|
Skuteczna policja... |
| Autor |
Wiadomość |
Abaddon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
jonasz
Motocykl: turystyk
Imię: Joszko
|
Wysłany: 2012-06-14, 23:12
|
|
|
| Zachowali się prawidłowo. Jest przekroczenie, jest kara. O czym tu dyskutować? Może tylko raz powinien dostać 5 kul? |
|
|
|
 |
Adek

Motocykl: Virago 535
Imię: Adrian
|
Wysłany: 2012-06-15, 11:56
|
|
|
| no i prawidłowo! Tylko teraz zapewne tak jak pisał Yogi, zajmie się nimi prokurator...policjantami rzecz jasna, czy czasem nie przekroczyli uprawnień... |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-06-15, 16:03
|
|
|
| Adek napisał/a: | | no i prawidłowo! Tylko teraz zapewne tak jak pisał Yogi, zajmie się nimi prokurator...policjantami rzecz jasna, czy czasem nie przekroczyli uprawnień... |
Nic nowego- zawsze tak jest, z tą różnicą, że prorok ma 3 miesiące na przestudiowanie sytuacji, a policjanci mieli sekundy... |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-06-15, 18:52
|
|
|
No ok. Strzelali - tam to norma. Freeez - jak nie to strzał.
Wiecie co mnie zaszokowało na tym filmie? Cholerna reakcja debili, którzy to nagrywali - czysty śmiech, jakby oglądali komedię w TV a nie śmierć człowieka. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-06-15, 22:34 Re: Skuteczna policja...
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Cytat: | | Policja w Los Angeles zabiła młodego człowieka, który nie reagował na wezwanie do zatrzymania się. Wcześniej rozbił metalowym kijem szybę w barze, po czym zamachnął się na policjanta. Dostał dwa razy po pięć kul. |
http://wiadomosci.gazeta....ul__WIDEO_.html
Nie dożyję takiej Polski... |
Wszedł facet kupić łopatę przypomniało mu się, że zapomniał paragonu chciał się szybko wrcić to dostał 10 kul. |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-04, 16:40
|
|
|
"Dwaj policjanci z komendy wojewódzkiej w Katowicach zostali ukarani dyscyplinarne za marcową interwencję antyterrorystów w jednym z katowickich mieszkań. Szukając tam groźnego przestępcy, funkcjonariusze poturbowali niewinnych ludzi, bo pomylili piętra.
Jeden policjant dostał naganę, drugi - ostrzeżenie; ten drugi przez rok będzie pozostawał pod szczególnym nadzorem.
Decyzje dotyczące kar są nieprawomocne; ukarani policjanci mogą się od nich odwołać do Komendanta Głównego Policji"
to ich pokarali
pechowy lokator miał złamaną rękę, kobieta również poturbowana a mieszkanie do remontu.
może ktoś wie więcej jak zakończyła się sprawa z oskarżenia cywilnego przeciwko katowickiej policji? |
| Ostatnio zmieniony przez zeno 2012-09-04, 16:42, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-09-04, 22:28
|
|
|
| Poturbowana ? Złapał ją za wszarz i walił jej baniką o podłogę aż jej zęby połamał. Banda ... frustratów z małymi (....) K. |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-04, 22:35
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Złapał ją za wszarz i walił jej baniką o podłogę aż jej zęby połamał. |
bo to zła kobieta była.... |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-04, 22:43
|
|
|
| do póki do policji bedą przyjmowani ludzie z podstawówką albo gimnazjum to jestem za obecnymi przepisami, ba nawet odebrał bym niektórym prawo noszenia bo sorry ale jak mnie zatrzymuje głąb w mundurze i nie umie powiedzieć o co mu chodzi czego chce ode mnie, a wystarczyło powiedzieć żeby zgasić papierosa bo nie można palić przed dworcem pkp, ale wziął by mnie ..... ....... ....... spałował albo zastrzelił i by było w wiadomościach że w akcji zatrzymania groźnego przestępcy który próbował zbiec kolejami śląskimi i przy próbie ucieczki został smiertelnie postrzelony Nie zabity tylko smiertelnie postrzelony |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-09-04, 22:52
|
|
|
| zeno napisał/a: | | bo to zła kobieta była.... |
To zamiast walić bańką o podłogę mogli ją przynajmniej kulturalnie zgwałcić.
| magik napisał/a: | | do póki do policji bedą przyjmowani ludzie z podstawówką albo gimnazjum to jestem za obecnymi przepisami, ba nawet odebrał bym niektórym prawo noszenia bo sorry ale jak mnie zatrzymuje głąb w mundurze i nie umie powiedzieć o co mu chodzi czego chce ode mnie |
Zobaczył taką facjatę to mu mowę odebrało. |
| Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2012-09-04, 22:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-04, 23:37
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | zeno napisał/a: | | bo to zła kobieta była.... |
To zamiast walić bańką o podłogę mogli ją przynajmniej kulturalnie zgwałcić.
|
Czy, aby nie nawołujesz do popełnienia przestępstwa ? (pomimo, że ścigane jest na wniosek osoby pokrzywdzonej). |
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-09-04, 23:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-09-04, 23:55
|
|
|