Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: mg1989sos
2012-03-18, 17:04
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa
Autor Wiadomość
greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2012-01-29, 16:58   

abbi mi srednio lezy wleczenie sie w kolumnie przez te 60 km ze srednią predkoscia 30 kmh do tego te swiry w adidaskach na lewym pasie walacy o 100 kmh szybciej niz reszta na prawym pasie, te mordowanie sie w jednym dupnym korku w Czestochowie i walka z puszkami o miejsce. Naprawde wole w tym czasie posiedziec przy moto i posprawdzac napiecie wstepne tylego amora;p;p

Albo małą wziąsc na tą kubalonke jak juz tak bardzo tego pragnie;p

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-29, 17:08   

Spotkać się można. Jak pisał Cris- Lotos przy szpitalu (tam gdzie ostatnio się doturlałem :D ).
Udać się w kier. na Częstochowę... ile dojedziemy, to dojedziemy, ale na pewno do samej Cz-wy rył się nie będę. Następnie nawrót i możemy lecieć na Kubalonkę.

greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2012-01-29, 17:41   

tylko po jakiego grzyba pchac sie w kier. czestochowy??? jest tyle pieknych drog na połududnie a Ty chcesz pchac sie tam gdzie akurat wszyscy sie pchają......

eve 
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wysłany: 2012-01-29, 18:37   

greenmack, ja też omijam te okolice w ten dzień, byłam tam w zeszłym roku pierwszy i ostatni raz!
rzeźnia!

Kamyk 

Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
Wysłany: 2012-01-29, 21:13   

Prezes opisał Częstochowę w 100% trafnie:)
Czyli co widzę, że wiele osób z forum będzie można spotkać na Kubalonce lub Salmopolu, zamiast w Częstochowie.
Nie ma co bić piany jak to mówią jeden woli Rybki, drugi akwarium... uszanujmy to i nie targajmy sobie nerwów ;)

T_rex 

Motocykl: mam
Imię: Piotr
Wysłany: 2012-01-30, 19:49   

Kamyk napisał/a:
Prezes opisał Częstochowę w 100% trafnie:)

To niech napisze , ile razy tam był ?

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2012-01-30, 21:12   

T_rex napisał/a:

Nie był ani razu bo nie musiał. Wykazał zdolność do logicznego myślenia i był w stanie sobie wyobrazić jak wygląda sytuacja w Częstochowie porównując ją z o wiele mniejszymi "imprezami" tego typu w których uczestniczył. Tak samo nie musiał się nigdy pier...ąć w nogę młotkiem bo był w stanie to sobie wyobrazić na podstawie tego kiedy pier...ął się młotkiem w rękę. Jak widać niektórzy muszą się pier...ąć i w rękę i w nogę na szczęście ja ie. Poza tym nie był z powodów ideologicznych.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Moderator
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-30, 21:35   

prezesartur napisał/a:
T_rex napisał/a:

Nie był ani razu bo nie musiał. Wykazał zdolność do logicznego myślenia i był w stanie sobie wyobrazić jak wygląda sytuacja w Częstochowie porównując ją z o wiele mniejszymi "imprezami" tego typu w których uczestniczył. Tak samo nie musiał się nigdy pier...ąć w nogę młotkiem bo był w stanie to sobie wyobrazić na podstawie tego kiedy pier...ął się młotkiem w rękę. Jak widać niektórzy muszą się pier...ąć i w rękę i w nogę na szczęście ja ie. Poza tym nie był z powodów ideologicznych.

PROSZĘ O EDYCJĘ POSTU

prezesartur 

Wysłany: 2012-01-31, 07:14   

Moderator napisał/a:
prezesartur napisał/a:
T_rex napisał/a:

PROSZĘ O EDYCJĘ POSTU

Proszę mnie permanentnie zbanować. Skoro robi się tu psychiatryk ja odpadam.

Kasiek napisał/a:
Pisanie drukowanymi literami uważane jest za krzyk. A chamstwa nie zniesę.

Miałem to samo napisać ale za zasady po udzieleni komuś tego typu rady musiał bym dodać coś od siebie za fatygę a nie chciałbym nikogo obrażać.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Rafał1980 
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
Wysłany: 2012-01-31, 09:45   

prezesartur napisał/a:

Proszę mnie permanentnie zbanować. Skoro robi się tu psychiatryk ja odpadam.

Przecież moderator działa w dobrej wierze , gdyż chce was stopniowo oswoić z nowymi przepisami.Narazie grzecznie prosi o edycję ,a jak przepisy acta wejdą w życie za takie wybryki będą wystawiane mandaty karne , a w skrajnych przypadkach delikfent pójdzie na dołek ;o
Trwają już pierwsze testy

Mocieek16 

Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2012-01-31, 15:20   

ciekawe czy mają tyle dołków ;) ;p

prezesartur 

Wysłany: 2012-01-31, 17:25   

Mandatów karnych wszelkiej maści dostałem tyle, że mógłbym je spiąć i wydać jako nowele a dołki też nie są mi specjalnie obce. Wyśpi się człowiek nakarmią go spotka ciekawych ludzi, których normalnie nigdy nie miał by okazji poznać. Jeśli tylko takie formy zapobiegawcze wchodzą w grę to wchodzę w to w ciemno.

Kamyk 

Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
Wysłany: 2012-01-31, 17:50   

prezesartur napisał/a:
Mandatów karnych wszelkiej maści dostałem tyle, że mógłbym je spiąć i wydać jako nowele a dołki też nie są mi specjalnie obce. Wyśpi się człowiek nakarmią go spotka ciekawych ludzi, których normalnie nigdy nie miał by okazji poznać. Jeśli tylko takie formy zapobiegawcze wchodzą w grę to wchodzę w to w ciemno.

To Ty chyba w Mariocie na tym dołku siedziałeś, skoro wyspać, pojeść i pogadać dali...??
Chyba, że u was jakieś specyficzne piekiełko w łazach mają

prezesartur 

Wysłany: 2012-01-31, 18:00   

Kamyk napisał/a:
To Ty chyba w Mariocie na tym dołku siedziałeś, skoro wyspać, pojeść i pogadać dali...??
Chyba, że u was jakieś specyficzne piekiełko w łazach mają

Nasze odczucia różnią się z jednego podstawowego powodu. Policja do każdego podchodzi inaczej zależnie od tego z kim ma do czynienia. Skoro zostałeś sponiewierany widocznie doszli do wniosku, że nie zasługujesz na więcej.

Mocieek16 

Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2012-01-31, 18:03   

Artur to Ty jestes faktycznie jakims BOSEM... ;)

Odpowiedz do tematu