|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
15-17.06.2012r. Impreza Pogoria |
| Autor |
Wiadomość |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-06-20, 22:38
|
|
|
Nie stawiło się kilka. Kilka poinformowało o tym fakcie odpowiednio wcześniej, a kilka zrezygnowało w ostatniej chwili... to tyle |
|
|
|
 |
adamhonda
Motocykl: honda shadow vt 700
Imię: Adam
|
Wysłany: 2012-06-22, 06:45
|
|
|
jestem za zeby byly spozytkowane w nastepnej imprezie |
|
|
|
 |
martinirose78

Motocykl: MONSTEREK 696 :D
Imię: Renia
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Gru 2010 Posty: 1017 Skąd: Wojkowice
|
Wysłany: 2012-06-22, 08:11
|
|
|
| Butan napisał/a: | Wszystko ok ale Nobla temu kto wymyśli alkohol bez konsekwencji .... znaczy bez kaca .. a chociaż bez kaca giganta |
no powiem Ci że znam takowy "łychą" go zwią niektórzy, ale trzeba sprofanować colą i wtedy cód miód i orzeszki a jedyna możliwa konsekwencja po zbytnim spożyciu... niewytrzeźwienie dnia następnego
natomiast kac... hmmmm... a co to takiego?? nie kojarzę...
mogę polecić gdzie za niewielkie pieniążki smaczny burbon można nabyć
|
_________________ "Cztery kółka potrafią poruszyć ciało,ale dwa ruszaja dusze" |
| Ostatnio zmieniony przez martinirose78 2012-06-22, 08:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2012-06-22, 09:47
|
|
|
| martinirose78 napisał/a: | | Butan napisał/a: | Wszystko ok ale Nobla temu kto wymyśli alkohol bez konsekwencji .... znaczy bez kaca .. a chociaż bez kaca giganta |
no powiem Ci że znam takowy "łychą" go zwią niektórzy, ale trzeba sprofanować colą i wtedy cód miód i orzeszki a jedyna możliwa konsekwencja po zbytnim spożyciu... niewytrzeźwienie dnia następnego
natomiast kac... hmmmm... a co to takiego?? nie kojarzę...
mogę polecić gdzie za niewielkie pieniążki smaczny burbon można nabyć
|
konkrety proszę za ile i gdzie ten burbonik ??? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |