Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2013-02-20, 19:13
co to sie dzieje na forum?
Autor Wiadomość
soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2013-02-20, 20:34   

Ja uważam, że trzeba wytypować kilka osób i zaprosić na rozmowę.....chodzi o osoby mające jakiś pogląd na formę zmian i wtedy dopiero zacząć zmiany ale już bez tak restrykcyjnych działań. Ale to już Michał sam musi zdecydować, powtarzam sam.......

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2013-02-20, 20:35   

soprano, nie twierdzę, że od razu masz zmieniać barwy tego forum na czarne.
proponuję aby grupa kierująca się słusznym celem wzięła schedę po Różowych.
Niech czarni za Twoim przywództwem teraz je poprowadzą. Nikt nie każe Ci być moderatorem. Masz wyznaczać kierunek i oceniać reakcje społeczne a nie kropkować wulgaryzmy.

Wyraź choć wstępne zainteresowanie i poczekaj na reakcję userów. To moja propozycja.

soprano napisał/a:
Ale to już Michał sam musi zdecydować, powtarzam sam.......

Wybacz ale Michał zrobił już swoje. Z całym szacunkiem dla niego, ale On może pomóc tylko jako techniczny support. Tu trzeba wodza, który ma perspektywy działania i trochę lat na karku.
Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-20, 20:37, w całości zmieniany 1 raz  

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 20:37   

No ok, wyrażam zgodę i zainteresowanie za siebie, za resztę ludzi z SCC nie ręczę ale trzeba poczekać może się zgodzą.

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2013-02-20, 20:41   

Ja oczywiście jestem ZA.
Czy teraz Czarni mogą się wypowiedzieć?
Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-20, 20:42, w całości zmieniany 1 raz  

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 20:44   

Dziękuję....i za te lata na karku też ;)

A teraz mi się zbierze od reszty ale co tam jak już palnęłam to trzeba brnąc dalej ;)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 20:53   

info jest już zamieszczone w SCC może się uda, choć nadal twierdzę, że potrzeba rozmowy i i woli od Michala aby to się wszystko poskładało do kupy :)

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2013-02-20, 21:02   

OCC Senior napisał/a:
Czy teraz Czarni mogą się wypowiedzieć?

Jako ten "czarny" powiem, że...

No właśnie.

Zauważcie, że samych "czarnych", którzy tu są i "żyją" została zaledwie garstka. połowa (czyli dwoje, Linka i Largo) namiętnie kopią piwnicę by na niej wybudować dom.

Co "my" tu możemy zrobić ??

Wiele razy pisałem do Michała, zresztą w podobnym tonie wypowiadałem się w tematach.
szkoda, że tak się dzieje, a kierunek "uszczęśliwiania na siłę" poprzez (...) "mięsa", nie jest dobry. To od człowieka zależy czy "mięsa" używa, czy nie. Sam czase,m rzucę ale świat się nie zawala. Nie przeszkadza mi jak ktoś rzuca,więc w czym problem ??

Co do
OCC Senior napisał/a:
podciągnąć je pod dobroczynne sprawy fundacji? (..)
Masz swoją grupę "czarnych" pomocników.

OCC - od zawsze staraliśmy się, by Dawcy i SCC byli postrzegani jako dwie odrębne "organizacje", pomimo, że i ch członkowie się "zazębiają". To forum było traktowane przez Dawców jako miejsce, gdzie można na bierząco informować Społeczność Motocyklistów o naszych działaniach i imprezach, niech więc tak też zostanie.

Tyle ode mnie.

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2013-02-20, 21:05   

soprano napisał/a:
potrzeba rozmowy i i woli od Michala aby to się wszystko poskładało do kupy

I w tym tkwi problem...

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2013-02-20, 21:12   

Pure_Evil napisał/a:
Zauważcie, że samych "czarnych", którzy tu są i "żyją" została zaledwie garstka.

to jakiś argument? Macie szanse odbudować swoją potęgę.
Pure_Evil napisał/a:
Co "my" tu możemy zrobić

To jest pytanie do Was. Podchodząc do tematu tak jak Ty nasuwa mi się jedna odpowiedz... nic nie mogę a świat jest beznadziejny.
Pure_Evil napisał/a:
Wiele razy pisałem do Michała, zresztą w podobnym tonie wypowiadałem się w tematach.

Na odpowiedz Michała na tą moją konkretną propozycję czkam i dziwię się, że trwa to tak długo. Sądzę że Michał już wie, że jest na równi pochyłej.
Pure_Evil napisał/a:
OCC - od zawsze staraliśmy się, by Dawcy i SCC byli postrzegani jako dwie odrębne "organizacje",

ja nie twierdzę, że macie to zmieniać. Spróbujcie połączyć to do takiego stopnia aby wszyscy mieli z tego korzyść.
Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-20, 21:14, w całości zmieniany 1 raz  

elemeledudek 

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wysłany: 2013-02-20, 22:09   

Czytam i czytam i smutek ogarnia. A pamietam że tak fajnie sie wszystko zaczynało. Forumowa nasiadówka na Muchowcu. Sporo ludzi sie jechało ot tak poprostu. Na drugim....było na czworo, Pure Evil, ktos kogo nie kojaże z forum i ja z żona. Posiedzielismy, pogadalismy i choś to trudno forumowym spotkaniem nazwać to fanie było hyhy.
Potem kolega którego nicka też już nie pamiętam próbował rozszerzyć formułe forumowego spotkania o konkursy i nagrody. Chwała mu za to, ale jak to się skończyło to wiekszośc pewnie wie. Gościa juz nie ma.
Potem nastała moda na tworzenie podgrup i tu moim zdaniem problem sie kryje. Większośc kisiła sie w swoim sosie i lipa. Ja niby tez siedze w swojej Niedzielnej Rundce i niewiele się udzielam, ale jest ona oficjalna i w zasadzie ogólnie dostępna i wszyscy na rajzach sa mile widziani.
Ci co odeszli to odeszli i tyrudno. Ci co zostali i nadal chcą tu zostac powinni sie może faktycznie zżyć. Jakieś takie właśnie nasiadówki niezobowiązujące ot tak w jakims miejscu. Pogadac, poznac sie. Od razu na forum bedzie przyjemniej.
Moze wykorzystac ku temu zaproponowaną sesję zdjęciowa w dziale "ogólnym"?

I na Boga, dajcie na luz. To tylko forum, a wy o jakiejś "własności postów" piszecie i innych durnotach. Naprawdę tak sie w życiu nudzicie żeby bić pianę o pirdoły?

Zrzęda 
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
Wysłany: 2013-02-20, 22:49   

A myślałem, że to fajne i normalne forum, po przejściach z poprzednim na którym byłem. A tu zonk. No nic... widocznie takie forum i taka grupa ludzi nie jest mi dana... Poczytam jeszcze trochę i najwyżej przestanę tu zaglądać...

Cortex 

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
Wysłany: 2013-02-21, 12:34   

Zrzęda napisał/a:
A myślałem, że to fajne i normalne forum, po przejściach z poprzednim na którym byłem. A tu zonk. No nic... widocznie takie forum i taka grupa ludzi nie jest mi dana... Poczytam jeszcze trochę i najwyżej przestanę tu zaglądać...

nikt cię nie wygania, ale jak coś to narazie miło było :D

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2013-02-21, 13:36   

i nikt po Tobie nie zapłacze, cytując klasyka tego forum B)

Zrzęda 
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
Wysłany: 2013-02-21, 14:43   

Może i nikt po mnie nie zapłacze ale pomyślcie sobie ilu takich sobie poszło :P Narta :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-21, 15:05   

Zrzęda, nie zrzędź tylko zastanów sie co możnaby zrobić aby było lepiej ;)

Odpowiedz do tematu