|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
17.04.2011r. Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-01-15, 17:03
|
|
|
| giemul napisał/a: | | Problem widzę w nazywaniu imprezy propagandowej w/w formacji mianem "Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego" |
| lpt napisał/a: | | w katolickie rozpoczęcie sezonu |
sam sobie odpowiedziales. jakby to sie nazywalo katolickie rozopoczecie sezonu w czestochowie to byloby ok. ale to sie nazywa rozpoczecie sezonu motocyklowego. tak jakby bylo tylko jedno i to najwazniejsze. a przy kazdej najwazniejszej imprezie musi byc ksiadz z kropidlem. nie wazne czy sezon rozpoczynaja motocyklisci (wszyscy w tym niekatolicy) czy otwieraja autostrade (dla wszystkich w tym niekatolikow). |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-15, 17:30
|
|
|
| lpt napisał/a: | | No to czekaj, bo jeszcze nie łapie - czego spodziewasz się na katolickiej mszy ? |
Nie łapiesz , więc zapinamy znowu łopatologię :
- Idąc na mszę , wiem czego się spodziewać !
- Idąc na rozpoczęcie sezonu dla motocyklistów , wiem czego się spodziewać !
- Idąc na spotkanie ku pamięci , wiem czego się spodziewać !
A idąc na tą imprezę zostałem zwyczajnie zrobiony w wała . Zamówiłem lody a dostałem kurczaka z rożna . Można lubić kurczaki oczywiście i nie to mnie denerwuje , ale ja nie po to wlazłem do lodziarni żeby teraz jeść kurczaki . Lobby kurczakowe zwyczajnie mnie zrobiło w chu*a wabiąc mnie lodami ! Proste ? Czy jeszcze nie za bardzo ? |
|
 |
lpt
svłowiec

Motocykl: sv1k/m620
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-01-15, 17:48
|
|
|
Nie proste, bo wjezdzasz na pola JG które są chyba "klasztorne" no nie ? Informacja o mszy jest chyba oczywista, czy się może tego nie spodziewałeś ? Rozpoczęcie organizowanie przez tamtejsze sanktuarium czy co to jest - faktycznie można się nie spodziewać zapowiedzianej mszy :D
A to jeszcze na dobitkę - na rozpoczęciu nie może być msza ? Widać że sprawa niespodziewana na jasnej górze |
_________________ ...jakaś idiotyczna sentencja o życiu, motocyklu, umieraniu, marzeniach, snach, miłości, wierze, nonkonformiźmie, krytyce władzy/opozycji, ulubionym zespole, artyście, czy żart strasburgera... |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-15, 17:58
|
|
|
Misiu , weś może zacznij od początku . Po pierwsze przeczytaj sobie powoli dwa razy jak nazywa się ten ( tamten ) temat . Potem kliknij na link z pierwszego postu .
A już najlepiej pojedz na tą imprezę i pofiluj ilu ludzi łazi tam jak łajza bo nie mają ochoty uczestniczyć w tej szopce . Jakby wiedzieli gdzie jadą , raczej by byli gdzie indziej . Kwestia informacji Stary ! Otwarcie sezonu kojarzy się znakomitej większości ludzi z imprezą taką jak na Bemowie w Wa-wie . Tu nazywamy coś tak samo a robimy coś innego . |
|
 |
lpt
svłowiec

Motocykl: sv1k/m620
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-01-15, 18:10
|
|
|
Słońce, czyżbym już tam był kilka razy ?;)
Cały czas nie potrafię wyjść z wrażenia, że pojechałeś na pola JG i zdziwiłeś się że msza była Myślę że jesteś w 1% tych co nie wiedzieli że jest msza No fakt, tyle lat z apostazją, to mogłeś o tym zapomnieć |
_________________ ...jakaś idiotyczna sentencja o życiu, motocyklu, umieraniu, marzeniach, snach, miłości, wierze, nonkonformiźmie, krytyce władzy/opozycji, ulubionym zespole, artyście, czy żart strasburgera... |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-01-15, 18:19
|
|
|
Nie rozumiem po jaką cholerę rozkminiać sprawę tego częstochowskiego rozpoczęcia sezonu jak można po prostu nie jechać jak się nie podoba. A ten co nie był niech jedzie i sam stwierdzi czy mu pasuje czy nie. Dla mnie to teraz zaczynacie siać propagandę i sami zachowujecie się jak czarni wypisując tutaj takie bzdury.
Wiem, że każdy sam decyduje na jaki zlot czy rozpoczęcie jedzie i niech tak zostanie.
Giemul szacun za to, że potrafisz jasno powiedzieć co czujesz i myślisz i do tego potrafisz wszystko podeprzeć faktami ale temat, tytuł czy nazwę zlotów to zostawmy organizatorom i skoro mają chętnych na takie zjazdy to niech im ziemia lekką będzie i kto chce to pojedzie. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-01-15, 19:27
|
|
|
Giemul , chyba faktycznie musisz odnowic tą apostazję , bo tak reklamujesz to otwarcie /wedlug zasady nieważne jak się mówi ,ważne że się mówi/, że dostaniesz nagrodę od zakonu, ...a teraz to kazdy wierzący czy nie, murzyn czy transwestyta... będzie chciał tam zajrzeć nawet z ciekawosci i znowu pod górkę będe podjeżdżał godzinę
| Cytat: | | A idąc na tą imprezę zostałem zwyczajnie zrobiony w wała . |
Ja też, myśłalem że jak zbiorą na tacę, to mi pod moto ją wysypią , a oni na górę zabrali |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-15, 19:46
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | .. tak reklamujesz to otwarcie /wedlug zasady nieważne jak się mówi ,ważne że się mówi. |
dobra już dobra , zamykam kopare , niech się dzieje wola boska !
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-01-15, 19:48
|
|
|
no to do tego czasu muszę poskładać mojego streeta i ruszyć na jasną dobrze wiedzieć o terminie trzeba się śpieszyć |
|
|
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2011-01-15, 21:14
|
|
|
| Nikt nigdy nie zmuszal nikogo na rozpoczecie sezonu w Czestochowie jada tam osoby ktore chca. Ze stalo sie to modne jedzie kto moze. Do zobaczenia na JG |
_________________ STOWARZYSZENIE MOTOCYKLOWE
TIGER RIDERS CHORZÓW |
|
|
|
 |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2011-01-15, 21:43
|
|
|
| A ta droga to już zrobiona czy dalej dziura na dziurze?W tamtym roku to cud że nikt się tam nie rozwalił. |
|
|
|
 |
cathykgb

Motocykl: F4i
Imię: Kasia
Wiek: 46 Dołączyła: 31 Maj 2010 Posty: 326 Skąd: SLU Lubliniec
|
Wysłany: 2011-01-15, 22:01
|
|
|
mnie tam nie zobaczycie - i pisze to już drugi raz |
|
|
|
 |
Peter6969
Motocykl: VFR V-TEC GSF600S na wydaniu
Imię: PIOTR
|
Wysłany: 2011-01-15, 22:04
|
|
|
| giemul napisał/a: | Misiu , weś może zacznij od początku . Po pierwsze przeczytaj sobie powoli dwa razy jak nazywa się ten ( tamten ) temat . Potem kliknij na link z pierwszego postu .
A już najlepiej pojedz na tą imprezę i pofiluj ilu ludzi łazi tam jak łajza bo nie mają ochoty uczestniczyć w tej szopce . Jakby wiedzieli gdzie jadą , raczej by byli gdzie indziej . Kwestia informacji Stary ! Otwarcie sezonu kojarzy się znakomitej większości ludzi z imprezą taką jak na Bemowie w Wa-wie . Tu nazywamy coś tak samo a robimy coś innego . |
Czyli gratulacje widze ze byłeś tam pierwszy i ostatni raz i okazało sie ze zamiast tradycyjnych wygłupów przyjechali normalni ludzie którzy zamiast palić gume czy walić z kominów poprostu przyjechali na najwiekszą impreze motocyklową (to może tłumaczyć twoje utożsamianie sie z łajzą,która nie mogła sie tam odnależc ).Mi też w tamtym roku nie podobało sie kazanie na temat katastrofy ,ale ja i wiekszośc nie jechaliśmy dla jakiejś propagandy tylko poprostu z racji bycia |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-15, 23:55
|
|
|
| Peter6969 napisał/a: | | .. okazało sie ze zamiast tradycyjnych wygłupów przyjechali normalni ludzie którzy zamiast palić gume czy walić z kominów poprostu przyjechali na najwiekszą impreze motocyklową |
Widzę ,że masz synek fest pojęcie o motocyklowych imprezach !
Swoją drogą nie dziwię się że ci się tam podoba . Ton twojej wypowiedzi niestety dość wyraźnie wskazuje jakiego jesteś wyznania . Najchętniej spaliłbyś mnie na stosie albo przynajmniej dał po ryju . Twój ksiądz byłby z ciebie ( naprawdę ) dumny , twój bóg już (chyba ) nie tak bardzo . No ale co tam , przecież to nie ważne . Ważne że mi pokazałeś gdzie jest moje miejsce i że nie jestem godzien aby być wśród was , lepsiejszych . Jesteś hipokrytą ( zaprzeczasz teoriom swojej "tolerancyjnej" wiary ), a ja nie lubię hipokrytów , ale szczerze życzę ci dobrej zabawy na tej "imprezie motocyklowej" , największej zresztą .
Ja pojadę jednak do Warszawy na otwarcie sezonu bo tam modlimy się do trochę innych bożków , a relacje są tam trochę inne niż pomiędzy Pasterzami i baranami . |
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-01-16, 01:21
|
|
|
będe na pewno to już wiosna w pełni, maszyna będzie gotowa. Jazda ! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |