|
WSTYD I HAŃBA !!! WAWEL DLA KRÓLÓW POLSKI |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-05-17, 16:45
|
|
|
tu pewne fakty (?) odnosnie strzalow.
http://freeisoft.pl/?p=27560#more-27560
| Cytat: | | Funkcjonariusze BOR mogli strzelaæ do Rosjan na miejscu katastrofy Tu-154M |
ten i reszta artykulow wskazuja ze trzeba naprawde poczekac na cos z oficjalnych wiadomosci bo ni kupy ni dupy sie to nie trzyma. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-05-28, 08:01
|
|
|
zenoo, jak skomentujesz najnowsze informacje podawane przez nasze media o obecnosci najwyzszego zwierzchnika sil powietrznych w kabinie pilotow?
ciakwe kto go tam wyslal? ciekawe go byl jego bezposrednim zwierzchnikiem? |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-28, 09:25
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | zenoo, jak skomentujesz najnowsze informacje podawane przez nasze media o obecnosci najwyzszego zwierzchnika sil powietrznych w kabinie pilotow?
ciakwe kto go tam wyslal? ciekawe go byl jego bezposrednim zwierzchnikiem? |
media podadz± wszystko, byle by³o sensacyjnie . nie wiemy co mówili w kabinie bo d¼wiêk siê "rozmywa", mo¿e go¶æ pyta³ "czy damy radê wyl±dowaæ?"...
nie bêdê na razie komentowa³, choc mo¿e jest co¶ na rzeczy i mo¿e ciekawe kto i z czym go tam wys³a³ (maj±c w pamiêci poprzednia wtopê na pok³adzie samolotu)... mnie jednak ciekawi co innego, mianowicie ostro i wyra¼nie powiedziano, ¿e to wina pilotów. w 90% przypadków tak siê mówi kiedy chce siê cos ukryæ bo wiadomo ¿e zmarli siê nie broni±, a zwyk³emu laikowi fakt b³edu pilota wyjasnia wszystko. mnie zastanawia DLACZEGO mo¿e najlepsi w kraju piloci lec±c mo¿e najlepszym polskim samolotem z najlepszym wyposa¿eniem tak d³ugo nie reagowali na oczywisty fakt zbyt niskiego lotu? jako¶ orientacja wysoko¶ciowa na jedyny w tamtym terenie jar do mnie nie trafia - musieliby mieæ strasznego pecha, ¿eby akurat siê orientowaæ na najni¿szy ci±g terenu. ale nie wykluczam.
mo¿e szukam teorii spiskowej, ale maszyna przechodzi³a serwis w Rosji - nie wiem czy jest mo¿liwa zmiana oprogramowania albo wprowadzenie wirusa który uaktywnia sie w momencie odpowiedniego impulsu np. z ziemii? nie wiem czy kto¶ nie pomóg³ "oszaleæ" wysoko¶ciomierzom? nie rozumiem czemu najlepsi piloci bawi±c siê w kamikadze rozbijaj± maszynê z najwa¿niejszymi lud¼mi w pañstwie? nie wiem czemu ¶ledztwo prowadzi³a strona rosyjska i nie wiem czemu nasi totalnie odpu¶cili tak wa¿n± sprawê? stali z boku i siê przygl±dali co Ruscy byli ³askawi pokazaæ... nie wiem czy nie jest mo¿liwe "grzebanie" w czarnej skrzynce bez jej otwierania? nie wiem czemu B.Klich z tak± determinacj± i zdecydowaniem broni strony rosyjskiej i zwala wszystko na naszych pilotów? moim zdaniem powinien chyba "Proszê Pañstwa, z ogromn± przykro¶ci± stwierdzam , ¿e kur*a maæ to jednak raczej wina naszych wspania³ych pilotów. cze¶æ ich pamiêci". i tyle. a nie rozwodzenie siê jacy byli s³abi bo nasz system szkolenia przechodzi w³a¶nie kryzys. nie podoba mi siê to wszystko, na wiêkszo¶c pytañ nie uzyskam odpowiedzi. trudno chocia¿ czekam co bêdzie dalej... |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-05-28, 09:38
|
|
|
| zenoo napisał/a: | | "czy damy radê wyl±dowaæ?"... |
to samo pytanie mozna zadac w wieloznaczny sposob. zadawane przez najwyzszego zwierzchika ktory jednym podpisem moze zniszczyc zalodze kariere i nadciagajaca szybko emeryture (oni ida wczesniej - chyba kolo 40lat a kapitn mial 36)
a z kolei jeden podpis LK spowoduje wczesna emeryture generala.
| zenoo napisał/a: | | nie rozumiem czemu najlepsi piloci bawi±c siê w kamikadze rozbijaj± maszynê z najwa¿niejszymi lud¼mi w pañstwie? |
patrz wyzej. wg mnie to presja. to ze dzwiek jest rozmyty to papka dla mediow zeby
nie precyzowac od razu co mowil.
teroria spiskowa jest mozliwa jednak mnie zastanawia jeden fakt. po co wymieniali w pospiechu zarkowki na lotnisku? wystarczylo tylko tego nie wlaczac a potem pokazac ze bylo sprawne. wyraznie sie czegos bali wymieniajac je w pospiechu. oczywiscie to tez mogla byc zagrywka. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-05-28, 20:58
|
|
|
| Zenoo to widocznie widzia³em inny program informacyjny bo oficjalnie chyba na polsacie stwierdzono, ¿e katastrofa by³a spowodowana niedo¶wiadczeniem pilotów. Dobrzy piloci nagle okazali siê byæ niedo¶wiadczeni na tyle by spowodowaæ katastrofê. I dziwne, ¿e samolot z takim ³adunkiem powierzono by ¿ó³todziob± zreszt± niedo¶wiadczeni s± od czasu og³oszenia wersji oficjalnej wcze¶niej jako¶ byli do¶wiadczeni. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-28, 21:03
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Zenoo to widocznie widzia³em inny program informacyjny bo oficjalnie chyba na polsacie stwierdzono, ¿e ... |
nie wiem prezes co ogl±da³e¶, bo ja nie ogl±dam polsatu chyba ¿e gale z Pudzianem |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-05-28, 21:07
|
|
|
| Odk±d zaczêli puszczaæ na polsacie ¦wiat wed³ug Bundych to ogl±dam codziennie. No i te informacyjne szmiry na czas powodzi te¿ kukam. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-07, 19:07
|
|
|
tak odświerzając temat
moze nie do kónca własciwy ale bylo tu o naszych braciach sojusznikach hamerykanach
wiec, dla niedowiarków wyszlo dzis na swiatlo dzienne co onas mówia "nsai" hamburgerożerni przyjaciele o nas i w jak głebokim powazaniu nas maja prezes zas my góra hehehe
i czy teraz sa jeszcze jakies niedowiarki ..... |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-12-07, 19:13
|
|
|
| A co mówili bo nie oglądam programów informacyjnych |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-12-19, 19:53
|
|
|
amerykanski general dzisiaj sie kajal za ten artykul. niby jest wspaniale
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
| Cytat: | | Amerykańskie wojsko przeprasza Polaków za artykuł w tygodniku "Time". - Bez uczestnictwa i poświęcenia Polaków oraz żołnierzy innych krajów partnerskich nie osiągnęlibyśmy sukcesu tutaj, we wschodniej części Afganistanu - napisał generał John F. Campbell, dowodzący siłami koalicji na wschodzie Afganistanu, w liście do szefa MON Bogdana Klicha. |
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-19, 23:03
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | ...Amerykańskie wojsko przeprasza Polaków za artykuł w tygodniku "Time". - Bez uczestnictwa i poświęcenia Polaków oraz żołnierzy innych krajów partnerskich nie osiągnęlibyśmy sukcesu tutaj, we wschodniej części Afganistanu -.... |
dobre. polityka to ciężki kawałek chleba.
sranie w banie, nie od dziś wiadomo że Polacy mają dośc Afganistanu, od początku zresztą mieli. czekam az nasze wojsko stamtąd sie zabierze, wojna bez sensu i w imię interesów obcych, po takich słowach jak tam stoją powinni zabrać wszyscy dupska i przyjechac na święta do kraju |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-01-28, 16:38
|
|
|
http://holdsmolenski.pl/
| Cytat: | | Obraz "Hołd Smoleński" powstał jako artystyczna i patriotyczna reakcja na katastrofę samolotową, jaka miała miejsce 10 kwietnia 2010 roku pod Smoleńskiem. |
 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-01-28, 17:04
|
|