Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kultura osobista i wszystko poniekÂąd z niÂą zwiÂązane ;)
Autor Wiadomość
prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-07-10, 15:22   

No nie wytrzymam co za skurwysyny. Przed sklepem osiedlowym zrobili drewniane płotki. Dziś patrzę a płotki rozjebane, połamane, porospierdalane. Widać, że nie przypadek bo lecieli za koleją. Co to komu przeszkadzało to ja nie wiem. Tak rozwalone, że już tylko się na opał nadają.
Delikwent z fotki powyżej, którego wśród sąsiadów zwę naszym ulubieńcem znowu robił ostatnio barachło sąsiad po nim pojechał ten zaczął cwaniaczyć mało do rękoczynów nie doszło.

Powiem wam dlaczego nie warto być dobrym. Mamy papier na zagospodarowanie kawałka ziemi pod kwiatki ale zostawiło się od ulicy kilka metrów żeby mieli ludzie gdzie samochody postawić i teraz ciągle coś uszkodzone najechane złamane. Jakby od razu postawić słupki przy ulicy i nic nie zostawiać to by tych wszystkich problemów nie było. To jedno a drugie jak ten w/w pajac ostatnio cwaniaczył zaczął przeginać to sąsiadka zadzwoniła po pały wzięła ich na bok i powiedziała żeby mu nic nie robili tylko żeby go postraszyli. Pały poszły postraszyły go a menda potem podchodzi dumny do sąsiadki i rzuca tekst: no i co mi zrobili? Gówno mi zrobili. Teraz już mu się chyba wydaje, że jest bezkarny a jakby od razu mu jaki mandat wypisali to by się pilnował.
Tak więc jak widzicie nad chamstwem litować się nie można bo chamstwo tego nigdy nie doceni.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-10, 15:50   

prezesartur, pij co dzień po 5 piw butelkowych. Po 10, albo dla pewności, po 20 dniach, rozpierdol w miejscu gdzie gniot parkuje wszystkie butelki i czekaj na rozwój sytuacji :)

DragstaR1 

Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
Wysłany: 2011-07-10, 16:45   

Abaddon napisał/a:
prezesartur, pij co dzień po 5 piw butelkowych. Po 10, albo dla pewności, po 20 dniach, rozpierdol w miejscu gdzie gniot parkuje wszystkie butelki i czekaj na rozwój sytuacji :)

I zaparkuje pół metra obok i co dalej? szkoda tych 100 butelek ,lepiej oddać a za kaucję wyżłopać 15 następnych.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-11, 05:28   

DragstaR1 napisał/a:

I zaparkuje pół metra obok i co dalej?

Tego nie przewidziałem :D Ponoć są jakieś płyny do ściągania powłok lakierniczych... te najtańsze nazywają się "gwóźdź" :D

robert 

Motocykl: Suzuki GSX-R 750 K1
Imię: Robert
Wysłany: 2011-07-11, 08:38   

Abaddon napisał/a:
DragstaR1 napisał/a:

Ponoć są jakieś płyny do ściągania powłok lakierniczych...

np.Scansol :D

tomko222 

Motocykl: Yamaha FZ6 Fazer
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-07-11, 12:09   

robert napisał/a:
Abaddon napisał/a:
DragstaR1 napisał/a:

Ponoć są jakieś płyny do ściągania powłok lakierniczych...

np.Scansol :D

płyn hamulcowy dot-4 też się do tego nadaje :P

Odpowiedz do tematu