|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
17.04.2011r. Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-19, 20:30
|
|
|
| W europie mamy XXI wiek a u nas średniowiecze to raczej różnica czasów niż czasu. |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2011-04-19, 21:20
|
|
|
| bo to nie byly byle rowery one zalamuja czasoprzestrzen:) |
_________________ bikepicks |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2011-04-19, 22:57
|
|
|
| kitana napisał/a: | Najbardziej rozwaliła Mnie panienka w szpilach i do tego jakieś legginsy. Szok |
To musial byc super widok, szkoda ze mnie nie bylo |
|
|
|
 |
Vanhelsing
Hardtail

Motocykl: H-D kicker only
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-04-19, 23:10
|
|
|
Przed "rozpoczęciem sezonu w Cze-wie" groziło rozłamem na 2 fora katolicko-narodowe i bezbożnych bezideowych wyżutków.Teraz jakoś trendy się zmieniły .Czyżby kogoś tam w tej Częstochowie oświeciło?
Rozum przychodzi z wiekiem? |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-20, 01:11
|
|
|
| horbal napisał/a: | TNT dobrze gadasz było super i nawet nie wiedziałem o czym było kazanie dopóki tutaj nie przeczytałem
Chciałbym przeprosić wszystkich którzy jechali z nami za swoje tempo podróży oraz bardzo setdecznie podziękować za wyrozumiałość i super motocyklowy dzień |
Nie pieprz, nikt nie płakał z tego powodu I mialem spalanie 4,5 / 100
Jednym słowem było super i tyle
A, co do całej szopy katolickiej, w dupie mam tak szczerze co było gadane na tej mszy i tak samo co gadają sobie teraz media, jedni i drudzy kłamią i trzeba być albo ograniczonym umysłowo albo zaślepionym jak kret żeby wierzyć:
a.politykom
b.mediom
c.kościołowi
Największe organy masowej manipulacji jakie kiedykolwiek powstały. |
|
|
|
 |
hoks

Motocykl: GSX400E
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-04-20, 08:50
|
|
|
| elemeledudek napisał/a: | (...) Jeśłi w ogóle w przyszłym roku ktoś się zdecyduje jechać, to trzeba wiarę nastawić na to, że gdy tylko padną słowa o polityce, wszyscy odpalają sprzety i przy akompaniamencie ostrych przegazówek gremialnie opuszczają Jasną Górę.
Dno i metr mułu. |
wyjąłes mi to z ust (znaczy spod palców i klawiatury)
tylko "taki manewr" trzeba by rozgłosić na wszystkie fora i wśród wszystkich motonitów, co by efekt widoczny był szczególnie dla czarnych i mediów, a także mieszkańców cz-wy i innych przyjezdnych na JG w tym czasie ludków.
Była akcja, teraz musi być reakcja - nie można tego tak zostawić, musimy dać jakiś "odzew", bo faktycznie klechy pomyślą, że "akcja polityczna się udała".
nie wnikam w to, kto za rok pojedzie albo nie pojedzie - to już indywidualne "widzi mi się", ale wnioskuję, że jadąc pod JG i na mszę nie oczekujemy wieca wyborczego, dlatego definitywnie powinniśmy dać im do zrozumienia, że to nie tak ma być. w końcu 35 tysia moto to trochę szumu (czyt. hałasu i ruchu) może narobić i efekt murowany!
p.s. petycje do kurii, mediów jak najbardziej wskazane - niech wiedzą, że w naszych oczach dupiato rozegrali to rozpoczęcie seoznu. |
|
|
|
 |
Agnich

Motocykl: Hornet 600
Imię: Agnieszka
|
Wysłany: 2011-04-20, 09:47
|
|
|
| hoks napisał/a: | | elemeledudek napisał/a: | (...) Jeśłi w ogóle w przyszłym roku ktoś się zdecyduje jechać, to trzeba wiarę nastawić na to, że gdy tylko padną słowa o polityce, wszyscy odpalają sprzety i przy akompaniamencie ostrych przegazówek gremialnie opuszczają Jasną Górę.
Dno i metr mułu. |
wyjąłes mi to z ust (znaczy spod palców i klawiatury)
tylko "taki manewr" trzeba by rozgłosić na wszystkie fora i wśród wszystkich motonitów, co by efekt widoczny był szczególnie dla czarnych i mediów, a także mieszkańców cz-wy i innych przyjezdnych na JG w tym czasie ludków.
Była akcja, teraz musi być reakcja - nie można tego tak zostawić, musimy dać jakiś "odzew", bo faktycznie klechy pomyślą, że "akcja polityczna się udała".
nie wnikam w to, kto za rok pojedzie albo nie pojedzie - to już indywidualne "widzi mi się", ale wnioskuję, że jadąc pod JG i na mszę nie oczekujemy wieca wyborczego, dlatego definitywnie powinniśmy dać im do zrozumienia, że to nie tak ma być. w końcu 35 tysia moto to trochę szumu (czyt. hałasu i ruchu) może narobić i efekt murowany!
p.s. petycje do kurii, mediów jak najbardziej wskazane - niech wiedzą, że w naszych oczach dupiato rozegrali to rozpoczęcie seoznu. |
Przez Święta coś zredaguję i tu wrzucę...Jak będą chętni do podpisania się pod tym, wyślę. |
_________________ ...it’s just a ride,don’t be scared, don’t hide your eyes...It may feel so real inside (...)But don’t forget enjoy the ride...
...Gott weiss ich will kein Engel sein... |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-04-20, 10:02
|
|
|
| No i wreszcie odpowiednia propozycja.....chodzi o ta petycję czy nawet zwykłe pismo aby uszanowali nasz dzień na Jasnej Górze i nam poświęcili mszę. Trzeba to tylko ubrać w odpowiednie słowa bez agresji bo nie tędy droga, można również poinformować, że jesli msza ma być poświęcana innym celom to zmienimy miejsce wyjazdu na otwarcie sezonu. |
|
|
|
 |
Agnich

|
Wysłany: 2011-04-20, 11:57
|
|
|
| soprano napisał/a: | | No i wreszcie odpowiednia propozycja.....chodzi o ta petycję czy nawet zwykłe pismo aby uszanowali nasz dzień na Jasnej Górze i nam poświęcili mszę. Trzeba to tylko ubrać w odpowiednie słowa bez agresji bo nie tędy droga, można również poinformować, że jesli msza ma być poświęcana innym celom to zmienimy miejsce wyjazdu na otwarcie sezonu. |
Loozik.. Pismo nie będzie zawierać wulgaryzmów itp. Będzie wyważone, merytorycznie dobrze przygotowane i "na poziomie".
W Wyborczej z 18go kwietnia na str 5 jest wzmianka o kazaniu, ale neutralna, bez komentarza. |
_________________ ...it’s just a ride,don’t be scared, don’t hide your eyes...It may feel so real inside (...)But don’t forget enjoy the ride...
|
|
|
 |
lemon

Motocykl: Honda VTX 1300 S
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2011-04-20, 15:38
|
|
|
| Pamietaj tylko, żeby, tak jak pisałaś wcześniej, był to list otwarty, który da się rozesłać do wszystkich ważniejszych mediów tak aby zrobić w około tego jak najwięcej szumu. Tylko wtedy da to zamierzony efekt jak nie da sie tego zamieść pod dywan. No i ostatecznie ważna jest liczba osób, które się pod tym podpiszą. Powinna iść w tysiące, z tego co czytam. Trzymam kciuki! |
|
|
|
 |
Agnich

|
Wysłany: 2011-04-20, 16:23
|
|
|
| lemon napisał/a: | | Pamietaj tylko, żeby, tak jak pisałaś wcześniej, był to list otwarty, który da się rozesłać do wszystkich ważniejszych mediów tak aby zrobić w około tego jak najwięcej szumu. Tylko wtedy da to zamierzony efekt jak nie da sie tego zamieść pod dywan. No i ostatecznie ważna jest liczba osób, które się pod tym podpiszą. Powinna iść w tysiące, z tego co czytam. Trzymam kciuki! |
Czy pójdzie w tysiące, zależy od Was Jeśli ktoś ma jakieś propozycje co do treści, to na PW... Sama mam coś w głowie, ale jestem otwarta na propozycje |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-20, 16:48
|
|
|
| Cytat: | | Drogi Księciuniu, z całym szacunkiem chuj Ci w twe owcze dupsko. |
Krótka, dosadna wersja. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-20, 18:46
|
|
|
| 35 tyś motocyklistów i żaden nie odważył się jednemu czarnemu coś powiedzieć. Jednak mają pierdoleni władzę. |
|
|
|
 |
gregor

Motocykl: Honda VT
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:36
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Cytat: | | Drogi Księciuniu, z całym szacunkiem chuj Ci w twe owcze dupsko. |
Krótka, dosadna wersja. |
Chyba TVN ma z nimi na pieńku ma ktoś jakieś dojścia?
Jakiś mały reportaż w uwadze by się przydał |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-04-21, 01:38
|
|
|
Ludziki , jeżeli naprawdę chcecie żeby to zadziałało to musicie mieć taki czad żeby pokazać się w wiadomościach o 19.30 ! Jakie są na to szanse ?
Ja tam dalej będę robił swoją Czarną robotę . Oczywiście wy róbcie swoją ( bo czym więcej tym lepiej ) . Pamiętajcie tylko o tym że każde "nasze" kopnięcie , będzie studiowane i będą z niego wyciągane wnioski . To nie jest jakaś tam KokaKola czy Makdonaldzik . Ta firma z którą zadzieramy to mistrz nad mistrze w tej grze . Prawda to najmniej ważna sprawa . |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |