Otwarty przez: OCC Senior 2011-01-18, 23:11 |
O księżach/ księdzach ?? |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-23, 01:02
|
|
|
| soprano napisał/a: | | hery1, Ty lepiej nie drażnij rekina......yyyyyyyy ....... przepraszam Magika | jak miło soprano normalnie zaczynam Cię lubić mimo róznicy kolorków hehehe |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-23, 01:18
|
|
|
| magik napisał/a: | | soprano napisał/a: | | hery1, Ty lepiej nie drażnij rekina......yyyyyyyy ....... przepraszam Magika | jak miło soprano normalnie zaczynam Cię lubić mimo róznicy kolorków hehehe |
Każdą jak potrzeć robi się różowa |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-05-23, 06:19
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Każdą jak potrzeć robi się różowa |
prezesartur, potrzyj to Ty sobie czoło i sprawdź czy się nie przegrzałeś przypadkiem co? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-05-27, 08:52
|
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html
| Cytat: | | Biskupi znów ostrzegają przed ks. Piotrem Natankiem, który chce intronizacji Chrystusa Króla. - Mimo upomnień nadal rozpowszechnia dziwne i nieprawdziwe teologicznie poglądy. Ucieka się do apokaliptycznych wizji, niepotwierdzonych prywatnych objawień, głosi fantazyjne i ocierające się o śmieszność tezy - napisała krakowska kuria w specjalnym oświadczeniu. |
|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-05-27, 09:09
|
|
|
 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-05-27, 10:07
|
|
|
wiem wiem... diabel sie mna interesuje
 |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-06-01, 18:26
|
|
|
Nagi ksiądz onanizował się przed uczelnią w Rzeszowie
W czwartek przed budynkiem uczelni przy ul. Sucharskiego w hondzie civic siedział onanizujący się ksiądz - podaje "Gazeta Wyborcza".
48-letni duchowny siedział na miejscu pasażera, był nago, czytał gazetę i... onanizował się. Studentki, które zobaczyły zboczeńca, od razu zawiadomiły przechodzących obok policjantów.
Mundurowi ukarali go 500-złotowym mandatem za nieobyczajny wybryk. Mandat przyjął i... odjechał. Na pytanie policjantów, czy często to robi odparł, że od czasu do czasu. Policjanci nie podali, w której parafii swoją posługę kapłańską sprawuje ukarany przez nich duchowny. A szkoda...
http://www.fakt.pl/Nagi-k...y,105254,1.html |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-06-01, 20:13
|
|
|
| Niech się dziewczynki cieszą że ich nie zgwałcił. |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-06-01, 20:51
|
|
|
wiedzialem ze skads mi sie on kojazy |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-07-03, 10:54
|
|
|
http://colaska.pl/
| Cytat: | | Do tej pory w internecie mogliśmy porównać ceny tosterów czy kuchenek mikrofalowych. Teraz będziemy mogli sprawdzić ile kosztuje ślub i gdzie dać na mszę, żeby było najtaniej. |
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-07-15, 19:45
|
|
|
| Cytat: | | Proboszcz parafii w Marczowie na Dolnym Śląsku postanowił sprawdzić, ile prawdy jest w krążących po okolicy legendach, że pod jego kościołem zakopane są skarby. Jego poszukiwania nie spodobały sie jednak parafianom i prokuraturze. Za nielegalne wykopaliska w zabytkowym kościele i próbę kradzieży grozi mu nawet do 5 lat więzienia. |
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-07-22, 16:45
|
|
|
Jesli twoj biskup udziela ci suspenzy , to wiedz ze cos sie dzieje ...
| Cytat: |
Kontrowersyjny ksiądz Tomasz Natanek z Grzechyni w woj. małopolskim został zawieszony w pełnieniu obowiązków kapłana - poinformowała na swojej stronie kuria metropolitarna w Krakowie. Taką decyzję podjął metropolita krakowski kard. Stanisław Dziwisz. |
|
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-07-22, 17:19
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | Kontrowersyjny ksiądz Tomasz Natanek z Grzechyni w woj. małopolskim został zawieszony w pełnieniu obowiązków kapłana |
Bo lubował się w czarnych kolorach
a jak to sam mówił "Jeśli twoje dziecko lubuje się w czarnych kolorach, w strojach moro to wiedz, że coś się dzieje" |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-07-25, 10:53
|
|
|
jezeli slyszysz w glowie glosy, to wiedz, ze cos sie dzieje...
| Cytat: | | Kilkudziesięciu wiernym zdradził, że kilkanaście godzin przed nabożeństwem udało mu się skontaktować z Jezusem. - Otrzymałem od Jezusa możliwość telefonu do Nieba, i kiedy nie nabrykam z Panem Bogiem, to mam taki światłowód, że ta linia jest otwarta. W sobotę prosiłem o wiadomość z nieba i ją dostałem - zapewniał wiernych. To, co usłyszał, dało mu jeszcze większą siłę. - Nie bój się. Żądam twojej ofiary. Podoba się mi twoja ofiara. Nie słuchaj tych, którzy nie mają mojego ducha. Bądź posłuszny Bogu, a nie tym, którym dałem władzę - radził Bóg |
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html |
|
|
|
 |
|
|