbyscie chcieli faktycznie pomóc to podrzućcie mu nie wiem TV które stoi w garażu i czeka na wydupienie na chasiok albo nie wiem stare radzio po dziadkach zeby nie musiał zwijac kasy z tacy :P

a teraz proponuje tu wszystkim zaspiewac "... ksiadz proboszcz już sie zbliza już puka do mych drzwi...." http://www.youtube.com/watch?v=ZJxKS6phihk

T_rex 

Motocykl: mam
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-01-11, 21:47   

prezesartur napisał/a:
Giemul nie powiedział, że patyk w oko każdemu kogo okradną tylko, że patyk w oko księdzu bo jemu się tam wielka bieda nie stanie i tak z kieszeni owieczek poleci na pokrycie strat które i tak nie są jakieś specjalne a ksiądz fizycznie się nie natyra żeby na to zapracować jak połowa z was. To było dość jasno napisane.

A jak to czarny jest z powołania / uwżam że takich jest ok 20%/ co ludziom chce pomagać, a przez swoją szczerość i uczciwość zostanie wykopany na zadupie do jakiekiegoś Pierdziszewa,,aby nie psuł czarnego biznesu reszcie, a ludzie tam biedne i na tacke po 50gr lub 1zł rzucają, ..to se kupi MZtkę, a młode i bogate oszołmy bedą go mijać na Hayabusach, bo tata kupił żeby palić kapcia przed remizą,...i kto tu jest oryginał a kto podróba motocyklisty ?

prezesartur napisał/a:
Giemul nie powiedział ...

Zwykle miałeś swoje zdanie, ...a tu robisz za tłumacza, czy adwokata ? ;o

Miki72 

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
Wysłany: 2011-01-11, 21:59   

T_rex napisał/a:
, a młode i bogate oszołmy bedą go mijać na Hayabusach, bo tata kupił żeby palić kapcia przed remizą,

co gorsza jak emeryci będą go mijać na BeMkach...z tego się już chłopina nie podniesie :(

[ Dodano: 2011-01-11, 22:01 ]
mała* napisał/a:
Swoją drogą co to za Grodziec? Bo na śląsku są chyba ze 3. Sama w jednym kiedyś mieszkałam :)

wiesz mała*
gdyby to było na ślunsku to by nawet Giemul pojechał.... :D
www.motoautostrada.pl

Ola_su 

Motocykl: Suzuki Dr400S Honda CB750
Imię: Aleksandra
Wysłany: 2011-01-11, 22:05   

Zastanawiałam się czy aby napewno odezwać się w tej raczej mało kulturalnej dyskusji, ale czuję się w obowiązku ze względu na fakt iż zaproszenie wyszło odemnie.

Przykre jest to, że w całej tej dyskusji wypiowiadają się osoby, które nie mają zielonego pojęcia o kim jest mowa, dlatego dziwi mnie, że się wogóle wypowiadają i to jeszcze w takim tonie.

Zaproszenie zostało skierowane do osób, które mają chęć jechać, nie było nic mówione o herbacie, czy ciasteczkach a jedynie o dobrym słowie i wyrazach solidarności. Nie chcesz nie jedź nikt Ci nie karze.

Jeżeli wedłóg kogokolwiek z wypowiadających się osób jest to bezsęsem takiego typu forma wsparcia, to nie dotknęło go nigdy tego typu tragedia. Wiem osobiście jak ważne jest wsparcie bliskich, przyjaciół i znajomych i jak trudno jest otrząsnąć się po takiej kradzierzy, a jeżeli kogokolwiek znajomy został okradziony, to jest to również przykre, że nikt z was nie pofatygował się wyrazić swoje współczucie i chęć niesienia pomocy.

Jeszcze raz zapraszam wszystkich CHĘTNYCH w niedziele do pokazania, że wielebny może liczyć na pomoc motocyklistów.

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-01-11, 22:06   

http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
Cytat:
100 milionów złotych - takiego odszkodowania za zabrane w PRL-u ziemie żąda poznańska parafia św. Jana Jerozolimskiego za Murami.

laptop i grosze ze mszy? oni sobie krzywdy zrobic nie dadza.

Ola_su napisał/a:
to jest to również przykre, że nikt z was nie pofatygował się wyrazić swoje współczucie i chęć niesienia pomocy.

Olu... duzo jezdzenia nas czeka... zerknij tutaj:
http://forum.motocyklisto...dziono-vf26.htm

Ola_su 

Wysłany: 2011-01-11, 22:08   

Dla ścisłości Ks. Piotr jest organizatorem Zagłęboiwskiego Zlotu Motocyklowego na górze Św. Doroty w Będzinie - Grodźcu, więc Grodziec jest w województwie Śląskim.

Miki72 

Wysłany: 2011-01-11, 22:14   

Ola_su napisał/a:
Dla ścisłości Ks. Piotr jest organizatorem Zagłęboiwskiego Zlotu Motocyklowego na górze Św. Doroty w Będzinie - Grodźcu, więc Grodziec jest w województwie Śląskim.
co nie oznacza że jest na śląsku

Z całym szacunkiem Ola, nie wszystko złoto co się świeci :P

ale nie o tym chciałem

Lubię wszystkich ludzi (dopóki mnie nie zawiodą lub wk...ą) ale Wasza inicjatywa i zapodanie jej na forum wydaje mi się przesadzone, infantylne(bo nietrudno było przewidzieć rakcje reszty), z kolei wytaczanie ciężkich dział antyklerykalnych przez Giemula i resztę jest poniżej ich własnego poziomu co jest przykre.
www.motoautostrada.pl

Ola_su 

Wysłany: 2011-01-11, 22:16   

Ola_su napisał/a:
to jest to również przykre, że nikt z was nie pofatygował się wyrazić swoje współczucie i chęć niesienia pomocy.

Ar2rM napisał/a:

Olu... duzo jezdzenia nas czeka... zerknij tutaj:
http://forum.motocyklisto...dziono-vf26.htm

Przykro mi z tego powodu, jak tylko będę mogła pomóc to pomogę, potrzebuję nr VIN.

1.05.2010 i 3.05.2010 zostaliśmy okradzeni w pierwszym dniu wynieśli nam towar na łączną kwote ok 55 tyś zł dzięki temu, że znajomi zebrali się i pomogli się nam przenieść do nowego sklepu w drugim dniu wynieśli tylko kilka kasków ze starych kolekcji którycj już nie mieliśmy siły przenieść do nowego miejsca, jak sądzisz dzięki komu mogliśmy się w miare szybko otrząsnąć z całej tej sytuacj?
Nikt nam nie dał ani grosza, poprostu ludzie przyszli powiedzieli, że przykro im i pomagali nam przenosić cały towar, to buduje.

[ Dodano: 2011-01-11, 22:20 ]
Powtarzam nikogo nie zmuszam aby się zjawił, sądziłam tylko, że skoro na tym forum są osoby, które uczestniczyły w zlotach organizowanych przez Wielebnego i troszke go poznały będą chciali wziąć udział w takim spotkaniu, jeżeli nie będą chcieli to nie trudno.

Miki72 

Wysłany: 2011-01-11, 22:20   

Ola_su napisał/a:

Nikt nam nie dał ani grosza, poprostu ludzie przyszli powiedzieli, że przykro im i pomagali nam przenosić cały towar, to buduje.

zatem to zrozumiałe, że masz osobiste powody i potrafisz się wczuć w sytuację, zrozum także tych, którzy tego nie potrafią...
www.motoautostrada.pl

Ola_su 

Wysłany: 2011-01-11, 22:22   

Miki72 napisał/a:
Ola_su napisał/a:
co nie oznacza że jest na śląsku

Z całym szacunkiem Ola, nie wszystko złoto co się świeci :P

Nigdy nie pisałam, że Grodziec jest na Śląsku, wybacz ale od samego początku twierdze, że jest na Zagłębiu.
Ktoś inny to napisał
Z całym szacunkiem drogi Miki72, ale przecież nie o to chodzi prawda

Odpowiedz do tematu