Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
17.04.2011r. Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa
Autor Wiadomość
zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-24, 22:09   

prezesartur napisał/a:

Robię tak bo się nie boję nie boję się i dlatego mówię głośno czego nie robi wielu bo się właśnie boi: ..... Bój się się nie wychylaj tyle to warte ale ja się akurat nie boje bo nie mam czego.

nie zrozumieliśmy sie chyba.
moje pytanie brzmiało : czy gdyby u nas religią był islam a my bylibyśmy fanatykami to czy też powiedziałbyś tak otwarcie, że jesteśmy jebnięci?

Nergal mimo ze 'satanista' to jednak puścił w gacie

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-03-24, 22:22   

Cały czas szukam tego dilera jak zaopatrywał gościa, który wymyślił skrzydlatych kolesi mieszkających na chmurkach i typków z rogami gotujących ludzi w kadzi ze smołą gdzieś głęboko pod ziemią zmartwychwstających nieboszczyków dźwigających kilkutonowe głazy gadającego węża i gostka pływającego na wielkiej łódce ze wszelką gadziną po bezkresnym morzu, trąbki burzące mury i wiele więcej pierdołów pokroju smoka bazyliszka i małej syrenki. Kiedyś w szkole miałem kumpla, który walił butapren i nawet po nim takich wizji nie miał więc nie wiem co tamten musiał brać.

Zeno islamistów to ja szanuję bo za to w co wierzą są gotowi własne życie oddać. Może i są fanatykami ale szczerymi a nie bandą hipokrytów. Jeden islamista buddysta czy nawet murzyn gdzieś z konga ze swoimi wierzeniami jest według mnie więcej wart niż 10 chrześcijan nie mówię, że 100% bo na pewno znajdzie się jakiś promil takich, którzy naprawdę postępują zgodnie z założeniami tej wiary ale miażdżąca większość to obłudna fałszywa banda klęcząca co niedzielę w kościółku a przez resztę tygodnia są zwykłymi skurwielami dziwki, złodziej i zboczeńcy fałszywi i nienawidzący każdego kto nie jest z nimi. Już się wystarczająco dużo takich naoglądałem a chrześcijanina jaki na to miano zasługiwał jak na razie jednego.

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-03-24, 22:23   

Coś Wam powiem , tu na forum to niektórzy pierdola co im slina na język przyniesie a jak przyjdzie co do czego to sami daja na tace co niedziela. I o czym tu rozprawiac , w tłumie kazdy ma wielka gębe. Czy jest czy nie jest wierzacy. Ale niech sie wypowie stojac na żywca wrzed ludźmi to mu rura wymieka. Nie obstaje za nikim tylko smiech mnie ogarnia. Powodzenia.Cris

cider30 

Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wysłany: 2011-03-24, 23:23   

Pas w tym temacie. Według mnie głupotę się leczy a nie zwalcza. A czas wolę poświęcić na naprawdę ważniejsze tematy.
Kompleksy prezes masz naprawdę imponujące. I nieprzejmuj się bo 100 murzynów z Konga jest rzeczywiście więcej wart niż twoja skromna osoba

prezesartur napisał/a:
murzyn gdzieś z konga

PS. Konga pisze się z Dużej litery
pozdrawiam

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-03-24, 23:57   

Aha tym razem mam kompleksy i jestem popierdolony poprzednio sąsiad stwierdził, że nie będąc katolikiem nie postępuję jak normalny człowiek wcześniej z kolei byłem jak niewierny Tomasz (gość który to mówił miał w tym momencie w oczach ten tajemniczy błysk jaki mają psychicznie chorzy chociaż na co dzień jest normalny) byłem też złym człowiekiem, głupcem było mnie żal miałem pójść do piekła bóg mnie miał pokarać lecz żaden z was z tym całym miłowaniem bliźniego nie powiedział zwyczajnie jak człowiek: zbłądziłeś czy tam co... Jak już powiedziałem jesteście zwyczajnie niebezpieczni. Przez 2 tyś lat wyżynaliście ludzi na całym świecie jeśli tylko nie wyznawali waszej wiary i gdyby nie prawo dalej byście to robili na szczęście teraz możecie się tylko ograniczać do wyśmiewania i ewentualnych szykanów w co pomniejszych wsiach a tego na szczęście coraz miej osób się boi. Bóg z wami bracia i siostry.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-25, 03:26   

Ale się nawaliło... ;o

Jak już po imieniu sobie ludzie sadzicie "Ty jesteś pojebany" to nic ino pogratulować :)
Nie da się jakoś po ludzku powymieniać poglądów i poprzeć ich argumentami?

A na temat interpretacji Biblii w/w Pan niech się też zastanowi... Świadkowie Jehowy jakoś korzystali z tych samych źródeł co KK, a stworzyli zupełnie inną religię :P

cider30 napisał/a:
Pas w tym temacie. Według mnie głupotę się leczy a nie zwalcza.

Jeśli ktoś ma odmienne poglądy od Twoich, a do tego logicznie potrafi je argumentować, to od razu jest debilem? Chciałbym widzieć jakieś Twoje uzasadnienia...

cider30 napisał/a:

Kompleksy prezes masz naprawdę imponujące.

Uzasadnij proszę. Może ja też mam i o tym nie wiem... ;)

cider30 napisał/a:

I nieprzejmuj się bo 100 murzynów z Konga jest rzeczywiście więcej wart niż twoja skromna osoba

Po przeliczniku za czasów handlu niewolnikami i 1000 murzynów nie było by więcej wartych od 1 białego <joke>

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2011-03-25, 05:50   

"Matko i córko" jeden wyjazd do Częstochowy a takie problemy........... ;o ;o ;o ;o ;o

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-25, 09:51   

ale za to jaki wyjazd

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-03-25, 09:55   

zeno , nie podpuszczaj...........bo "dziewczyny" skocza sobie do oczu.......... :>

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-25, 09:55   

co by to bylo jakbysmy na Berlin jechali :P

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-25, 10:03   

Cris napisał/a:
zeno , nie podpuszczaj...........bo "dziewczyny" skocza sobie do oczu.......... :>

Cris za dużo nas tutaj, zeby wszyscy uwazali tak samo.
jaki jest prezes i jego poglądy tez juz wszyscy wiedzą.
uwazam, ze zamiast sie tutaj niezdrowo podniecac to niech każdy robi swoje najlepiej jak potrafi i bedzie git.
poza tym to nie jest forum wychowacze tylko motocyklowe, kazdy moze pisac co chce, a jak ktoś sie czuje głęboko urażony to może zrobić printscreena ze strony, poprosić admina o IP nadawcy dzięki czemu ustali kto co pisał i skąd i iść z tym na policje, a potem do sądu i oskarżyć o obraze uczuć albo ki ch*j wie jeszcze o co - przecież to proste.
nie znam nikogo, kogo dałoby się "wychować" przez wymiane "myśli" na forum internetowym.
pozdr.

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2011-03-25, 10:07   

Dla przypomnienia "dyskusja" z ubiegłego roku.

po cholerę robicie z tego wszystkiego szopke ?? Prezes jak większości z Was nie znam Cię osobiście, szanuję twoje i innych poglądy, bo każdy ma prawo a nawet obowiązek je mieć.

Nie róbcie scen proszę, bo to nie ma żadnego sensu. Kto będzie chciał pojedzie w takim czy innym trybie (na mszę, na zlot, z ekipą czy też sam) i chyba po to został założony ten wątek, by można było się umówić na wspólną jazdę.

PEACE LUDKOWIE - PEACE

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-03-25, 10:09   

zeno napisał/a:
Cris napisał/a:

Cris za dużo nas tutaj, zeby wszyscy uwazali tak samo.
jaki jest prezes i jego poglądy tez juz wszyscy wiedzą.
uwazam, ze zamiast sie tutaj niezdrowo podniecac to niech każdy robi swoje najlepiej jak potrafi i bedzie git.
poza tym to nie jest forum wychowacze tylko motocyklowe, kazdy moze pisac co chce, a jak ktoś sie czuje głęboko urażony to może zrobić printscreena ze strony, poprosić admina o IP nadawcy dzięki czemu ustali kto co pisał i skąd i iść z tym na policje, a potem do sądu i oskarżyć o obraze uczuć albo ki ch*j wie jeszcze o co - przecież to proste.
nie znam nikogo, kogo dałoby się "wychować" przez wymiane "myśli" na forum internetowym.
pozdr.

a mówiłem , nie podpuszczaj bo jeszcze skorzystają........ :D :D :D

(...diablik to był w wódce na dnie , istny Niemiec , sztuczka kusa , skłonił sie gościom ikładnie , zdjał kapelusz i dał susa...)

adamSWD 

Motocykl: Honda CBR F4
Imię: Adam
Wysłany: 2011-03-25, 11:13   

Stwórzcie sobie osobny temat na wymiane tych waszych pogladów. Przy wchodzeniu na temat "Rozpoczecie sezony Czes..." chce sie dowiedziec o wyjezdzie i o sprawach z tym zwiazanych a nie o wiarach, wyznaniach i o tym jak jeden z drugim sie bluzga. :I

Druga rzecza jest to ze moderator chyba przyspal bo polowa postow jest nie na temat...

PEACE !

Moderator
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-25, 11:20   

adamSWD napisał/a:

Druga rzecza jest to ze moderator chyba przyspal bo polowa postow jest nie na temat...

Ależ nie śpię.
Ale zaraz na początku powstania tego tematu został wydzielony osobny temat przez ówczesnych moderatorów i podniosły się głosy, iż to jednak tyczyło się tego tematu. Posty zostały przywrócone. Dlatego cała dyskusja jest nadal tutaj.

Odpowiedz do tematu