Przesunięty przez: Karolina 2012-08-26, 00:47 |
Rzędówka czy V-ka ? Wasze opinie ? |
| Autor |
Wiadomość |
bart_b

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
|
Wysłany: 2012-01-29, 11:55
|
|
|
| Rafał1980 napisał/a: | | Ice man napisał/a: | | bart_b napisał/a: | | Brosik napisał/a: | | Tylko olejak czyli R4. | chu**a sie tam znasz pracuje jak młockarnia. dużo lepiej chodzi r3 triumpha albo benelli. olejak z gixa ma totalne zero kultury pracy |
ale sprzety od herbaciaży czy od makaronów są dobre dla kryptogejów albo innych dewiantów olejak jest nie do zabicia i takie przebiegi jakie on kreci to chociaz bys 3 triumphy zebral do kupy to tyle nie zrobia |
Z niecerpliwością czekam co Ci na to odpowie znawca włoskich padlin |
jak klekniesz do miecza to ci może odpowiem.
pojezdzisz kiedys porządnym motocyklem to pogadamy |
_________________ mOtOcZeWa.pL |
|
|
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2012-01-29, 12:08
|
|
|
Widze ,ze ty sie znasz znakomicie.Mam nadzieje ,że reklamowana firma w twoim podpisie nie jest twoja własnoscia bo moglbys wyrzadzic sporo szkod
Widzisz opisywany przez ciebie oldtajmer byl jednym z ostatnich porzadnych motocykli i przezyje jeszcze nie jednego z obecnie produkowanych
Ciach bajera |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-01-29, 12:13
|
|
|
| Rafał1980 napisał/a: |
Widzisz opisywany przez ciebie oldtajmer byl jednym z ostatnich porzadnych motocykli i przezyje jeszcze nie jednego z obecnie produkowanych
Ciach bajera |
dokladnie ostatnie prawdziwe przecinaki blady 900 wszselkie gsxr z klanu olejaków stare fzr z kawasaki nic nie wymienie bo niemialem do czynienia z zadnym wozem z tamtego okresu ale jak sie patrzy na to jak teraz produkuja te "jednorazówki" to szkoda gadać |
|
|
|
 |
bart_b

|
Wysłany: 2012-01-29, 13:05
|
|
|
| Rafał1980 napisał/a: | Mam nadzieje ,że reklamowana firma w twoim podpisie nie jest twoja własnoscia bo moglbys wyrzadzic sporo szkod |
a co to zmienia skoro i tak nie przyjezdzasz. kto ma korzystac to korzysta
| Ice man napisał/a: | | dokladnie ostatnie prawdziwe przecinaki blady 900 wszselkie gsxr z klanu olejaków stare fzr |
tak samo można powiedzieć ze ostatni dobry samochód to golf II. Dajcie spokój bo się słabo robi jak się to czyta |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-01-29, 13:12
|
|
|
| bart_b napisał/a: |
| Ice man napisał/a: | | dokladnie ostatnie prawdziwe przecinaki blady 900 wszselkie gsxr z klanu olejaków stare fzr |
tak samo można powiedzieć ze ostatni dobry samochód to golf II. Dajcie spokój bo się słabo robi jak się to czyta |
golf to jest dobry dla niemieckiego wiesniaka zeby w na pole dojezdzac ja osobiscie ujezdzam poloneza od kilku lat i na całą niemiecką motoryzacje mam wyłozone jak sie cos zepsuje to wyjme 30 zl kupie i sam se zrobie a w wozie z raihu to wór pieniędzy i bug wie jakie fakultety zeby przy tym robic |
|
|
|
 |
rufus

Motocykl: lep na baby ;)
Imię: rafaÂł
|
Wysłany: 2012-01-29, 19:19
|
|
|
| jak przeczytalem ze r4 musi miec 8-10 tys zeby jechal to odpuscilem dalsza dyskusje , szkoda strzepic jezyka. |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-01-29, 19:45
|
|
|
| rufus napisał/a: | | jak przeczytalem ze r4 musi miec 8-10 tys zeby jechal to odpuscilem dalsza dyskusje , szkoda strzepic jezyka. |
wiec po co ten offtop?? |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-01-30, 14:23
|
|
|
| bart_b napisał/a: | | tak samo można powiedzieć ze ostatni dobry samochód to golf II. Dajcie spokój bo się słabo robi jak się to czyta |
Pokażesz mi za 20 lat obecnie nowego Golfa czy będzie w tak dobrej kondycji jak obecne 20 letnie MKII.
Nie da się ukryć, miałbym hajs to bym się woził nowymi motocyklami i samochodami ale po maks 2 latach użytkowania bym je w pizdu sprzedawał żeby się nie użerać że zjebał się jakiś komputerek lub pękła rama w motocyklu
Z resztą tak to powinno wyglądać, ludzi powinno być stać często wymieniać motocykle i samochody a o 20 letnich przecinakach i Golfach II nie powinniśmy już pamiętać |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-30, 15:18
|
|
|
| Brosik napisał/a: | ... a o 20 letnich przecinakach i Golfach II nie powinniśmy już pamiętać |
ale to ze pamietamy tylko dobrze świadczy o producencie.
ktos tam wyzej chyba Iceman pierdolił glupoty o drogich naprawach niemieckich sprzętów i ja chce sie odnieść do tego: drogi Icemanie jezdzilem w życiu 2 fiatami 125p i 2 polonezami dobrych kilka lat do kupy, w tym jednego wlasnorecznie spaliłem. jezdzilem równiez niemieckimi szrotami łącznie z golfem II i mercedesem beczką i zapewniam cie, ze naprawa poloneza nie jest wcale tańsza i łatwiejsza od naprawy przykładowego golfa II. plus dla poloneza w tym zestawieniu to większa wygoda i na tym sie kończy lista plusów. mozemy dluzej i glebiej o tym podyskutowac jesli masz czas i ochote |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-01-30, 15:23
|
|
|
| Racja, zarówno Golf II jak i Polonez nie mają fajerwerek technicznych i naprawa obu będzie na tym samym poziomie trudności. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-01-30, 15:26
|
|
|
| Do lepszego auta części są droższe do gorszego częściej je wymieniasz. Suma sumarum lepiej mieć droższe i rzadziej pier...ć się z naprawami no chyba, że różnica w cenie tych części była by dramatyczna. |
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

|
Wysłany: 2012-01-30, 15:31
|
|
|
Akurat robie w tej branży.Oryginalny wydech do Toyoty Avensis 2,2 diesel kosztuje w ASO prawie 20 tysięcy |
|
|
|
 |
bart_b

|
Wysłany: 2012-01-30, 20:42
|
|
|
chyba cały układ wydechowy. bez przesady.
zyjemy w kraju w ktorym kazdy kazdego rucha w dupe i nie ma sie co dziwic ze nas nie stac na porządne pojazdy ale to tez nie powód twierdzen ze stare złomy ktorych sie szkopy pozbywają jako złomu to coś fajnego. bez jaj |
|
|
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

|
Wysłany: 2012-01-30, 20:51
|
|
|
Cena obejmuje tłumik końcowy z katalizatorem.Do całego układu troszkę trzeba dopłacić |
|
|
|
 |
baksiu
Ghost Rider

Motocykl: BMW s1000RR(2011)
Imię: Adrian
|
Wysłany: 2012-01-30, 21:27
|
|
|
A czy to temat o puszkach albo o motocyklach jezdzilem vtr sp1 przez prawie 4 lata miala tylko 132KM ale dotrzymywala kroku rzedowka sporo mocniejszym fakt jest troche jak wibrator i pije wiecej od r4 ale za to we winklach jest zaje... ale to oczywiscie rzecz gustu ja lubie r4 i v-ki |
_________________ Badz zawsze soba
 |
|
|
|
 |
|
|