|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2013-02-20, 19:13 |
co to sie dzieje na forum? |
| Autor |
Wiadomość |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2013-02-16, 23:47
|
|
|
nie masz prawa wyrażać tu swojego zdania.
tu zdanie ma tylko abadon.
a mgsos ma to wszystko w dupie i milczy.
a co jest najlepsze??
nie właże tu prawie od października, a nadal mam to trzecie miejsce
http://forum.motocyklistow.slask.pl/statistics.htm
gdyby nie kopanie piwnicy, byłoby drugie.
to tylko pokazuje siłę tego forum i to, że naprawdę tu się dobrze dzieje... |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
| Ostatnio zmieniony przez emil 2013-02-16, 23:57, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-02-17, 00:06
|
|
|
Ja to widzę, że umrę robaki mnie dawno (...) a dalej będę miał 1.
To świadczy tylko o trzech rzeczach:
-po pierwsze jestem wielki
-po drugie to forum umarło
-po trzecie żurawina za wolno (...) łopatą. |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 01:10
|
|
|
To i ja się uwywnętrze w 6 poście od kąd spędziłem 3 miesiące na banicji
2012-09-25 - nie ma mnie na forum a dalej jestem w dziesiątce
to świadczy o tym | prezesartur napisał/a: | To świadczy tylko o trzech rzeczach:
-po pierwsze jestem wielki
-po drugie to forum umarło
-po trzecie żurawina za wolno napie...a łopatą. |
A to czego dopuszcza się administracja i dopuszczała świadczy tylko jednoznacznie o jej analnym stosunku do forum userów bo liczy się tylko kasa z reklam (nie wierzycie zadzwońcie do michasia i zapytajcie sie ile kosztuje baner na forum
Usuwanie postów hmmm to śmieszny i jeden z wielu zarzutów. Prawda taka że to zaczął Abbadon i nie umie skończyć Z resztą wszystko to już było powiedziane A ja chce sobie tylko kopnąć trupa bo mam taki (chyba czas rozkręcić nowy temat w stylu piwnicy)
Jeśli kogoś to interesuje (w sensie trup forum) to :
http://forum.motocyklisto...alen-vt4770.htm
http://forum.motocyklisto...sady-vt4533.htm
http://forum.motocyklisto...highlight=magik
http://forum.motocyklisto...orum-vt6100.htm
Troche archeologi dla ciekawskich (tak chciało mi się wywlec to) gdyby nie reszta usuniętych tematów też bym je wywlókł bo mam dobra pamięć i skłonności sadystyczne, że lubię kopać lezącego.
Wiec Abba czy mgcoś możecie mnie ....... jak w avatarze mam to w tym samym miejscu, a jakby kogoś swędziało usunięcie tego posta lub zbanowanie mnie... To przypominam to świadczy tylko i wyłącznie o Was
Myślałeś że wszystko usunąłeś ale się przeliczyłeś wygrzebałem coś czego nikt by nie znalazł bo cały temat wywaliłeś ale dobrze mieć kpie forum
Oto małe resume dlaczego forum od poł roku nie posiada logo a koszulkami to se możnaheheh kocham wyciąganie wszelkich brudów, a pamiętasz michał jak chciałeś się kopać na publicznym bo na PW brakowało CI argumentów
| Cytat: | | mg1989sos napisał/a: | | mi tego mówić nie musisz ... to nie ja spamuje po całym forum żeby robić jakąś niepotrzebną aferę... | no nie Ty zamykasz tematy gdzie się rozmawia spoko
| Cytat: | | widzisz Medżik, admin podejmuje rękawice więc spotkajcie się przy piwie i nie pitolcie tu tyle bo aż żal | Nie ja wywlokłem to na publiczny wiec ....... Co do spotkania przy piwie to raczej nie dojdzie gdyż admin zachowuje się jak dziecko i nawet telefonu nie odbiera jak widzi ze ja dzwonie. Pewnie jakbym mu zaś napisał że chce kasę albo mam dla niego reklamodawce to by sam zadzwonił Taka smutna prawda że admin zwraca uwagę na to co się mówi tylko jeśli chodzi o kasę.
Miałem już nie pisać w tym temacie bo powiedziałem wszystko co miałem do powiedzenia ale widzę że admin dalej pieni a daro mnie do tablicy wywołał wiec pisze.
Pozwolę sobie zacytować soprano
| soprano napisał/a: | Powiem tak, Admin zapytaj grzecznie czy możesz choć już po ptokach bo mleko się wylało. [...]
Ja wiem, że to forum miało być takie czy takie ale czasy są jakie są i można wiele zmienić tylko trzeba trochę chęci do pogadania i nie na pw tylko w realu jak są takie poważne i pilne rzeczy.
Zyczę Wam owocnych rozmów i ustaleń i proszę skończmy już tutaj dywagacje, wiemy o co kaman teraz czekamy na rozwiązanie mam nadzieję pozytywne całego smrodu i bałaganu. |
Co do rozwiązania też czekam, aż admin się ruszy bo on chyba myśli że ja z czasem zapomnę o wszystkim, a to nie jest rozwiązanie
Parę słów do admina tak przy okazji jak tu piszę:
1) dostałeś logo za darmo do celów nie komercyjnych - nie rozumiesz to słownik i czytaj
2) każdy kto do mnie przyjdzie i będzie chciał do celów nie komercyjnych logo ma moje błogosławieństwo
3) mimo że logo jest moje traktuje je jak nasze forumowe jak wartość wspólną, ale przez to nie dam na nim zarabiać. Prędzej każdy user sobie może skopiować i iść wydrukować koszulkę sobie sam we własnym zakresie.
4) burzysz że kalendarz, ale czekaj dochód z kalendarza szedł na DU na dzieciaki
5) Przynajmniej na forum się przyznałeś, że zarobisz na koszulkach tylko biedaku nie wiesz ile, a mnie wciskałeś w oczy że nie masz z tego grosza. Dlatego tym bardziej dopilnuje żebyś go nie miał. Kombinujesz jak jakiś cwaniak mało Ci kasy z reklam?? sorry ale wiem ile kosztuje serwer a ile bierzesz za reklamy i jesteś sporo do przodu z tego wiec mnie nie wciśniesz tej rzewnej bajki, że na serwer potrzebujesz. Są ludzie na forum którzy robili nadruki na koszulki nie raz i orientują się ile takie coś kosztuje, więc teraz już nie pobujasz ze 30pln to tylko koszt druku+koszulki.
6) to że niektórzy wciąż godzą się na wieszanie nowych reklam....... to dziękuj im za dobra wolę. Ja się nie zgadzam na ani jedną więcej bo i tak już pokryłeś koszt serwera na najbliższe 5 lat, ale będę na tyle miły że już nie będę pisał o kasie i wyliczeniach to ostatnie moje słowa na ten temat. pewnie teraz przestaniesz czytać ale cóż to Twój problem
7) NAUCZ SIĘ SZANOWAĆ LUDZI I TYCH KTÓRZY SIĘ Z TOBĄ ZGADZAJĄ I TYCH KTÓRZY MAJA INNE ZDANIE JESTEŚ W KOŃCU ADMINEM WIEC POWIEDZMY SZCZERZE ZARABIASZ NA USERACH WIEC ICH SZANUJ. Skoro np. piszę o tym że reklamy mi się nie podobają pisze o tym co mam do nich Miej na tyle godności żeby przyjąć krytykę, a nie jak dziecko zamykasz niewygodny temat
I to tyle dla mnie temat zakończony czekam na tel od admina z propozycją rozwiązania może z przeprosinami za "rozlane mleko" i wywlekanie naszych spraw na forum. Nie wiem nie mam bladego pojęcia.
PS Admin moja propozycja jest prosta Przepraszasz mnie i prywatnie jak i teraz na forum, a dochód z koszulek w całości idzie na DU, a na następny raz jak będziesz chciał zarobić na czyjejś darmowej pracy to się zapytaj po prostu czy możesz czy nie mam nic przeciwko. Nie tak jak teraz nie dość ze nie przestrzegasz praw autorskich, a wystarczyła wzmianka, to jeszcze......... Potem mnie by ktoś oskarżył że z Tobą na tym zarabiam albo coś. KONIEC !!!!!!!!! CZEKAM !!!!!! | Nic chyba możemy uznać, że zaspokoiłem swój fetysz więc kończę wypowiadanie sie tu na forum. Ciekawe tylko jak długo będę w TOP 10
Pozdro for all PEACE  |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2013-02-17, 01:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 09:19
|
|
|
Tak, ja usuwam posty. A czemu? Bo gdybym działał zgodnie z regulaminem, to połowa byłaby zbanowana, więc uznałem, że lepiej jest usunąć posta bez konsekwencji, niż walić pasek.
Czego nie rozumiecie?
Mam działać REGULAMINOWO? Tego chcecie? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2013-02-17, 09:41
|
|
|
| Zrzęda napisał/a: | | Zmoderować/ocenzurować owszem ale nie usuwać. |
To jak rozwiążesz problem offtopowania w tematach?
Prosty przykład: ktoś zakłada temat i chce się czegoś dowiedzieć, padaja dwa trzy posty na temat a potem zaczyna się folwark a posty nie mają nic do rzeczy.
Mają zostać? Chciałbyś kiedyś czytać takie coś, szukając informacji o interesującym Cie temacie?
Jestem ciekaw jaki masz (macie) inny pomysł na rozwiązanie tego problemu?
| Abaddon napisał/a: | | Mam działać REGULAMINOWO? Tego chcecie? |
nie idz tą drogą bo i tak będzie źle - wierz mi. |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-17, 09:42, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 09:41
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Tak, ja usuwam posty. A czemu? Bo gdybym działał zgodnie z regulaminem, to połowa byłaby zbanowana, więc uznałem, że lepiej jest usunąć posta bez konsekwencji, niż walić pasek.
Czego nie rozumiecie?
Mam działać REGULAMINOWO? Tego chcecie? |
no
tyle że w twojej kwestii regulamin istnieje ale taki jaka nogą wstaniesz w dniu dzisiejszym |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-02-17, 09:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 09:47
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | Jestem ciekaw jaki masz (macie) inny pomysł na rozwiązanie tego problemu? |
moze warto zatrudnić 2 modów i podzielic między wszystkimi działy? |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 09:48
|
|
|
| Wydra, jak już piszesz, to chociaż mądrze... |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 09:50
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Wydra, jak już piszesz, to chociaż mądrze... |
nie będziesz mi narzucał co mam robić, bo według twojego myslenia pisze nie mądrze, według mojego nawet sensownie, nie rób mi offu w temacie bo nic tą wypowiedzią nie wniosłeś, bo przeciez i w offie nie można pisać nie na temat |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2013-02-17, 10:02
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | moze warto zatrudnić 2 modów i podzielic między wszystkimi działy? |
widać za krótko tu jesteś bo tak już kiedyś było.
Nie bierz tego do siebie ale to takie polskie myślenie. Pozatrudniać urzędników żeby pilnowali, a potem narzekać że jest nadmiar.
Użytkownicy sami mają siebie pilnować na wzajem, nie dając przyzwolenia na robienie z każdego tematu totalnego bałaganu.
Któryś z modów coś nabroi albo znadinterpretuje regulamin i znowu zacznie się temat podobny do tego. To nie jest opcja. To forum jest na swego rodzaju odwyku. Musi minąć trochę czasu, żeby "nauczyło" się działać wg cywilizowanych zasad.
Ma ktoś inny pomysł? |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-17, 10:05, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 10:56
|
|
|
Wydra, jak to jest?? Przywołujesz wszystkich do porządku, żądasz swoich praw zapominając o obowiązkach, a jeśli Tobie zwróci się uwagę, to jest- "nie będziesz mi narzucał co mam robić robić"...
Ja Ci synku nie zamierzam niczego narzucać... bo to wolny kraj... ale licz się z konsekwencjami swojego postępowania... cała filozofia. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 11:20
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Wydra, jak to jest?? Przywołujesz wszystkich do porządku, żądasz swoich praw zapominając o obowiązkach, a jeśli Tobie zwróci się uwagę, to jest- "nie będziesz mi narzucał co mam robić robić"...
Ja Ci synku nie zamierzam niczego narzucać... bo to wolny kraj... ale licz się z konsekwencjami swojego postępowania... cała filozofia. |
pisz mądrze powiadam ci, bo według mądrego myślenia co ma wsólnego:
mądre pisanie z prawami czy obowiązkami? taaa łapę za słówka ale chyba czas najwyższy to robić.
Konsekwencje czyli co? rutynowe najazdy na forum? rutynowe najazdy na chate? rutynowe najazdy na rajzy? o czym konkretnie piszesz |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2013-02-17, 11:36
|
|
|
moderatorów dać dwie osoby więcej i podzielić.
bany dawać a nie kasować postów - ale bany nie na miech tylko np. za offtop 3dni ... tak na przewietrzenie - a mod nie będzie miał większych oporów żeby na taki krótki czas wywalać userów. A 3 dni bez ulubionego forum i tak zaboli
zanim się syf zrobi w temacie to mod zaraguje ostrzeżeniami lub banem na 3 dni i nie trzeba będzie nic kasować - a każdy będzie wiedział co i dlaczego.
taki luźny pomysł. |
| Ostatnio zmieniony przez Thorgal1 2013-02-17, 11:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 11:38
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: |
Ma ktoś inny pomysł? | Tak ja mam zamknąć w cholerę ten burdel Juz jedno forum śląskich motocyklistów miłujące prawo i sprawiedliwość oraz porządek JUZ JEST. Wstyd żeby były dwa no chyba że zmienicie nazwę na zaglebiowskie bo w sumie sami gorole tu zostali.
PS Nie tylko zamykanie tematów czy usuwanie postów powinno być wałkowane
Gdzie jest kalendarz za 2012
Gdzie są pieniądze za las
Juz odpowiadam póki starczyło euforii po założeniu "nowego" forum i póki był rynek zbytu oparty na tym ze temat zaczął wałkować na starym forum Kosma (Wielu z was tu poprzychodzilo i nawet nie wie kto to.... A pchacie się z butami do władzy) Na tej fali adminek nie udolnie ale się starał. Niestety szybko zrezygnował z prerwszego swojego założenia"bez reklam" Jeśli ktoś daje słowo a potem sam dąży do tego żeby się go nie trzymać..... To co to za człowiek? Ja nie chce mieć do czynienia z takimi ludźmi
Zamknijcie to bo wstyd robicie ze są dwa śląskie fora które różni właściciel i szata graficzna TYLKO!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-17, 11:46
|
|
|
| Thorgal1 napisał/a: |
taki luźny pomysł. | luźny to jest stolec na kacu hehehe Thorgal wybacz ale jak Cię lubię... To mnie ubawiles do łez bo juz było kilku modów i dwuch adminow to OCC jako Armin zastraszal moderatorów obrażał ich i wszystko bardzo rzeczowo argumentował że on jest adminem w związku z czym jego zdanie jest ważniejsze Śmiech na sali. Lecz wybaczam Ci bo wtedy Cię nie było. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |