|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Poszukiwana dziewczyna, ktora jezdzi na Yamaha, Rybnik. |
| Autor |
Wiadomość |
Avantd
Motocykl: F4
Imię: Adam
|
Wysłany: 2011-08-13, 10:02 Poszukiwana dziewczyna, ktora jezdzi na Yamaha, Rybnik.
|
|
|
| jak w temacie. widac, ze dziewczyna lubi czarny kolor. zjechalismy na orlen w golejowie, ja mialem sprawe do zalatwienia. zanim sie obejrzalem, pojechala. jesli czytasz forum, to sie odezwij. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-08-13, 11:23
|
|
|
| najpierw poszkiwanie ojca dziecka z przygody na egzaminie teraz anonse towarzyskie... forum sie rowija |
|
|
|
 |
Mongo
Pachnący spaliną

Motocykl: Street Bob
Imię: Mongo
|
Wysłany: 2011-08-13, 11:34
|
|
|
Kiedyś to się takich anonsów nasłuchałem że hey.
Byłem wtedy piękny, biedny i młody, a nadawało te teksty radio z rozhasem
"w sobotę o 14:06 na przystanku koło delikatesów w Gdyni widziałam cię przez szybę w autobusie linii 14. Przystojny blondynie - odezwij się, bo nie mogę o tobie zapomnieć.
Madzia"
To boły piękne dni |
_________________ Ocieplenie klimatu przebiega zbyt wolno i w zimie nie da się jeździć.
W sezonie muszę wydzielić więcej spalin |
|
|
|
 |
thrillco
remember the name

Motocykl: cbr xx whitebird
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2011-08-13, 11:40
|
|
|
Mongo takie ogloszenia pozostały w gazecie ulicznej "metro"
moze chciala zebys jej zatankowal moto a ty to olales |
_________________ Lepiej na HONDZIE niż na wielbłądzie, bo wielbłąd turysta nie lata 300-sta. |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-08-13, 11:48
|
|
|
wczoraj w Rybniku widziałem kobitkę, która ujeżdżała yamaszine i też w czarnym było jej do twarzy. Może to ona Cię szuka |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-08-13, 12:14
|
|
|
| z drogiej strony coz to musi byc za milosc? Prawie miesiac na forum i to ona spowodowala ze Avantd, napisal pierwszego posta. Bez certolenia typu ... czesc jestem Avantd mam tyle lat jestem z Rybnika...itd |
|
|
|
 |
Daro ZX

|
Wysłany: 2011-08-13, 12:22
|
|
|
to nie miłość, to libido |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-13, 12:55
|
|
|
przejrzyj zdjęcia z chudowa może trafisz hehe |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-08-13, 14:48
|
|
|
Ja bym nie kombinował tylko upiekł dwie pieczenie na jednym ogniu niech zagada do tej co szuka ojca dziecka i w momencie poszukiwania dwóch osób się skończą a dzidziuś będzie miał do kogo mówić tato.
Nie wybrzydzaj tylko bier co jest:
http://forum.motocyklisto...ighlight=#96121
Właśnie uszczęśliwiłem troje ludzi. |
|
 |
Avantd
|
Wysłany: 2011-08-13, 15:50
|
|
|
| ha ha. juz lubie to forum. poprostu chcialem z nia pojezdzic, bo ma fajna maszyne hehe. uczylem sie jezdzic, a ona najpierw mnie wyprzedzila bezproblemowo, a pozniej zjechala na stacje, gdzie ja akurat czekalem na instruktora nauki jazdy. |
|
|
|
 |
Daro ZX

|
Wysłany: 2011-08-13, 16:18
|
|
|
a spytałeś co na to instruktor ? może będziesz musiał się podzielić |
|
|
|
 |
Avantd
|
Wysłany: 2011-08-13, 16:28
|
|
|
czubkiem nie jestem. napisale ten post, bo myslalem, ze laska tu zaglada. poprostu zwrocila moja uwage i teraz nie wiem jak sie z nia skontaktowac. moze akurat sie uda, he
bylem ostatnio w Chudowie, ale tylko na chwile, bo chlopakom sie spieszylo, dziewczyny tej nie spotkalem |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

Motocykl: ER 6N
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-08-13, 20:33
|
|
|
to może otwórzmy kącik miłosny... serio mówię! albo dział matrymonialny....
to ja pierwsza! - poszukuję przystojnego mężczyzny, powyżej 180cm wzrostu, inteligentnego, mądrego, troskliwego, czułego, a zarazem męskiego, oczywiście motocyklisty, żeby był empatyczny, potrafił wszystko w domu zrobić tzw "złota rączka", był pracowity, nie pił alkoholu, nie palił papierosów ani innych ciekawszych skrętów, musi mieć poczucie humoru, być pełnym energii, dbać o siebie, ładnie się ubierać, odnosić się z szacunkiem do innych - szczególnie wobec kobiet, mówić po polsku/śląsku - może być też jakiś inny obcy język, oprócz łaciny [ten jest zbyt oklepany], fajnie gdyby potrafił czasem coś ugotować, albo przynajmniej pomóc w tej czynności, żeby sprzątał po sobie, no i oczywiście nie może być pasożytem społecznym - niech więc pracuje / ma własny biznes, no cokolwiek, co legalnie przynosi dochody, musi być oczywiście też kreatywny, nie może być zbytnio owłosiony na ciele - np na plecach i na klacie [ja się w małpach nie lubuję], niech pod tym względem będzie normalny, hmm to chyba tyle - jak jeszcze coś mi się przypomni nie omieszkam tutaj dodać... gdzie jesteś mój luby.........??????
|
_________________ https://www.facebook.com/sklepmanetka
SKLEP MANETKA
ul. Hutnicza 2
41-923 Bytom
tel. 32-441-68-48
kom. 796-025-255
sklep@sklep-manetka.pl
 |
| Ostatnio zmieniony przez engra 2011-08-13, 20:44, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-08-13, 20:37
|
|
|
| Avantd napisał/a: | | poprostu chcialem z nia pojezdzic | ostro z na pojedziesz? |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:03
|
|
|
| engra napisał/a: | to może otwórzmy kącik miłosny... serio mówię! albo dział matrymonialny....
to ja pierwsza! - poszukuję przystojnego mężczyzny, powyżej 180cm wzrostu, inteligentnego, mądrego, troskliwego, czułego, a zarazem męskiego, oczywiście motocyklisty, żeby był empatyczny, potrafił wszystko w domu zrobić tzw "złota rączka", był pracowity, nie pił alkoholu, nie palił papierosów ani innych ciekawszych skrętów, musi mieć poczucie humoru, być pełnym energii, dbać o siebie, ładnie się ubierać, odnosić się z szacunkiem do innych - szczególnie wobec kobiet, mówić po polsku/śląsku - może być też jakiś inny obcy język, oprócz łaciny [ten jest zbyt oklepany], fajnie gdyby potrafił czasem coś ugotować, albo przynajmniej pomóc w tej czynności, żeby sprzątał po sobie, no i oczywiście nie może być pasożytem społecznym - niech więc pracuje / ma własny biznes, no cokolwiek, co legalnie przynosi dochody, musi być oczywiście też kreatywny, nie może być zbytnio owłosiony na ciele - np na plecach i na klacie [ja się w małpach nie lubuję], niech pod tym względem będzie normalny, hmm to chyba tyle - jak jeszcze coś mi się przypomni nie omieszkam tutaj dodać... gdzie jesteś mój luby.........??????
| sorry ale jestem juz zajety |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |