Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WSTYD I HAёBA !!! WAWEL DLA KR“ÓLӓW POLSKI
Autor Wiadomość
Piotr Dudek 

Motocykl: CB250K0
Imię: Piotr
Wysłany: 2010-05-03, 12:49   

zenoo napisał/a:
gregor2105 napisał/a:
4 Lipca 2010 Ojciec z synem na Wawelu.

Patrz synku, .....- A tu tato?- Tuuuu... Prezydent Kaczyñski i jego ¯ona- a co oni zrobili?- Byli mili, ciepli, sympatyczni....
:D :D :D

tata z synkiem id± dalej :
- Patrz synku, a tam le¿y Micha³ Korybut Wi¶niowiecki, w sumie król, ale te¿ leñ, wa³koñ, zboczeniec i ignorant, dobrze ¿e szybko umar³... a tam dalej Jan Olbracht, te¿ niez³y krzywoprzysiê¿ca i jeb*ka cudzych ¿on, jest nawet takie przys³owie ¿e "za króla Olbrachta wyginê³a szlachta", ale o tym opowiem ci innym razem... ooo a tam? August II Mocny, no mocny to on by³, ale co on tutaj robi przeciez to nie Polak? i w sumie sprzeda³ Polskê i nawet abdykowa³.... a tutaj jeszcze dalej kardyna³ Waza, no nie wiem synu co on takiego zrobi³ ¿e tutaj le¿y, mo¿e nie by³o gdzie indziej miejsca? o Maria Gonzaga (ojciec my¶li : kto to u licha by³a Maria Gonzaga??)... tak synu, chod¼ ju¿ musimy siê zbieraæ bo mama czeka na zewn±trz.....

gregor da³by¶ juz spokój Kaczyñskim, niech le¿± spokojnie. za 20 lat ocenimy czy byli tylko "mili, ciepli, sympatyczni"
pozdr.

Historia siê lubi powtarzaæ a dziadzia Stalin nie pole¿a³ w mauzoleum 20 lat i go wysadzili pod mur kremlowski a w Krakowie mamy mur wawelski i nawet grotê smoka :D

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-04, 19:41   

a tak jeszcze nawi±zuj±c do tematu : co powiecie o pojawiaj±cych sie ostatnio coraz czê¶ciej pog³oskach o zamachu? i o tym, ¿e to nie tylko sami Rosjanie to uknuli?

tak mi siê lu¼no skojarzy³o po przeczytaniu tego
http://wiadomosci.onet.pl...a,kioskart.html

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-05-04, 21:55   

ludzie tak juz maja zenoo ze widza elvisa i wietrza spisek.

Burst 

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
Wysłany: 2010-05-04, 23:09   

Ar2rM napisał/a:
ludzie tak juz maja zenoo ze widza elvisa i wietrza spisek.

Ka¿dy kto interesowa³ siê trochê histori± wie, ¿e jej karty nie raz by³y zapisywane spiskami, zdrada itd. Wykluczaj±c tego typu rzeczy z automatu mo¿na siê po pewnym up³ywie czasu bardzo nieprzyjemnie zdziwiæ. Co do samej katastrofy to chcia³bym siê myliæ, ale nie bêdê zaskoczony je¶li dostaniemy jaki¶ och³ap informacji w postaci fragmentu rozmowy pilotów + "fachow±" ekspertyzê badaj±cych wrak ruskich ekspertów + utajnienie akt sprawy na x lat.

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-05-05, 00:09   

Ar2rM to cz³owiek, który w nic nie chce uwierzyæ i ¿yje albo woli ¿yæ w b³ogiej nie¶wiadomo¶æ widzê strasznie wierzy w mit demokracji, uczciwo¶ci, dobrobytu i wolno¶ci idea mo¿e zacna ale to utopia. To jest nieosi±galne do puki bêdzie jakakolwiek w³adza i polityka doputy wszystko gównem bêdzie lepione a ludzie bêd± siê dzieliæ na biednych i bogatych równych i równiejszych. Spiski s± non stop mniejsze lub wiêksze daleko szukaæ jak u nas ¶winie podk³adali i prochy politykom podsypywali. Druga sprawa, ¿e ruskie metody maj± proste gdzie siê da wej¶æ jawnie z czo³gami tam wejd± gdzie nie wypada to po cichu sprawê za³atwi±. Litwinienko co, mia³ ale do polityki Putina to dosta³ herbatkê z Czarnobylem 3 dni i po ch³opie. Obozy maj± do dzi¶ i siê tam specjalnie nie przejmuj±, jest interwencja to wystrzelaj± cywilów,kobiety,dzieci i maj± to gdzie¶ czeczeñców t³uk± ju¿ tyle lat robi± co chc± a ca³y ¶wiat tylko apeluje i na apelowaniu siê koñczy bo nawet ameryka siê ich boi i oni dobrze o tym wiedz±, ¿e im na ¶wiecie nikt nie podskoczy ani ameryka ani nato ani nikt. Du¿o to trzeba technikê maj± zak³óc± prace urz±dzeñ pok³adowych i w koñcowym raporcie bêdzie awaria maszyny albo b³±d pilota i nikt tego nie udowodni. Stany zjednoczone taka kolebka demokracji a ile tam ju¿ ujawniono spisków i wystrzelano prezydentów i nie tylko tam to jest dopiero uciszanie niewygodnych. Przypadkiem co¶ tam us³ysza³em o tym ca³ym wypadku rozpoczê³o siê ¶ledztwo i nagle tyle dziwnych sytuacji wysz³o na jaw, ¿e ¶mierdzi to z daleka jakimi¶ machlojami. Samolot w nienagannym stanie pilot nie pierwszy lepszy od pilotowania awionetek ¿arówki do o¶wietlania pasa startowego wkrêcono dopiero po wypadku itd. A te¿ nie by³o tak, ¿e kaczyñski powiedzia³ do pilota: proszê mi tu natychmiast w tych drzewach wyl±dowaæ i nie dyskutowaæ bo to ja tu jestem prezydentem mam ochotê siê lasem przespacerowaæ i proszê mi nie mówiæ, ¿e siê nie da bo ju¿ nieraz udowodnili¶my, ¿e wszystko siê da proszê mi tu w tych drzewach l±dowaæ natychmiast.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-05, 00:52   

prezesartur napisał/a:
... Du¿o to trzeba technikê maj± zak³óc± prace urz±dzeñ pok³adowych i w koñcowym raporcie bêdzie awaria maszyny albo b³±d pilota i nikt tego nie udowodni. ...

ja daleki jestem od teorii spisków, ale te¿ mi co¶ smierdzi ¿e 2 km przed met± by³o wszystko OK a potem nagle nurek i 1,2 km od lotniska samolot tnie drzewa. sprzêt dzia³a, piloci najlepsi, wszystko spoko a ludzie gin±?
i powiem szczerze, ¿e pierwsz± my¶la jaka mnie nasz³a jak przeczyta³em na pasku TV co siê sta³o wtedy w sobotê to "Ruscy nam prezydenta zat³ukli"...

ale mogê siê myliæ...

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2010-05-05, 08:38   

prezesartur, to czlowiek ktory niezgadza sie z wszystkim tylko po to aby wywolac temat do dyskusji i zwrocic na siebie uwage. kazdy fakt mozna przedstawic na zasadzie spiskowej teorii dziejow albo manipulacji wladz nad obywatelem.
oczywiscie moze i tak byc. ale ja wyznaje jadna zasade:

jesli jest porboblem ktory potrafisz rozwiazac to go rozwiaz.
jezeli jest problem ktorego nie potrafisz rozwiazac to nie masz problemu.

prezes co twoim zdaniem mam teraz robic? szukac spisku? manipulacji opinia publiczna? pytam tylko po co. nie mam (jak ty) natury wywrotowca. to co chce to zyc, pracowac i miec siety spokoj. Nie bede z nikim walczyl ani przejmowal sie cudzymi problemami. Nie mam natury matki teresy zeby co chwile na forum pisac ze znam biednych ludzi ktorych dzieci sznupiom po lodowce bedac w gosciach. To smutne ale nie interesuje mnie to. Niech kazdy zajmie sie tym co potrafi robic nalepiej a nie patrzy kazdemu do talerza zeby sprawdzic co tam jest.
co do zamachu: tyle wiem ile wyczytam z prasy. nic nie wyczytam bo nawet jak cos wiedza to nam tego ofen nie powiedza... dlatego - nie moj cyrk - nie moje malpy.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-05, 11:01   

NO COMMENT

Ps mo¿e i by sie cos chcia³o skomentowac ale szkoda naprawde s³ow

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-05-05, 17:17   

Ar2rM mam w dupie na siebie zwracaæ uwagê tylko zwyczajnie mam swoje zasady i zdanie, a gdy je mam to je g³o¶no mówiê nie zale¿nie od tego jakie reakcje to wywo³a czy jakie konsekwencje za sob± poci±gnie. Mam w dupie czy bêdê za to kochany czy nienawidzony ale wa¿ne, ¿e nie postêpuje wbrew sobie. Nigdy nikomu w dupsko bez wazeliny nie w³azi³em nigdy nie by³em lizusem nigdy nie stara³em siê robiæ za dobrego wujka i nigdy nie zacznê tak postêpowaæ. Spo³eczeñstwo jest teraz wychowane zgodnie z zasad± jak± wyznajesz czyli kuliæ uszy i siê przypadkiem nie wychylaæ za du¿o bo wygodne ¿ycie mog³o by siê skomplikowaæ a po co problemy kiedy mo¿na zamkn±æ oczy i udawaæ, ¿e siê niczego nie widzi. Twierdzisz, ¿e jestem wywrotowcem ale gdyby nie ludzie z takimi jak mój charakterami to przewrotu w 89 by nie by³o i twojej ukochanej "demokracji" teraz by nie by³o bo wszyscy by g³owy w piasek w³o¿yli nikt siê nie wychyla³ bo to przecie¿ nie jego cyrk nie jego ma³py i co. Masa rzeczy nie by³a by wyja¶niona, w³a¶nie spisków afer i innych tego typu rzeczy. Sory ale jeste¶ strasznym hipokryt± i ignorantem wolisz ¿eby inni za ciebie brudy zamiatali a sememu by nie musieæ spogl±daæ dalej ni¿ czubek w³asnego nosa. Ja te¿ nie mam natury matki Teresy bo gdy przyjdzie co do czego i kto¶ zas³u¿y to nie nadstawie drugiego policzka tylko wezmê z gara¿u pa³ê pójdê i nogi jak psu po³amiê ale to nie znaczy, ¿e bêdê odwraca³ wzrok od wszelkiego skurw... i nikomu nie pomogê bo nie raz ludziom pomog³em czêsto ca³kowicie obcym chocia¿ wiem, ¿e wiêkszo¶æ z nich pewnie na to nie zas³u¿y³a. Dlaczego to robiê nie mam pojêcia ale po prostu tak robiê jedni mnie za to szanuj± inni siê ¶miej±, ¿e jestem frajerem, którzy z nich maj± racjê te¿ nie wiem bo wszystko jest kwesti± perspektywy z jakiej siê na dan± rzecz spogl±da. Jestem taki jaki jestem ale dziêki temu przynajmniej czujê siê jednostk± a nie czê¶ci± masy.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-12, 09:22   

http://www.wolnapolska.pl...ie-rce-fsb.html
poczytajcie

i dzi¶ w wiadomo¶ciach
http://wiadomosci.onet.pl...trofy,item.html

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2010-05-12, 10:00   

ciwkawy arykul. czytajac go odczulem zaniepokojenie.
Pomyslalem,
..rzeczywiscie kaczynski wojowal z ruskimi, rzeczywiscie sa pytania czy to nie zamach,

pomyslalem tez:

...kto teraz bedzie chronil polske przed ruskimi... drugi Kaczynski.

Zapachnialo mi od razu kampania wyborcza. oczywiscie moglem sie mylic do momentu w ktorym przeczytalem tekst o PO w ktorym wytaczaja brak reform i przychylnosc ruskim.

Nic tylko wybierac j.kaczynskiego na prezydenta zeby bylo tak bezpiecznie jak do tej pory.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-12, 11:03   

Ar2rM napisał/a:

Nic tylko wybierac j.kaczynskiego na prezydenta zeby bylo tak bezpiecznie jak do tej pory.

hehe, sugerujesz mi agitkê ... nic z tych rzeczy, nawet przez moment nie pomy¶la³em o wyborach, po prostu od paru dni mam trochê luzu i szperam po necie, ogl±dam ró¿ne filmiki i czytam artyku³y - a chyba temat jest (poza tym ¿e dla nas tragiczny) jak najbardziej ciekawy i do tej pory niewyjasniony i jak czytam to pewno nigdy nie bêdzie. ten artyku³ jest poza tym z 20.04 czyli 10 dni po katastrofie, a dzi¶ mamy ju¿ 31 dni, a w±tpliwo¶ci jeszcze wiêcej.... chociaz ja chyba mam coraz mniej.
p.s. a'propos wyborów - Komorowski to ostatnia osoba na któr± oddam g³os, bo po 1. facet jest dla mnie jaki¶ md³y bez jaj, a po 2. ca³kowita w³adza w pañstwie w rekach jednej opcji politycznej to murowana tragedia dla spo³eczeñstwa

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2010-05-12, 11:44   

zenoo napisał/a:
hehe, sugerujesz mi agitkê ...

nie tobie a bezstronnym autorom tego artygulu.
zenoo napisał/a:
facet jest dla mnie jaki¶ md³y bez jaj,

to jedyny koles ktory oparl sie szkoleniu madialnemu jak maniupulowac opinia publiczna zeby wygladalo ze ma sie jaja. Kwestia kilku tygodni pod okiem tymochowicza albo innego szpeca od PR i komorowski bedzie twardzielem roku z jajami jak kule do kregli.
zenoo napisał/a:
ca³kowita w³adza w pañstwie w rekach jednej opcji politycznej to murowana tragedia dla spo³eczeñstwa

a tego wlasnie niewiem.
mnie nie przekonuje tworzenie ustaw przez rzad ktore potem blokuje prezydent.
ilez mozna pisac ustaw do szuflady bo prezydentowi cos sie nie spodoba.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-12, 12:20   

Ar2rM napisał/a:

a tego wlasnie niewiem.
mnie nie przekonuje tworzenie ustaw przez rzad ktore potem blokuje prezydent.
ilez mozna pisac ustaw do szuflady bo prezydentowi cos sie nie spodoba.

przecie¿ Sejm jesli ma 3/5 g³osów to obali ka¿de veto prezydenta, a tak (przy vecie) to przynajmniej mo¿e kto¶ ( powtórnie komisje sejmowe, TK ) zwróci uwagê na mo¿liwy kolejny bubel, który w przypadku pe³ni w³adzy bezdyskusyjnie i z marszu wchodzi w zycie....

zostawmy politykê, bo nie o tym chcia³em pisaæ :
http://www.youtube.com/wa...voo&feature=fvw - tak a'propos tego filmu , oryginalnego, to autor ju¿ nie zyje.
poczytaj kometarze, poogl±daj inne filmiki, ja obejrza³em prawie wszystkie z ró¿nymi komentarzami.
cholernie ciekawe

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2010-05-12, 14:02   

to jest ciekawe.
ale przyznam ze nie znam sie na tym. na filmie nie widze tego co pokazane jest na wydzielonych klatkach z filmu. nie mowie ze to lewizna ale takie cos nie trudno jest sfabrykowac. Jest jednak sporo pytan miedzy innymi to dlaczego ruscy badaja nasz samolot wojskowy po katastrofie na ich placu?

Odpowiedz do tematu