|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
WSTYD I HAŃBA !!! WAWEL DLA KRÓLÓW POLSKI |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-25, 19:22
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | Ja my¶lê, ¿e Pudzianowski
D¼wiga³ ciê¿ary, tañczy³, ¶piewa³ to chyba pasowa³o by teraz porz±dziæ |
Pudzianowski jest za m³ody. stanowczo. popatrz na Arnolda: pod¿wiga³, potañczy³, zosta³ aktorem, jest prawie 2x starszy a tu dopiero gubernator, to tak jak u nas ledwo wojewoda |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-04-25, 20:20
|
|
|
| Niby tak ale we¼ poprawkê na to, ¿e u nas prezydentem mo¿e zostaæ ka¿dy wystarczy umieæ siê podpisaæ. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-25, 21:12
|
|
|
| no to Doda. wszêdzie jej pe³no i taka m±dra |
|
|
|
 |
justa [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-26, 07:39
|
|
|
| zenoo napisał/a: | | prezesartur napisał/a: | Ja my¶lê, ¿e Pudzianowski
D¼wiga³ ciê¿ary, tañczy³, ¶piewa³ to chyba pasowa³o by teraz porz±dziæ |
Pudzianowski jest za m³ody. stanowczo. popatrz na Arnolda: pod¿wiga³, potañczy³, zosta³ aktorem, jest prawie 2x starszy a tu dopiero gubernator, to tak jak u nas ledwo wojewoda |
Tak, tylko ¿e California ma powierzchniê wiêksz± ni¿ Polska i tyle samo ludno¶ci i nie mówi±c ju¿ o autonomii. Gubernator Californi to w sumie tak jak w polsce prezydent. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-04-27, 21:32
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Jak zomo ludzi napier... pod pa³acem kultury i jak siê baba ze strachu zeszcza³a. Jak 2 zomowców rzuci³o dziadka na maskê samochodu i zaczê³o go pa³owaæ a ten dar³ siê "mordercy, bandyci". Nie ma to jak znale¼æ siê w samym centrum wydarzeñ telewizja tego nigdy nie odda. Acha w sumie to zomo sta³o i do puki nie posypa³y siê kamienie, butelki to nie zauwa¿y³em ¿eby kogo¶ ruszyli. Tak dla ¶cis³o¶ci. T³um by³ agresywny jak jasna cholera a zomo t³umi³o ich. |
| prezesartur napisał/a: | | A gdzie widzia³em zomo te¿ by³o napisane. |
to przypomij mi gdzie widziales zomo pod palacem kultury. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-04-27, 21:36
|
|
|
| Jak wynika z samego pytanie- pod pa³acem kultury ale je¶li chcesz bardziej dok³adnej odpowiedzi to odpowiem- w Warszawie. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-04-27, 21:40
|
|
|
| ktory to byl rok? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-04-27, 21:47
|
|
|
| A jaka jest nagroda w tym konkursie? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-04-27, 21:55
|
|
|
| zadna - juz wszystko wiem. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-27, 22:00
|
|
|
a Wy co ¶wieta wojna teraz hehe |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-04-27, 22:02
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | zadna - juz wszystko wiem. |
Co wiesz? Powiedz bo te¿ chcia³bym wiedzieæ |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-04-27, 22:07
|
|
|
| magik napisał/a: | | a Wy co ¶wieta wojna teraz |
nie...
ktos , kiedys zarzuci mi brak obiektywyzmu. pomyslalem ze piszac takie rzeczy musial przezyc komune, ze porownuje "dzis" z "wczoraj" ...piszac "dzis jest mi lepiej". Ja piszac ze za bajtla stalem z cala rodzina w jednej kolejce po kawe mialem obawe ze mam za maly "staz" aby wypowiadac sie w takim temacie i ... bedac 10 lat starszym od tej osoby nadal tak sadze. |
|
|
|
 |
gregor

Motocykl: Honda VT
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2010-04-28, 08:19
|
|
|
4 Lipca 2010 Ojciec z synem na Wawelu.
Patrz synku, tu jest król Sobieski - on powstrzyma³ nawa³ê tureck± na Europê, a tu marsza³ek Pi³sudski zwyciêski wódz nad bolszewikami, ojciec niepodleg³o¶ci po 123 latach niewoli, a tu ksi±¿ê Poniatowski zgin±³ bohatersko, a tam Ko¶ciuszko naczelnik powstania, zwyciêski wódz w Ameryce Pó³nocnej a tam polscy królowie z dynastii Wazów, Jagiellonów....- A tu tato?- Tuuuu... Prezydent Kaczyñski i jego ¯ona- a co oni zrobili?- Byli mili, ciepli, sympatyczni....
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-28, 10:01
|
|
|
| gregor2105 napisał/a: | 4 Lipca 2010 Ojciec z synem na Wawelu.
Patrz synku, .....- A tu tato?- Tuuuu... Prezydent Kaczyñski i jego ¯ona- a co oni zrobili?- Byli mili, ciepli, sympatyczni....
|
tata z synkiem id± dalej :
- Patrz synku, a tam le¿y Micha³ Korybut Wi¶niowiecki, w sumie król, ale te¿ leñ, wa³koñ, zboczeniec i ignorant, dobrze ¿e szybko umar³... a tam dalej Jan Olbracht, te¿ niez³y krzywoprzysiê¿ca i jeb*ka cudzych ¿on, jest nawet takie przys³owie ¿e "za króla Olbrachta wyginê³a szlachta", ale o tym opowiem ci innym razem... ooo a tam? August II Mocny, no mocny to on by³, ale co on tutaj robi przeciez to nie Polak? i w sumie sprzeda³ Polskê i nawet abdykowa³.... a tutaj jeszcze dalej kardyna³ Waza, no nie wiem synu co on takiego zrobi³ ¿e tutaj le¿y, mo¿e nie by³o gdzie indziej miejsca? o Maria Gonzaga (ojciec my¶li : kto to u licha by³a Maria Gonzaga??)... tak synu, chod¼ ju¿ musimy siê zbieraæ bo mama czeka na zewn±trz.....
gregor da³by¶ juz spokój Kaczyñskim, niech le¿± spokojnie. za 20 lat ocenimy czy byli tylko "mili, ciepli, sympatyczni"
pozdr. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-28, 12:33
|
|
|
| zenoo napisał/a: | tata z synkiem id± dalej :
- Patrz synku, a tam le¿y Micha³ Korybut Wi¶niowiecki, w sumie król, ale te¿ leñ, wa³koñ, zboczeniec i ignorant, dobrze ¿e szybko umar³... a tam dalej Jan Olbracht, te¿ niez³y krzywoprzysiê¿ca i jeb*ka cudzych ¿on, jest nawet takie przys³owie ¿e "za króla Olbrachta wyginê³a szlachta", ale o tym opowiem ci innym razem... ooo a tam? August II Mocny, no mocny to on by³, ale co on tutaj robi przeciez to nie Polak? i w sumie sprzeda³ Polskê i nawet abdykowa³.... a tutaj jeszcze dalej kardyna³ Waza, no nie wiem synu co on takiego zrobi³ ¿e tutaj le¿y, mo¿e nie by³o gdzie indziej miejsca? o Maria Gonzaga (ojciec my¶li : kto to u licha by³a Maria Gonzaga??)... tak synu, chod¼ ju¿ musimy siê zbieraæ bo mama czeka na zewn±trz..... |
dobre zenon dobre ubawi³em sie przednie hehehe maszracje jak cholera choæ to smutne jakby spoj¿ec na to z tej strony ¿e tam spoczywaja wielcy zas³uzeni dla tego kraju ludzie hehehehehe nie moge jak pomysle olbracht i reszta..... <lol>....zas³u¿eni |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |