|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Dowcipy |
| Autor |
Wiadomość |
Abaddon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-10-18, 21:47
|
|
|
Dyrektor dzwoni do żony:
– Kochanie, przyjedź, będziemy uprawiać seks u mnie w gabinecie!
– No co ty, najdroższy, przecież ty masz tam sekretarkę!
– A mogę?!
( Cris, to tak w teamcie "a co sądzisz o seksie pozamałżeńskim" ) |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-10-18, 22:25
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | ( Cris, to tak w teamcie "a co sądzisz o seksie pozamałżeńskim" ) |
Kiedyś o nim czytał. |
|
 |
procek225

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 550 Skąd: Mysłowice
|
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2012-10-21, 17:47
|
|
|
Początek XX wieku. Uboga wiejska rodzina miała jedyną żywicielkę - krowę. Kiedy nastał kolejny ranek, mąż wstał jak zwykle przed świtem i poszedł do obory ją wydoić. Niestety krowa leżała całkiem martwa. Człowiek się załamał, przed oczami stanęła mu wizja śmierci głodowej, więc wyjął ze spodni pasek i powiesił się pod powałą.
Po dłuższej chwili obudziła się żona, zaniepokojona brakiem małżonka. Od razu pomyślała, że mąż powinien być w oborze. Kiedy się tam udała i okazało się, że mąż popełnił samobójstwo, a na klepisku leży martwa krowa - jedyna żywicielka rodziny, niewiele myśląc powiesiła się koło męża, w końcu zgodnie z przysięgą małżeńską chciała dzielić jego los.
Po chwili obudził się starszy syn. Kiedy zobaczył, że łoże rodziców jest puste, a na stole nie stoi kanka z mlekiem, jak zazwyczaj bywało ale pusta postanowił poszukać rodzicieli w oborze. Jakiż był jego szok, gdy odnalazł martwą krowę i rodziców równie martwych, a okoliczności wskazywały na samobójstwo.
Pomyślał, że musi to sobie poukładać, postanowić coś, a najlepiej zawsze udawało mu się myśleć nad rzeką. Wziął więc wędkę i poszedł nad wodę. Zarzucił haczyk i w tej chwili z wody wyłoniła się postać pięknej syreny...
- Jeśli przelecisz mnie trzydzieści razy, wskrzeszę twoich rodziców, krowę i żyć będziecie w dostatku do końca waszych dni - rzekła syrena.
Niestety syn dał radę syrenie tylko 15 razy i kipnął na serce.
W tejże chwili obudził się młodszy syn ubogich rolników. Kiedy zobaczył, że izba stoi pusta, postanowił, że poszuka współmieszkańców. Kiedy zobaczył martwą krowę i martwych rodziców w oborze, bardzo zafrasowany zauważył brak również wędek. Przecież miał jeszcze brata.
- Pewno poszedł nad rzekę - pomyślał i poszedł go poszukać. Zastał porzuconą wędkę i pomyślał, że brat poszedł za potrzeba i zaraz wróci, jednak w tym momencie z wody wyłoniła się piękna syrena i zapytała:
- Ile masz lat chłopcze?
- 16...
- Hm, jeśli przelecisz mnie 25 razy, wskrzeszę twoich rodziców, brata, krowę i żyć będziecie w dostatku do końca waszych dni - rzekła syrena.
- A mogę 30?!
- No, możesz...
- A 40?
- Możesz chłopcze, oczywiście, jak tylko dasz radę.
- A 50 razy mogę?
- Tak, tak, tak! - krzyknęła uradowana syrenka.
- A nie zdechniesz jak krowa? |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-10-21, 19:59
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Pure_Evil napisał/a: | ( Cris, to tak w teamcie "a co sądzisz o seksie pozamałżeńskim" ) |
Kiedyś o nim czytał. |
Aaaa tam czytałem. Żona mi mówiła. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
| Ostatnio zmieniony przez Cris 2012-10-21, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2012-10-21, 20:07
|
|
|
| Patra napisał/a: | Początek XX wieku. Uboga wiejska rodzina miała jedyną żywicielkę - krowę. Kiedy nastał kolejny ranek, mąż wstał jak zwykle przed świtem i poszedł do obory ją wydoić. Niestety krowa leżała całkiem martwa. Człowiek się załamał, przed oczami stanęła mu wizja śmierci głodowej, więc wyjął ze spodni pasek i powiesił się pod powałą.
Po dłuższej chwili obudziła się żona, zaniepokojona brakiem małżonka. Od razu pomyślała, że mąż powinien być w oborze. Kiedy się tam udała i okazało się, że mąż popełnił samobójstwo, a na klepisku leży martwa krowa - jedyna żywicielka rodziny, niewiele myśląc powiesiła się koło męża, w końcu zgodnie z przysięgą małżeńską chciała dzielić jego los.
Po chwili obudził się starszy syn. Kiedy zobaczył, że łoże rodziców jest puste, a na stole nie stoi kanka z mlekiem, jak zazwyczaj bywało ale pusta postanowił poszukać rodzicieli w oborze. Jakiż był jego szok, gdy odnalazł martwą krowę i rodziców równie martwych, a okoliczności wskazywały na samobójstwo.
Pomyślał, że musi to sobie poukładać, postanowić coś, a najlepiej zawsze udawało mu się myśleć nad rzeką. Wziął więc wędkę i poszedł nad wodę. Zarzucił haczyk i w tej chwili z wody wyłoniła się postać pięknej syreny...
- Jeśli przelecisz mnie trzydzieści razy, wskrzeszę twoich rodziców, krowę i żyć będziecie w dostatku do końca waszych dni - rzekła syrena.
W tejże chwili obudził się młodszy syn ubogich rolników. Kiedy zobaczył, że izba stoi pusta, postanowił, że poszuka współmieszkańców. Kiedy zobaczył martwą krowę i martwych rodziców w oborze, bardzo zafrasowany zauważył brak również wędek. Przecież miał jeszcze brata.
- Pewno poszedł nad rzekę - pomyślał i poszedł go poszukać. Zastał porzuconą wędkę i pomyślał, że brat poszedł za potrzeba i zaraz wróci, jednak w tym momencie z wody wyłoniła się piękna syrena i zapytała:
- Ile masz lat chłopcze?
- 16...
- Hm, jeśli przelecisz mnie 25 razy, wskrzeszę twoich rodziców, brata, krowę i żyć będziecie w dostatku do końca waszych dni - rzekła syrena.
- A mogę 30?!
- No, możesz...
- A 40?
- A 50 razy mogę?
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-10-21, 20:21
|
|
|
| Thorgal1 napisał/a: | | Patra napisał/a: | Początek XX wieku. Uboga wiejska rodzina miała jedyną żywicielkę - krowę. Kiedy nastał kolejny ranek, mąż wstał jak zwykle przed świtem i poszedł do obory ją wydoić. Niestety krowa leżała całkiem martwa. Człowiek się załamał, przed oczami stanęła mu wizja śmierci głodowej, więc wyjął ze spodni pasek i powiesił się pod powałą.
- Ile masz lat chłopcze?
- 16...
- A mogę 30?!
- No, możesz...
- A 40?
- A 50 razy mogę?
|
Czyżbyś mieszkał w pobliżu rzeki ? |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-27, 21:44
|
|
|
Felix Baumgartner - człowiek, który skoczył ze stratosfery podjął nowe wyzwanie:
-Przejdę nocą przez Bytom!!
Podobno w kontrakcie zaproponowali mu Bobrek |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-28, 12:44
|
|
|
Four chinese, Chu, Bu, Fu and Su, decided to emigrate to the USA.
In order to get a visa, they had to adapt their names to American standards.
Chu became Chuck, Bu became Buck.
Fu and his sister Su decided to stay in China...
Starsi państwo czytają list od swojego wnuczka Jasia:
"Kochani Dziadkowie. Dziś pierwszy raz poszedłem do szkoły. Zajęcia zaczęły się od lekcji wychowawczej. Nasza pani wychowawczyni powiedziała, że zawsze, ale to zawsze, trzeba mówić prawdę. W tej sprawie do Was piszę.
Podczas ostatnich wakacji, które u Was spędzałem, pewnego dnia zszedłem do spiżarni, nasrałem do słoika i postawiłem go na półkę z konfiturami."
Dziadek chlasnął babkę w łeb i wrzeszczy:
- A mówiłem, że gówno! A ty nie, zcukrzyło się! Zcukrzyło! |
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-10-28, 12:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-10-28, 13:33
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Four chinese, Chu, Bu, Fu and Su, decided to emigrate to the USA.
Fu and his sister Su decided to stay in China... |
Skoro już jesteśmy przy angielskim to po angielsku ABANDON oznacza:
-porzucić
-odstąpić
-zrezygnować z czegoś
To tylko jedna litera różnicy. Może to jakiś znak... |
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2012-10-28, 13:41
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | Four chinese, Chu, Bu, Fu and Su, decided to emigrate to the USA.
Fu and his sister Su decided to stay in China... |
Skoro już jesteśmy przy angielskim to po angielsku ABANDON oznacza:
-porzucić
-odstąpić
-zrezygnować z czegoś
To tylko jedna litera różnicy. Może to jakiś znak... |
zrób ankiete kto jest za dymisją a kto przeciw , niech wybierze lud!
MAcierewicz musi odejść |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
| Ostatnio zmieniony przez Cortex 2012-10-28, 13:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-10-28, 13:45
|
|
|
To prawda powinien zadecydować lód.
Wsadzamy gościa do wody zamrażamy ją i jeśli przeżyje znaczy, że jest czarownicą i trzeba go zabić. Jeśli nie przeżyje znaczy, że jest niewinny i może zostać. |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-14, 06:43
|
|
|
Przychodzi Jasio do domu i skarży się mamie:
- Mamo! Dzieci się ze mnie śmieją, że śmierdzę trupem!
- Mamo!
- MAMO!!!
- No, MAMO!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |