Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WSTYD I HAёBA !!! WAWEL DLA KR“ÓLӓW POLSKI
Autor Wiadomość
cybek1984 

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-04-14, 22:06   WSTYD I HAёBA !!! WAWEL DLA KR“ÓLӓW POLSKI

musia?em napisa? wstyd i ha?ba czarnych paj?ków i pasibrzuchów, jak mo?na chowa? Kaczy?skiego na Wawelu ?!! a? krew mi si? zagotowa?a, w PL panuje czarna mafia.
A Dziwisz za to co powiedzia? po prostu jest u mnie skre?lony na amen !! ! gdzie mu do Pi?sudzkiego ? i z ca?ysz szacunkiem dla zmar?ego niech go chowaj? na pow?zkach w Warszawie !! ! Rozumiem jest ?a?oba narodowa ale nie mo?na tracic g?owy jesli kto? zas?u?y? to na pewno bardziej Kaczorowski za to co w ?yciu wycierpia? a nie Kaczy?ski !! ! mam nadzieje ?e si? opamietaj?.

chcia?bym pozna? wasze zdanie na ten temat

mg1989sos 
Założyciel

Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wysłany: 2010-04-14, 22:10   

na nagrobku mu napisz±... "spieprzaj dziadu"...
Profil Facebook

lewy 
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-04-14, 22:12   

podzielam! jakby by³a manifestacja jutro w Krk to bym pojecha³, dajcie znaæ jak co¶. Nie jest godzien królów Polski. Czym on siê zas³u¿y³ dla Polski? Tak szczerze...

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-04-14, 22:12   

mg1989sos nie podkradaj moich pomys³ów. Ja chcê byæ nienawidzony za krytykê tego dziadostwa, które siê wyprawia. Bêdzie tak, ¿e gdy bêd± wnosiæ cia³o kaczyñskiego na wawel otworz± siê krypty wychyl± siê g³owy nieboszczyków i powiedz± "spieprzaj dziadu".

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-04-14, 22:18   

mam mieszane uczucia co do wawelu dla kaczynskiego. jezeli ma to byc miejsce pochowku tylko dla nie go to - nie. ale jezeli wprowadza zasade ze kazdy byly prezydent konczy na wawelu to - moze .

pogan 

Motocykl: Yamaha Vmax, HD Electra
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-04-14, 22:20   

maj± swoj± alejke zas³uzonych na pow±zkach wiec tam jest jego miejsce.zreszt± by³ z warszawki.

justa
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-14, 22:21   

A dlaczego niby wstyd i hañba ? W koñcu zamierzaj± zrobiæ tam kryptê dla prezydentów. Króla w Polsce ju¿ raczej nie bêdzie wiêc kogo tam maj± chowaæ ?

cybek1984 

Wysłany: 2010-04-14, 22:27   

justa napisał/a:
A dlaczego niby wstyd i hañba ? W koñcu zamierzaj± zrobiæ tam kryptê dla prezydentów. Króla w Polsce ju¿ raczej nie bêdzie wiêc kogo tam maj± chowaæ ?

bo zaraz zrobi± z niego mêczennika ! który umar³ dla kraju ! wstyd nic nie zrobi³ dla polski prezydent z niego by³ ¿aden nie zas³uzyl zeby lezec w takim miejscu kolo takich ludzi temu !! niech go pochowaja w Warszawie w koncu byl prezydentem Warszawy !! !!

prezesartur 

Wysłany: 2010-04-14, 22:29   

Po raz kolejny powtarzam proszê nie zarzucaæ kaczyñskiemu, ¿e nic nie zrobi³ dla polski. A kto tyle razy nas skompromitowa³ ?

cybek1984 

Wysłany: 2010-04-14, 22:33   

prezesartur napisał/a:
Po raz kolejny powtarzam proszê nie zarzucaæ kaczyñskiemu, ¿e nic nie zrobi³ dla polski. A kto tyle razy nas skompromitowa³ ?

faktycznie zapewne BORUBAR potwierdzi.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-14, 22:39   

prezesartur napisał/a:

jakby¶ popatrzy³ szerzej to ka¿dy z nich nas skompromitowa³. nieraz.... ale jeden Kaczyñski zgin±³ "na s³u¿bie"...
poza tym na Wawelu le¿y te¿ A.Mickiewicz który nie by³ nawet ministrem i na dodatek nigdy nie by³ Polakiem i C.K.Norwid którego nie stac by³o na w³asny pogrzeb, oraz J.S³owacki który nigdy nie powiedzia³ wiêcej niz kaza³a mu jego matka, a W.Sikorski by³ tylko premierem, ale za to te¿ zgin±³ "na s³u¿bie"

aaa. no i najwa¿niejsza postac : socjalista Pi³sudski, w pewnym momencie rozgoni³ drog± zamachu stanu demokratycznie przez naród wybrany Parlament, po czym mianowa³ sie premierem (nie prezydentem) i wprowadzi³ zamordyzm. nie zgin±³ ani za ani dla Ojczyzny a jest dzi¶ bohaterem narodowym...
dziwna ta Polska
Ostatnio zmieniony przez zeno 2010-04-14, 22:47, w całości zmieniany 1 raz  

cybek1984 

Wysłany: 2010-04-14, 22:43   

[/quote]jakby¶ popatrzy³ szerzej to ka¿dy z nich nas skompromitowa³. nieraz.... ale jeden Kaczyñski zgin±³ "na s³u¿bie"...
quote]

przepraszam ale ja jakiej k.... s³u¿bie ?

Norwid, Mickiewicz, S³owacki o nich sie uczylem na j.polskim i ty chcesz kaczynskiego stawiac kolo nich ?

prezesartur 

Wysłany: 2010-04-14, 22:47   

Tylko, ¿e tych których wymieni³e¶ to znaj± wszyscy dzi¶ i za 50 lat dalej bêd± siê o nich uczyæ w szko³ach, a Sikorski zgin±³ najprawdopodobniej w zamachu, a ten co? Zgin±³ sobie i tyle, a za 50 lat to nikt nawet nie bêdzie wiedzia³ kto to by³ kaczyñski wiêc wybacz ale nie porównuj poza tym nie zrobi³ nic poza kompromitacj±. Mo¿e i Wa³êsa i Kwa¶niewski te¿ nas kompromitowali ale chocia¿ z Wa³esy zrobiono symbol, a za Kwa¶niewskiego polska wesz³a do UE wiêc mo¿na powiedzieæ, ¿e oni to co¶ tam zrobili, a ten jedyne co zrobi³ to wylondowa³ samolotem w drzewach.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-14, 22:55   

cybek :
przepraszam ale ja jakiej k.... s³u¿bie ?

na normalnej s³uzbie. w pracy by³, w najwa¿niejszej pracy w Polsce i przeciez nie polecia³ tam na piknik z kumplami....

Norwid, Mickiewicz, S³owacki o nich sie uczylem na j.polskim i ty chcesz kaczynskiego stawiac kolo nich ?
nie chcê, bo kto¶ ju¿ pisa³ ¿e na Wawelu to tylko królowie...
a o Kaczyñskim twoje dzieci bêda sie uczy³y na historii, w szkole powiedz± dumnie "a mój tata to pamieta Pana Kaczyñskiego, bo ¿yli w jednym czasie" - a tata nawet nie bêdzie wiedzia³ czemu Kaczyñski polecia³ do Katynia i Smoleñska ani gdzie to w ogóle jest :D

slusar_o2 

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
Wysłany: 2010-04-14, 22:57   

a niech go ku*wa chowaj± gdzie im siê podoba. W dupie to mam. Przesadzaj± ju¿ z t± ¿a³ob±. Gdzie siê nie odwrócê to s³yszê o Kaczyñskim. W ka¿dej gazecie Kaczyñski, w radiu Kaczyñski, w telewizji Kaczyñski, jak otwieram konserwy tez te¿ mi Kaczyñski wyskakuje :/
Kaczyñski to Kaczyñski tamto. Wajda powiedzia³ o Kaczyñskim to, Wa³êsa powiedzia³ o Kaczyñskim to, Górniak powiedzia³a o Kaczyñskim tamto.

naprawdê szkoda mi ch³opa i jego ¶wity, bo zgin±³ w g³upi sposób, ale to Co siê teraz dzieje to ju¿ jest kpina.

Odpowiedz do tematu