Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: OCC Senior
2011-01-18, 23:11
O księżach/ księdzach ??
Autor Wiadomość
giemul 

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
Wysłany: 2011-01-11, 23:32   

bo o tym tutaj gadamy . Żałuję że dałem się znowy sprowokować . Ten temat mnie zwyczajnie rozdrażnia i miałem już sobie odpuszać takie gadki .

Jo to mom w żici jusz wszysko , DWA RAZY !! Ale tak richtichofenfest !!

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-11, 23:33   

prezesartur napisał/a:

Dla mnie to wcale tak śmiesznie nie wygląda bo z pierwszej szkoły z wykształcenia jestem elektromonter.

Więc jak Cię okradną to do Ciebie przyjdę z flachą :D

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-01-11, 23:34   

zenoo napisał/a:
Brosik napisał/a:

Broń w dłoń i dołączajmy do giemula !! Sprzeciwmy się największej sekcie :D

to ja jeszcze teraz czekam na jakąś krucjatę przeciw Żydom i Arabom ... ciekawe kto pierwszy pójdzie podpalić meczet

http://www.youtube.com/watch?v=PuRgQ8AR6Ww z tym też trzeba walczyć :D

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-01-11, 23:34   

To przyjdź z flachą i jaką młodszą koleżanką żeby każdy coś z tego urwał bo abstynentem jestem i nawet wina mszalnego nie piję.

Dzika Czika 
Dzika Czika Papryka

Motocykl: Honda
Imię: Aga
Wysłany: 2011-01-11, 23:36   

Ha no to chyba sie dołacze...

Cytat:
Jeżeli studiowałeś różne aspekty religi nie wiem czemu potępiasz tylko i wyłącznie kościuł katolicki, przecież każda religia to "opium dla mas"

Taaaaa no chyba wszyscy to mieszkamy w Polsce z okreslona czyt. nakazana religia, swiatopogladem etc. ja przynajmniej takich na przyklad swietych krow czy meczetow na ulicach nie widzialam....

Ola_su 

Motocykl: Suzuki Dr400S Honda CB750
Imię: Aleksandra
Wysłany: 2011-01-11, 23:37   

giemul napisał/a:
bo o tym tutaj gadamy . Żałuję że dałem się znowy sprowokować . Ten temat mnie zwyczajnie rozdrażnia i miałem już sobie odpuszać takie gadki .

Nie wkurzaj się, ze swojes strony przepraszam za prowokacje i jeszcze raz naprawde nie chodzi tutaj o księdza tylko o osobe w postapi Piotra Pilśniaka, który pomimo tego, że pracyje jako ksiąć (to dla Gemula) jest w 100% normalnym facetem.
Cała ta sytuacja dotknęła go bardzo (tak samo byłoby pewnie z każdym z nas), i dlatego kilka osób, bo nie ja sama wpadliśmy na taki pomysł aby go odwiedzić.
Pewnie gdyby któremuś z Forumowiczów przytrafiłoby się coś takiego i zostało by to poruszone na forum też by się znalazły odsoby "do pocieszenia"
I O TO TU CHIDZI O NIC WIĘCEJ.

T_rex 

Motocykl: mam
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-01-11, 23:39   

TNT napisał/a:
prezesartur napisał/a:

Dla mnie to wcale tak śmiesznie nie wygląda bo z pierwszej szkoły z wykształcenia jestem elektromonter.

Prezes nie pije , ...ale weź zepsuty czajnik bezprzewodowy, bedzie impreza ;)

Ola_su 

Wysłany: 2011-01-11, 23:40   

prezesartur napisał/a:
To przyjdź z flachą i jaką młodszą koleżanką żeby każdy coś z tego urwał bo abstynentem jestem i nawet wina mszalnego nie piję.

I widzicie jak z kradzieży można rozkręcić fajną imprezke - i to się nazywa rozszerzanie horyzontów

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-01-11, 23:42   

Masz rację i proponuję z raz w tygodniu obrobić jakiegoś księdza będzie imprezek a imprezek :D

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-11, 23:43   

T_rex napisał/a:
TNT napisał/a:
prezesartur napisał/a:

Prezes nie pije , ...ale weź zepsuty czajnik bezprzewodowy, bedzie impreza ;)

A tam czajnik :P Ostatnio kupiłem okazyjnie na ulicy laptopa :D pachniał kadzidłem :P

Ola_su 

Wysłany: 2011-01-11, 23:43   

prezesartur napisał/a:
Masz rację i proponuję z raz w tygodniu obrobić jakiegoś księdza będzie imprezek a imprezek :D

Ja mówię tylko o współczuciu i wsparciu. Może śledźcie kroniki policyjne będzie codziennie niezła impreza!

[ Dodano: 2011-01-11, 23:45 ]
Życzę wszystkim pogodnych smów Dobranoc

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-11, 23:50   

Ola_su napisał/a:

Ja mówię tylko o współczuciu i wsparciu. Może śledźcie kroniki policyjne będzie codziennie niezła impreza!

Wolę słuchać radio maryja :D

Ola_su 

Wysłany: 2011-01-11, 23:53   

TNT napisał/a:

Wolę słuchać radio maryja :D

A tak się ukrywałeś!

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-11, 23:57   

Najciemniej pod latarnią xD

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-12, 01:59   

ja pierdole chwile czlowieka nie bylo i 2 strony do 6 sie rozrosły i jak zwykle kurwa temat mina :P a weżcie kety fuły i sie wszyscy pozabijajcie w imie Boga lub przeciwko :P poprostu pierdolnac idzie czytajac to :/ gdzie dwóch polaków tam 3 zadania a odnosnie religi kazdy ma swoje ale to każdego prywatna sprawa wiec uspokujta hormony dziadki :P bo NFZ nie zapłaci wam za leczenie :P jak wam coś peknie :P

Tak zmieniajac troche temat i wracajac do sedna to smieszne jest ksiedza okradli nie wiem na 5tys i pielgrzymka zeby razem z nim pochlipac Jesli on tego potrzebyje to sory bardzo i bez aluzji hehehe ale on nie ma jaj Ja bym sie jeszcze bardziej chyba wkórwił jak mi podpierdolili auto za 52 tys i każdy ze znajomych by przychodził mnie pożałować trza sie ogarnac i dorwać skurwieli albo załatwic sprawy papierkowe i noew kupic a nie ROZPACZAC NAD CZYMS CO SIE STALO I NIE MA JUZ WPŁYWU - dlatego cała ta dyskusja

a teraz troche osobiście olu: piszesz ze jesteś osoba wierzącą, a chcesz złożeczyć złodzieją Nie wiem jak nowoczesny kościół sie na to zapatruje ale z tego co pamietam mamy miłować swoich nieprzyjacioł Choc nie bede sie kucił może cos sie zmieniło dzisiaj cyrki sie dzieja w kosciołach a ksieza po burdelach sie pałentaj

a jak chcesz isc z pomoca duchowa to sie pomódl zeby policaj złapała tych złodziej moze cud sie zdarzy :P rozumiem jakbyście sie skrzykneli zeby nie wiem pomoc okno na farze wymienic (znaczy po polsku na plebani:P) albo dzrzi czy zamkni po włamaniu albo nie wiem pomysleli nad pomoca w zabezpieczeniu "wspolnego" parafialnego majatku na przyszlość a nie z duchowym wsparciem oj biedaku jaka szkoda jacy chuje zajebali Ci od tego nic pozytywnego nie przybedzie i tak musi isc kupic nowy laptop a kasa tródno mniej bedzie jadł w tym miesiacu aalbo jeździł

tak jak mała pisała świata nie zbawisz a jak chcesz go zbawiac to zgłowa i jak chcesz wspierać to zorganizuj choćby kwiaty dla tych z działu ku przestrodze albo odwiedz rannych w szputalach im bardziej sie przyda pomoc duchowa i wsparcie takie moje zdanie

do do wiary zachowam milczenie i pokój z wami i duchem moim
idźcie w pokoju W imie ojca i syna i ducha św. Amen

Odpowiedz do tematu