Otwarty przez: mg1989sos 2012-03-18, 17:04 |
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:13
|
|
|
byłem rok temu i podziekuje w tym roku. ale jak ktos nigdy nie był to niech pojedzie i sie przekona sam jak tam jest |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
bart_b

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:38
|
|
|
ja bylem na wszystkich od czasu rekatywacji i nie widze nic złego.
parada jest do dupy bo nie da sie zorganizować logicznie takiej ilosci sprzetu a poza tym po prostu msza i do widzenia.
co by nie powiedziec impreza troche upolityczniona ale ciezko teraz o niezalezne działania. no i widok takiej ilosci moto w jednym iejscu jest bezcenne |
_________________ mOtOcZeWa.pL |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
motobandit
Motocykl: drag z xx sie robi
Imię: Daniel
|
Wysłany: 2012-01-24, 22:28
|
|
|
| bart_b napisał/a: | nie specjalnie wiem nad czym sie spuszczacie. komus pasi to jedzie, nie pasi to nie jedzie a jakies demagogie to mozna sobie zachowac. jedni jada sie pomodlic, inni spotkac z kolegami inni przylansować i kazdemu wolno.
a czy to jest zlot? oczywiście ze tak. w mniemaniu wiekszości polskich głów zlot to min dwa dni, wóda chlanie koncerty i palenie gumy i napierdalanka miedzy klubami ale nie tylko taka forma zlotu istnieje
jak na moje okonie ma sie co rozpedzac z opiniami. nie pasuje to nie jechac i wszystko |
Chyba po zlotach nie jezdzisz zbyt wiele bo ja jakos bardzo duzo ich zaliczylem i napierdalanki miedzy klubami jakos nie widzialem :/ Wiec nie przytaczaj jakichs glupot ! |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-01-24, 22:29
|
|
|
| bart_b napisał/a: | no i widok takiej ilosci moto w jednym iejscu jest bezcenne |
i właśnie dlatego byłem |
|
|
|
 |
adamSWD

Motocykl: Honda CBR F4
Imię: Adam
|
Wysłany: 2012-01-24, 23:29
|
|
|
Byłem w zeszłym roku. Jedynie co mnie wkurzyło (i czego nie do końca sie spodziewałem) toooo tematyka kazania o m.in "zamachu smoleńskim... itp"...
[ Dodano: 2012-01-24, 23:35 ]
Była nawet petycja
http://www.petycjeonline....wiazdzistym/384 |
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" McRae [*] |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-01-24, 23:47
|
|
|
heheheh
raz byłem i dziekuje ale jesli ktos ma typowo PISOWSKIE pojecie na temat swiata to poczuje sie tam jak w domu;p.
Zlot??? Zloty wygladają calkowicie inaczej i temu kto nazwał to ''OTWARCIEM SEZONU'' powinni ryja obic i potem do sądu skarge zlozyc za naduzywanie wizerunku motocyklistow do uprawiania polityki.
Wiadomo kto chce pojedzie, jego brocha i jego spalone paliwo. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
accord
Motocykl: Daytona 675
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2012-01-25, 08:01
|
|
|
Byłem ze trzy razy na tym "zlocie".
Nie znam definicji zlotu i nie chce mi się jej szukać ale trudno nazwać zlotem impreze która trwa 2 czy 3 godziny i jedyną wątpliwą (jak dla mnie) atrakcją jest pokropek sprzętów.
Byłem na kilku zlotach w życiu no i owszem piło się to czy tamto ale z tym mordobiciem to jakoś cieńko było - może ja na inne zloty jeżdże ?!
Każdy kto nie był powinien jechać żeby zobaczyć bo to ciekawe zjawisko.
Odradzam tylko branie udziału w paradzie |
_________________ Zdolny ale leń. |
|
|
|
 |
Stean
Ślązak

Motocykl: ZX6R '98
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2012-01-25, 11:09
|
|
|
Coś ta stronka nie chodzi ...
Ja jak przeczytałem w zeszłym roku odnośnie Smoleńska to odpuściłem temat zresztą w tym roku również nie zamierzam jechać.
Jakoś mnie takie spędy nie podniecają i choć nie byłem to mam wrażenie, że ilość a nie jakoś się liczy.
Pozdrawiam
Dawid |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-01-25, 17:58
|
|
|
He he , co roku to samo w temcie , każdy gwiazdor musi tu napisać że nie pojedzie i jeszcze uzasadnić dlaczego
Zróbmy listę komu to wisi i co roku będziemy ją tu wklejać. |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
jaro leszczyny
hanys łod urodzynio

Motocykl: hornet 600
Imię: jarek
Wiek: 39 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 189 Skąd: Leszczyny/orzesze
|
Wysłany: 2012-01-25, 18:10
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | Zróbmy listę komu to wisi i co roku będziemy ją tu wklejać. |
mi też to wisi, ale jako że pewno bedzie luz to sie znowu przejade choćby tylko moto przegonić po gierkówce |
_________________ szybki szerszeń i śnieżna octavka
www.s-g-m.pl
 |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
bart_b

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
|
Wysłany: 2012-01-25, 22:07
|
|
|
| motobandit napisał/a: | Chyba po zlotach nie jezdzisz zbyt wiele bo ja jakos bardzo duzo ich zaliczylem i napierdalanki miedzy klubami jakos nie widzialem :/ Wiec nie przytaczaj jakichs glupot ! | Daniel, oczywiście nie na każdym zlocie ale kilka takich "spotkań" na szczycie widziałem łacznie z przewróconym radiowozem w szczawnicy z 10 - 12 lat temu . Tu musze oddać szacunek koledze za organizacje waszych zlotów na ktorych zawsze było jak należy.
W temacie JG można napisac wiele złego i wiele dobrego. faktycznie politycznie jest dość mocno i to słychac aż za bardzo Podobnie jest na innych pielgrzymkach. ksiadz z z ambony agituje politycznie jak złoto tylko nie wiem czy to powód do olewania spotkania. prawda jest taka ze wszedzie jest coś nie tak tylko każdy cywilizowany czlowiek potrafi sam wybrać co dla niego lepsze.
Ja jade BO TAK i chuj np. ze względu na kolejną fotkę forumową |
_________________ mOtOcZeWa.pL |
|
|
|
 |
rufus

Motocykl: lep na baby ;)
Imię: rafaÂł
|
Wysłany: 2012-01-25, 22:57
|
|
|
polityczne kazanie zawsze mozna zagluszyc |
|
|
|
 |
rhazz

Motocykl: FZS 600
Imię: Bartek
|
Wysłany: 2012-01-26, 00:48
|
|
|
Całkowicie jałowa dyskusja Kto chce jedzie, kto nie chce nie jedzie i nie musi się udzielać. Raczej powinni wypowiadać się userzy, którzy planują jechać. Ja byłem w zeszłym roku pierwszy raz i mimo kazania poniżej krytyki nie zauważyłem nic złego. Byłem w zachwycony widokiem tylu maszyn w jednym miejscu. W tym roku też pojadę, chociaż zaczekam z godzinę, aż się wszyscy mistrzowie prostej rozjadą do domu. Bo potem na trasie do Kato jest pełno ku****w w t-shirtach i adidasach na moto, które ledwo jadą...ale jadą ile fabryka dała Ogólnie ja pojadę |
|
|
|
 |
|
|