Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wypadek policjanta ...
Autor Wiadomość
Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-04-13, 21:32   

emarius napisał/a:
Nasuwa się temat "litra jako pierwszego sprzętu".

Odnoszę wrażenie, że właśnie taką przysługę zrobili policji kupując te hondy.
Aż strach pomyśleć, co gdyby faktycznie musieli odkręcić i kogoś gonić. ;o

Od początku kwietnia to już 2. gleba policjanta na moto. ;/

kto wie , kto wie czy tak właśnie nie było.............

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2011-04-13, 21:35   

sztucznie bijecie pianę....................gleba jak gleba i tyle, tylko, że akurat przed mediami to tak jak wszystko zaraz jest rozdmuchiwane ...........

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-04-13, 21:37   

soprano napisał/a:
sztucznie bijecie pianę

pewnie - unia juz mysli nad wprowadzeniem automatycznego dozowania gazu przed zakretem wiec problem sam sie rozwiaze :D :>

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-04-13, 21:38   

OCC Senior napisał/a:
automatycznego dozowania gazu

złośliwiec.........(tak jak ja.................czasami) :> :> :>

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2011-04-13, 21:38   

OCC Senior napisał/a:

pewnie - unia juz mysli nad wprowadzeniem automatycznego dozowania gazu przed zakretem wiec problem sam sie rozwiaze :D :>

to oczywiście będzie dotyczyć nowych motocykli, ale Ty zapewne pojedziesz ze swoim używanym na serwis, zeby Ci taki bajer założyli :D :D :D

emarius 

Motocykl: el'Bandito 1.2
Imię: Mariusz
Wysłany: 2011-04-13, 21:39   

soprano napisał/a:
sztucznie bijecie pianę....................gleba jak gleba i tyle, tylko, że akurat przed mediami to tak jak wszystko zaraz jest rozdmuchiwane ...........

Mediami...? Nie.
O ile wiem to:
1) na dniu "bezpiecznej jazdy" w WORDzie, gdzie były dzieci...
2) przy garażach przed tatą

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-04-13, 21:40   

emil napisał/a:
to oczywiście będzie dotyczyć nowych motocykli, ale Ty zapewne pojedziesz ze swoim używanym na serwis, zeby Ci taki bajer założyli

wezme jeden dla ciebie - bedziesz sobie mogl jezdzic do okola polski bez trzymanki :>

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-04-13, 21:43   

emarius, czyżbyś nie zaliczył jeszcze żadnej gleby?......ja już miałam okazję pier...........na mokrej trawie i zrobiłam widowisko więc wiem jak to "boli" i jak głupio i przykro jest po tym i też było sporo dzieci i co? i jakoś nikt mnie nie ukamieniował tylko pomagali się pozbierać więc teraz mam większą pokorę i rozumiem co czuł potem ten gliniarz.

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek

hmmm.. no tak zawsze jeżdże, ale nie wiedzialem ze trzeba do tego mieć abs :D

zeno
[Usunięty]

Miki72 napisał/a:
Cris napisał/a:
zeno napisał/a:
tez motocyklista... chciał sie pokazać

o tym mówiłem że na racje........

no to się pokazał....w gazetach :D :D :D :D

no i bonusowo ma swój temat tutaj czego wielu mu pewno zazdrości

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-04-13, 21:45   

zeno napisał/a:
Miki72 napisał/a:
Cris napisał/a:
zeno napisał/a:
tez motocyklista... chciał sie pokazać

o tym mówiłem że na racje........

no to się pokazał....w gazetach :D :D :D :D

no i bonusowo ma swój temat tutaj czego wielu mu pewno zazdrości

Cokolwiek to znaczy........

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-04-13, 21:49   

Sopraniasta ale pałkarz to nie pierwszy lepszy małolat z ulicy on ma dawać przykład to jedno a drugie ktoś kto mu daje przydział na to moto powinien sprawdzić czy typ ma kompetencje do jego prowadzenia. Dadzą takiemu litra co jak ostatni raz z bliska widział motocykl to była to WFM'ka w 1974 na egzaminie państwowym na prawo jazdy kategorii A w komisariacie policji w miejscowości Ryczydupsko w powiecie Gęsie pępy i potem będę sobie jechał na rowerze taki ruszy za mną w pościg straci panowania nad motocyklem pier...nie w drzewo zabije się i potem mnie będą po sądach ciągać a media mnie obsmarują pisząc, że bandyta zabił biednego policjanta. Nie gleba jak gleba bo ilekroć tu o czymś czytam to nigdy nie widzę nic podobnego do tego by ktoś na parkingu staranował drzewo czy uderzył w samochód nie będąc pewnie nawet na drodze publicznej. A co gliniarz czół a nic nie czuł bo przytomność stracił w dodatku jeszcze wciskają ciemnotę, że jedynie owiewka pękła może i tak ale nie dodali, że w jego kasku jedynie owiewka. Taką lipę niech podają ale świadom w trakcie przesłuchania w filiżankach z cytryną i cukrem. Jak jest temat litra na pierwszy sprzęt to zaraz larmo ale jak pałkensa sadzają na litra to biedny pałkens bo się obalił nieboga.
Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2011-04-13, 21:53, w całości zmieniany 2 razy  

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-04-13, 21:52   

prezesartur napisał/a:
Sopraniasta ale pałkarz to nie pierwszy lepszy małolat z ulicy on ma dawać przykład to jedno a drugie ktoś kto mu daje przydział na to moto powinien sprawdzić czy typ ma kompetencje do jego prowadzenia. Dadzą takiemu litra co jak ostatni raz z bliska widział motocykl to była to WFM'ka w 1974 na egzaminie państwowym na prawo jazdy kategorii A w komisariacie policji w miejscowości Ryczydupsko w powiecie Gęsie pępy i potem będę sobie jechał na rowerze taki ruszy za mną w pościg straci panowania nad motocyklem pier...nie w drzewo zabije się i potem mnie będą po sądach ciągać a media mnie obsmarują pisząc, że bandyta zabił biednego policjanta. Nie gleba jak gleba bo ilekroć tu o czymś czytam to nigdy nie widzę nic podobnego do tego by ktoś na parkingu staranował drzewo czy uderzył w samochód nie będąc pewnie nawet na drodze publicznej. A co gliniarz czół a nic nie czuł bo przytomność stracił w dodatku jeszcze wciskają ciemnotę, że jedynie owiewka pękła może i tak ale nie dodali, że w jego kasku jedynie owiewka. Taką lipę niech podają ale świadom w trakcie przesłuchania w filiżankach z cytryną i cukrem. Jak jest temat litra na pierwszy sprzęt to zaraz larmo ale jak pałkensa sadzają na litra to biedny pałkens bo się obalił nieboga.

Hej hej hej tylko nie sopraniasta bo będą bęcki............ :> :> :>

A tak poważnie to Artur Ty wiesz swoje ja wiem swoje i już. Prawda też jest taka, że nie mają odpowiednich szkoleń i nie trenują jazdy na bierząco. No ale ani ja ani Ty nie mamy na to wpływu.

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-04-13, 21:58   

KUPMY WACHĘ DLA CAŁEGO GARNIZONU KATOWICKIEGO - niech sie chopaki ucza........

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-04-13, 22:00   

Ma dawać przykład jeden z drugim to w końcu stróż prawa a z takim podejściem to może być jeden z drugim ale co najwyżej stróżem na cmentarzu. No i co z tego, że nie ma szkolenia? Ja nie mam prawa jazdy to mi nie wolno usiąść na motocykl to jemu też nie powinno być wolno usiąść jak nie ma szkolenia. Co znowu się nie da? Wszędzie się wszystko da tylko jak zwykle niczego się w tym polskim kurwidole nie da. Pewnie dostali motocykle kogoś trzeba było posadzić to przyszedł komendant i zapytał: prawo jazdy na motór któryś ma ? No ta ja mam , a ja nie mam ale oglądałem Easy Ridera i mam kalendarz z motocyklem... No dobra to wy dostaniecie przydział. I potem takie właśnie efekty. A brakiem kasy czy tam innymi pierdołami to się nie ma co tłumaczyć miał czas żeby się jeździć tatusiowi chwalić to mógł w tym czasie pojechać na ubocze poćwiczyć.

Odpowiedz do tematu