|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: OCC Senior 2011-01-18, 23:11 |
O księżach/ księdzach ?? |
| Autor |
Wiadomość |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-12, 21:18
|
|
|
Kiedyś opowiem Ci historię kilku miedzianych dachówek pewnej pięknej parafii, może zrozumiesz |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-01-12, 21:19
|
|
|
'''Albo na Medyków... '''
przyznaje racje, mialo byc medykow;p |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-01-12, 21:23
|
|
|
| TNT napisał/a: | Kiedyś opowiem Ci historię kilku miedzianych dachówek pewnej pięknej parafii, może zrozumiesz |
Tez jestem cięty i nie cięty na czarne ale w dupie mam takie bzdurne tematy kończące na niczym.
Idzie 10 stopni ciepła i weekend tu trzeba myśleć a nie pierdołami sie zabawiać. |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-12, 21:25
|
|
|
W sumie masz rację Idę pomolestować magnesem podkładki zaworowe może w końcu wyskoczą ze szklanek, mechaniczne metody zawiodły |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-01-12, 21:54
|
|
|
 |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-12, 23:38
|
|
|
kurwa długo sie zastanawialem czy pisać ale pare postów bym chciał skomentować
wiec tak OLU
| Ola_su napisał/a: |
Jak już wcześniej napisałam czytanie ze zrozumieniem szfankuje.
Przykre!!!!!! | jak ktos przedstawia argumenty to piszesz jak wyzej a w innym miejscu | Ola_su napisał/a: |
Z twojej wypowidzi wynika, że nigdy w twoim życiu nic takiego się nie wydażyło, żadna z tragedii którą wyminiłaś i dlatego nie dziwię się, że nie rozumiesz, ale nie ważne, nie chcesz nie jedź nie musisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | oceniasz osoby których nie znasz, a skoro przeżyłas co przezyłaś jak sama piszesz to dalej mnie dziwi jak do tego mozesz porównać kradzież jak juz pisał | greenmack napisał/a: | do dzisiaj myslalem ze to forum normalnych ludzi i ze motocyklisci to tez w wiekszosci normalni ludzie ale jak teraz siedze i czytam te wypociny o jakims czarnym co mu lapka ktos podpie.... to mnie krew zalewa.
Kobieto ja ci proponuje pojechac do Katowic na ulice Chemikow do szpitala dziecięcego.
TAM DZIENNIE UMIERA JAKIES DZIECKO A NAWET PARE, JEDZ TAM Z TYM TWOIM CZARNYM I TAM SIE LACZCIE W BOLU Z RODZINAMI TYCH BIEDNYCH DZIECI CO ODESZLY A NIE PIEPRZ MI TU ZE Z POWODU ZAJUMANEGO LAPKA ROBICIE JAKIES PIELGRZYMKI, BO TO TYLKO LAPTOP I RZECZ NABYTA. A JAK TWOJEMU CZARNEMU TAK ZLE I TAK STRASZLIWIE CIERPI PO TAK PRZEOGROMNEJ STRACIE TO NIECH ZMIENI PRACE BO TO ON PRZECIEZ PRZYSIEGAL NA SWOJEGO BOGA -POMAGAC INNYM PRZEZ DZIELENIE SIE TYM CO MA, WSPIERAC LUDZI W CIERPIENIU I CO NAJWAZNIEJSZE PRZYSIEGAL CALKOWITE ODRZUCENIE PRZYWIAZANIA DO KASY, PRZEDMIOTOW I WSZELKICH DOBR TEGO SWIATA. | jedno małe sprostowanie dla kolegi kto slubuje ubustwo to slubyje w wiekszosci to są zakony i nie wszystkie napewno kameduli franciszkanie dominikanie natomiast Ci czarni Ci dziecezjalni w zyciu takiego slubu nie składaja Znam sie troche na tym takze możesz mi wierzyć uppsss moze innego słowa powinienem urzyć
zenoo musze powiedzieć ze lepiej bym nie ujoł szacunek, a i zdanie mam podobne co do ogołu | zenoo napisał/a: |
ja chodzę do kościoła i daję z pełną świadomością na tacę, w dupie mam co sobie każdy o tym myśli - moja kasa więc mogę nawet zrobić z niej ognisko. i ksiądz tego laptopa kupił sobie z pieniędzy które dostał od ludzi, którzy chcieli mu je dać, bo nie ma takiego obowiązku. może też być tak, że dostał kasę od swojej matki albo brata i za to kupił. z tego też chcecie go rozliczać?
a odnośnie podatków to moje podatki idą na wasze zwolnienia L-4, na wasze bezrobocia i inne dziadostwa, które nasz wspaniały rząd jeszcze raczy fundować. ze wspólnej kasy. piszę świadomie NA WASZE bo ja nie chodze na L-4, nie leżałem w szpitalu od jakiś 30 lat ani nie jestem od 20 lat bezrobotny. i nie narzekam, że jesteście banda darmozjadów, których między innymi ja mam na utrzymaniu.
to nie do ciebie osobiście greenmack, ale jakoś tak wyszło po twoim poście
przestańcie bić pianę o gówno, lepiej zastanówcie się jak wyjść z UE.. | ale wszczególe to kurwa taca tacą ale wkurwia mnie taryfikator mszy i uroczystości msza co łaska ale kurwa nie mniej niz 50 slub co łaska nie mniej niz 500 za to bym im nogi z dupska powyrywał wiem to z praktyki na mojej parafi, a jakby to powiedział giemul mam najgorszych czarnych z czarnych bo mam tajna słozbe watykanu do zadań specjalnych czyli SJ niby zakon a skurwiele ale oni ubóstwa nie ślubują tylko posłuszeństwo papieżowi ale z giemulem nie bede wchodził w polemika ma swoje zdanie które choc radykalne dobrze rozumiem i w wielu kwestiach podzielam natomiast ja widzialem i widze druga strone tego medalu wiec przejdzmy do tematu UE albo jak sie z niej wykaraskać heheh to jest faktycznie ............ |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-01-13, 07:55
|
|
|
Uwazajcie ! bo nikt nie spodziewa sie hiszpanskiej inkwizycji
http://www.youtube.com/watch?v=FytQkOosE9s
a tu tak bardziej serio.
http://film.onet.pl/wiado...,wiadomosc.html
ciekawe czy teraz ,skoro kk jest znowu w odwrocie, wymysli cos w rodzaju XI wiecznej inkwizycji.
edit:
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
| Cytat: | | Włamywacze obrobili mieszkanie zastępcy komendanta głównego policji generała Waldemara Jarczewskiego - dowiedział się portal tvn24.pl. Ze służbowego mieszkania na Mokotowie, w pobliżu gmachu Komendy Głównej Policji zabrali mu laptopa oraz kilka innych rzeczy. |
ironia losu co? bedziemy pocieszac generala? |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
|
|
|
 |
pogan

Motocykl: Yamaha Vmax, HD Electra
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2011-01-13, 12:46
|
|
|
Ojciec Dyrektor tym mercem raczej nie jezdził bo wozi dupsko jak nakazali w kolendzie
"przybieżeli swym Bentleyem pasterze..." |
_________________ Support The Best
Route 18
Fuck The Rest |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-13, 18:29
|
|
|
| takie akcje to zwyczajny kryminał ! Normalnie każdy by poszedł siedzieć , ale Czarnego oczywiście na kolanach przeproszą na koniec i pojadą do niego z forum hodowców indyków go pocieszać za stres ! Zdecydowana większość Księży robi interesy ! ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ ! Maja takie fory i ulgi że nie macie pojęcia więc zwyczajnie głupotą by było z nich nie korzystać . A nawet jak przegną z przepisami ( co robią nagminnie ) to nic im się nie dzieje . To państwo w państwie ! Takie akcje jak ta z indykami to jeszcze mały pikuś ! No ale to przecież Księża , więc do stópek należy padać i broń boże nie patrzeć nawet w oczy , nie mówiąc już o formułowaniu jakichś zarzutów . To święte krowy naszych czasów . |
|
 |
Berni

Motocykl: Suzuki SV650S
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-01-13, 19:27
|
|
|
To i ja się wtrącę i opowiem Wam z czym borykam się już od dłuższego czasu.
Otóż mniej więcej w połowie ubiegłego roku postanowiłem dokonać aktu apostazji, jest to dobrowolne zrezygnowanie z członkostwa we wspólnocie kościoła rzymsko katolickiego, którego procedura jest jasno określona przez watykan. http://www.apostazja.pl/
Na początek zadzwoniłem do proboszcza parafii w której moi rodzice wyświadczyli mi tę niedźwiedzią przysługę i mnie ochrzcili. Zaraz po streszczeniu mojego problemu zostałem spławiony pod pretekstem urlopu na który się ów baca właśnie wybiera i nie za bardzo ma czas teraz się takimi sprawami zajmować, poprosił o ponowny telefon za miesiąc, kiedy to będzie bardziej dyspozycyjny...
Po upływie tego terminu ponownie skontaktowałem się z "wielebnym" który oświadczył mi że apostazji może dokonać jedynie proboszcz parafii w której aktualnie jestem zameldowany. Niezwłocznie skontaktowałem się z tym osobnikiem który po wysłuchaniu mnie stwierdził: " cóż z takim problemem to proszę się zwracać jedynie do pana boga bo ja takimi pierdołami się nie zajmuję..."
Podirytowany, żeby nie powiedzieć wkurwiony (konkretnie) zaistniałą sytuacją wykręciłem nr. do kurii sosnowieckiej aby tam szukać pomocy i wskazówek. Dyżurny baca po wysłuchaniu mnie polecił napisać mi pisma do obydwu owczarni przesłane za potwierdzeniem nadania gdyż jak się wyraził wówczas sprawa będzie oficjalna i na pewno dostane odpowiedź co mam dalej począć. Wypisałem po 3 kroć dokumenty niezbędne do wystąpienia ze wspólnoty krk, poprosiłem o poświadczenie 2`ch świadków i przesłałem je jak w kurii kazano do obydwu parafii i jeszcze na wszelki wypadek do kurii. Po ok 2`ch miesiącach przyszła odpowiedź... tylko z kurii.
Z pisma pięknie opieczętowanego dowiedziałem się tyle co już wiedziałem czyli że z aktem chrztu muszę zgłosić się do parafii w miejscu mojego meldunku w której to proboszcz dokona niezbędnej adnotacji.... bla bla bla
Obecnie poza nerwami jestem jakieś 40 zł w plecy za znaczki (kuria odpowiedziała zwykłym listem za 1,55). Władny pan proboszcz tydzień temu był u moich rodziców z kropidłem i nie omieszkał dosyć agresywnie nawrzucać im czego to dopuszcza się ich syn.
Na koniec polecił mojemu ojcu który jest po wylewie jak najczęstsze zażywanie ciała chrystusa gdyż jest to w jego sytuacji najlepsze lekarstwo a które on na jego życzenie zawsze chętnie dostarczy. Zabrał kopertę i poszedł.
Niestety na skurwysynów nie ma bata! Państwo w państwie, robią co chcą a szary człowiek nic absolutnie nie jest w stanie im zrobić
Po uzyskaniu aktu chrztu mam zamiar wybrać się do w/w bacy i spróbować załatwić sprawę jak kuria poleciła. Mam nadzieję że starczy mi nerwów... |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-13, 19:37
|
|
|
kolega z tego forum załatwia obecnie całą procedurę , na pewno czyta ten temat i napisze ci PW jak i co .
Ja przechodziłem to ponad 20 lat temu . Dodatkowo chodziłem wtedy w starej zniszczonej skórze z dzinsową kataną z naszywkami metalowych kapel i nosiłem długie tłuste włosy Czujesz jaki był odbiór mojej osoby przez pasibrzucha ? Traktował mnie gorzej niż gówno na bucie ( to taka katolicka forma miłości ) . Bardzo się zdziwił jak taki wszarz zaczął mu dość merytorycznie wytykać to i tamto . Było ciekawie . W każdym razie zastanawiam się czy nie zrobić tego jeszcze raz wg obecnych zasad żeby mieć absolutną pewność że się wypisałem z klubu baranków bożych . |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-14, 09:34
|
|
|
| Berni napisał/a: | To i ja się wtrącę i opowiem Wam z czym borykam się już od dłuższego czasu.
|
Berni.. może trafiłeś po prostu na palantów, nieodpowiednich ludzi w nieodpowiednich miejscach? takich znajdziesz wszędzie- w urzedach, w Erze, w Stalexporcie, w rządzie, Sejmie, a nie tylko na plebanii.
twoja relacja jest jednostronna, więc może wziąłeś sie do sprawy jak amator to też tak cie traktują, może spróbuj - jeśli tak bardzo ci zależy - napisac pismo z podaniem przepisów o które się opierasz (Pismo Święte: Ewangelia wg św. Jana 3:16; List św. Pawła do Rzymian 10:9-10). - normalnie jak się pisze pismo do urzędu - z naciskiem na swoją wolną wolę jako cżłowieka, że chcesz się wypisać z listy katolików albo coś w ten deseń, że jesteś do gruntu złym czlowiekiem i przynosisz wstyd swojej parafii - argumentowac można przecież na parę sposobów, pod spodem możesz dopisać w załącznikach komu jeszcze wysyłasz swoje podanie więc np. Ben XVI, Città del Vaticano Roma Italy, Sekretariat Prymasa Polski:ul. Kanclerza Jana Łaskiego 7 62-200 Gniezno... po takich załącznikach, jeśli znasz hierarchię w KK twój probosz musi odpowiedzieć , możesz zaznaczyć w pismie do niego, że jeśli nie zrespektuje w/w przepisów to się poskarżysz gdzie trzeba..
możesz również skłamać, pisząc ze żenisz się z Arabką i jej rodzina w imię miłości wymaga od ciebie, żebyć przeszedł na Islam - chyba nie jest dla ciebie problemem że ocyganisz księdza?
nie wiem czy życzyć ci powodzenia, ale skoro jesteś uparty |
|
|
|
 |
Berni

Motocykl: Suzuki SV650S
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-01-14, 14:22
|
|
|
ZENOO, Sprawę bardzo dokładnie przemyślałem i bardzo dokładnie się przygotowałem, więc nie zarzucaj mi amatorszczyzny. Na każdym kroku postępowałem zgodnie z wytycznymi które oni sami ustalili. W moim poście jest napisane że zwróciłem się do przełożonych proboszcza czyli do kurii, nie zrobiło to na nim żadnego wrażenia. Sprawę po prostu olał. A kłamać nie mam zamiaru bo to jest "ich" domeną.
Pozdro |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |