|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Poszukiwana dziewczyna, ktora jezdzi na Yamaha, Rybnik. |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:16
|
|
|
| http://www.gayonbike.pl/ |
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:27
|
|
|
| engra napisał/a: | to może otwórzmy kącik miłosny... serio mówię! albo dział matrymonialny....
to ja pierwsza! - poszukuję przystojnego mężczyzny, powyżej 180cm wzrostu, inteligentnego, mądrego, troskliwego, czułego, a zarazem męskiego, oczywiście motocyklisty, żeby był empatyczny, potrafił wszystko w domu zrobić tzw "złota rączka", był pracowity, nie pił alkoholu, nie palił papierosów ani innych ciekawszych skrętów, musi mieć poczucie humoru, być pełnym energii, dbać o siebie, ładnie się ubierać, odnosić się z szacunkiem do innych - szczególnie wobec kobiet, mówić po polsku/śląsku - może być też jakiś inny obcy język, oprócz łaciny [ten jest zbyt oklepany], fajnie gdyby potrafił czasem coś ugotować, albo przynajmniej pomóc w tej czynności, żeby sprzątał po sobie, no i oczywiście nie może być pasożytem społecznym - niech więc pracuje / ma własny biznes, no cokolwiek, co legalnie przynosi dochody, musi być oczywiście też kreatywny, nie może być zbytnio owłosiony na ciele - np na plecach i na klacie [ja się w małpach nie lubuję], niech pod tym względem będzie normalny, hmm to chyba tyle - jak jeszcze coś mi się przypomni nie omieszkam tutaj dodać... gdzie jesteś mój luby.........??????
|
ja jem twoj luby;P ... tylko mam trawnika na basie ^^ |
_________________ ni |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:30
|
|
|
tylko jeden na tym forum deklaruje taka umiejetnosc. |
|
|
|
 |
invidia

Motocykl: CB1000RA
Imię: Adrian
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:33
|
|
|
| Ja tu widzę, że jest stałe grono, które niszczy każdy dostępny wątek na forum |
|
 |
Avantd
Motocykl: F4
Imię: Adam
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:40
|
|
|
jaja sobie robicie, a ja naprawde chcialem sie z Nia skontaktowac. zaczynam zabawe z motorami. wysmigala mnie na zwyklej prostej, chcialem sie znowu sprawdzic, bo przez te 2 tygodnie zrobilem postepy . moze znajdzie sie ktos, kto zna ta dziewczyne. widac, ze lubi czarne rytmy, ja troche berdziej kolorowe, ale to nie przeszkadza, he |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:49
|
|
|
| jak cie wyśmigała na prostej to z niej zaden biker. nie warto |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:53
|
|
|
| engra napisał/a: | to może otwórzmy kącik miłosny... serio mówię! albo dział matrymonialny....
to ja pierwsza! - poszukuję przystojnego mężczyzny, powyżej 180cm wzrostu, inteligentnego, mądrego, troskliwego, czułego, a zarazem męskiego, oczywiście motocyklisty, żeby był empatyczny, potrafił wszystko w domu zrobić tzw "złota rączka", był pracowity, nie pił alkoholu, nie palił papierosów ani innych ciekawszych skrętów, musi mieć poczucie humoru, być pełnym energii, dbać o siebie, ładnie się ubierać, odnosić się z szacunkiem do innych - szczególnie wobec kobiet, mówić po polsku/śląsku - może być też jakiś inny obcy język, oprócz łaciny [ten jest zbyt oklepany], fajnie gdyby potrafił czasem coś ugotować, albo przynajmniej pomóc w tej czynności, żeby sprzątał po sobie, no i oczywiście nie może być pasożytem społecznym - niech więc pracuje / ma własny biznes, no cokolwiek, co legalnie przynosi dochody, musi być oczywiście też kreatywny, nie może być zbytnio owłosiony na ciele - np na plecach i na klacie [ja się w małpach nie lubuję], niech pod tym względem będzie normalny, hmm to chyba tyle - jak jeszcze coś mi się przypomni nie omieszkam tutaj dodać... gdzie jesteś mój luby.........??????
|
W dzisiejszych czasach na kompie można wszystko zrobić |
|
|
|
 |
Paweł gsf

Motocykl: bandit
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-08-13, 21:58
|
|
|
| chyba wiem o kogo chodzi:D |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

Motocykl: ER 6N
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-08-13, 22:02
|
|
|
Eee no ale o co wam chodzi? to już nie można się podpiąć do tematu ?
Ale dlaczego? ?
to ja dla Was jeszcze dodam w kryteriach: jeśli pije troszkę alkoholu, robi to z głową (a nie np głową po podłodze) to ok, ale wiekowo to poniżej 24 już absolutnie odpada, chyba że to super, mega, wypasiony i naprawdę niezastąpiony gość! aa no i odpadają wszelcy rozwodnicy, szczególnie z gromadką dzieci
A na zachętę powiem Wam, że hmm hmmmmmm czasem uda mi się być miłą
|
_________________ https://www.facebook.com/sklepmanetka
SKLEP MANETKA
ul. Hutnicza 2
41-923 Bytom
tel. 32-441-68-48
kom. 796-025-255
sklep@sklep-manetka.pl
 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-08-13, 22:10
|
|
|
| Avantd napisał/a: | | moze znajdzie sie ktos, kto zna ta dziewczyne |
naprawde chcesz ich poznac?
| engra napisał/a: | | czasem uda mi się być miłą |
a duzo trzeba w Ciebie wlac? |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

|
Wysłany: 2011-08-13, 22:19
|
|
|
Absolutnie. Do tego wystarczy podać mi śniadanie do łóżka, z gorącą herbatą, posprzątać mieszkanie, zrobić mi zakupy [oczywiście nie można zapomnieć o miłym upominku 'niespodziance' oraz kwiatach], następnie ugotować obiad i podać mi do stołu, kiedy będę chciała wyjść z domu - wystarczy czekać już przy drzwiach trzymając moje buty i włożyć mi je na stopy, no i nie można zapomnieć o kurtce! Jeśli wyrażę taką chęć - należy towarzyszyć mi w wyjściu, bez potrzeby nie wolno też zakłocać mojego spokoju, no i kiedy łaskawie wrócę do domu - powinna czekać już na mnie pyszna kolacja oraz gorąca kąpiel. Jeśli po tym wszystkim stwierdzę, że kandydat wypadł przyzwoicie - uraczę go miłym słowem, albo przynajmniej uśmiechem. Jak więc widać - nie mam wygórowanych wymagań!
|
_________________ https://www.facebook.com/sklepmanetka
SKLEP MANETKA
ul. Hutnicza 2
41-923 Bytom
tel. 32-441-68-48
kom. 796-025-255
sklep@sklep-manetka.pl
 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-08-13, 22:23
|
|
|
| engra napisał/a: | | oczywiście nie można zapomnieć o miłym upominku 'niespodziance' oraz kwiatach] |
kwiaty do testu ciazowego? | engra napisał/a: | | Jeśli wyrażę taką chęć - należy towarzyszyć mi w wyjściu |
chyba w dojsciu... | engra napisał/a: | | powinna czekać już na mnie pyszna kolacja oraz gorąca kąpiel. |
podac wszystko w jednym?
| engra napisał/a: | | uraczę go miłym słowem, albo przynajmniej uśmiechem |
czyli mowiac ogolnie usadysfakcjonujesz go ustami tak? |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-08-13, 22:28
|
|
|
| nie ladnie odpowiadac pytaniem na pytanie ale... Ty taka bystra jestes zawsze czy tylko z okazji soboty? |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-13, 22:29
|
|
|
| engra napisał/a: | Absolutnie. Do tego wystarczy podać mi śniadanie do łóżka, z gorącą herbatą, posprzątać mieszkanie, zrobić mi zakupy [oczywiście nie można zapomnieć o miłym upominku 'niespodziance' oraz kwiatach], następnie ugotować obiad i podać mi do stołu, kiedy będę chciała wyjść z domu - wystarczy czekać już przy drzwiach trzymając moje buty i włożyć mi je na stopy, no i nie można zapomnieć o kurtce! Jeśli wyrażę taką chęć - należy towarzyszyć mi w wyjściu, bez potrzeby nie wolno też zakłocać mojego spokoju, no i kiedy łaskawie wrócę do domu - powinna czekać już na mnie pyszna kolacja oraz gorąca kąpiel. Jeśli po tym wszystkim stwierdzę, że kandydat wypadł przyzwoicie - uraczę go miłym słowem, albo przynajmniej uśmiechem. Jak więc widać - nie mam wygórowanych wymagań!
|
A motka w rozpędzie mogę wypucować? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |