|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2013-02-20, 19:13 |
co to sie dzieje na forum? |
| Autor |
Wiadomość |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2013-02-09, 22:23
|
|
|
Ja Cię (...) ,moc Wydra ale już parę razy przerabiałem temat Króla Juliana... zawsze musi być na jego i tyle, nie ma co wojować niech jest tak jak jest |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-09, 23:09
|
|
|
Kamyk nie przeklinamy : |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2013-02-09, 23:24
|
|
|
| Zasada prosta- przeklinasz, posta "NIET"! |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2013-02-09, 23:39
|
|
|
| Cytat: | | Mamy 2406 zarejestrowanych użytkowników | - według tego, co napisano w stopce pierwszej strony 4uma.
Gdyby każdy z nich chciał spędzić godzinę w ciągu dnia to jednocześnie było by obecnych 100 osób.
| Cytat: | Najwięcej użytkowników 119 było obecnych 2011-09-22
|
Coś dodać
Jest też taka oto lista:
| Cytat: |
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: |
Na niej dziś podliczam 7 linijek z nickami. W grudniu było ich osiem. czyli umknęło znów jakieś 10-15 userów...
Tematy umierają, bo nie ma komu pisać. Szkoda.
sam niestety co raz rzadziej tu wchodzę. Rok temu w SCC po 3, 4 godzinach niebytu człowiek miał do czytania 4 strony a nawet 6. Teraz co tydzień jeden post...
Naprawdę szkoda...
Chłopaki, zluzujcie. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 00:48
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | Chłopaki, zluzujcie. |
pewnie że zluzujemy, zostawimy forum tylko dla administratorów i moderatorów bo nie będzie sensu się wypowiadać |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 01:06
|
|
|
Pewnie, że możesz... jednak to trochę jak kulą w płot, bo prosiłem o argumentację zarzutów Ralfa, a nie wyciągnięciem czegoś dla zasady...
| Wydra napisał/a: | | Pure_Evil napisał/a: | | Chłopaki, zluzujcie. |
pewnie że zluzujemy, zostawimy forum tylko dla administratorów i moderatorów bo nie będzie sensu się wypowiadać |
Co ja Ci mogę powiedzieć chłopaku? Nie stosujesz się do zasad, to będziesz ponosił tego konsekwencje... i albo to uszanujesz, albo nie... bo niestety, ale chamstwa i wulgaryzmów tu nie uniosę, a jeśli posiadasz chęć dodania sobie animuszu i podbudowania własnego ego poprzez kozaczenie i cwaniakowanie, to niestety, ale będziesz musiał poszukać innego forum. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 09:17
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Nie stosujesz się do zasad, to będziesz ponosił tego konsekwencje... |
co to Człowieku jest? Zarzut jakiś? a co ja robie? Wpływanie na ambicje uznajesz za niestosowanie sie do zasad?
| Abaddon napisał/a: | | ale chamstwa i wulgaryzmów tu nie uniosę, |
Co to za brednie? odwracanie kota ogonem Stary przecież ja najmniej przeklinam na tym forum, zresztą nigdy to mnie jakos nie satysfakcjonowało używanie k... i hu...
| Abaddon napisał/a: | | a jeśli posiadasz chęć dodania sobie animuszu i podbudowania własnego ego poprzez kozaczenie i cwaniakowanie, to niestety, ale będziesz musiał poszukać innego forum. |
taaaa podbudowuje swoje ego na pyskowaniu i cwaniakowaniu poprzez Forum, jakie to sa brednie wystarczajaco wiem jaki jestem super extra i nie potrzebuje się podbudowywać
| Abaddon napisał/a: | | Pewnie, że możesz... jednak to trochę jak kulą w płot |
Kulą w płot to jest własnie ten temat bo nic z niego nei rozumiesz, Twoje zasady są i koniec, przykład? a prosze bardzo cytuję:
"Luz... zaczynam nadzór... dawno krechy nie leciały "
Jeśli czujesz sie lepszy od innych i dawanie krech jest według Ciebie wyjściem to Prosze bardzo , ale zastanów się dlaczego je musisz dawać? bo? ludzie piszą bzdury w tematach? a moze cos ci chcą przez to pokazać?
np że robią na złość ponieważ co by nie napisali i tak będą potraktowani jak kukiełki przez Prezesa tego Teatrzyku. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 09:27
|
|
|
| emil napisał/a: | | Zasada prosta- przeklinasz, posta "NIET"! |
Emil napisał dość dobrego posta ale pod przykrywką przeklinania musiałeś wszystko wywalić?
jak to jest że Zielona edytuje i wstawia kropki a Pan szanowny Prezes wywala wszystko nie patrząc na nic? co to sa dwie formy rozgrywek z użytkownikami ? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2013-02-10, 10:38
|
|
|
Oj jak źle, oj jak niedobrze...
forum się wyciszyło na rzecz tematyki motocyklowej i porządku w poszczególnych działach.
Nie wiem co w tym złego, a argument że w 2011 roku było tu pierdylion zalogowanych jednocześnie wskazuje prawdopodobnie tylko na fakt, że musiała się odbywać jakaś "merytoryczna" dyskusja i bicie piany np przez dawnych różowych zarządców forum.
Boje się, że zaraz padnie zdanie, że oni i ich sposób działania na forum są niezbędni bo wtedy wszędzie był bajzel, przekleństwa i off w każdym temacie , ale "jednak coś się działo".
Reasumując. To forum spoważniało i idzie w dobrym kierunku, a narzekającym polecam wymyślanie dobrych wątków i zakładanie tematów, a nie narzekania, że kiedyś to było lepiej. |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2013-02-10, 10:50
|
|
|
zgadzam sie z Tobą tylko ze jest taka jedna sprawa.
For gdzie jest grzecznie, gdzie jest szeroko pojeta tematyka motocyklowa, gdzie są bardziej lub mniej pomocne porady technicznie jest naprawde sporo na slasku.
To bylo kiedys forum gdzie sie wchodzilo posmiac,ponabijac z innych, komus napisac w dosc sadystyczny sposob to i owo ale nikt sie nie obrazał i nie plakał z tego powodu. teraz wchodzi taki nowy czy starszy ale mniej kumający i płacze ze ktos robi syf, obraza itd:
najbardziej dziwie sie stwierdzeniu '' nie pasi to zdupiac'' tylko ja sie pytam dlaczego to ci co podchodzą na luzie do tego forum mają zdupiac a nie ci '' prawi ''. Jedno forum bylo co | OCC Senior napisał/a: | | spoważniało i idzie w dobrym kierunku | . to powstalo aby wlasnie nie bylo powaznie i dostojnie a teraz na sile chcecie wciskac palce do dupy.
Mi to tam wisi czy tu bedzie ladnie i kolorowo czy boruciarsko ale doskonale rozumiem tych co wsadzili tu troche swoich godzin abu to rozkrecic aby stworzyc forum SPOŁECZNE a dopiero potem motocyklowe.
Szanuje robotę czerwonych ,zielonych i innych teczowych ale robienie czegos na silę i wbrew załozeniem jest sztuczne i naciagane... |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2013-02-10, 11:08 Re: co to sie dzieje na forum?
|
|
|
| Wydra napisał/a: | Na wstepie nie mam pewności czy Administratorowi spodoba sie w ogóle temat w OFFie buhahaha
Bzdury jak nic, Inwigilacja niesamowita, Działania podobne jak w CBŚ bądź komisji Millera
Coś jest nie wygodne, zostaje to usuniete, wedle uznania przez MOderatora bądź Administratora.
Nie ma żadnego prawa, prawem jest humor naszej władzy.
Dzieje się jak sie dzieje, wszystko umiera, nikt sie nie odzywa, każdy ma w tyłu ( nie chce pisać brzydko gdzie ) odzywanie sie skoro i tak jego post będzie przerobiony przez kogoś innego.
Zamiast pomagać to lepi zapobiegać, to tak jak z tym ITD zamiast wprowadzić jakiś inny system by ludzie wolniej jeździli to tworzy sie jednostke która ma niszczyc zaufanie do rządu.
każde usuwanie posta jakiejs osoby powoduje spadek użytkowników na tym forum ale skoro na tym nikomu nie zależy to w sumie wyjście jest dobre |
Próbowałem na to zwrócić uwage jak tylko tu zacząłem należeć, ale wtedy nikt tego nie chciał widzieć.... |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2013-02-10, 11:18
|
|
|
Michale kochany, mylisz troche wolnosc wypowiedzi w sposob ironiczny z chamstwem i prostactwem. przed Twoim przybyciem ludzie nie pisali co 2 slowo zaczynające sie na K,H i inne. Mylisz chamstwo bardzo niskich lotow z tym co tu bylo wczesniej. Bardzo nie chcialbym Ci czegos zarzucac ale to wlasnie po przybyciu Twoim i paru Twoich kolegow zaczeły sie typo chamskie tematy, niskich lotow off i (...) na lewo i prawo a tu nie oto chodzi!!. To wlasnie od tego czasu są problemy z ''władzami'' tego forum.
Bardzo Cie prosze Ty juz tuu niczego nie staraj sie naprawic i nam czegos ''pokazywac''. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 12:14
|
|
|
| Wydra napisał/a: |
jak to jest że Zielona edytuje i wstawia kropki a Pan szanowny Prezes wywala wszystko nie patrząc na nic? co to sa dwie formy rozgrywek z użytkownikami ? |
A co Ciebie boli forma moderowania? Jak Zielona lubi se kropkować, to niech se kropkuje... ja orgazmy osiągam przy wywalaniu całości... zabronisz mi tego ?
Masz jeszcze jakiś "poważny" problem? |
|
|
|
 |
maru

Motocykl: Gsf 1250 SA Bandit
Imię: Marek
|
Wysłany: 2013-02-10, 12:15
|
|
|
| greenmack napisał/a: | Michale kochany, mylisz troche wolnosc wypowiedzi w sposob ironiczny z chamstwem i prostactwem. przed Twoim przybyciem ludzie nie pisali co 2 slowo zaczynające sie na K,H i inne. Mylisz chamstwo bardzo niskich lotow z tym co tu bylo wczesniej. Bardzo nie chcialbym Ci czegos zarzucac ale to wlasnie po przybyciu Twoim i paru Twoich kolegow zaczeły sie typo chamskie tematy, niskich lotow off i kurwienie na lewo i prawo a tu nie oto chodzi!!. To wlasnie od tego czasu są problemy z ''władzami'' tego forum.
Bardzo Cie prosze Ty juz tuu niczego nie staraj sie naprawic i nam czegos ''pokazywac''. |
Lubię to |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-10, 12:25
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Wydra napisał/a: |
A co Ciebie boli forma moderowania? Jak Zielona lubi se kropkować, to niech se kropkuje... ja orgazmy osiągam przy wywalaniu całości... zabronisz mi tego ?
Masz jeszcze jakiś "poważny" problem? |
gratuluje sposobu osiagania orgazmów w takim razie. Masz rację to jest Twoje forum ty tu rządzisz i ty dyktujesz warunki |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |