|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: mg1989sos 2012-03-18, 17:04 |
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
Mocieek16
Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2012-01-27, 23:01
|
|
|
no zobaczymy jak bedzie...osobiscie to juz sie nie potrafie doczekac kiedy odpale maszyne... wiem ze to zleci jak co roku ale juz mam handre ;P |
|
|
|
 |
bart_b

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
|
Wysłany: 2012-01-28, 13:56
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | Pojedziecie jak rok temu czarny wyciągnie rympała i oszcza was swoim politycznym orędziem. Wy gówno wielkie zrobicie a potem będziecie się wielce spuszczać na forum nad tym co czarny wyczyniał jak rzecz jasna rok temu. Pieprzycie, że ludzie wyjdą na ulice bo dłużej nie wytrzymają tego co jest w kraju. Nigdzie nie wyjdą bo taka Częstochowa pokazuje jacy są ludzie. Jednym się pluje w twarz a i tak znowu przylezą drudzy rzekomo dalecy są od kościelnej doktryny ale jadą i reklamę robią czarnuchom by te fagasy mogły potem pomnożyć liczbę przybyłych motocykli x3 i pokazywać światu jak to do świętej Częstochowy tumy walą. Na zloty pedałów też proponuję jeździć w końcu tyle maszyn na raz zobaczyć można.
| accord napisał/a: | | Nie znam definicji zlotu |
Ponieważ szukałeś pod złym pojęciem. Musisz wpisać SABAT. |
no tto dlaczego nic z tym nie robisz skoro jesteś taki "młody pogniewany"?
działaj stary, zrób coś z tym, pociągnij za sobą tłumy i dokonaj rewolty.
Jak ktośma troche pojecia to doskonale wie ze kościół to jest firma a nie służba ludziom i głównie opiera się o pieniądze. od jak dawna? od stuleci i to się nie zmieni. dorosły cywilizowany człowiek zdaje sobie sprawe ze to potężna legalna sekta i wie co z tym zrobić.
tak jak swistak napisał, jede pogadac z kolegami zapalić szluga opierdolić obiad, polatac po okolicy i go home tradycyjnie jak co roku. A czy to pisiory czy zydy z PO organizują mam to w dupie bo i jedni i drudzy noc dobrego nie zrobili w tym kraju.
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:27 ]
Proszę o edycję postu / Moderator |
_________________ mOtOcZeWa.pL |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-01-28, 14:03
|
|
|
| AMEN ! |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Mocieek16
Motocykl: 600rr
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:12
|
|
|
Bart_b masz racje... nic dodac nic ująć |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:17
|
|
|
Raczej jestem agnostykiem, więc nie rajcują mnie przemówienia na Jasnej.
Jadę, żeby przejechać się całą watahą, pogadać i wypić cofee... i śmiem twierdzić, że 95% przybyłych, pojawia się w podobnym celu. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:29
|
|
|
| bart_b napisał/a: | no tto dlaczego nic z tym nie robisz skoro jesteś taki "młody pogniewany"?
działaj stary, zrób coś z tym, pociągnij za sobą tłumy i dokonaj rewolty. |
Co zrobić ? Walą was w dupska z każdej strony i nikomu to nie przeszkadza a ktoś miałby pociągnąć za sobą tłumy przeciwko kościołowi, który ma tu więcej do powiedzenia niż ktokolwiek ? To kraj ciemnoty gdzie ludzie jeszcze nie odeszli dobrze od czasów inkwizycji. W mniejszych miejscowościach gdyby dać plebsowi trochę swobody ateistów palono by na stosach nie mówiąc już o ludziach innych wyznań. Ja przynajmniej mam odwagę wszędzie nie zależnie od sytuacji głośno wyrazić swoje zdanie w tej kwestii i np. co roku pogonić tą hołotę łażącą po domach a nie jak większość hipokrytów wpuścić i oddać pieniądze chociaż wszędzie twierdzą jak to z instytucją kościoła nie mają nic wspólnego. Na szczęście w tej kwestii czas jak sprzymierzeńcem takich jak my bo ciemne roczniki stalinowskie odchodzą do wieczności a w następującym po nich pokoleniu zdania są już podzielone. Chociaż to jeszcze pokolenie tchórzy grających pod dyktando kościoła i chrzczących swoje dzieci ganiających je do pierwszej komunii w obawie przed opinią innych nierzadko sobie podobnych. Niestety na moje pokolenie miały wpływ poprzednie zacofane i u wielu zaszczepiono średniowieczne ziarno ciemnoty lecz obecna młodzież ma najdelikatniej rzecz ujmując wyje...e na te bzdury i kiedy przyjdzie ich czas czarnych miejsce wraz ze swoimi bóstwami skończy tam gdzie ich miejsce czyli w księdze zatytułowanej "Mitologia chrześcijańska" obecnie jeszcze pod starym tytułem "Pismo święte". Ja odwagi miałem na tyle żeby już we wczesnej szkole podstawowej pokazywać gdzie mam instytucję kościoła. Matka dała księdzu w łapę żeby w ogóle dopuścił mnie do pierwszej komunii bo czarny czarno widział dopuszczeni mnie do niej. W czasie kiedy inni podchodzili do bierzmowania jako jedyny położyłem na nie lachę. W szkole ponadpodstawowej na lekcjach religii moim głównym zajęciem było zadawanie czarnemu pytań jakich nikt inny by mu nie zadał a że cała klasa słuchała musiał kombinować i mataczyć próbując dostosować biblijne brednie do obecnych czasów. Bojkotowanie jego zajęć okupione było odczuwalną antypatią do mojej osoby co rzecz jasna miałem głęboko w dupie. Kiedy na jednej z lekcji religii zaciągnął nas do kościoła potrafiliśmy z kumplem z Ząbkowic roześmiać mu się prosto w twarz kiedy podstawił nam tacę nie bacząc na opinię innych czy to co sobie pomyśli czy zrobi. Rzadko zdarza się widzieć żeby buńczucznemu czarnemu w ciemnym polskim kraju zrobiło się głupio a ja wtedy miałem okazję to zobaczyć. Dlatego np. ja do Częstochowy nigdy nie pojadę usprawiedliwiając się jak tu większość bo dla mnie to tożsame z byciem konserwatywnym heteroseksualistą noszącym koszulkę z nadrukiem "popieram adopcję dzieci przez związki homoseksualne". Dlatego w tym kraju jest taki rozp....l bo większość z was właśnie tak podchodzi do wszystkiego. Polskę powinno się zaorać czego nie uda się zaorać dopalić zasiać koniczynę tych, którzy przetrwają deportować do afryki a o powierzchnię tego pseudo kraju rozszerzyć granice jakiegoś innego cywilizowanego. |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:35
|
|
|
Czy Twoje przekonania- do których notabene masz słuszne prawo- zabraniają pojechać do Częstochowy?
Mam tu na myśli wyjazd o którym ja piszę... nie napierdalanie na kolanach pod ołtarz.
[ Komentarz dodany przez: mg1989sos: 2012-01-28, 22:59 ]
nie używamy brzydkich słów.... nieładnie / mg1989sos
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:27 ]
Proszę o edycję postu / Moderator |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:38
|
|
|
| W TV nikt nie powie, że spotkać przyjechało się 30 tyś motocyklistów tylko, że do Częstochowy pod jasną górę na mszę przyjechało 30 tyś motocyklistów. Odpowiedz sobie sam jak się to ma do moich przekonań. |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:44
|
|
|
| Ja jadę do Częstochowy... nie na mszę, a to zasadnicza różnica. |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2012-01-28, 23:19
|
|
|
Jak co roku. Pierdolenie w bambus. A tak na prawde znam tylko nielicznych którzy nie pojadą i to.wcale nie ze względów wyznaniowych a z całkiem innych powodów. Szczerze mówiąc mam dość bicia piany i bezsensownego gadania. Pojadę-nie pojadę. To jest zwykły lans. Jak przyjdzie co.do czego to wszyscy wolacie ".....o Boże" więc moim zdaniem takie pierdolenie jest tylko pustym gadaniem i robieniem z siebie chuj wie jakiego Banderasa. I tak wszyscy pojedziecie, wejdziecie na planty, kazdy zegnie kolano w odpowiednim momencie.a później będzie gadanie w necie jacy.to.są.herosi i ile mają do powiedzenia. Ja to nazywam obluda po to tylko zeby się pokazać ze jest się.innym,lepszym. Nie pojedzie Mefisto, nie pojedzie Jaro nie pojedzie Mariusz z żółtego HD-ka. Ale oni nie mówią. Oni robią lub nie. Więc prosze. Nie wkurwiajcie pustymi tekstami. Nie chcesz jechac. Nie jedź. Pokaz.czy masz jaja. Ale tego nie zrobisz, bo o czym bedziesz pisał na forum. Dość moralow ode mnie. A i Wy przestańcie pierdolic puste fleki bo rzygac się.chce.
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2012-01-29, 13:23 ]
Ostrzeżenie - Proszę o edycję postu/Moderator |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-28, 23:28
|
|
|
| Cris napisał/a: | | I tak wszyscy pojedziecie, wejdziecie na planty, kazdy zegnie kolano w odpowiednim momencie |
Myślę, że nieco generalizujesz... |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-28, 23:35
|
|
|
| brawo Cris. ja tez nie pojade |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2012-01-28, 23:36
|
|
|
Rafał, co.roku.zamęt i co.roku widze wiele.twarzy i czytam wiele refleksji. Wytrwale z kontekstu fragment mojej wypowiedzi ale niestety to prawda. Znam z tego forum ludzi.którzy nie napiszą ani.slowa.a.jestem pewien ze nie pojadą. Nie podam przykładów bo nie jestem do tego upoważniony. Wymieniłem trzech których nie.wszyscy.znacie. Ale.są.to.osoby które robią a nie mówią.
[ Dodano: 2012-01-28, 23:39 ]
| zeno napisał/a: | | brawo Cris. ja tez nie pojade |
Dzieki.za samoujawnienie. Jakieś zasady jednak uznaje. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-28, 23:47
|
|
|
No wiesz... trudno klepać wszem i wobec "ja nie jadę". Jeśli nie jadę, to nie odzywam się w temacie.
Problem, jeśli jedzie setka ludzi i wszyscy się deklarują, a w efekcie przyjeżdża trzech. |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2012-01-28, 23:54
|
|
|
| kurde nie wiem czy jechac w tamtym roku bylem to moto mi kleklo teraz jak pojade to szkoda dziorka mi sprzeglo spale zagotuje sie aff;D lepi w gory kajs zkoczyc niz przeciskac sie przez 50 tys osob;p |
_________________ ni |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |