Przesunięty przez: mg1989sos 2013-02-20, 19:13 |
co to sie dzieje na forum? |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2013-02-17, 13:29
|
|
|
| magik napisał/a: | | To mnie ubawiles do łez bo juz było kilku modów i dwuch adminow to OCC jako Armin zastraszal moderatorów obrażał ich i wszystko bardzo rzeczowo argumentował że on jest adminem w związku z czym jego zdanie jest ważniejsze Śmiech na sali. |
Jak już piszesz w temacie to nie kłam i nie przeinaczaj.
Poza tym jesteś nieobiektywny i zachowujesz się jak dziecko. Najpierw wielka obraza, okraszone "wielkim skandalem" zabranie loga a potem ... pranie brudów.
Teraz ? Nie ma cie - co mnie cieszy i nie ukrywam tego- a pojawiasz się tylko bić pianę i robić zamęt no i ... prać brudy. Ty nie chcesz pomóc. Ty jako obrażony tylko szkodzisz.
| magik napisał/a: | | Tak ja mam zamknąć w cholerę ten burdel |
ps Zrob sobie większą reklamę swojego forum w stopce bo może ktoś się jeszcze nie domyślił. |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-17, 13:34, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 13:58
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | Poza tym jesteś nieobiektywny | Tak jestem bo nigdy nie byłem modem nigdzy nie stałem po 2 stronie barykady tylko z perspektywy usera widziałem cały syf | OCC Senior napisał/a: | | a pojawiasz się tylko bić pianę i robić zamęt no i ... prać brudy. | Na szczescie nie moje brudy heheh | OCC Senior napisał/a: | | Ty nie chcesz pomóc. | skąd wiedziałes normalnie jakaś dedukcja albo co stary detektyw monk z Ciebie hehehe Tak chce zaszkodzić bo cos co wyrosło na moich plecach nie podoba mi się Nie po to poświęcałem czas zapał i energię by był burdel taki jak jest teraz dlatego | OCC Senior napisał/a: | | Najpierw wielka obraza, okraszone "wielkim skandalem" zabranie loga a potem ... |
PS normalnie bym Ci nie odpowiedział bo nie jesteś wart nawet splunięcia co potwierdza Twoja pycha i arogancja | OCC Senior napisał/a: | | Nie ma cie - co mnie cieszy i nie ukrywam tego | ale doceniam że sie z tym nie kryjesz.
Robiąc jedna jedyna personalna wycieczkę: Bawi mnie niezmiernie to jak się spinasz irytujesz az piana leci.... Przynajmniej przez lata nic się nie zmieniło. Od razu widząc to poprawia mi sie humor az mi sie chciało odpisać na te Twoje wypociny umysłowe.
| OCC Senior napisał/a: | | Nie ma cie - co mnie cieszy i nie ukrywam tego | Nie lubisz mnie bo gasze Cie każdym słowem i przerażam tym że jestem. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 16:16
|
|
|
magik, Ty to taka franca podła jesteś... narzekasz, marudzisz, każesz zamykać forum a włazisz tu i klepiesz te fanaberie...
Co Ty chłopie myślisz, że krzywdę mi zrobisz pisząc to co piszesz?
Jeśli sprawia Ci to ulgę, to pisz- nie zabraniam... tylko po co |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 16:21
|
|
|
| Wydra napisał/a: |
Konsekwencje czyli co? rutynowe najazdy na forum? rutynowe najazdy na chate? rutynowe najazdy na rajzy? o czym konkretnie piszesz |
Takim pytaniem ubliżasz sam sobie... rozmowę z Tobą zakończyłem. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 18:04
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | magik, Ty to taka franca podła jesteś... |
i ty mi piszesz o obrażaniu innych użytkowników?
Sam sobie ubliżam powiadasz? lubie to mam przy tym orgazm |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2013-02-17, 19:39
|
|
|
| magik napisał/a: | | Thorgal1 napisał/a: |
taki luźny pomysł. | luźny to jest stolec na kacu hehehe Thorgal wybacz ale jak Cię lubię... To mnie ubawiles do łez bo juz było kilku modów i dwuch adminow to OCC jako Armin zastraszal moderatorów obrażał ich i wszystko bardzo rzeczowo argumentował że on jest adminem w związku z czym jego zdanie jest ważniejsze Śmiech na sali. Lecz wybaczam Ci bo wtedy Cię nie było. |
Na kacu (od dwóch dni) nigdy nie mam luźnego. Z żadnej ze stron ..
Może i tak było ale ludzie się nie spisali trzeba wybrać innych
Władza w ręce userów ... Czy jakoś tak |
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 20:47
|
|
|
Dobra odpuszczam, rób jak uważasz, więcej tematu zarządzania nie podejmę bo nudny się robi, mamy 5 stron w chwili obecnej i żadnych konkretów.
Jak Brad Pitt, Angelina Jolie albo Marek Konrad zachęcam do zbierania sił do nadchodzącego sezonu
a ja tym czasem się chowam nie chce mi się kopać z koniem  |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-02-17, 20:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 21:02
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | (...) nie chce mi się kopać z koniem |
"Cza" było myśleć o tym, zanim założyłeś temat... poklask za słaby? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 21:05
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Wydra napisał/a: | | (...) nie chce mi się kopać z koniem |
"Cza" było myśleć o tym, zanim założyłeś temat... poklask za słaby? |
wyobraź sobie że nie |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 21:06
|
|
|
| Zamknąć, czy chcesz jeszcze coś powiedzieć? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 21:07
|
|
|
zostaw, może ktoś podsunie konkretne rozwiązanie o które prosił OCCseniorita |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2013-02-17, 23:00
|
|
|
No to pora na mnie
Widzę że temat forum na forum kolejny raz jest dość aktywny, bardzo dobrze - oznacza to że zależy wam na tym forum
Co do konkretnych rozwiązań... w najbliższym czasie zostanie ogłoszony nabór na nowych moderatorów, na pewno zostanie też wprowadzony w życie pomysł Thorgala, żeby spam karać kilkudniowym odpoczynkiem od forum.
Zostanie też ogłoszony konkurs z nagrodami na nowe logo forum.
Ze swojej strony namawiam wszystkich do pomocy w rozwoju forum, przesyłaniu propozycji jak można je ulepszyć tak żeby wszystkim było tutaj lepiej.
Zachęcam również do aktywnego udziału w dyskusjach na forum, i tych poważnych, technicznych jak i tych całkowicie offtopowych i z przymrużeniem oka ( których zawsze tu było niewątpliwie więcej ) .
Niedługo wiosna więc myślę że sporo osób obudzi się ze snu zimowego i zacznie dużo aktywniej udzielać się na forum chociażby w tematach wspólnych wypadów oraz zlotów.
To forum jest stworzone dla motocyklistów więc postarajmy się wspólnymi siłami doprowadzić je do porządku i potem je w takim porządku utrzymać
Tak więc ..... LEWA W GÓRE .... i nie spinajcie się tak.......trochę więcej luzu ! ( cytując klasyka tego forum ) |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-02-18, 11:26
|
|
|
| magik napisał/a: | | PS normalnie bym Ci nie odpowiedział bo nie jesteś wart nawet splunięcia co potwierdza Twoja pycha i arogancja |
Nie słuchaj magika gdyż zbytnio go poniosło i przesadził. Nie przejmuj się ja cię mogę opluć. |
|
 |
Zrzęda
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-02-18, 20:50
|
|
|
| Pamiętajcie też jedną rzecz. Forum zależy w dużym stopniu od użytkowników. Oni też muszą pilnować dyscypliny przede wszystkim patrząc na swoje zachowanie. Jeżeli będzie wolna amerykanka to będzie tu Kongo. A przecież nie o to chodzi aby zrobić coś na kształt Bractwa Suzuki i eliminować kandydatów, opierać się na referencjach. Ludzie powinni się bać banów mała. Wtedy zanim wcisną "wyślij" przeczytają swojego posta kilka razy. Może nawet zmienią treść. Jeżeli ma być porządek to musi być pewna dyscyplina. Wykruszą się wtedy spamerzy, krzykacze itp. |
_________________ Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów. |
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2013-02-18, 21:37
|
|