|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: OCC Senior 2011-01-18, 23:11 |
O księżach/ księdzach ?? |
| Autor |
Wiadomość |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:43
|
|
|
i tu sie musze zgodzic z giemulem .
jak mi podpie..... auto.motocykl, kompa, pare skarpetek itp. to tez mam liczyc na Wasz przyjazd pod me okna abym poczuł nic braterską ?? |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-11, 19:34
|
|
|
| TNT napisał/a: | | Nie wiem, czy Bóg byłby zadowolony z tego całego przepychu, jaki pod jego szyldem fundują sobie czarne kitle. |
Jestem święcie przekonany, że gdyby istniał to byłby bardzo niezadowolony. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-01-11, 20:29
|
|
|
| giemul napisał/a: | | zenoo , ostatnio opierdolili chate mojemu kumplowi ( drugi raz zresztą ) . Włam w nocy , na gaz usypiający . Wynieśli mu wszystko co miało jakąś wartość . Takich akcji jest masa cały czas . Ale jakby ktoś zrobił podobnie nadymaną szopkę z akcją współczulną takiej osobie to by go ludzie zwyczajnie wzieli za debila . No ale dla księdza to inna bajka , bo on tak cierpi . Czarnym należy się kop w dupę , a nie współczucie , bo sami go nie maja dla innych . Amen ! |
Byłeś u znajomego , i wypowiedziałeś mu tą formułkę:
| giemul napisał/a: | . A ch*j mu w d*pe ! |
Czemu nie?
Czarny z marzeniami o moto jest gorszą rasą niz twój znajomy ?
Może spróbuj ,załóż ochraniacz na zeby i chwyć się mocno poręczy a jak znajomy ci otworzy powiedz mu ten przyjacielski tekst jw. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-01-11, 21:18
|
|
|
| Giemul nie powiedział, że patyk w oko każdemu kogo okradną tylko, że patyk w oko księdzu bo jemu się tam wielka bieda nie stanie i tak z kieszeni owieczek poleci na pokrycie strat które i tak nie są jakieś specjalne a ksiądz fizycznie się nie natyra żeby na to zapracować jak połowa z was. To było dość jasno napisane. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-01-11, 21:39
|
|
|
| mała* napisał/a: | prezesik, jak Cię lubię, tak mam czasami ochotę walnąć Cię przez łep |
Wiele dziewczyn ma ochotę na różne formy kontaktu fizycznego ze mną więc specjalnie mnie to nie dziwi.
| mała* napisał/a: | Gdyby była w Twoim tonie to bym się przeca nie doje**a |
Teraz tak mówisz... |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-11, 21:42
|
|
|
ale wy kurwa macie problemy pmysł smiszny ale ktos chce to nieh jedzie wlazł bym na temat kościoła ale to burze wywołuje a sam nie lubie tej instytucji powiem tylko jedno dla Ciebie prezes i dla giemula i im podobnych warto zobaczyć czasem 2 strone medalu ze sa pozadni Koniec
natomiast co do pomysłu to jak to ktos napisał wczesniej to narazanie na dodatkowe kszata typu herbatka ciacho niech sobie kupi tego lapa i spokoj a jakbyscie chcieli faktycznie pomóc to podrzućcie mu nie wiem TV które stoi w garażu i czeka na wydupienie na chasiok albo nie wiem stare radzio po dziadkach zeby nie musiał zwijac kasy z tacy
a teraz proponuje tu wszystkim zaspiewac "... ksiadz proboszcz już sie zbliza już puka do mych drzwi...." http://www.youtube.com/watch?v=ZJxKS6phihk |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-01-11, 21:47
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Giemul nie powiedział, że patyk w oko każdemu kogo okradną tylko, że patyk w oko księdzu bo jemu się tam wielka bieda nie stanie i tak z kieszeni owieczek poleci na pokrycie strat które i tak nie są jakieś specjalne a ksiądz fizycznie się nie natyra żeby na to zapracować jak połowa z was. To było dość jasno napisane. |
A jak to czarny jest z powołania / uwżam że takich jest ok 20%/ co ludziom chce pomagać, a przez swoją szczerość i uczciwość zostanie wykopany na zadupie do jakiekiegoś Pierdziszewa,,aby nie psuł czarnego biznesu reszcie, a ludzie tam biedne i na tacke po 50gr lub 1zł rzucają, ..to se kupi MZtkę, a młode i bogate oszołmy bedą go mijać na Hayabusach, bo tata kupił żeby palić kapcia przed remizą,...i kto tu jest oryginał a kto podróba motocyklisty ?
| prezesartur napisał/a: | | Giemul nie powiedział ... |
Zwykle miałeś swoje zdanie, ...a tu robisz za tłumacza, czy adwokata ? |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-01-11, 21:59
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | , a młode i bogate oszołmy bedą go mijać na Hayabusach, bo tata kupił żeby palić kapcia przed remizą, |
co gorsza jak emeryci będą go mijać na BeMkach...z tego się już chłopina nie podniesie
[ Dodano: 2011-01-11, 22:01 ]
| mała* napisał/a: | Swoją drogą co to za Grodziec? Bo na śląsku są chyba ze 3. Sama w jednym kiedyś mieszkałam
|
wiesz mała*
gdyby to było na ślunsku to by nawet Giemul pojechał.... |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
Ola_su
Motocykl: Suzuki Dr400S Honda CB750
Imię: Aleksandra
|
Wysłany: 2011-01-11, 22:05
|
|
|
Zastanawiałam się czy aby napewno odezwać się w tej raczej mało kulturalnej dyskusji, ale czuję się w obowiązku ze względu na fakt iż zaproszenie wyszło odemnie.
Przykre jest to, że w całej tej dyskusji wypiowiadają się osoby, które nie mają zielonego pojęcia o kim jest mowa, dlatego dziwi mnie, że się wogóle wypowiadają i to jeszcze w takim tonie.
Zaproszenie zostało skierowane do osób, które mają chęć jechać, nie było nic mówione o herbacie, czy ciasteczkach a jedynie o dobrym słowie i wyrazach solidarności. Nie chcesz nie jedź nikt Ci nie karze.
Jeżeli wedłóg kogokolwiek z wypowiadających się osób jest to bezsęsem takiego typu forma wsparcia, to nie dotknęło go nigdy tego typu tragedia. Wiem osobiście jak ważne jest wsparcie bliskich, przyjaciół i znajomych i jak trudno jest otrząsnąć się po takiej kradzierzy, a jeżeli kogokolwiek znajomy został okradziony, to jest to również przykre, że nikt z was nie pofatygował się wyrazić swoje współczucie i chęć niesienia pomocy.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich CHĘTNYCH w niedziele do pokazania, że wielebny może liczyć na pomoc motocyklistów. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-01-11, 22:06
|
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
| Cytat: | | 100 milionów złotych - takiego odszkodowania za zabrane w PRL-u ziemie żąda poznańska parafia św. Jana Jerozolimskiego za Murami. |
laptop i grosze ze mszy? oni sobie krzywdy zrobic nie dadza.
| Ola_su napisał/a: | | to jest to również przykre, że nikt z was nie pofatygował się wyrazić swoje współczucie i chęć niesienia pomocy. |
Olu... duzo jezdzenia nas czeka... zerknij tutaj:
http://forum.motocyklisto...dziono-vf26.htm |
|
|
|
 |
Ola_su
|
Wysłany: 2011-01-11, 22:08
|
|
|
| Dla ścisłości Ks. Piotr jest organizatorem Zagłęboiwskiego Zlotu Motocyklowego na górze Św. Doroty w Będzinie - Grodźcu, więc Grodziec jest w województwie Śląskim. |
|
|
|
 |
Miki72

|
Wysłany: 2011-01-11, 22:14
|
|
|
| Ola_su napisał/a: | | Dla ścisłości Ks. Piotr jest organizatorem Zagłęboiwskiego Zlotu Motocyklowego na górze Św. Doroty w Będzinie - Grodźcu, więc Grodziec jest w województwie Śląskim. | co nie oznacza że jest na śląsku
Z całym szacunkiem Ola, nie wszystko złoto co się świeci
ale nie o tym chciałem
Lubię wszystkich ludzi (dopóki mnie nie zawiodą lub wk...ą) ale Wasza inicjatywa i zapodanie jej na forum wydaje mi się przesadzone, infantylne(bo nietrudno było przewidzieć rakcje reszty), z kolei wytaczanie ciężkich dział antyklerykalnych przez Giemula i resztę jest poniżej ich własnego poziomu co jest przykre. |
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
Ola_su
|
Wysłany: 2011-01-11, 22:16
|
|
|
| Ola_su napisał/a: | | to jest to również przykre, że nikt z was nie pofatygował się wyrazić swoje współczucie i chęć niesienia pomocy. |
Przykro mi z tego powodu, jak tylko będę mogła pomóc to pomogę, potrzebuję nr VIN.
1.05.2010 i 3.05.2010 zostaliśmy okradzeni w pierwszym dniu wynieśli nam towar na łączną kwote ok 55 tyś zł dzięki temu, że znajomi zebrali się i pomogli się nam przenieść do nowego sklepu w drugim dniu wynieśli tylko kilka kasków ze starych kolekcji którycj już nie mieliśmy siły przenieść do nowego miejsca, jak sądzisz dzięki komu mogliśmy się w miare szybko otrząsnąć z całej tej sytuacj?
Nikt nam nie dał ani grosza, poprostu ludzie przyszli powiedzieli, że przykro im i pomagali nam przenosić cały towar, to buduje.
[ Dodano: 2011-01-11, 22:20 ]
Powtarzam nikogo nie zmuszam aby się zjawił, sądziłam tylko, że skoro na tym forum są osoby, które uczestniczyły w zlotach organizowanych przez Wielebnego i troszke go poznały będą chciali wziąć udział w takim spotkaniu, jeżeli nie będą chcieli to nie trudno. |
|
|
|
 |
Miki72

|
Wysłany: 2011-01-11, 22:20
|
|
|
| Ola_su napisał/a: |
Nikt nam nie dał ani grosza, poprostu ludzie przyszli powiedzieli, że przykro im i pomagali nam przenosić cały towar, to buduje. |
zatem to zrozumiałe, że masz osobiste powody i potrafisz się wczuć w sytuację, zrozum także tych, którzy tego nie potrafią... |
Miki
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
Ola_su
|
Wysłany: 2011-01-11, 22:22
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | | Ola_su napisał/a: | | Dla ścisłości Ks. Piotr jest organizatorem Zagłęboiwskiego Zlotu Motocyklowego na górze Św. Doroty w Będzinie - Grodźcu, więc Grodziec jest w województwie Śląskim. | co nie oznacza że jest na śląsku
Z całym szacunkiem Ola, nie wszystko złoto co się świeci |
Nigdy nie pisałam, że Grodziec jest na Śląsku, wybacz ale od samego początku twierdze, że jest na Zagłębiu.
Ktoś inny to napisał
Z całym szacunkiem drogi Miki72, ale przecież nie o to chodzi prawda |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |