Przesunięty przez: mg1989sos 2013-02-20, 19:13 |
co to sie dzieje na forum? |
| Autor |
Wiadomość |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:34
|
|
|
| Ja uważam, że trzeba wytypować kilka osób i zaprosić na rozmowę.....chodzi o osoby mające jakiś pogląd na formę zmian i wtedy dopiero zacząć zmiany ale już bez tak restrykcyjnych działań. Ale to już Michał sam musi zdecydować, powtarzam sam....... |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:35
|
|
|
soprano, nie twierdzę, że od razu masz zmieniać barwy tego forum na czarne.
proponuję aby grupa kierująca się słusznym celem wzięła schedę po Różowych.
Niech czarni za Twoim przywództwem teraz je poprowadzą. Nikt nie każe Ci być moderatorem. Masz wyznaczać kierunek i oceniać reakcje społeczne a nie kropkować wulgaryzmy.
Wyraź choć wstępne zainteresowanie i poczekaj na reakcję userów. To moja propozycja.
| soprano napisał/a: | | Ale to już Michał sam musi zdecydować, powtarzam sam....... |
Wybacz ale Michał zrobił już swoje. Z całym szacunkiem dla niego, ale On może pomóc tylko jako techniczny support. Tu trzeba wodza, który ma perspektywy działania i trochę lat na karku. |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-20, 20:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:37
|
|
|
| No ok, wyrażam zgodę i zainteresowanie za siebie, za resztę ludzi z SCC nie ręczę ale trzeba poczekać może się zgodzą. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:41
|
|
|
Ja oczywiście jestem ZA.
Czy teraz Czarni mogą się wypowiedzieć? |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-20, 20:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:44
|
|
|
Dziękuję....i za te lata na karku też
A teraz mi się zbierze od reszty ale co tam jak już palnęłam to trzeba brnąc dalej |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:53
|
|
|
info jest już zamieszczone w SCC może się uda, choć nadal twierdzę, że potrzeba rozmowy i i woli od Michala aby to się wszystko poskładało do kupy |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2013-02-20, 21:02
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | Czy teraz Czarni mogą się wypowiedzieć? |
Jako ten "czarny" powiem, że...
No właśnie.
Zauważcie, że samych "czarnych", którzy tu są i "żyją" została zaledwie garstka. połowa (czyli dwoje, Linka i Largo) namiętnie kopią piwnicę by na niej wybudować dom.
Co "my" tu możemy zrobić
Wiele razy pisałem do Michała, zresztą w podobnym tonie wypowiadałem się w tematach.
szkoda, że tak się dzieje, a kierunek "uszczęśliwiania na siłę" poprzez (...) "mięsa", nie jest dobry. To od człowieka zależy czy "mięsa" używa, czy nie. Sam czase,m rzucę ale świat się nie zawala. Nie przeszkadza mi jak ktoś rzuca,więc w czym problem
Co do | OCC Senior napisał/a: | podciągnąć je pod dobroczynne sprawy fundacji? (..)
Masz swoją grupę "czarnych" pomocników. |
OCC - od zawsze staraliśmy się, by Dawcy i SCC byli postrzegani jako dwie odrębne "organizacje", pomimo, że i ch członkowie się "zazębiają". To forum było traktowane przez Dawców jako miejsce, gdzie można na bierząco informować Społeczność Motocyklistów o naszych działaniach i imprezach, niech więc tak też zostanie.
Tyle ode mnie. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2013-02-20, 21:05
|
|
|
| soprano napisał/a: | | potrzeba rozmowy i i woli od Michala aby to się wszystko poskładało do kupy |
I w tym tkwi problem... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2013-02-20, 21:12
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | Zauważcie, że samych "czarnych", którzy tu są i "żyją" została zaledwie garstka. |
to jakiś argument? Macie szanse odbudować swoją potęgę.
| Pure_Evil napisał/a: | | Co "my" tu możemy zrobić |
To jest pytanie do Was. Podchodząc do tematu tak jak Ty nasuwa mi się jedna odpowiedz... nic nie mogę a świat jest beznadziejny.
| Pure_Evil napisał/a: | | Wiele razy pisałem do Michała, zresztą w podobnym tonie wypowiadałem się w tematach. |
Na odpowiedz Michała na tą moją konkretną propozycję czkam i dziwię się, że trwa to tak długo. Sądzę że Michał już wie, że jest na równi pochyłej.
| Pure_Evil napisał/a: | | OCC - od zawsze staraliśmy się, by Dawcy i SCC byli postrzegani jako dwie odrębne "organizacje", |
ja nie twierdzę, że macie to zmieniać. Spróbujcie połączyć to do takiego stopnia aby wszyscy mieli z tego korzyść. |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-02-20, 21:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2013-02-20, 22:09
|
|
|
Czytam i czytam i smutek ogarnia. A pamietam że tak fajnie sie wszystko zaczynało. Forumowa nasiadówka na Muchowcu. Sporo ludzi sie jechało ot tak poprostu. Na drugim....było na czworo, Pure Evil, ktos kogo nie kojaże z forum i ja z żona. Posiedzielismy, pogadalismy i choś to trudno forumowym spotkaniem nazwać to fanie było hyhy.
Potem kolega którego nicka też już nie pamiętam próbował rozszerzyć formułe forumowego spotkania o konkursy i nagrody. Chwała mu za to, ale jak to się skończyło to wiekszośc pewnie wie. Gościa juz nie ma.
Potem nastała moda na tworzenie podgrup i tu moim zdaniem problem sie kryje. Większośc kisiła sie w swoim sosie i lipa. Ja niby tez siedze w swojej Niedzielnej Rundce i niewiele się udzielam, ale jest ona oficjalna i w zasadzie ogólnie dostępna i wszyscy na rajzach sa mile widziani.
Ci co odeszli to odeszli i tyrudno. Ci co zostali i nadal chcą tu zostac powinni sie może faktycznie zżyć. Jakieś takie właśnie nasiadówki niezobowiązujące ot tak w jakims miejscu. Pogadac, poznac sie. Od razu na forum bedzie przyjemniej.
Moze wykorzystac ku temu zaproponowaną sesję zdjęciowa w dziale "ogólnym"?
I na Boga, dajcie na luz. To tylko forum, a wy o jakiejś "własności postów" piszecie i innych durnotach. Naprawdę tak sie w życiu nudzicie żeby bić pianę o pirdoły? |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
Zrzęda
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-02-20, 22:49
|
|
|
| A myślałem, że to fajne i normalne forum, po przejściach z poprzednim na którym byłem. A tu zonk. No nic... widocznie takie forum i taka grupa ludzi nie jest mi dana... Poczytam jeszcze trochę i najwyżej przestanę tu zaglądać... |
_________________ Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów. |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2013-02-21, 12:34
|
|
|
| Zrzęda napisał/a: | | A myślałem, że to fajne i normalne forum, po przejściach z poprzednim na którym byłem. A tu zonk. No nic... widocznie takie forum i taka grupa ludzi nie jest mi dana... Poczytam jeszcze trochę i najwyżej przestanę tu zaglądać... |
nikt cię nie wygania, ale jak coś to narazie miło było |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2013-02-21, 13:36
|
|
|
i nikt po Tobie nie zapłacze, cytując klasyka tego forum |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
Zrzęda
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-02-21, 14:43
|
|
|
Może i nikt po mnie nie zapłacze ale pomyślcie sobie ilu takich sobie poszło Narta |
_________________ Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2013-02-21, 15:05
|