Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
17.04.2011r. Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa
Autor Wiadomość
Vanhelsing 
Hardtail

Motocykl: H-D kicker only
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-03-23, 23:39   

Ni sie co wadzić .Zróbmy głosowanie kto jedzie a kto to mo w dupie .
Abo wszyscy pojadymy ,albo bydymy siedzieć doma.
Jedni już wyjechali

cider30 

Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wysłany: 2011-03-24, 00:24   

prezesartur napisał/a:
Z kościoła katolickiego nie należy sobie żartować... trzeba tępić.
Wiara w boga to nie głupota... to choroba.

Nie napisze Ci, że jesteś naprawdę POPIERDOLONY, bo to wiesz. Ale tylko dodam że nasrane w łebie to masz konkretnie. Opinia oczywiście zawiera pełen szacunek :D . narka
i lecz się dziecko Boże :D :D :D

Grzegorz750 

Motocykl: Suzuki gsx 750
Imię: Grzegorz
Wysłany: 2011-03-24, 07:49   

o jacy tu wszyscy religijnie rozpisani ;D
:P B)

zygmusc 

Motocykl: Lokomotywa
Imię: Zygmunt
Wysłany: 2011-03-24, 07:53   

Poziom wypowiedzi żenujący. Dlatego nie ciągnę tego wątku dalej. Prośba jest tylko taka, żeby wszyscy Ci, którzy jadą na rozpoczęcie do Częstochowy dla jaj, czy dla zlotu, czy obojętnie czego innego nie pchali się do pierwszych rzędów, tak jak to było w zeszłym roku i robili sobie biwak, przeszkadzając przy tym ludziom, którzy przyjechali tam się pomodlić- bo to w zamierzeniach organizatorów jest treścią tej imprezy.
Jak ktoś jedzie "na zlot, spotkać i pogadać się przyjaciółmi", pewnie nie będzie widział problemu stając gdzieś dalej, żeby jakiś ksiądz swoimi słowami nie zagłuszał jego zacnych, antychrześcijańskich wypowiedzi.
Zastanawiałem się jedynie, dlaczego tylko tak aktywna w tym wątku jest zawsze ta część "anty" na forum, a nie "pro". Ale w sumie to proste- nikt "z naszych" nie chce ciągnąć dyskusji w takim stylu. Ja Wam nie bluzgam, chociaż macie inne poglądy.

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2011-03-24, 08:07   

zeno napisał/a:
ale nie wiadomo czy jakies dziewice jeszcze znajdziesz?

co Ty w żłobku jesteś ?? to JUŻ jest psedskole :D

brutus333 
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-03-24, 09:25   

Jedni wierzą, inni nie. Nie ważne po co kto przyjeżdża do Częstochowy, ważne żeby uszanował zdanie innych. Niech sobie każdy będzie kim chce, niech robi co mu się żywnie podoba, ale żeby swoim postępowaniem nie wyrządzał innym krzywdy. Ja sobie już wolne zaklepałem, oby pogoda dopisała.

giemul 

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
Wysłany: 2011-03-24, 12:14   

zygmusc napisał/a:
... Ale w sumie to proste- nikt "z naszych" nie chce ciągnąć dyskusji w takim stylu...... Ja Wam nie bluzgam, chociaż macie inne poglądy.

Zyga nie widzisz tu przeciwieństwa? Właśnie że bluzgasz pisząc o stylu !

Co miało być powiedziane o religii na tym forum to już zostało powiedziane . I jakoś na moje merytoryczne gatki nie było riposty na poziomie tylko bluzgi .Przeoczyłeś to bo cie nie było ,A Prezes tylko napisał to co uważał ( bo ma do tego prawo) . Dajmy już sobie spokój OK ?

Jo to mom w żici jusz wszysko , DWA RAZY !! Ale tak richtichofenfest !!

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-03-24, 15:58   

cider30 napisał/a:
Nie napisze Ci, że jesteś naprawdę POPIERDOLONY, bo to wiesz. Ale tylko dodam że nasrane w łebie to masz konkretnie. Opinia oczywiście zawiera pełen szacunek :D . narka
i lecz się dziecko Boże :D :D :D

To jest właśnie obraz typowego polskiego katolika.
I dlatego uważam to co uważam: wy jesteście zwyczajnie niebezpieczni tak jak wyznawcy islamu z tym, że oni w imię swojego boga gotowi są obwiesić się granatami i wysadzić w powietrze a wasza wiara szybko kruszeje kiedy wymaga jakiegoś poświęcenia.
Nic dziwnego, że katolicy tacy właśnie są w końcu postępują zgodnie z fundamentalnymi zasadami swojego boga jakie zawarł w 10 przykazaniach a oto trzecie z nich zacytowane z księgi wyjścia:

"Jam jest Pan, Bóg twój, którym cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli.
Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną.
Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich."

Jasno z tego wynika, że bóg to kawał zwyczajnego skurwysyna a nie tam żaden miłosierny Hitler i Stalin mieli podobne podejście. Albo jesteś ze mną albo przeciwko mnie odpowiedzialność zbiorowa i gdzie tu kurwa to miłosierdzie ? Takim bogiem to mógłby być każdy ze szwadronów śmierci chociaż i ci nazywali się bojownikami chrystusa. Jedna wielka farsa!

Jak widać dzieckiem bożym nie jestem bo bóg mnie jednak nie kocha.

Miki72 

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
Wysłany: 2011-03-24, 19:24   

prezesartur napisał/a:

www.motoautostrada.pl

zygmusc 

Motocykl: Lokomotywa
Imię: Zygmunt
Wysłany: 2011-03-24, 19:48   

Powiedział Jezus Piotrowi: Mt 16,19 (cokolwiek zwiążesz na ziemi, będzie związane w niebie, a co rozwiążesz na ziemi będzie rozwiązane w niebie).

Nie tylko Stary Testament, Panowie. W Starym Testamencie Bóg był srogi, sprawiedliwy, nagradzający, ale również karzący.
W Nowym Testamencie Bóg jest miłosierny. Ale do tego pewnie nie dotarliście...

Prezesartur- lubię Cię i prywatnie nic do Ciebie nie mam. Ze względu na tą sympatię nie skomentuję Twojej wypowiedzi...

cider30 

Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wysłany: 2011-03-24, 21:40   

prezesartur napisał/a:
To jest właśnie obraz typowego polskiego katolika.

złe wiadomości, akurat to nie ja
prezesartur napisał/a:
"Jam jest Pan, Bóg twój, którym cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli.
Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną.
Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich."

Gratuluje znajomości Pisma Św. Jednak naucz się czytania ze zrozumieniem

prezesartur napisał/a:
Jasno z tego wynika, że bóg to kawał zwyczajnego skurwysyna a nie tam żaden miłosierny Hitler i Stalin mieli podobne podejście. Albo jesteś ze mną albo przeciwko mnie odpowiedzialność zbiorowa i gdzie tu kurwa to miłosierdzie ? Takim bogiem to mógłby być każdy ze szwadronów śmierci chociaż i ci nazywali się bojownikami chrystusa. Jedna wielka farsa!

Wyluzuj, jeżeli masz problem to idz do specjalisty. Można być złym na kogoś ale poziom nienawiści w twojej wypowiedzi, aż daje po oczach. Inaczej ujmując POWAŻNIE SIĘ ZASTANÓW NAD TYM CO PISZESZ, BO POŚRÓD NAS WSZYSTKICH, to właśnie ty swoimi słowami obraziłeś największa ilość ludzi, co chyba zauważyłeś w wypowiedziach przedmówców
Cytat:
Nie wierz w to, bo tak nie jest. On kocha wszystkich, nawet największych idiotów.
ps.Jeżeli cię obraziłem to Sorki, ale ja też ma granice wytrzymałości na pewne tematy. I chociaż Cię nie znam osobiści -jeszcze :) - to nic do Cia nie mam. Pozdrowiska

Arkadius 

Motocykl: 954
Imię: Arek
Wysłany: 2011-03-24, 21:47   

zygmusc co jak co ale teraz mnie rozjebałeś.. xD

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-24, 21:49   

prezesartur napisał/a:
... wyznawcy islamu z tym, że oni w imię swojego boga gotowi są obwiesić się granatami i wysadzić w powietrze a wasza wiara szybko kruszeje kiedy wymaga jakiegoś poświęcenia.
...

Nergal na jednym z koncertów podarł Biblię, potem fakt ten był szeroko komentowany i ktoś kiedyś na jakiejś konferencji zadał mu pytanie : jest Pan przeciw Bogu i wierze, dlaczego nie podarł Pan wobec tego Koranu tylko Biblię? zgadnij co odpowiedział... po chwili zastanowienia powiedział, że w przypadku Biblii to miało szerszy wydźwięk i o to mu chodziło.

ja myślę, że kłamał, bo facet nie jest głupi i wie, że jakby spalił Koran to na drugi dzień zostałby "męczennikiem" może nawet razem z jakimś obwieszonym granatami Arabem. a przecież nie o to mu chodzi, bo taki odważny to on nie jest, żeby ginąć za swoje 'przekonannia'.
podarł tę Biblię dla kasy, bo wiadomo skandal to większa sprzedaż oraz z uwagi na fakt, że katolicy pokrzyczą pokrzyczą ale tak w zasadzie to gówno mu zrobią, bo w gruncie rzeczy są według niego nieszkodliwi - ja uważam, że tolerancyjni i miłosierni.

czasem mam wrażenie prezes, że robisz dokładnie jak Nergal, prowokujesz bo wiesz, że nic ci sie nie stanie ;)

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-03-24, 21:59   

cider30 napisał/a:
to właśnie ty swoimi słowami obraziłeś największa ilość ludzi, co chyba zauważyłeś w wypowiedziach przedmówców

Statystycznie tak... statystycznie. A po wypowiedziach przedmówców może nie w tym ale w innych tematach widzę jak statystyki odbiegają od rzeczywistości co nie ukrywam niezmiernie mnie cieszy.

Zenusiu dokładnie tak jak powiedziałeś i chwała Ci za to! Robię tak bo się nie boję nie boję się i dlatego mówię głośno czego nie robi wielu bo się właśnie boi: boi statystyk boi tego co powiedzą sąsiedzi boi tego, że go ksiądz z ambony podsumuje boi moherowych beretów boi straszenia karą bożą piekłem boi tego, że go jakiś pojebus oskarży o obrażanie jego uczuć religijnych. Boi, boi i boi bo cała ta wiara od zawsze polega na zastraszaniu ludzi i utrzymywaniu ich w przekonaniu, że są czemuś winni wmawia im się, że już od samych narodzin ciąży na nich jakiś grzech pierworodny. Bój się się nie wychylaj tyle to warte ale ja się akurat nie boje bo nie mam czego.

model 

Motocykl: Kawasaki GTR1000, Yamaha FJ 1200
Imię: Jerzy
Wysłany: 2011-03-24, 22:02   

Zmień dealera- chłopie! ;o

Odpowiedz do tematu