Otwarty przez: OCC Senior 2011-01-18, 23:11 |
O księżach/ księdzach ?? |
| Autor |
Wiadomość |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:32
|
|
|
| bo o tym tutaj gadamy . Żałuję że dałem się znowy sprowokować . Ten temat mnie zwyczajnie rozdrażnia i miałem już sobie odpuszać takie gadki . |
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:33
|
|
|
| prezesartur napisał/a: |
Dla mnie to wcale tak śmiesznie nie wygląda bo z pierwszej szkoły z wykształcenia jestem elektromonter. |
Więc jak Cię okradną to do Ciebie przyjdę z flachą |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:34
|
|
|
| zenoo napisał/a: | | Brosik napisał/a: |
Broń w dłoń i dołączajmy do giemula Sprzeciwmy się największej sekcie |
to ja jeszcze teraz czekam na jakąś krucjatę przeciw Żydom i Arabom ... ciekawe kto pierwszy pójdzie podpalić meczet |
http://www.youtube.com/watch?v=PuRgQ8AR6Ww z tym też trzeba walczyć |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:34
|
|
|
| To przyjdź z flachą i jaką młodszą koleżanką żeby każdy coś z tego urwał bo abstynentem jestem i nawet wina mszalnego nie piję. |
|
|
|
 |
Dzika Czika
Dzika Czika Papryka

Motocykl: Honda
Imię: Aga
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:36
|
|
|
Ha no to chyba sie dołacze...
| Cytat: | | Jeżeli studiowałeś różne aspekty religi nie wiem czemu potępiasz tylko i wyłącznie kościuł katolicki, przecież każda religia to "opium dla mas" |
Taaaaa no chyba wszyscy to mieszkamy w Polsce z okreslona czyt. nakazana religia, swiatopogladem etc. ja przynajmniej takich na przyklad swietych krow czy meczetow na ulicach nie widzialam.... |
|
|
|
 |
Ola_su
Motocykl: Suzuki Dr400S Honda CB750
Imię: Aleksandra
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:37
|
|
|
| giemul napisał/a: | | bo o tym tutaj gadamy . Żałuję że dałem się znowy sprowokować . Ten temat mnie zwyczajnie rozdrażnia i miałem już sobie odpuszać takie gadki . |
Nie wkurzaj się, ze swojes strony przepraszam za prowokacje i jeszcze raz naprawde nie chodzi tutaj o księdza tylko o osobe w postapi Piotra Pilśniaka, który pomimo tego, że pracyje jako ksiąć (to dla Gemula) jest w 100% normalnym facetem.
Cała ta sytuacja dotknęła go bardzo (tak samo byłoby pewnie z każdym z nas), i dlatego kilka osób, bo nie ja sama wpadliśmy na taki pomysł aby go odwiedzić.
Pewnie gdyby któremuś z Forumowiczów przytrafiłoby się coś takiego i zostało by to poruszone na forum też by się znalazły odsoby "do pocieszenia"
I O TO TU CHIDZI O NIC WIĘCEJ. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:39
|
|
|
| TNT napisał/a: | | prezesartur napisał/a: |
Dla mnie to wcale tak śmiesznie nie wygląda bo z pierwszej szkoły z wykształcenia jestem elektromonter. |
Prezes nie pije , ...ale weź zepsuty czajnik bezprzewodowy, bedzie impreza |
|
|
|
 |
Ola_su
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:40
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | To przyjdź z flachą i jaką młodszą koleżanką żeby każdy coś z tego urwał bo abstynentem jestem i nawet wina mszalnego nie piję. |
I widzicie jak z kradzieży można rozkręcić fajną imprezke - i to się nazywa rozszerzanie horyzontów |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:42
|
|
|
Masz rację i proponuję z raz w tygodniu obrobić jakiegoś księdza będzie imprezek a imprezek |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:43
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | TNT napisał/a: | | prezesartur napisał/a: |
Prezes nie pije , ...ale weź zepsuty czajnik bezprzewodowy, bedzie impreza |
A tam czajnik Ostatnio kupiłem okazyjnie na ulicy laptopa pachniał kadzidłem |
|
|
|
 |
Ola_su
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:43
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | Masz rację i proponuję z raz w tygodniu obrobić jakiegoś księdza będzie imprezek a imprezek |
Ja mówię tylko o współczuciu i wsparciu. Może śledźcie kroniki policyjne będzie codziennie niezła impreza!
[ Dodano: 2011-01-11, 23:45 ]
Życzę wszystkim pogodnych smów Dobranoc |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:50
|
|
|
| Ola_su napisał/a: |
Ja mówię tylko o współczuciu i wsparciu. Może śledźcie kroniki policyjne będzie codziennie niezła impreza! |
Wolę słuchać radio maryja |
|
|
|
 |
Ola_su
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:53
|
|
|
| TNT napisał/a: |
Wolę słuchać radio maryja |
A tak się ukrywałeś! |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-11, 23:57
|
|
|
| Najciemniej pod latarnią xD |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-12, 01:59
|
|
|
ja pierdole chwile czlowieka nie bylo i 2 strony do 6 sie rozrosły i jak zwykle kurwa temat mina a weżcie kety fuły i sie wszyscy pozabijajcie w imie Boga lub przeciwko poprostu pierdolnac idzie czytajac to :/ gdzie dwóch polaków tam 3 zadania a odnosnie religi kazdy ma swoje ale to każdego prywatna sprawa wiec uspokujta hormony dziadki bo NFZ nie zapłaci wam za leczenie jak wam coś peknie
Tak zmieniajac troche temat i wracajac do sedna to smieszne jest ksiedza okradli nie wiem na 5tys i pielgrzymka zeby razem z nim pochlipac Jesli on tego potrzebyje to sory bardzo i bez aluzji hehehe ale on nie ma jaj Ja bym sie jeszcze bardziej chyba wkórwił jak mi podpierdolili auto za 52 tys i każdy ze znajomych by przychodził mnie pożałować trza sie ogarnac i dorwać skurwieli albo załatwic sprawy papierkowe i noew kupic a nie ROZPACZAC NAD CZYMS CO SIE STALO I NIE MA JUZ WPŁYWU - dlatego cała ta dyskusja
a teraz troche osobiście olu: piszesz ze jesteś osoba wierzącą, a chcesz złożeczyć złodzieją Nie wiem jak nowoczesny kościół sie na to zapatruje ale z tego co pamietam mamy miłować swoich nieprzyjacioł Choc nie bede sie kucił może cos sie zmieniło dzisiaj cyrki sie dzieja w kosciołach a ksieza po burdelach sie pałentaj
a jak chcesz isc z pomoca duchowa to sie pomódl zeby policaj złapała tych złodziej moze cud sie zdarzy rozumiem jakbyście sie skrzykneli zeby nie wiem pomoc okno na farze wymienic (znaczy po polsku na plebani:P) albo dzrzi czy zamkni po włamaniu albo nie wiem pomysleli nad pomoca w zabezpieczeniu "wspolnego" parafialnego majatku na przyszlość a nie z duchowym wsparciem oj biedaku jaka szkoda jacy chuje zajebali Ci od tego nic pozytywnego nie przybedzie i tak musi isc kupic nowy laptop a kasa tródno mniej bedzie jadł w tym miesiacu aalbo jeździł
tak jak mała pisała świata nie zbawisz a jak chcesz go zbawiac to zgłowa i jak chcesz wspierać to zorganizuj choćby kwiaty dla tych z działu ku przestrodze albo odwiedz rannych w szputalach im bardziej sie przyda pomoc duchowa i wsparcie takie moje zdanie
do do wiary zachowam milczenie i pokój z wami i duchem moim
idźcie w pokoju W imie ojca i syna i ducha św. Amen |
|
|
|
 |
|
|