Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2013-02-20, 19:13
co to sie dzieje na forum?
Autor Wiadomość
ser-jones 
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
Wysłany: 2013-02-19, 23:26   

To kto, może ja, he ?

Wydra
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-19, 23:30   

Mnie proszę nie brać pod uwagę !! !!!

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2013-02-20, 08:13   

Michale, przepraszam za wyzwisko ale wczoraj już nie wytrzymałem czytając Twoje miałkie odpowiedzi.
Napisałem to też bo mam żal do Ciebie. Soprano powiedziała to czego nie chciałeś usłyszeć ( potem zaproponowała kogoś na Twoje stanowisko, czego ja nie chciałem usłyszeć).
Czas pokazał prawdę o tym forum. Pokazał, że nie masz na nie pomysłu. Forum powstało przypadkowo i dzięki pracy kilku osób ( w tym mojej i Różowych) , zadziałało.
Na początku był tu bałagan i kupa śmiechu spowodowana offem w każdym temacie i to się podobało. Ale od początku miało to być tylko na początek. Tu przespałeś po raz pierwszy , gdy nie przerwałeś tego bajzlu na czas , a uwagę zwrócili Ci dopiero userzy że ta formuła już się wyczerpała. Co zrobiłeś? Nić wywaliłes moderatorów i dałeś nowych.
Drugi raz przespałeś czas odejścia Różowych. Jeden z kolorytów tego forum odszedł na Twoją prośbę a za naszym (między innymi moim) poparciem. Co zrobiłeś po tym odejściu? NIC. Nawet loga Ci się nie ciało narysować (jeszcze to Twoje gadanie, że już się rysuje).
Emil podsumował Cie trafnie i może to mnie tak wkurzyło wczoraj. Nie wypełniłeś luki pozostałej po różowym kolorycie i zostawiłeś forum samopas. Nie wiem co myślałeś. Że forum nabierze się na kolejny nabór na moderatorów?
Sądząc po ilości Twoich wypowiedzi na forum przez ostani czas widzę, że totalnie olałeś sprawę, zaspokojony możliwością wystawiania kolejnych faktur reklamodawcom.

Chcę odnieść się też do personalnych propozycji Soprano.
Magik ma już swoje forum i z ciekawością obserwuję jak ono będzie się rozwijać.
Chcę wierzyć, że się mylę i dzięki jego bezpośredniemu i prostackiemu spojrzeniu na świat ( to moja szczera opinia z która nigdy się nie kryłem) jego forum będzie cieszyć się większym powodzeniem. Jednak administratorstwo na tym forum nie jest dobrym pomysłem.
Dobrze podsumował to emil. Po co Różowi mają tu wracać? Oni wygrali tą bitwę dzięki
Twojemu lenistwu Michale połączonego z Twoją niedojrzałością emocjonalną (która przyjdzie z wiekiem). Nie jesteś jeszcze gotów na prowadzenie vortalu internetowego skupiającego śląskich motocyklistów.

Podsumowanie moich wypocin jest smutne. Ryba psuje się od głowy a tej głowy nie da się wymienić bo to własność prywatna.
Ja mam pewne rozwiązanie tego problemu. Nie zmieniajmy admina tylko dajmy działać równolegle dwóm forom jeszcze przez rok . Dajmy na to do kwietnia '14.
Zobaczymy które forum będzie miało najwięcej aktywnych użytkowników.
Jeżeli wygra Michał (czego sobie życzę) to OK, ale jeżeli Michał przegra, odda za darmo domenę forum.motocyklistow.slask.pl Magikowi, a dla tego forum powstanie nowa domena (na tyle odmienna aby fora nie myliły się).

greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2013-02-20, 09:01   

taka mała sprawa occ:

u magika juz jest wiecej aktywnych niz tutaj a forum sie kreci jakies 3 miesiace. B)

taki mały offik w offie.... ;)

Patra 

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
Wysłany: 2013-02-20, 11:43   

OCC Senior napisał/a:
ale jeżeli Michał przegra, odda za darmo domenę forum.motocyklistow.slask.pl Magikowi, a dla tego forum powstanie nowa domena (na tyle odmienna aby fora nie myliły się).

A kto powiedział, że będziemy chcieli tą domene. Nasze forum się zwie SB TEAM i się z niczym nie myli...

Angel 

Motocykl: :P
Imię: :P
Wysłany: 2013-02-20, 14:13   

Abaddon napisał/a:
... jeszcze jakbyś tak podał konkretne przykłady... byłoby fajnie jak ciul :D

Dlaczego przeklinasz?

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-20, 14:41   

Do było w odniesieniu do wypowiedzi Ralfa :P

ralfązo napisał/a:
co tu dużo pisac ja od dłuższego czasu mam wyjechane na te forum
było pięknie a teraz nuda jak flaki z olejem
Poza tym faworyzowanie jest cały czas i humory ja ciul.

AMEN TYLE MAM DO NAPISANIA

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2013-02-20, 15:39   

Jak widać jeden może inny nie......... ;)

Michał ja nadal uważam, że powinieneś rozważyć moją propozycję.

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 17:17   

A co to panny na wydaniu, że się obrażają? Weźcie ludziska pod uwagę, że są tutaj jeszcze inni....hm, Wasi znajomi a nie tylko czerwoni, idziecie w cholerę a nie każdy ma ochotę robić to co Wy. Trza się otrząsnąć bo zaraz się zima skończy i trza będzie pospotykać się na rajzy i jak to zrobimy skoro wiejecie? No ja wiem można do Was i ja jestem ale nie każdy to zrobi......szkoda tego wszystkie przecie nie?
Ostatnio zmieniony przez soprano 2013-02-20, 17:21, w całości zmieniany 1 raz  

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2013-02-20, 17:26   

to zaproś znajomych.

ja dialog z władzą zakończyłem.
Ostatnio zmieniony przez emil 2013-02-20, 17:27, w całości zmieniany 1 raz  

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 19:45   

mała* napisał/a:
mnie było szkoda odchodząc od pchlicy. To było prawdziwe forum z cudownym klimatem.

hm, czy takie cudowne? Nie wiem ale ja się z niego nie wylogowałam tylko ktoś mi popieprzył z profilem i już się nie dostałam i dostać nie mogę....czy to takie cudowne?

A tak naprawdę to ja pisałam do Emila i Magika choć ten drugi nie może odpowiedzieć........zresztą róbta co chceta nic na siłe

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 19:53   

mała*, noooo trochę więcej dobrej woli by się przydało, choć pewnie ciężko przez tą zimę ;)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 20:04   

mała* napisał/a:
więc nie obwiniajmy świata wokoło

A dlaczego? To jest najłatwiejsze.

A czy byłam czy nie? Byłam od 2009r. to chyba nie tak znowu potem co? Zresztą było minęło.....teraz jest teraz i uważam, że warto ratować to forum i tyle.

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2013-02-20, 20:25   

soprano, a może dobrym pomysłem jest abyś Ty - wspólnie z Michałem, który odpowiadałby za sprawy techniczne - wzięła się za to forum? Może podciągnąć je pod dobroczynne sprawy fundacji? Może część zysków z tak "znienawidzonych" reklam przeznaczyć właśnie na fundację? Może organizować tu konkursy charytatywne?
Masz swoją grupę "czarnych" pomocników. Może Ci pomogą. Zrób ich modami.
Tu potrzeba pomysłu ,czegoś nowego bo źródło wysycha.

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2013-02-20, 20:30   

To forum nie jest Dawców i nie chcę aby było, owszem mamy tutaj swoje życie Dawców i SCC ale takie jak wszystkie grupy i nie jest to chyba dobry pomysł aby zmieniać formę forum, dotychcczasowe mi pasowało i wielu też pasuje. Na moderatora też raczej się nie nadaję bo się na tym nie znam. Co do "czarnych" pomocników to trzeba ich zapytać może się zgodzą. Za to na kasę chętnie się Dawcy zgodzą bo tego nam dla dzieciaków naprawdę potrzeba :)

Co do pomysłu na ożywienie forum to owszem jest potrzebny ale to chyba raczej jakies konkursy i więcej spotkań forumowych nas zbliży, również imprezy Dawców są dobrym materiałem ale chyba bardziej jakiś olany ostatnio zlot forumowy będzie lepszy :)

Ale pomoc oczywiście mogę obiecać
Ostatnio zmieniony przez soprano 2013-02-20, 20:31, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu