Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: mg1989sos
2012-03-18, 17:04
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa
Autor Wiadomość
Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2012-01-28, 23:55   

Rafał , dalej podtrzymuje. Start 9.00 stacja benzynową LOTOS przy.Szpitalu.Górniczym. Jak wjechać to.z.całą rodzina. W zeszłym roku 3,14 pomogli w zabezpieczeniu. Mam nadzieje ze w tym także.

Mdevil 

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wysłany: 2012-01-28, 23:56   

najlepiej tam byc juz o 6 rano:D
i zobaczyc te tlumy przyjezdzajace;P to jest cos;D

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-28, 23:59   

Cris napisał/a:
Rafał , dalej podtrzymuje. Start 9.00 stacja benzynową LOTOS przy.Szpitalu.Górniczym. Jak wjechać to.z.całą rodzina. W zeszłym roku 3,14 pomogli w zabezpieczeniu. Mam nadzieje ze w tym także.

Nie ma sprawy... z tym żeby była jasność- dojeżdżam do momentu gdzie robi się dziadostwo, zawracam i lecę do Bielska na "chiniola", albo do Oświęcimia na kebaba.

[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:24 ]
Proszę o edycję postu / Moderator
Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-01-29, 16:18, w całości zmieniany 1 raz  

ser-jones 
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
Wysłany: 2012-01-29, 00:01   

Jak to szlo ? "kto sie tam pokazuje, tego ja nie szanuje"

A tak serio, to bylem dwa razy i wystarczy.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-29, 00:05   

W dupie mam co kto myśli- jadę tam, gdzie chcę.

PiotRR 

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
Wysłany: 2012-01-29, 00:14   

Obecność w Częstochowie obowiązkowa! Tak samo jak co czwartek w Chudowie i przynajmniej na jednym portalu społecznościowym, najlepiej na twarzoksiążce lub waszej klasie, bez tego nie jest się prawdziwym!

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2012-01-29, 00:26   

Cris napisał/a:
Jak przyjdzie co.do czego to wszyscy wolacie ".....o Boże"

Zawsze to lepsze niż zawołać "O moderator !". Bóg istnieje w ludzkiej świadomości a ja go z niej wyparłem dlatego wątpię, żebym kiedykolwiek się do niego zwrócił. Jeśli już miałbym w coś zacząć wierzyć to prędzej uwierzył bym w ogry, trole albo wampiry bo są dużo bardziej prawdopodobne.

A milczeć nie zamierzam. Jak sąsiad drugiemu będzie ruchał dzieciaka i się o tym człowiek dowie to chyba też należało by milczeć bo to nie mój dzieciak.

Cris napisał/a:
Rafał, co.roku.zamęt i co.roku widze wiele.twarzy i czytam wiele refleksji. Wytrwale z kontekstu fragment mojej wypowiedzi ale niestety to prawda. Znam z tego forum ludzi.którzy nie napiszą ani.slowa.a.jestem pewien ze nie pojadą. Nie podam przykładów bo nie jestem do tego upoważniony. Wymieniłem trzech których nie.wszyscy.znacie. Ale.są.to.osoby które robią a nie mówią.

I na szczęście tym się różnimy.

[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:24 ]

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.
Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2012-01-29, 14:07, w całości zmieniany 1 raz  

Patra 

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
Wysłany: 2012-01-29, 00:32   

prezesartur napisał/a:

Zawsze to lepsze niż zawołać "o kurwa". Bóg istnieje w ludzkiej świadomości a ja go z niej wyparłem dlatego wątpię, żebym kiedykolwiek się do niego zwrócił. Jeśli już miałbym w coś zacząć wierzyć to prędzej uwierzył bym w ogry, trole albo wampiry bo są dużo bardziej prawdopodobne.

Dokładnie!!!

A na Częstochowe pojadę jeśli będą tam osoby, z którymi warto się spotkać i widzę je właśnie tam raz na rok. Jeśli nikogo nie będzie to i mnie tam nie będzie.
A Częstochowa jest na szczęście na tyle duża, że nie muszę siedzieć tam, gdzie ten cały katolicki spęd.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-29, 00:47   

Patra napisał/a:

A na Częstochowe pojadę jeśli będą tam osoby, z którymi warto się spotkać i widzę je właśnie tam raz na rok. Jeśli nikogo nie będzie to i mnie tam nie będzie.

Dlatego właśnie chętnych do wyjazdu należy podzielić na tych, którzy jadą dla znajomych i na tych, którzy jadą po to, żeby walnąć na kolano.

[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:25 ]
Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-01-29, 14:52, w całości zmieniany 1 raz  

bart_b 

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
Wysłany: 2012-01-29, 11:49   

fajnie ze sie dyskusja rozwija, jest przynajmniej jakaś wymiana zdań w narodzie i nie wszyscy myślą na jedno kopyto. Ciekawi mnie natomiast jedna rzecz. co w chwili zagrożenia? obstawiam że 3/4 bluźnierców prosiła by o przebaczenie i ratunek ;) Polska klasyka gatunku "jak trwoga to do Boga"

Osobiście jestem zwolennikiem złotego środka i skrajne zachowania to coś czego staram się unikac bo czesto ci ktorzy najwięcej krzyczą pierwsi zmieniają zdanie :)

Na szczęćie mamy (teoretycznie) wolny kraj i wolny wybór tak więc każdy zrobi jak uważa. pojedzie nie pojedzie a jesli pojedzie to w sobie tylko znanym celu i wszystko. nie uprawiajcie hipokryzji bo śmiech mnie ogrania jak czytam tu co poniektórych.

Mocieek16 

Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2012-01-29, 12:55   

lepiej bedzie jak ktos mi opisze wrazenia z takiego wypadu i nie z punktu religijnego raczej mam na mysli wrazenia wyciagniete z tego co oczy nie widzą na codzien.. :) tyle maszyn !! !! i kazda inna !! ciekawe ile koni mechanicznych się tam zbierze :P takie cos mnie ciekawi :P a jak ktos nie jedzie to nie wiem po co wypowiada się w tym temacie :P nie lepiej poczekać i Ci co mają ochote poprostu się gdzieś na banie zgadać ;>? pozdrawiam wszystkich !! ! ;)

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2012-01-29, 13:52   

Mocieek16 napisał/a:
lepiej bedzie jak ktos mi opisze wrazenia z takiego wypadu i nie z punktu religijnego raczej mam na mysli wrazenia wyciagniete z tego co oczy nie widzą na codzien.. :) tyle maszyn !! !! i kazda inna !! ciekawe ile koni mechanicznych się tam zbierze :P takie cos mnie ciekawi :P a jak ktos nie jedzie to nie wiem po co wypowiada się w tym temacie :P nie lepiej poczekać i Ci co mają ochote poprostu się gdzieś na banie zgadać ;>? pozdrawiam wszystkich !! ! ;)

Pojedziesz w paradzie zagotujesz motocykl przednie koło uśliźnie się bo będzie mokro ktoś przejedzie Ci po głowie. Pogotowie będzie miało problem dojechać bo drogę zablokuje "tyle wspaniałych maszyn w jednym miejscu". Na miejscu pouczestniczysz w największym statycznym standing party. Przy okazji wysłuchasz politycznego bełkotu z ambony na temat katastrofy smoleńskiej i szczucia przeciwko całemu światu jak w zeszłym roku. Pojedziesz do domu wejdziesz na forum poczytasz komentarze zirytowanych wielce oburzonych typu "Mamo tata pierze śpioszki w 30 stopniach. Jak on może ?". Zobaczysz ze 10 tyś motocykli a w TV usłyszysz, że było ich 40 tyś przez co znowu Ci drgnie. I tyle. Lepiej jechać w góry wejść na hale i popatrzeć na bace ze stadem owiec. Wygląda to bardzo podobnie. 100 razy lepsze wrażenia będziesz miał na zlocie w Koszęcinie niż na tej całej Częstochowie bo tam się coś dzieje i czujesz klimat motocykli a takie jak w Częstochowie będziesz miał odwiedzając salon dilera jakiejś znanej marki.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

espe 

Motocykl: VFR 750
Imię: espe
Wysłany: 2012-01-29, 16:07   

halooo chłopaki....

co tu się dzieje ...... co to za ostre dyskusje/docinki z których nic nie wynika.....

............. spokojnie.

Mówta lepiej czy zbieracie jakąś ekipkę i jedziecie czy coś.... .....................
Ja taka samotna biała owieczka sama chyba nie pojedzie....

bo kto mi popilnuje maszynki

Pozdrawiam

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-29, 16:08   

Ja mówię tylko za siebie- jadę.

greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2012-01-29, 16:13   

abbi ja bylem raz i pare osob mowilo mi ze tragedia i tak dokladnie było. Tym razem wole pojechac np na kubalonke i mysle ze taka grupa sie uzbiera na forum....

Odpowiedz do tematu