Otwarty przez: mg1989sos 2012-03-18, 17:04 |
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-01-29, 16:58
|
|
|
abbi mi srednio lezy wleczenie sie w kolumnie przez te 60 km ze srednią predkoscia 30 kmh do tego te swiry w adidaskach na lewym pasie walacy o 100 kmh szybciej niz reszta na prawym pasie, te mordowanie sie w jednym dupnym korku w Czestochowie i walka z puszkami o miejsce. Naprawde wole w tym czasie posiedziec przy moto i posprawdzac napiecie wstepne tylego amora;p;p
Albo małą wziąsc na tą kubalonke jak juz tak bardzo tego pragnie;p |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-29, 17:08
|
|
|
Spotkać się można. Jak pisał Cris- Lotos przy szpitalu (tam gdzie ostatnio się doturlałem ).
Udać się w kier. na Częstochowę... ile dojedziemy, to dojedziemy, ale na pewno do samej Cz-wy rył się nie będę. Następnie nawrót i możemy lecieć na Kubalonkę. |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-01-29, 17:41
|
|
|
| tylko po jakiego grzyba pchac sie w kier. czestochowy??? jest tyle pieknych drog na połududnie a Ty chcesz pchac sie tam gdzie akurat wszyscy sie pchają...... |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
eve
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wiek: 42 Dołączyła: 26 Lip 2010 Posty: 3417 Skąd: Orzesze
|
Wysłany: 2012-01-29, 18:37
|
|
|
greenmack, ja też omijam te okolice w ten dzień, byłam tam w zeszłym roku pierwszy i ostatni raz!
rzeźnia! |
_________________ "Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad twoim grobem zesrały się z wrażenia." |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-01-29, 21:13
|
|
|
Prezes opisał Częstochowę w 100% trafnie:)
Czyli co widzę, że wiele osób z forum będzie można spotkać na Kubalonce lub Salmopolu, zamiast w Częstochowie.
Nie ma co bić piany jak to mówią jeden woli Rybki, drugi akwarium... uszanujmy to i nie targajmy sobie nerwów |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-01-30, 19:49
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | | Prezes opisał Częstochowę w 100% trafnie:) |
To niech napisze , ile razy tam był ? |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-01-30, 21:12
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | To niech napisze , ile razy tam był ? |
Nie był ani razu bo nie musiał. Wykazał zdolność do logicznego myślenia i był w stanie sobie wyobrazić jak wygląda sytuacja w Częstochowie porównując ją z o wiele mniejszymi "imprezami" tego typu w których uczestniczył. Tak samo nie musiał się nigdy pier...ąć w nogę młotkiem bo był w stanie to sobie wyobrazić na podstawie tego kiedy pier...ął się młotkiem w rękę. Jak widać niektórzy muszą się pier...ąć i w rękę i w nogę na szczęście ja ie. Poza tym nie był z powodów ideologicznych. |
|
 |
Moderator [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-30, 21:35
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | T_rex napisał/a: | | To niech napisze , ile razy tam był ? |
Nie był ani razu bo nie musiał. Wykazał zdolność do logicznego myślenia i był w stanie sobie wyobrazić jak wygląda sytuacja w Częstochowie porównując ją z o wiele mniejszymi "imprezami" tego typu w których uczestniczył. Tak samo nie musiał się nigdy pier...ąć w nogę młotkiem bo był w stanie to sobie wyobrazić na podstawie tego kiedy pier...ął się młotkiem w rękę. Jak widać niektórzy muszą się pier...ąć i w rękę i w nogę na szczęście ja ie. Poza tym nie był z powodów ideologicznych. |
PROSZĘ O EDYCJĘ POSTU |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-01-31, 07:14
|
|
|
| Moderator napisał/a: | | prezesartur napisał/a: | | T_rex napisał/a: | | To niech napisze , ile razy tam był ? |
PROSZĘ O EDYCJĘ POSTU |
Proszę mnie permanentnie zbanować. Skoro robi się tu psychiatryk ja odpadam.
| Kasiek napisał/a: | | Pisanie drukowanymi literami uważane jest za krzyk. A chamstwa nie zniesę. |
Miałem to samo napisać ale za zasady po udzieleni komuś tego typu rady musiał bym dodać coś od siebie za fatygę a nie chciałbym nikogo obrażać. |
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2012-01-31, 09:45
|
|
|
| prezesartur napisał/a: |
Proszę mnie permanentnie zbanować. Skoro robi się tu psychiatryk ja odpadam. |
Przecież moderator działa w dobrej wierze , gdyż chce was stopniowo oswoić z nowymi przepisami.Narazie grzecznie prosi o edycję ,a jak przepisy acta wejdą w życie za takie wybryki będą wystawiane mandaty karne , a w skrajnych przypadkach delikfent pójdzie na dołek
Trwają już pierwsze testy |
|
|
|
 |
Mocieek16
Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2012-01-31, 15:20
|
|
|
ciekawe czy mają tyle dołków ;p |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-01-31, 17:25
|
|
|
| Mandatów karnych wszelkiej maści dostałem tyle, że mógłbym je spiąć i wydać jako nowele a dołki też nie są mi specjalnie obce. Wyśpi się człowiek nakarmią go spotka ciekawych ludzi, których normalnie nigdy nie miał by okazji poznać. Jeśli tylko takie formy zapobiegawcze wchodzą w grę to wchodzę w to w ciemno. |
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-01-31, 17:50
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Mandatów karnych wszelkiej maści dostałem tyle, że mógłbym je spiąć i wydać jako nowele a dołki też nie są mi specjalnie obce. Wyśpi się człowiek nakarmią go spotka ciekawych ludzi, których normalnie nigdy nie miał by okazji poznać. Jeśli tylko takie formy zapobiegawcze wchodzą w grę to wchodzę w to w ciemno. |
To Ty chyba w Mariocie na tym dołku siedziałeś, skoro wyspać, pojeść i pogadać dali...??
Chyba, że u was jakieś specyficzne piekiełko w łazach mają |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2012-01-31, 18:00
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | To Ty chyba w Mariocie na tym dołku siedziałeś, skoro wyspać, pojeść i pogadać dali...??
Chyba, że u was jakieś specyficzne piekiełko w łazach mają |
Nasze odczucia różnią się z jednego podstawowego powodu. Policja do każdego podchodzi inaczej zależnie od tego z kim ma do czynienia. Skoro zostałeś sponiewierany widocznie doszli do wniosku, że nie zasługujesz na więcej. |
|
 |
Mocieek16
Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2012-01-31, 18:03
|
|
|
Artur to Ty jestes faktycznie jakims BOSEM... |
|