|
Skuteczna policja... |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-01-13, 00:16
|
|
|
| In memory of K. Krawczy. |
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2013-01-13, 10:32
|
|
|
| Brosik napisał/a: | Dedykacja dla Michaszka.
Obrazek |
Ale ja nie mam nic do Policji tak szczerze mówiąc... tylko żadna instytucja nie jest idealna....
PrezesieArturze.... tak strzelałbym co ma piernik do wiatraka?? Mafia i Gangi też zarabiają 100tki tysięcy lub miliony na godne życie, ale co ma piernik do wiatraka?? Robią to krzywdząc innych lub wyrządzając innym szkody materialne i finansowe tak jak węglarze...
To czy ktoś to przepija czy zarabia na wypasione życie nie ma nic do rzeczy jeden i drugi robi to czyniąc ZŁO. |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2013-01-13, 22:04
|
|
|
No mieszkać w 5 osób na 35 metrach. Wypas po h....
Jakby swego czasu ci Twoi ideole z resztą sobie podobnych nie rozpieprzyli polski to by dziś ludzie nie musieli po wagonach łazić i węgla kraść. Gangów i mafii też by nie było bo te instytucje rozwineły skrzydła właśnie po przewrocie.
Za dużo się obsłuchałeś obłąkanych Kaczyńskich i Giertychów. Szkoda tylko, że jesteś teraz tak ślepo zapatrzony we wszystkich tych, którzy są odpowiedzialini za stan rzecz jaki Ci tak nie odpowiada.
Sory ale gadasz bez zastanowienia zupełnie jak oni. |
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
Wysłany: 2013-01-14, 11:13
|
|
|
Nie bede odpowiadał na tego POSTA bo nie lubie pisać z człowiekiem który BREDZI...
(a jednak nie moge sie powstrzymać)
Tak źle jak za rządów PO nigdy nie było gdy PiS był przy władzy
A moje zdanie na temat bakterii i patologi społecznych mam swoje, nie ważne jakie miał mój idol LECH KACZYŃSKI czy jakie ma Jarosław....
TUSK MA ZDANIE ŻE KOCHAJMY SIE MIŁOŚĆ MIŁOŚĆ, a wszystkich łoi w dupsko....
JA JUŻ NIE ODPISZE NA ŻADNEGO KOLEJNEGO POSTA DOTYCZĄCEGO TEGO WĄTKU....... |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2013-01-14, 13:21
|
|
|
Owszem nie pisz bo zachowujesz się jakbyś się urodził z 5-10 lat temu.
Pis to stare solidaruchy i wszystko to co was teraz tak boli jest efektem tego o co oni walczyli. Walczyli i wywalczyli tyle, że sobie a teraz robicie bohaterów z tych, którzy są winni temu rozpiździajowi. Gościu historia polski nie zaczeła się po roku 2000 chciaż widzę, że dla Ciebie tak. Nawet jakby 100 lat za ich kadencji było lepiej jak za Tusków to i tak by swoich win nie odkupili. Powinni do końca życia na łbie stawać żeby coś poprawić i to za darmo w czynie społecznym za to co ta banda zrobiła z krajem po 89 roku. W kilka lat załatwili kraj. Przestępczość wzrosła tak, że niepojęte. Pojawiły się mafie, strzelaniny, podkładanie bomb, korupcja na niewyobrażalną skalę, bezrobocie i co tylko (czyt. cały możliwy syf)
Zorientuj się trochę kto to te Twoje bohatery są i skąd się wzieli zanim zaczniesz zarzucać komuś, że bredzi bo puki co bredzisz sam. Weź pod uwagę nie ostatnie 10 a ostatnie 30 lat tylko uważaj bo może Ci się trochę smutno zrobić. |
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-14, 16:44
|
|
|
zgadzam się z prezesemarturem, dobrze gada.
Michał ma troche ograniczone myślenie jeśli chodzi o politykę, śmiem powiedzieć że to taki słomiany zapał na krótką chwile tematem polityki |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2013-01-14, 19:24
|
|
|
| zielony: temat o polityce już jest |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2013-01-14, 23:14
|
|
|
Michaś zachowuje się troche jakby nagle przykeciał z obcej planety albo został wybudzony po długiej hibernacji. Ostatnimi czasy obserwuję u niego ekscytację wszystkim po kolei poza tym wszystko to jakieś spóźnione. Proponuję panu podekscytowanemu poczytać trochę, obejrzeć jakiś dokument czy porozmawiać ze starszymi ludźmi tyle, że rozsądnymi a nie jakimiś menelami spod sklepu i zorientować się trochę w sytuacji sprzed roku 2000. Dla chrześcijan kalendarz zaczyna się od umownego roku 0 natomiast dla Michaszka rokiem 0 jest rok 2000.
Michasiu zachowujesz się jak typowy pisowiec - fanatyczny katol ślepo zapatrzony w obrazek protoplastów braci Mroczek i ich piaskownicy niedopuszczający do siebie nawet myśli mogącej zmącić uw widealizowane obrazek. Jeśli zacząłeś budować swój światopogląd to chociaż podejdź do tematu porządnie a nie na hura i z wyłączonym myśleniem chłonąc jak gąbka durne propagandowe hasełka i stwierdzenie kretynów.
Twoi idole to współodpowiedzialni rozpieprzy kraju chcesz czy nie. Zdecyduj się jesteś kretynem czy nie. Jeśli nie to rusz w końcu kiepałą i zajrzyj na to co jest na odwrocie świetego obrazka. A jeśli wolisz ślepo wierzyć w wykreowane przez ludzką wyobraźnię postaci to sory ale jesteś kretynem i nie mamy o czym dyskutować bo z fanatykami nie zwykłem. |
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Karolina
Moderator

Motocykl: Brak
Imię: Karolina
|
Wysłany: 2013-01-15, 10:29
|
|
|
| Panowie, resztę uprzejmości proszę wymienić na PW. |
_________________ Ryk silnika - me serce w jego rytm tyka |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2013-01-15, 17:25
|
|
|
| Michaszek, taki mądry PiSol jesteś a nie umiesz się logicznie odnieść do którejkolwiek wypowiedzi Prezesa. |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|