|
17.04.2011r. Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
Lipkens
Motocykl: XJ900A, AFRICA
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 1267 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2011-04-18, 14:27
|
|
|
Ja narazie mam mieszane uczucia. Z jednej strony swietnie mi się jechało do Częstochowy, poznałem nowych ciekawych ludzi, zobaczyłem mega sprzęty i super strupy...bajka.
Nawet powrót udał nam się fajnie. Odczekaliśmy godzinke, pośmialiśmy się i w droge. Nie na gierkówkę, a zadupiami.
Wkurw*** mnie tylko kazanie...ale i na to następnym razem można znaleźć sposób. Jak zacznie tak głupio gadać wystarczy odpalic motóry i po sprawie. |
_________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul. |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2011-04-18, 14:47
|
|
|
Czytam czytam i uwierzyć nie mogę, że to juz do tego doszło.
Jeśłi w ogóle w przyszłym roku ktoś się zdecyduje jechać, to trzeba wiarę nastawić na to, że gdy tylko padną słowa o polityce, wszyscy odpalają sprzety i przy akompaniamencie ostrych przegazówek gremialnie opuszczają Jasną Górę.
Dno i metr mułu. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
harry1600
Motocykl: suzuki bandit 600s
Imię: Michal
|
Wysłany: 2011-04-18, 14:48
|
|
|
| giemul napisał/a: | APELUJĘ Wybierajcie imprezy bardziej świadomie . Bo nie jest tak że jadąc tam , tylko robicie sobie wycieczkę . Nie ważne że WY , tak naprawdę macie w poważaniu to co się gada z ambony , ci którzy to organizują mają inne zdanie na ten temat , a wasza obecnośc to dla nich wiatr w żagle .
|
17.04.2011 - VIII zbrodnia Częstochowska ;d;d;d
Nie wiem czy czytasz, to co piszesz, ale wyrastasz na motocyklowego "Malkowskiego".
Z calym szacunkiem dla Wszystkich ja się odcinam od tego tematu, bo nie ma w nim żadnego sensu. I tak zrobię co będę chcial, nawet jeśli dla Pana Giemula będę żalosny, że "poczulem się jak motocyklista".
Never ending story...
Ide polatać;) |
|
|
|
 |
Kedzior1994
Motocykl: Yamaha TZR 125 4DL Belgarda RR
Imię: Patryk
|
Wysłany: 2011-04-18, 15:16
|
|
|
Będąc tam nie trzeba było słuchać kazania, bo byłem tam do około godziny 14, a okazaniu dowiedziałem się od was ; )
Toalety były.
Tyle ode mnie, pozd®awiam. |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-04-18, 15:18
|
|
|
Agnich a jak nazwac miejsce gdzie daje sie glos takim jak ten czarny co sobie strzelil takie kazanie- napiszesz koscioł?? sanktuarium?? a moze jeszcze jakos inaczej??
ja bym zrozumial ze takie kazania mozna sobie opowiadac na wiecu wyborczym, spotkaniu kukluks klanu lub zjezdzie młodziezy hitlerowskiej ale to chyba był kosciol a nie sala kongresowa czy szopa u dziadka na wsi bo ton i tresc kazania na to akurat nie wskazuja. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
cathykgb

Motocykl: F4i
Imię: Kasia
Wiek: 46 Dołączyła: 31 Maj 2010 Posty: 326 Skąd: SLU Lubliniec
|
Wysłany: 2011-04-18, 15:36
|
|
|
Giemul ja Ci chyba litra postawie |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-04-18, 15:47
|
|
|
| Tatung napisał/a: | | swistak napisał/a: |
a ma kto te kazanie na yt bo niewiem co kazali.
|
Zamach pod Smoleńskiem, drugi mord Katyński i takie tam, najgorsze że z przodu pojawiały się przy tym jakieś oklaski. |
A gdzieś za mną było słychać "Co on pieprzy" |
_________________ Bóg, Honor, Motocykl. |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-04-18, 15:59
|
|
|
| brutus333 napisał/a: | | Tatung napisał/a: | | swistak napisał/a: |
a ma kto te kazanie na yt bo niewiem co kazali.
|
Zamach pod Smoleńskiem, drugi mord Katyński i takie tam, najgorsze że z przodu pojawiały się przy tym jakieś oklaski. |
A gdzieś za mną było słychać "Co on pieprzy" |
A ja pojade znów ale jak zawsze pieprzenia farmazonów nie bede słuchał.
Jakbyście tu nienapisali co było głoszone to bym kurde niewiedział co zrobić z głosem na wyborach |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2011-04-18, 16:07
|
|
|
KAZANIE KAZANIE KAZANIE.... To trzeba było kurwa gwizdać albo użyć klaksonów - przecież podobno było was tam ponad 30 tys. Może by zrozumiał klecha ,że ma spierdalać. Ostatnio tam bywałem ale jakże się KURWA! cieszę ,że w tym roku odpuściłem. Wesołych kurwa świąt |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-04-18, 16:48
|
|
|
| DragstaR1 napisał/a: | KAZANIE KAZANIE KAZANIE.... To trzeba było kurwa gwizdać albo użyć klaksonów - przecież podobno było was tam ponad 30 tys. Może by zrozumiał klecha ,że ma spierdalać. Ostatnio tam bywałem ale jakże się KURWA! cieszę ,że w tym roku odpuściłem. Wesołych kurwa świąt |
może wszyscy powinni być tacy chamscy jak on ?
Ludzie kulturalni wysłuchali i teraz sobie wyciągają wnioski.
Jak mi ktoś gada pierdoły to myśle sobie -pierdolisz jak połamany-odchodzę i leje na osła bo nie chce mi się prowadzać głupawych gadek z niepotrzebnymi ludźmi
A ktoś kto tego pieprzenia to miał gwizdać czy trąbić jak jakieś bydło ? No way...
Ale spierdalać może. |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-18, 17:00
|
|
|
Giemul nie wiem po co się starasz ja już zauważyłem, że mówiąc mądre słowa do ludzi zmanipulowanych przez kościół efekt jest podobny do wypowiedzenia tych samych słów do jeża spotkanego w lesie. Owszem on Cię słyszy... no właśnie i tyle. Tak samo jak wojsko przygotowuje żołnierzy do wykonywania ślepo rozkazów tak samo czyni kościół. Owczarnia to mięso armatnie do ustawiania pod krzyżami itp przecież nie będzie tego robić generalicja.
Zamiast z nimi walczyć lepiej zaśpiewajmy razem z nimi:
Baranku boży zmiłuj się nad nami,
kocie giemula zmiłuj się nad nami,
rybko mego kumpla zmiłuj się nad nami...
Widzisz jakie to proste kilka wersów i już jesteśmy lepszymi ludźmi bardziej świadomymi zasługującymi na coś na co reszta nie zasługuje. Licznik nam się wyzerował możemy cały tydzień robić dziadostwo a za tydzień znowu zaśpiewamy i znowu będzie dobrze. Giemul dlaczego sobie utrudniasz no dlaczego... |
|
|
|
 |
vegaamen

Motocykl: brak
Imię: mam
|
Wysłany: 2011-04-18, 17:13
|
|
|
Pan z Wami ......i z Duchem twoim....a teraz......
......Przekazcie sobie znak pokoju..... |
_________________ Nie ważne co robisz i tak jesteś byle kim. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-04-18, 17:53
|
|
|
takiego wała |
|
 |
Bobek
Motocykl: Suzuki SV 650S
Imię: Bartek
|
Wysłany: 2011-04-18, 17:54
|
|
|
Powiem tak.
Ja spędziłem miło czas ze znajomymi, poklachałem ze stojącymi obok motocyklistami o sprzetach i dupie marynie. Kazania nawet nie słyszałem, jedyne co mi sie obiło o uszy to Katyń. Zaraz był odpowiedni do tego komentarz. Jednak moim zadaniem 80% tam zgromadzonych gdzieś miała kazanie i cały ten kościelny klimat. I to było widać gdziekolwiek się staneło. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-04-18, 18:03
|
|
|
no właśnie .
Tylko media wyłapały tych kilku którzy chcieli się dowartościować gadką o patriotyzmie i świętojebliwości i to ich się drukuje i pokazuje . |
|
 |
|
|