Otwarty przez: mg1989sos 2012-03-18, 17:04 |
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2012-04-15, 20:27
|
|
|
| T_rex napisał/a: | Patra wyobraż sobie,że co roku ( tak tradycyjnie od 9 lat) w jeden określony dzień twoi znajomi wpadają do Ciebie, ...aż w tu nagle w tym roku ,o dziwo znowu przyszli , a Ty uchylasz drzwi i wystawiasz główke, i mówisz "do widzenia". Przeszło by Ci przez głowę żeby tak się zachować? ... Chociaż czytając Twój post ...to może ? |
Poczules sie zawiedziony?
Sory, ale byla oficjala informacj, ze zlot gwiazdzisty jest przeniesiony w inne miejsce.
To po kiego sie pchales do tej Czestochowy?
Twoimi slowy:
Patra wyobraż sobie,że co roku ( tak tradycyjnie od 9 lat) w jeden określony dzień twoi znajomi wpadają do Ciebie, ...aż w tu nagle w tym roku ,o dziwo znowu przyszli ,
na drzwiach kaartka, ze przeniosla sie na mazury i tam zaprasza odwiedzajacych.
Piszesz tak jakbys robil siebie meczennika bo trafila sie jazda w deszcu pdczas gdy inni siedzzieli w cieplych domkach i mieli wywalone na ta cala szopke. |
_________________ C-Blue
C-Blue na Facebooku
Spawanie magnezu, aluminium, tytanu, nierdzewki.
Gmole, bagażniki, crash cage.
Lakiernia proszkowa. |
|
|
|
 |
jonasz
Motocykl: turystyk
Imię: Joszko
|
Wysłany: 2012-04-15, 20:33
|
|
|
| Cris napisał/a: | , że albo Cię spuszczą od razu albo dają Ci odczuć, że jesteś nieproszonym gościem.
| Cris napisał/a: | Proszę , nie kłóćcie się z Patrą. Ona po prostu jeszcze nie wie co to jest orgazm.
Trzeba być , przeżyć i doświadczyć by móc cokolwiek powiedzieć................ |
masz na myśli jej orgazm?
Pzdr |
|
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-15, 20:34
|
|
|
| RadekCB1 napisał/a: |
Piszesz tak jakbys robil siebie meczennika bo trafila sie jazda w deszcu pdczas gdy inni siedzzieli w cieplych domkach i mieli wywalone na ta cala szopke. |
A co Ty to opowiadasz- było bosko... właśnie doschły mi majtki |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2012-04-15, 20:45
|
|
|
| mi ino ryby w butach plywaly.. |
_________________ ni |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-04-15, 20:47
|
|
|
| jonasz , zechciej wyjawić co miałeś na myśli bo mi sie styki grzeja........... |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
LoLo

Motocykl: Hania XX
Imię: Sławek
|
Wysłany: 2012-04-15, 21:11
|
|
|
Nie byłem a mogłem. Szkoda.
Tak Cze-we pokazali w Aktualnościach
http://www.tvp.pl/katowic...ia-1830/7063948 |
_________________ Podczas jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie.
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-15, 21:42
|
|
|
dla mnie bomba a samo to ze rekawiczka człowiek szybke wycieral bo mechanizm wycieraczek wysiadł boskie |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-04-15, 21:59
|
|
|
heheheh
czarni was wydymali a Wy sie miedzy sobą teraz kłócicie, normalny człowiek by poprostu nie pojechal jak wie ze zlot jest przeniesiony ewentualnie jesli juz jedzie spotkac sie ze znajomymi to czemu ten płacz teraz i jakies pretensje....
czarni jasno pokazali ze mają WAS w dupie a wy teraz płaczecie ze mszy nie bylo....litosci |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
pluto

Motocykl: RC33
Imię: Paweł
|
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
|
Wysłany: 2012-04-15, 22:27
|
|
|
| Cris napisał/a: | Kamyczku...........miej nadzieje......kiedys nadejdzie dzien kiedy bedziesz wiedzial co jest cenniejsze. Mowa , czy milczenie.
I jak to jest chodzić bez pieluchy. |
I pisze to osoba która będąc dużym chłopcem przebiera się za "POLCIANTA". Jak już zdejmiesz swoją pieluszkę i odstawisz zabawkowy motocykl to możesz zawsze złożyć papiery o przyjęcie do służby, przejdziesz rekrutację i może kiedyś dostaniesz motocykl z prawdziwą dyskoteką i i kurtkę z napisem POLICJA. |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2012-04-15, 22:36
|
|
|
Chlpoczyku....w dupci byles , gowienko widziales. Więc nie podejmuj tematu jeśli czegoś nie wiesz.
(nie zapomnij się wysikac przed snem) |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-15, 22:41
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | | Cris napisał/a: | Kamyczku...........miej nadzieje......kiedys nadejdzie dzien kiedy bedziesz wiedzial co jest cenniejsze. Mowa , czy milczenie.
I jak to jest chodzić bez pieluchy. |
I pisze to osoba która będąc dużym chłopcem przebiera się za "POLCIANTA". Jak już zdejmiesz swoją pieluszkę i odstawisz zabawkowy motocykl to możesz zawsze złożyć papiery o przyjęcie do służby, przejdziesz rekrutację i może kiedyś dostaniesz motocykl z prawdziwą dyskoteką i i kurtkę z napisem POLICJA. |
ty no jest chłopaku jeden temacik
widzisz czasem polece z Crisem i tym jego zabawkowym sprzętem. Coż ci mogę powiedzieć hmmm przyłacz się i może sam dojdziesz do tego o co chodzi w Polci
a jesli nie tooo pomożemy ci zrozumiec ta kwestię |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-15, 22:43
|
|
|
| Zaraz Wam ukrócę te pląsy... |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2012-04-15, 22:45
|
|
|
Prosiłem o coś...
[ Dodano: 2012-04-15, 22:52 ]
Możesz przypomniec? Wiesz w moim wieku to Alzheimer z Parkinsonem idą ręką w rękę. |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
|
Wysłany: 2012-04-15, 22:53
|
|
|
Napiszę jeszcze raz bo się wzięło i usunęło
Że nie znam kroków tego tanga ale chętnie mogę spróbować zatańczyć i że o to co widziałem i gdzie byłem nie musisz się drogi Crisie martwić.
pzdr
Nie "się wzięło i usunęło" tylko ja usunąłem. Jeszcze jeden off i polecą krechy!
Przecież wiem, że To Twoja robota |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
|
|