Otwarty przez: mg1989sos 2012-03-18, 17:04 |
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-01-28, 23:55
|
|
|
| Rafał , dalej podtrzymuje. Start 9.00 stacja benzynową LOTOS przy.Szpitalu.Górniczym. Jak wjechać to.z.całą rodzina. W zeszłym roku 3,14 pomogli w zabezpieczeniu. Mam nadzieje ze w tym także. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2012-01-28, 23:56
|
|
|
najlepiej tam byc juz o 6 rano:D
i zobaczyc te tlumy przyjezdzajace;P to jest cos;D |
_________________ ni |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-28, 23:59
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Rafał , dalej podtrzymuje. Start 9.00 stacja benzynową LOTOS przy.Szpitalu.Górniczym. Jak wjechać to.z.całą rodzina. W zeszłym roku 3,14 pomogli w zabezpieczeniu. Mam nadzieje ze w tym także. |
Nie ma sprawy... z tym żeby była jasność- dojeżdżam do momentu gdzie robi się dziadostwo, zawracam i lecę do Bielska na "chiniola", albo do Oświęcimia na kebaba.
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:24 ]
Proszę o edycję postu / Moderator |
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-01-29, 16:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2012-01-29, 00:01
|
|
|
Jak to szlo ? "kto sie tam pokazuje, tego ja nie szanuje"
A tak serio, to bylem dwa razy i wystarczy. |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-29, 00:05
|
|
|
| W dupie mam co kto myśli- jadę tam, gdzie chcę. |
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-01-29, 00:14
|
|
|
| Obecność w Częstochowie obowiązkowa! Tak samo jak co czwartek w Chudowie i przynajmniej na jednym portalu społecznościowym, najlepiej na twarzoksiążce lub waszej klasie, bez tego nie jest się prawdziwym! |
_________________ srad- im szybciej jedziesz tym szybciej jedziesz |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-01-29, 00:26
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Jak przyjdzie co.do czego to wszyscy wolacie ".....o Boże" |
Zawsze to lepsze niż zawołać "O moderator !". Bóg istnieje w ludzkiej świadomości a ja go z niej wyparłem dlatego wątpię, żebym kiedykolwiek się do niego zwrócił. Jeśli już miałbym w coś zacząć wierzyć to prędzej uwierzył bym w ogry, trole albo wampiry bo są dużo bardziej prawdopodobne.
A milczeć nie zamierzam. Jak sąsiad drugiemu będzie ruchał dzieciaka i się o tym człowiek dowie to chyba też należało by milczeć bo to nie mój dzieciak.
| Cris napisał/a: | | Rafał, co.roku.zamęt i co.roku widze wiele.twarzy i czytam wiele refleksji. Wytrwale z kontekstu fragment mojej wypowiedzi ale niestety to prawda. Znam z tego forum ludzi.którzy nie napiszą ani.slowa.a.jestem pewien ze nie pojadą. Nie podam przykładów bo nie jestem do tego upoważniony. Wymieniłem trzech których nie.wszyscy.znacie. Ale.są.to.osoby które robią a nie mówią. |
I na szczęście tym się różnimy.
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:24 ]
| Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2012-01-29, 14:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2012-01-29, 00:32
|
|
|
| prezesartur napisał/a: |
Zawsze to lepsze niż zawołać "o kurwa". Bóg istnieje w ludzkiej świadomości a ja go z niej wyparłem dlatego wątpię, żebym kiedykolwiek się do niego zwrócił. Jeśli już miałbym w coś zacząć wierzyć to prędzej uwierzył bym w ogry, trole albo wampiry bo są dużo bardziej prawdopodobne.
|
Dokładnie!!!
A na Częstochowe pojadę jeśli będą tam osoby, z którymi warto się spotkać i widzę je właśnie tam raz na rok. Jeśli nikogo nie będzie to i mnie tam nie będzie.
A Częstochowa jest na szczęście na tyle duża, że nie muszę siedzieć tam, gdzie ten cały katolicki spęd. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-29, 00:47
|
|
|
| Patra napisał/a: |
A na Częstochowe pojadę jeśli będą tam osoby, z którymi warto się spotkać i widzę je właśnie tam raz na rok. Jeśli nikogo nie będzie to i mnie tam nie będzie.
|
Dlatego właśnie chętnych do wyjazdu należy podzielić na tych, którzy jadą dla znajomych i na tych, którzy jadą po to, żeby walnąć na kolano.
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:25 ]
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-01-29, 14:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bart_b

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
|
Wysłany: 2012-01-29, 11:49
|
|
|
fajnie ze sie dyskusja rozwija, jest przynajmniej jakaś wymiana zdań w narodzie i nie wszyscy myślą na jedno kopyto. Ciekawi mnie natomiast jedna rzecz. co w chwili zagrożenia? obstawiam że 3/4 bluźnierców prosiła by o przebaczenie i ratunek Polska klasyka gatunku "jak trwoga to do Boga"
Osobiście jestem zwolennikiem złotego środka i skrajne zachowania to coś czego staram się unikac bo czesto ci ktorzy najwięcej krzyczą pierwsi zmieniają zdanie
Na szczęćie mamy (teoretycznie) wolny kraj i wolny wybór tak więc każdy zrobi jak uważa. pojedzie nie pojedzie a jesli pojedzie to w sobie tylko znanym celu i wszystko. nie uprawiajcie hipokryzji bo śmiech mnie ogrania jak czytam tu co poniektórych. |
_________________ mOtOcZeWa.pL |
|
|
|
 |
Mocieek16
Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2012-01-29, 12:55
|
|
|
lepiej bedzie jak ktos mi opisze wrazenia z takiego wypadu i nie z punktu religijnego raczej mam na mysli wrazenia wyciagniete z tego co oczy nie widzą na codzien.. tyle maszyn !! i kazda inna ciekawe ile koni mechanicznych się tam zbierze takie cos mnie ciekawi a jak ktos nie jedzie to nie wiem po co wypowiada się w tym temacie nie lepiej poczekać i Ci co mają ochote poprostu się gdzieś na banie zgadać ;>? pozdrawiam wszystkich ! |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-01-29, 13:52
|
|
|
| Mocieek16 napisał/a: | lepiej bedzie jak ktos mi opisze wrazenia z takiego wypadu i nie z punktu religijnego raczej mam na mysli wrazenia wyciagniete z tego co oczy nie widzą na codzien.. tyle maszyn !! i kazda inna ciekawe ile koni mechanicznych się tam zbierze takie cos mnie ciekawi a jak ktos nie jedzie to nie wiem po co wypowiada się w tym temacie nie lepiej poczekać i Ci co mają ochote poprostu się gdzieś na banie zgadać ;>? pozdrawiam wszystkich ! |
Pojedziesz w paradzie zagotujesz motocykl przednie koło uśliźnie się bo będzie mokro ktoś przejedzie Ci po głowie. Pogotowie będzie miało problem dojechać bo drogę zablokuje "tyle wspaniałych maszyn w jednym miejscu". Na miejscu pouczestniczysz w największym statycznym standing party. Przy okazji wysłuchasz politycznego bełkotu z ambony na temat katastrofy smoleńskiej i szczucia przeciwko całemu światu jak w zeszłym roku. Pojedziesz do domu wejdziesz na forum poczytasz komentarze zirytowanych wielce oburzonych typu "Mamo tata pierze śpioszki w 30 stopniach. Jak on może ?". Zobaczysz ze 10 tyś motocykli a w TV usłyszysz, że było ich 40 tyś przez co znowu Ci drgnie. I tyle. Lepiej jechać w góry wejść na hale i popatrzeć na bace ze stadem owiec. Wygląda to bardzo podobnie. 100 razy lepsze wrażenia będziesz miał na zlocie w Koszęcinie niż na tej całej Częstochowie bo tam się coś dzieje i czujesz klimat motocykli a takie jak w Częstochowie będziesz miał odwiedzając salon dilera jakiejś znanej marki. |
|
 |
espe

Motocykl: VFR 750
Imię: espe
Wiek: 42 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 29 Skąd: M-ów/Ł-kaG
|
Wysłany: 2012-01-29, 16:07
|
|
|
halooo chłopaki....
co tu się dzieje ...... co to za ostre dyskusje/docinki z których nic nie wynika.....
............. spokojnie.
Mówta lepiej czy zbieracie jakąś ekipkę i jedziecie czy coś.... .....................
Ja taka samotna biała owieczka sama chyba nie pojedzie....
bo kto mi popilnuje maszynki
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-29, 16:08
|
|
|
| Ja mówię tylko za siebie- jadę. |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-01-29, 16:13
|
|
|
| abbi ja bylem raz i pare osob mowilo mi ze tragedia i tak dokladnie było. Tym razem wole pojechac np na kubalonke i mysle ze taka grupa sie uzbiera na forum.... |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
|
|