|
Skuteczna policja... |
| Autor |
Wiadomość |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-09-05, 09:04
|
|
|
| magik napisał/a: | | do póki do policji bedą przyjmowani ludzie z podstawówką albo gimnazjum to jestem za obecnymi przepisami, ba nawet odebrał bym niektórym prawo noszenia bo sorry ale jak mnie zatrzymuje głąb w mundurze i nie umie powiedzieć o co mu chodzi czego chce ode mnie, a wystarczyło powiedzieć żeby zgasić papierosa bo nie można palić przed dworcem pkp, ale wziął by mnie ..... ....... ....... spałował albo zastrzelił i by było w wiadomościach że w akcji zatrzymania groźnego przestępcy który próbował zbiec kolejami śląskimi i przy próbie ucieczki został smiertelnie postrzelony Nie zabity tylko smiertelnie postrzelony |
Magik jak już chcesz pisać to sprawdź przynajmniej jakich ludzi przyjmują do policji...
Minimum to przynajmniej średnie wykształcenie a i tak obecnie większość z kandydatów ma wyższe. O reszcie nie będę pisał bo to jakieś opowieści dziwnej treści, bo jakoś nie che mi się wierzyć, że policjant nie potrafił powiedzieć żebyś zgasił papierosa... |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-05, 11:25
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | | a i tak obecnie większość z kandydatów ma wyższe. | wyższe z macania kur na grzędzie albo teologiczne, bo patrząc na niektórych filozofów z drogówki to aż bym ich kodeksem lał żeby zapamiętali wykładnie NSA NS i TK
Może teraz przyjmują ze średnim bez matury ale ten kolo był grubo wcześniej przyjmowany. I tak nic nie przebije żółtodziobów z prewencji co się bawili w dobrego i złego gline za dużo filmów się naoglądali <lol>
| Kamyk napisał/a: | | że policjant nie potrafił powiedzieć żebyś zgasił papierosa... | noo dokładnie tak było a do tego koles miał wąsa jak Cris
PS żeby nie było był chudy więć to na pewno nie Cris |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2012-09-05, 11:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-09-05, 19:19
|
|
|
Ja pierdziu teraz trzeba założyć temat beznadziejnych lekarzy, żeby nie powiedzieć yyyyyyyy nie powiem bo tampon będzie, tak samo na handlary na targu, można jeszcze i na innych wjechać, dajcie sobie spokój wszedzie są ludzie i ludziska albo jak kto woli klamki. Śmiac mi się chce jak czytam te tematy |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:02
|
|
|
| Ale handlarz z bazaru nie nosi broni i nie zastrzeli Cie |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:06
|
|
|
| magik napisał/a: | | Ale handlarz z bazaru nie nosi broni i nie zastrzeli Cie |
przyjmiesz zakład?
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:55
|
|
|
| No tak....... Uświadomiłeś mi ze powinienem dopisać w majestacie prawa |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-06, 02:34
|
|
|
w stanach (...) K. by Ci pałę z shotgun'a byle wieśniak za samo wejście na jego działkę... to tyle jeśli chodzi o 'klamki'. nie mów że czujesz się taki zagrożony. i tak w tym kraju mało który policjant odważy się użyć broni bo zaraz dostanie zarzut od proroka...
a mało tego system prawny działa jeszcze bardziej na niekorzyść obywateli. bo jak w nocy zastaniesz w swoim domu złodzieja z Twoimi fantami i 'pukniesz go w pałę' n/n przedmiotem znajdującym się pod ręką, do tego jeszcze załóżmy że w czystej samoobronie, to wiesz kto będzie odpowiadał przed sądem? TY. Za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu biednego złodziejaszka który miał cytuję p. Peję "życie kurewskie". Nagle Ty staniesz się katem biednego stworzenia przed którym przecież wciąż stoi wizja resocjalizacji, prawdziwego Polaka i katolika, jak mogłeś skrzywdzić poszkodowanego życiem bliźniego swego. może jeszcze pójdziesz siedzieć. może jeszcze będziesz musiał mu zapłacić odszkodowanie. a gnój dostanie dozór raz w tygodniu i zawiasy. a kogo obchodzi że był w Twoim domu i mógł Ci wsadzić kosę między żebra? aj tam aj tam. pewnie biedaczek był głodny...
a że trochę dziwnych ludzi pracuje w policji (z resztą jak i wszędzie) to cóż na to poradzić. idź do lekarza też trafisz alkoholika konowała co wytnie nie tą nerkę. idź do mechanika to wymieni Ci wszystko poza tym co naprawdę jest zepsute. idź do mięsnego i dostaniesz mielone myte w płynie do naczyń a świecące w ciemności. przykro mi ale żyjemy w takim kraju ludzi o takiej mentalności. w każdym kraju 'Ci u góry' dymają społeczeństwo; gdzieś lepiej gdzieś gorzej. ale gorzej być zawsze może. patrz ruscy / ukraina. za żart trafia się na syberię albo znika beż śladu choć biorąc pod uwagę członkostwo w tej śmiesznej UE i gospodarkę wielu sąsiadujących krajów... to rzeczywiście jesteśmy czymś w rodzaju 3-go świata. peace |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-09-13, 17:30
|
|
|
konkurs na najlepszego policjanta 2012
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
| Ostatnio zmieniony przez T_rex 2012-09-13, 17:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bananamonk

Motocykl: FZ6
Imię: Johny
|
Wysłany: 2012-09-13, 18:03
|
|
|
Wygrał?
Porażka totalna, ludzie na jazdach lepiej slalomem śmigają... |
_________________ Omnis homo mendax...
"Ćwiczenie jest złem i służy tylko tym, którzy nie są idealni!" |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-13, 18:59
|
|
|
hmmm porażka co tu dużo mówić... |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2012-09-13, 23:09
|
|
|
| i nikt mu nie kwiczy, że zdarł gmole czy buty |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-13, 23:46
|
|
|
gymkhana pełnym ryjem i to takim ciężkim klocem |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2012-09-14, 08:53
|
|
|
http://www.gloszabrza24.p...komendy-policji
dobrze ze im śniadania nie ukradli
 |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
| Ostatnio zmieniony przez benzin 2012-09-14, 08:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2012-09-14, 10:28
|
|
|
| benzin napisał/a: | http://www.gloszabrza24.pl/zagrozenia/6260-w-bialy-dzien-zlodzieje-dokonali-zuchwalej-kradziezy-z-terenu-komendy-policji
dobrze ze im śniadania nie ukradli
Obrazek |
hehehe |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
|
|