|
17.04.2011r. Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-29, 15:36
|
|
|
Może być ciekawie . Poznaniaki też mają fest mniemanie o sobie
Najgorsza mieszanka to Gorol i Hanys ( Moja Staro to czysty Gorol i musza z tym jakoś żyć ( żić ) ) |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-29, 15:51
|
|
|
| giemul napisał/a: | ....( Moja Staro to czysty Gorol i musza z tym jakoś żyć ( żić ) ) |
piszesz, jakbyś sie męczył... |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-29, 15:58
|
|
|
życie to nie jebajka |
|
 |
bart_b

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
|
Wysłany: 2011-01-29, 16:01
|
|
|
dokladnie tez jestem za tym zeby przyjezdzali tylko ci ktorzy wiedza po co ta "impreza".
pirat to ty pisałes o tym kampingu? jesli tak to o tyle sprawa ponisła fiasko ze impreza o ktorej mowa zawsze robiona jest w lokalu a nia na kampingu. co do jazdy to tez unikam spędu - jazdy w 20 czy 30 osob totalnie mi nieznanych bo z regóły kończy się to jakims dzwonem. prosty przykład tradycyjnego wyjazdu po JG na Skałe. kilku lanserów sie wybrało i skończyło się 3 dzwonkami |
_________________ mOtOcZeWa.pL |
|
|
|
 |
Żaba1984
Externus pirata

Motocykl: SUZUKI TL1000R
Imię: Marcin
Wiek: 41 Dołączył: 09 Sty 2011 Posty: 1204 Skąd: Księstwo Poznańskie
|
Wysłany: 2011-01-29, 16:06
|
|
|
| bart_b napisał/a: | | to ty pisałes o tym kampingu? | bart_b, tak to ja... |
_________________ Non cogimus velocius angelo tuo custodi volant.
 |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-01-29, 17:34
|
|
|
| giemul napisał/a: | | Najgorsza mieszanka to Gorol i Hanys |
To Giemul nazywane jest Krojcokiem...
Dla pocieszenia, moja matka też jest Gorolicą a ojciec Hanysem
A że urodziłem się tutaj i tu mieszkam i TU zamierzam się skończyć jestem Hanys. (Tyż godom, ale z racji tego, że wielu tukej nie rozumi co sie pisze, pisza po polsku) |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-01-29, 18:13
|
|
|
Jeronie.. Rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze ! Już nie trzeba czytać dalej i inteligentny człowiek doskonale wie że ma to charakter religijny - bo cała Jasna Góra to miejsce przyjęte za święte i raczej nie ma innej opcji że odbędzie się msza święta .
Jak ktoś jedzie jak ciele nie wiedząc gdzie, to według mnie problem jest tylko po stronie przyjeżdżającego. Wykształcony polak (nawet nie wierzący) wie że tam jest klasztor i że historycznie miejsce dość istotne dla narodu polskiego..
wydaje mi się że tyle w temacie |
|
|
|
 |
Stean
Ślązak

Motocykl: ZX6R '98
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2011-01-29, 19:19
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | giemul napisał/a: | | Najgorsza mieszanka to Gorol i Hanys |
To Giemul nazywane jest Krojcokiem...
Dla pocieszenia, moja matka też jest Gorolicą a ojciec Hanysem
A że urodziłem się tutaj i tu mieszkam i TU zamierzam się skończyć jestem Hanys. (Tyż godom, ale z racji tego, że wielu tukej nie rozumi co sie pisze, pisza po polsku) |
U mnie naszcześce ino jedno babka się urodziła po za śląskiem
Ale ojciec zawsze się ze mnie śmiał że jestem basztard (mieszaniec lub niepełnej krwi)
No ja tez zamierzam sie wybrac na rozpoczęcie, zobaczymy co to będzie
| Cytat: | | Światowa populacja goroli szacowana jest obecnie na ok. 6 miliardów. |
tutaj dla tych co nie wiedza co to gorol
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Gorol
hanys
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Hanys |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-29, 20:54
|
|
|
| mayty napisał/a: | Jeronie.. Rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze ! Już nie trzeba czytać dalej i inteligentny człowiek doskonale wie że ma to charakter religijny -
wydaje mi się że tyle w temacie |
no nie wiem mayty, nie chce giemula podpuszczać ale wydaje mi sie żes dowalił do pieca |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-29, 21:58
|
|
|
| mayty napisał/a: | | ... inteligentny człowiek ...jedzie jak ciele .. Wykształcony polak (nawet nie wierzący) ... |
uważej synek bo sie grabisz Ja jestem tolerancyjny ale też czasem się potrafię wkurw*ć Móżesz szybciej z tych majtasów wyskoczyć niż zdążysz pomyśleć ! |
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-01-29, 22:35
|
|
|
giemul... tej rekawicy tez nie podnos... wiecej luzu.
mayty: wiecej wyczucia. |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-01-29, 22:43
|
|
|
| Giemul, Stary, lej na to!! Ja jadę na rozpoczęcie żeby spotkać się z kumplami, gdzie z niektórymi widzę się już tylko tam, a z resztą kilka razy w roku, i wydaje mi się że znaczna większość ludzi tak to spotkanie traktuje. |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-29, 23:35
|
|
|
OK , panowie przepraszam , ciśnionko już mi wróciło do normy . |
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-01-29, 23:50
|
|
|
To nie była żadna przycinka i nie kierowałem jej w niczyim kierunku. Mogło to być trochę tak odebrane, przepraszam. No ale napisałem tak jak to widzę. Jak jest rozpoczęcie sezonu i napisane,że na Jasnej Górze to każdy wie że to będzie powiązane z kościołem. Nikt nie powinien być zaskoczony że nie ma super imprezy
Jak ktoś jedzie do Watykanu na beatyfikację JPII to raczej nie spodziewa się imprezki prawda? tak to widzę |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-30, 00:00
|
|
|
| mayty napisał/a: |
Jak ktoś jedzie do Watykanu na beatyfikację JPII to raczej nie spodziewa się imprezki prawda? tak to widzę |
Lulok ! Tylko popatrz na temat i pierwszy post . Kur*a jego Maćka , ile razy mam to pokazywać ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO
Czy tylko ja mam , do chu*a wafla , takie skojarzenia co do tej nazwy ? Może ja rzeczywiście musze odstawić te Żywce No nazywajmy DO CHUJA rzeczy po imieniu
Tu już mi się wmawia dziecko w brzuch , że to normalne ,że to ja mam schize bo to impreza w świętym miejscu . No to nazwijcie ją jak należy i tyle ( nie wiem jak , bo jak ja bym nazwał to zaś by się ktoś obraził ) |
| Ostatnio zmieniony przez giemul 2011-01-30, 00:07, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
|
|