|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: mg1989sos 2012-03-18, 17:04 |
15.04.2012 - rozpoczęcie sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
espe

Motocykl: VFR 750
Imię: espe
Wiek: 42 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 29 Skąd: M-ów/Ł-kaG
|
Wysłany: 2012-04-15, 18:08
|
|
|
A ja byłem pierwszy raz..... i było zajebiście...
Ja osobiście nie miałem potrzeby być tam dla mszy .... Przyznaje,.... wolałem sobie pochodzić i rozpocząć oficjalnie sezon wraz z wielkim gronem użytkowników jednośladów.
A samo wycie kilkuset maszyn było dla mnie większym przeżyciem niż cała niedoszła msza.
Pozdrawiam ludzi dobrej woli. |
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-04-15, 18:30
|
|
|
Patra wyobraż sobie,że co roku ( tak tradycyjnie od 9 lat) w jeden określony dzień twoi znajomi wpadają do Ciebie, ...aż w tu nagle w tym roku ,o dziwo znowu przyszli , a Ty uchylasz drzwi i wystawiasz główke, i mówisz "do widzenia". Przeszło by Ci przez głowę żeby tak się zachować? ... Chociaż czytając Twój post ...to może ? |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-15, 18:33
|
|
|
Polecieliśmy z Wydrą o 14:30, tak więc byłem, herbatkę na Alejach wypiłem, zmokłem, zmarzłem i wróciłem |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2012-04-15, 18:36
|
|
|
| T_rex napisał/a: | Patra wyobraż sobie,że co roku ( tak tradycyjnie od 9 lat) w jeden określony dzień twoi znajomi wpadają do Ciebie, ...aż w tu nagle w tym roku ,o dziwo znowu przyszli , a Ty uchylasz drzwi i wystawiasz główke, i mówisz "do widzenia". Przeszło by Ci przez głowę żeby tak się zachować? ... Chociaż czytając Twój post ...to może ? |
trex przeczytaj dobrze co napisałam wcześniej, że mają prawo tak zrobić, bo to ich zlot, ale nie przyklaskuję temu co zrobili, bo nas/ Was (nie ważne- tych, którzy tam przyjechali) najzwyklej w świecie olali. Ale to nie dziś tylko w moemncie, kiedy podjeli decyzję o przeniesieniu zlotu. I dlatego wypadałoby zrobić to samo. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
| Ostatnio zmieniony przez Patra 2012-04-15, 18:38, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
aphexi

Motocykl: FZ1S
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2012-04-15, 18:54
|
|
|
Ja nie wieże w to co się dzieje na tym dziwnym świecie ? Tyle lat spotykali się motocykliści na Jasnej Górze i co ? i huj ! Jestem Kurwa bardzo zawiedziony na tych jebanych huji z po księdzów z czarnej mafii. Byłem 3 razy i zawsze to dla mnie było coś bardzo osobistego ! chciałem poświęcić maszynę i spotkać się z największą ilością motocyklistów w Polsce ? Coś pięknego |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-04-15, 18:58
|
|
|
Proszę , nie kłóćcie się z Patrą. Ona po prostu jeszcze nie wie co to jest orgazm.
Trzeba być , przeżyć i doświadczyć by móc cokolwiek powiedzieć................ |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
| Ostatnio zmieniony przez Cris 2012-04-15, 18:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2012-04-15, 19:26
|
|
|
| patra fajny opis;D ... fajnie byc widocznym na forum:D |
_________________ ni |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-15, 19:28
|
|
|
| Mdevil napisał/a: | | patra fajny opis;D ... fajnie byc widocznym na forum:D |
|
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-04-15, 19:35
|
|
|
| Patra napisał/a: | | Mnie tylko zastanawia po co wszyscy sie tam pchali??? Dając informacje o przeniesieniu zlotu jasno dali chyba do zrozumienia, że spier...jcie, a wszyscy tam pojechali na siłę więc teraz nie płaczcie, że się na Was wypięli.... |
ptra /tak teraz się pisze się nicki? / no niestety nie jesteś wyrocznią ,która mówi co mamy pisac na forum a co nie.
Patra wiesz ile ludzie nawalili km w deszczu i wydali kasy na paliwo ,...żeby teraz siedzieć cicho |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
| Ostatnio zmieniony przez T_rex 2012-04-15, 19:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2012-04-15, 19:39
|
|
|
| aphexi napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | Mdevil napisał/a: | | patra fajny opis;D ... fajnie byc widocznym na forum:D |
|
hehe dziwne albo nie umiem czytać czy co ?
jest to temat Zlot w Częstochowie, a nie pierdołki ? może źle zrozumiałem ? oświeć mnie ! |
a byles tam chociaz? |
_________________ ni |
|
|
|
 |
jonasz
Motocykl: turystyk
Imię: Joszko
|
Wysłany: 2012-04-15, 19:40
|
|
|
| Patra napisał/a: | Przecież to właśnie napisałam Na spotkania jest jeszcze cały sezon... |
Patra, my się znamy? jonasz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-04-15, 19:55
|
|
|
Prawda jest taka, że brzydko postąpiono na Jasnej Górze, gdyby nie zmęczenie no i w ostatniej chwili brak możliwości zapewnienia opieki dzieciom to też bym pojechała nie dla mszy ale dla samej atmosfery i spotkania znajomych i nieznajomych. Nie ma się co kłocić i obrażać nawzajem, każdy ma prawo do swojego zdania ale przy takich sprawach może zostawmy je dla siebie. Szkoda tylko rozłamu i żalu jaki wprowadzili organizatorzy zlotu jak i księża ignorując przybyłych. |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-04-15, 19:59
|
|
|
| BACA napisał/a: | | Kamyk i Patra, byliście dziś w Częstochowie ? |
Byłem raz w Częstochowie i więcej nie pojadę zwyczajnie nie podobało mi się. Ja i moi znajomi nie potrzebujemy zlotu żeby się spotkać
Isztar ja napisałem o robieniu awantury i dotyczyło to tego postu
| Cris napisał/a: | | Chcieliśmy nawet wyjechać spod Jasnej.Góry, stanąć pod najbliższym kościołem i zablokować miasto. Atmosfera była bardzo gorąca. Kiedy ksiądz zaczynał się wymierzać przez megafon, ryk silników i klaksonow zagluszal wszystko. Trzeba było być. Isztar i Lewy też sa. |
Baca daruj sobie teksty o deszczyku itp...
Jak ktoś nie ma ochoty jechać ze względu na lenistwo, brak zainteresowania imprezą jego spraw i nie musisz robić z siebie prawdziwego motocyklisty bo w deszczu zrobiłeś 200km. Jak chcesz mszę to podjedź na motorze pod kościół i będzie git jak zagadasz z księdzem to pewnie i poświęci Ci Twojego fajera.
| T_rex napisał/a: | Patra wyobraż sobie,że co roku ( tak tradycyjnie od 9 lat) w jeden określony dzień twoi znajomi wpadają do Ciebie, ...aż w tu nagle w tym roku ,o dziwo znowu przyszli , a Ty uchylasz drzwi i wystawiasz główke, i mówisz "do widzenia". Przeszło by Ci przez głowę żeby tak się zachować? ... Chociaż czytając Twój post ...to może ? |
Przecież napisali, że zlot jest przeniesiony więc w czym problem, jak jedziesz do znajomych to się wcześniej zapowiadasz, że będziesz tak? a kiedy znajomi odpowiadają, że nie będzie ich w domu albo mają już zaplanowaną wizytę rodziny to sorry ale nie spraszaj im się na głowę bo normalne będzie, że albo Cię spuszczą od razu albo dają Ci odczuć, że jesteś nieproszonym gościem.
| Cris napisał/a: | Proszę , nie kłóćcie się z Patrą. Ona po prostu jeszcze nie wie co to jest orgazm.
Trzeba być , przeżyć i doświadczyć by móc cokolwiek powiedzieć................ |
Jak brakuje argumentu...
Pzdr |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-04-15, 20:16
|
|
|
Kamyczku...........miej nadzieje......kiedys nadejdzie dzien kiedy bedziesz wiedzial co jest cenniejsze. Mowa , czy milczenie.
I jak to jest chodzić bez pieluchy. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Lewizna
była Isztar :D

Motocykl: był czarrrrrny Hornet ;)
Imię: Aśka
Wiek: 42 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 321 Skąd: Wola (okolice SPS)
|
Wysłany: 2012-04-15, 20:21
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | | Isztar ja napisałem o robieniu awantury i dotyczyło to tego postu |
Kamyk, ja przecież doprecyzowałam kilka postów dalej, że mowiłam o Twojej wypowiedzi, a nie Patry... Więc?
A tutaj jakby ktoś nie widział, a chciał zobaczyć... Relacja z Częstochowy jako pierwszy news Aktualności TVP Info |
| Ostatnio zmieniony przez Lewizna 2012-04-15, 20:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |