Przesunięty przez: mg1989sos 2013-02-20, 19:13 |
co to sie dzieje na forum? |
| Autor |
Wiadomość |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2013-02-10, 12:56
|
|
|
| greenmack napisał/a: | Michale kochany, mylisz troche wolnosc wypowiedzi w sposob ironiczny z chamstwem i prostactwem. przed Twoim przybyciem ludzie nie pisali co 2 slowo zaczynające sie na K,H i inne. Mylisz chamstwo bardzo niskich lotow z tym co tu bylo wczesniej. Bardzo nie chcialbym Ci czegos zarzucac ale to wlasnie po przybyciu Twoim i paru Twoich kolegow zaczeły sie typo chamskie tematy, niskich lotow off i kurwienie na lewo i prawo a tu nie oto chodzi!!. To wlasnie od tego czasu są problemy z ''władzami'' tego forum.
Bardzo Cie prosze Ty juz tuu niczego nie staraj sie naprawic i nam czegos ''pokazywac''. |
Eeeeeeeee tam jakich moich kolegów?? Ja tu sam jestem, z tego co pamiętam to inni tutaj piszą "witaj sąsiad" "witam kolege" itd itp...., a ja ani jednego kolegi tu nie zaprosiłem na forum.... Po drugie jestem jakimś autorytetem że ludzie zaczeli tak pisać?? to że ja byłem zwykłym aroganckim bucem to inni nie musieli
| maru napisał/a: | | greenmack napisał/a: | Michale kochany, mylisz troche wolnosc wypowiedzi w sposob ironiczny z chamstwem i prostactwem. przed Twoim przybyciem ludzie nie pisali co 2 slowo zaczynające sie na K,H i inne. Mylisz chamstwo bardzo niskich lotow z tym co tu bylo wczesniej. Bardzo nie chcialbym Ci czegos zarzucac ale to wlasnie po przybyciu Twoim i paru Twoich kolegow zaczeły sie typo chamskie tematy, niskich lotow off i kurwienie na lewo i prawo a tu nie oto chodzi!!. To wlasnie od tego czasu są problemy z ''władzami'' tego forum.
Bardzo Cie prosze Ty juz tuu niczego nie staraj sie naprawic i nam czegos ''pokazywac''. |
Lubię to |
Każdy ma jakiś FETYSZ |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
| Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2013-02-10, 12:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-02-10, 14:50
|
|
|
| Wydra wołanie dzikiego na puszczy.........nic się nie zmieni, jedni mogą więcej inni mniej, szkoda tylko, że ten, który forum założył nie pilnuje tego co robią niedawno zalogowani i ubrani w kolorowe ubranka i to tyle mojego pisania w tym temacie bo szkoda klawiatury. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 14:54
|
|
|
| mała* napisał/a: | (...)
jeśli dla Ciebie jest to "wyciąganie czegoś dla zasady" to na prawdę ręce opadają. Bo to był konsensus argumentów |
Najwidoczniej mam różnorakie postrzeganie rzeczywistości. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-02-10, 14:56
|
|
|
mała*, i do tego jeszcze się z nami nie podzielił |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 14:58
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | vegaamen napisał/a: | WYDRA na prezydenta !! |
Wydra na prezydenta cała władza forum na prezydenta i do tupolewa i do tupolewa... |
Popieram wasza (......) Mozesz mi dac bana Abb ale też chciałem miec orgazm zmuszając Cie do pracy na forum a tymczasem żegnam czule z pozdrwoieniwm w avatarze |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2013-02-10, 14:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 15:11
|
|
|
sam bym wsiadł do tego samolotu |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2013-02-10, 17:39
|
|
|
zostawcie Żabkę w spokoju !!
Magik, chłopie kupę lat... co porabiasz?
podobno coś swojego - zapodaj linka |
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2013-02-11, 07:07
|
|
|
| Thorgal1 link w podpisie:D |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2013-02-12, 08:34
|
|
|
| Co się dzieje na forum? Można powiedzieć, że coraz mniej....niestety. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
jaras111x
Motocykl: 900rr sc33/DRZ400 Y
Imię: Jaro
Wiek: 46 Dołączył: 08 Lut 2011 Posty: 34 Skąd: Knurów,Opole
|
Wysłany: 2013-02-14, 18:02
|
|
|
| Tu sie dzieje coraz mniej i jest... jednym słowem brzydko. jest zima nikt nie lata moto więc ruch powinien tu panować ale chyba wszyscy pouciekali na inne fora. Zmieńcie admina albo zostańcie na innym forum. Pozdr |
|
|
|
 |
Mongo
Pachnący spaliną

Motocykl: Street Bob
Imię: Mongo
|
Wysłany: 2013-02-14, 18:36
|
|
|
Pies jak nie ma co robić, to liże torbę. Motocyklista jak nie ma co robić, to dba o sprzęta
Mnie zasadniczo nie dziwi już nic, bo stary jestem.
Ludzie po prostu już tak mają - jak spod bloku znika w nocy 5 samochodów, to winna jest Policja.
Jesteśmy jacy jesteśmy. Są ludzie kulturalni i są chamy, są uczciwi i złodzieje - nie wińmy za zło tego świata "policji", skoro widząc chamstwo i zło, tchórzliwie odwracamy głowę. Robiąc to, dajemy chamstwu ciche przyzwolenie, żeby się pleniło, czuło się bezpiecznie i dobrze.
Z doświadczenia wiem, że skuteczniej działa uwaga kolegi niż siarczysty opr bossa.
Z utęsknieniem czekam na porę t-shirtów wypchanych pięknymi cycusiami. Wtedy zainteresuję się działami podróży, przejażdżek i plecaczków.
Ps. Za wszystkie treści które wygłaszam odpowiada oczywiście .... Admin |
_________________ Ocieplenie klimatu przebiega zbyt wolno i w zimie nie da się jeździć.
W sezonie muszę wydzielić więcej spalin |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-16, 11:10
|
|
|
Dajcie jeszcze chwilę czasu i zostanie tu jeszcze 5 osób a reszta będzie miała w dupie,
Zresztą to widac że ludzie sie przenoszą ponieważ ciagle widzą Kolejny Absurd i brak
wykwalifikowanej kadry zarządzającej, usuwanie postów jest na porządku dziennym.
Ja sie pytam, po co pisać posta skoro i tak zostanie usuniety?
Może zacznijcie po kolei usuwać jak leci i przyjdzie czas w którym będziecie sobie w 3 osoby moderować ale SB
 |
|
|
|
 |
Butan

Motocykl: Yamaha Special
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2013-02-16, 14:06
|
|
|
I kto tu pisze o usuwaniu postów itp ? Największym problemem ( moim zdaniem) jest dopuszczane do moderowania takich jak ty wydra ! To ty usuwałeś posty które nie były przychylne tobie( w tym kilka moich) , sięgałeś nawet do części "zamkniętych" gdzie nie miałeś prawa ingerowac i nie miały nic wspólnego z łamaniem regulaminu ! Nie rób teraz z siebie jakiegoś bojownika bo odejście wielu ludzi z forum dziwnie zbiegło się w czasie z twoim "moderowaniem" . Nie chce mi się więcej pisac bo ty chyba i tak nic nie zrozumiesz i zamiast refleksji będziesz się raczej odszczekiwał jak jamnik (podobny trochę do wydry ) .
Nie sil się na jakąś wydumaną odpowiedz bo zbyt rzadko tu zaglądam więc raczej jej nie przeczytam a innych to chyba nic nie obchodzi .
Jednocześnie miej świadomośc że obrażając kogoś możesz spotkac się z ripostą w realu (grożba ) a nie dysponujesz zbyt wielką siłą "argumentów ". Lepiej zostaw sprawy tak jak są i nie prowokuj losu .
Abi.... cieszy mnie że odsunąłeś gostka od moderowanie gdybyś jeszcze załatał dziury w drogach to byłbyś dla mnie bogiem |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-16, 17:20
|
|
|
| Butan napisał/a: | I kto tu pisze o usuwaniu postów itp ? Największym problemem ( moim zdaniem) jest dopuszczane do moderowania takich jak ty wydra ! To ty usuwałeś posty które nie były przychylne tobie( w tym kilka moich) , sięgałeś nawet do części "zamkniętych" gdzie nie miałeś prawa ingerowac i nie miały nic wspólnego z łamaniem regulaminu ! Nie rób teraz z siebie jakiegoś bojownika bo odejście wielu ludzi z forum dziwnie zbiegło się w czasie z twoim "moderowaniem" . Nie chce mi się więcej pisac bo ty chyba i tak nic nie zrozumiesz i zamiast refleksji będziesz się raczej odszczekiwał jak jamnik (podobny trochę do wydry ) .
Nie sil się na jakąś wydumaną odpowiedz bo zbyt rzadko tu zaglądam więc raczej jej nie przeczytam a innych to chyba nic nie obchodzi .
Jednocześnie miej świadomośc że obrażając kogoś możesz spotkac się z ripostą w realu (grożba ) a nie dysponujesz zbyt wielką siłą "argumentów ". Lepiej zostaw sprawy tak jak są i nie prowokuj losu .
Abi.... cieszy mnie że odsunąłeś gostka od moderowanie gdybyś jeszcze załatał dziury w drogach to byłbyś dla mnie bogiem |
w takim razie zabawimy się w kotka i myszkę, tak przyznaje się że posty były usuwane, wiem takze że od momentu żartu na twojej osobie jesteś tak zawziety że głowa mała, wszystko to pisałem w pierwszym poście wiec jakbyś doczytał nie musiał byś poraz kolejny wypominać mi tej sytuacji
Nie sugeruj mi że moje moderowanie raptem miesiecznie wpłyneło na odejście z forum, chociaż Twoje na pewno, widac że nie bywasz tu, bo dla Twojej informacji nie on a ja się odsunąłem od tego.
Piszesz mi o obrażaniu innych? ja cie nie porównuje do jamnika.
Jak widzisz nie odszczeknąłem Tobie bo jak sam twierdzisz i tak nie czytasz za często forum co zreszta widać. |
|
|
|
 |
Zrzęda
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-02-16, 19:34
|
|
|
Tak się przypatruję tej dyskusji i muszę coś napisać. Nie piję tu do nikogo ale muszę wyrazić swoje zdanie. Otóż nie rozumiem idei usuwania postów. Forum jak sama nazwa wskazuje jest miejscem wymiany poglądów. Jeżeli post nie głosi haseł zabronionych prawem to nawet jeśli składa się z samego mięsa to nie powinno się go usuwać. Zmoderować/ocenzurować owszem ale nie usuwać. Jest to wypowiedź do której każdy ma prawo. A jej treść świadczy tylko i wyłącznie o poziomie autora. Usuwając postów moderator/administrator zachowuje się jak władza realizująca program zgodny z linią Partii Często usunięcie postu sprawia, że ktoś kto nie czyta wątku na bieżąco nie wie o co kaman. Bo usuwa się post a nie odpowiedź na niego. Sam kiedyś byłem moderatorem i mnie troszkę poniosło. Wprawdzie nie usuwałem postów tylko zamknąłem wątek ale i tak po pewnym czasie stwierdzam, że było to błędem bo każdy użytkownik ma prawo do wypowiedzi. I tak jak powiedziałem - jeśli to nie jest wypowiedź łamiąca prawo to usuwanie posta jest nie na miejscu. Przecież są inne "środki dyscyplinarne" - ostrzeżenia, bany itp. Forum to nie prywatny folwark admina i modów. No chyba że tak jest to niech to będzie ujęte jako pierwszy punkt w regulaminie - wtedy sprawa jasna i każdy użytkownik będzie na Forum na własne ryzyko. Skoro już ktoś podjął się społecznej roli admina/moda to powinien wykazywać się obiektywizmem i wyrozumiałością. Powinien być stróżem prawa i porządku a nie "Jedynym sprawiedliwym - sędzią Dred'em". A jeżeli już ktoś uważa że post należy usunąć to powinno być to odpowiednio uzasadnione i zrealizowane po konsultacji z resztą "zarządu".
Się trochę rozpisałem za co pokornie przepraszam |
_________________ Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów. |
|
|
|
 |
|
|