Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kultura osobista i wszystko poniekÂąd z niÂą zwiÂązane ;)
Autor Wiadomość
Mongo 
Pachnący spaliną

Motocykl: Street Bob
Imię: Mongo
Wysłany: 2011-06-10, 11:55   

Chamy, skurwiele i ćwoki zawsze się zdarzały, tyle, że teraz nikt tego nie napierdala i to się czuje bezkarne.
Problemem jest tumiwisizm zwany naukowo znieczulicą i dewiacja prawa chroniącego bardziej biednego pobitego złodzieja, niż agresywnego bydlaka, który ze zboczonych powodów bronił swojego życia lub mienia.
Wśród młodych ludzi funkcjonują nawet takie negatywne określenia jak:
"społeczniak" - czyli dupek, który reaguje fonicznie gdy się niszczy ławkę lub maluje klatkę
i "konfident" - czyli osoba zgłaszająca na policję fakt kopania przez zgraję gnojków kota czy dzieciaka, który nie chce im oddać swojej komórki.

Ja tam nie reaguję fonicznie ani telefonicznie tylko zwyczajnie napierdalam stosownie do wieku chama, w związku z tym nie wiem jak mnie określają.
Mam dobrego kumpla papugę, który mnie wyręcza od stresujących kontaktów z aparatami prawa (no bo przecież nie sprawiedliwości).
Stosunek sąsiadów którzy mnie lubią, do sąsiadów którzy by mnie chętnie utrupili jest constans - czyli da się żyć, bo chamy, skurwiele i ćwoki są w mniejszości. ;)

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-06-10, 12:47   

Mongo napisał/a:

Ja tam nie reaguję fonicznie ani telefonicznie tylko zwyczajnie napierdalam stosownie do wieku chama, w związku z tym nie wiem jak mnie określają.

No jak? Społeczniak- napierdalacz :D

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-06-10, 15:49   

Podejrzewam, że nazywają debil. Sąsiad Krzysiek, którego szanuję i słowa złego na człowieka nie powiem zawsze jak kogoś opierdoli mawia: i znowu będą mówić, że debil Krzysiek się przypierdala. Czyli, że coś w tym może być może gdzieś podsłyszał. Tak więc możesz dodać do słownika obok społeczniaka i konfidenta debila. Ale dosadne rozwiązania są najlepsze. Ja np. ostatnio idę do garażu patrzę na bramę naszczane. Obok postawili nowe boisko i gówniarzeria jak jej się zachce nie odchodzi w krzaki tylko wali pod bramy bo najbliżej a że moja jest pierwsza więc zawsze mi się przytrafia. Mówię no bez jaj będą szczać zaraz zacznie rdzewieć a ja będę naprawiał nichuja. Poszedłem patrze lata stado po boisku nauczycielka ich pilnuje to kobitę wołam i mówię: pani tu tych dzieci pilnuje wiec mówię do pani latają i szczają mi na bramę. Ta się tłumaczyć zaczyna ale wie pan ja jestem sama ... Mówię: ja od pani nie wymagam żeby ich pani upilnowała bo wiem, że dwójkę już jest ciężko upilnować a co dopiero tylu ja chcę żeby ich pani poinformowała, że jeśli złapię któregoś jak szczy po bramie to go po prostu złapię i nim powycieram a jak będą chcieli mogą potem do mnie wrócić z rodzicami. Ze dwa lata temu wieczorem mi jedne klocka stawiał a pecha miał bo staliśmy w aucie obok. Myślę sobie co będę gówniarzy ganiał mówię kumplowi schowaj się i nie odzywaj. Wyczekałem jak już się ustawił i rozpoczął procedurę i wtedy klakson do oporu. Łebek w momencie gacie do góry na proste nogi i rura przed siebie. Mam nadzieję, że wyczekałem do tego momentu kiedy kret w połowie opuścił norę i co miało się po gaciach rozmazać to się rozmazało. to jest minus mieć skrajny garaż na osiedlu: wcześniej non stop libacje, szczanie, sranie przychodziłem i albo potrzaskane butelki albo pogniecione plastikowe kubki albo czasem narzygane. Trochę ludu musiałem z tamtąd powyrzucać był święty spokój ale powstało boisko i znowu muszę upilnować kogoś żeby fama się rozeszła. Z menelami było najlepiej bo akurat robiłem coś w garażu jak podeszli ale robotę chciałem skończyć dopiero ich wywalić więc czekam. Stoją a tu nagle słyszę tekst: ten ten huj zagrodził wezmę młotka i to rozpieprzę kiedy. Ło rany boskie nazwał od huja mojego ulubionego człowieka mnie. Podszedłem po cichu złapałem za bramę jak ich nią pierdolnąłem to się mało nie poprzewracali. Wyskakuje i kulturalnie pytam: kto kurwa ? Ale ja nic nie mówiłem. No tak myślę sobie wedle starego porzekadła pierdolnij w nożyce to się odezwą. To co ja kurwa głuchy jestem albo omamy mam gnoju jebany? Pytam grzecznie. Mówię nożycom: a ty mnie gnoju znasz i wiesz do czego jestem zdolny prawda? spuścił łeb i mówi: no. Tak się akurat składa, że był ojcem barana, który próbował mnie na kasę orżnąć suma mała bo głupie 100zł ale o zasadę chodziło i nawet dużo pomogło bo swoje rozpowiedzieli. to mówię: To powiedz swoim kolegom co się z nimi stanie jak jeszcze raz tu któregoś spotkam i wypierdalać mi stąd już a jak ktoś tu coś uszkodzi nie będę patrzył kto tylko przyjdę i was gnoje w lesie pozakopuje. Dobrze, że ludzi mało wtedy po osiedlu łaziło bo darłem się do oporu no ale poskutkowało bo od tego czasu spokój. I tak jest najlepiej zrobić jeden porządne numer najlepiej żeby się rozeszło a potem kolejnym tylko mówisz: wiesz co będzie. Problem jest w tym, że młodzi dorastają i co 6-7 lat trzeba odświeżyć ludziom pamięć robiąc kolejny numer. Na chamów najlepiej skutkuje groźba i przemoc bo ilekroć próbujesz grzecznie to albo to oleją albo jeszcze z pretensjami wyskoczą. Prymityw to ktoś pomiędzy mułem a wołem i na takiego tłumaczenia nie skutkują więc nawet nie warto nic mówić tylko od razu batem po grzbiecie a jak to nie pomoże to chomąto na kark zaprzędz do pługa i niech pole orzą skoro nie potrafią się dostosować jeden z drugim. Mnie tylko zastanawia czy wszędzie jest takie zezwierzęcenie czy tylko w tych Łazach tego chamstwa tyle osiadło. Z resztą ja i tak uważam, że trzecia wojna światowa jest konieczna ludzi jest już 7 mld a obliczono, że jeśli liczba wzrośnie do 9 na ziemi zacznie brakować pożywienia więc tak czy siak lepiej szybko zmniejszyć liczbę niż żeby z głodu umierali.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-06-10, 15:56   

No póki co wszystko pięknie, ładnie. Gorzej jak trafisz na lepszego kozaka i Ciebie bramą pierdalnie :D

Zaren 

Motocykl: Cbra :)
Imię: Klaudia
Wysłany: 2011-06-10, 17:58   

Albo ci ja poprostu zakosi ;)

prezesartur 

Wysłany: 2011-06-10, 20:52   

Abaddon napisał/a:
No póki co wszystko pięknie, ładnie. Gorzej jak trafisz na lepszego kozaka i Ciebie bramą pierdalnie :D

Jakoś się o to nie martwię bo ja nikomu dziadostwa nie robię a jak ktoś u mnie będzie robił a trzeba będzie to wezmę lagę od motocykla albo brechę i zacznę od złamania nogi.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-06-10, 22:16   

A nie lepiej od razu 6 gram ołowiu? :D

prezesartur 

Wysłany: 2011-06-10, 22:58   

Za dużo kamer na osiedlu. Ale lepiej.

Mongo 
Pachnący spaliną

Wysłany: 2011-06-13, 16:28   

Debil jako epitet z ust kogoś o intelekcie stułbii mnie nie obraża, więc jak im to radość sprawia, niech mówią - ważne, żeby mówili cicho, bo to oznacza, że się z debilem liczą.

A z tym zakopywaniem w lesie, to mnie ubawiłeś, bo mi się przypomniała rozmowa smakoszy, stale konsumujących w zacisznym winkielku przy narożniku mojej działki.
Brzmiała mniej więcej tak:
" - Nie ciepej mu tam kapsla, bo to harleyowiec.
- No. Wkurwia się jak się tam coś ciepie, a oni jak mafia zabijają i zakopują w lesie.
- Jo żech słyszoł, że gorzej, bo zakopują ale bez zabijania"

Nie widzieli mnie, bo malowałem laubę ale mało się w gacie nie zlałem ze śmiechu.
Grunt (jak piszesz Prezesie) to wyrobić se renome - jest respect - jest szacun - nie ma petów i kapsli tępiących kosiarkę. ;)

prezesartur 

Wysłany: 2011-06-13, 16:53   

Mongo napisał/a:
Debil jako epitet z ust kogoś o intelekcie stułbii mnie nie obraża

Dziadzia kadłubek teraz intelekt stłubii coś za dużo masz moich tekstów. Nie przypominam sobie żeby, któryś z moich uczni był w Twoim wieku a tym bardziej żeby zaginął.

Co do renomy to jest najlepsza metoda jedna porządna akcja i kilka lat spokoju. Ja pojechałem grubo i rozeszło się moment u mnie w domu to już w następny dzień wiedzieli a po osiedlu też się zaraz rozeszło. Potem słyszałem za plecami "to ten, to ten...". Nie będziemy się w szczegóły wdawać może się kiedyś będziemy widzieć to się pogada. Na początku trochę byłem zły że się fama rozeszła bo akurat wtedy zależało mi bym z pewnymi sytuacjami nie był utożsamiany ale po czasie stwierdziłem, że to było dobre. A najlepsi to byli małolaci nagle zaczęli mnie znać ci, których ja nie znałem się ze mną witali tak żeby inni wdzieli, że się ze mną witają. Śmieszne to było. Fajnie sobie powspominać. W sumie to mnie od pewnego czasu korci żeby odświeżyć ludziom pamięć.

prezesartur 

Wysłany: 2011-06-13, 17:44   

Właśnie znowu przyuważyłem gęsiego pępa. Kij z tym, że wjazdu tam nie ma kij z tym, że trawnik niszczy kij z tym, że ludziom pod oknami kurzy i rzęzi bo przecież musi sobie autko oporządzić jakby nie mógł stanąć gdziekolwiek pod garażami. Nie wiem jaki piorun musiał pierdolnąć żeby tego człowieka od pługa oderwać ale dobrze, że planety nie przepołowiło.

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-06-13, 18:37   

Przypierdol mu.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-06-13, 21:30   

trzeba było podejść odważnie z przodu, zrobić zdjęcie tablicy rej. i powiedzieć, że jutro zgłaszasz na policje i straż miejską niszczenie zieleni, molestowanie zwierząt, zakłocanie niedzieli i bezprawne podpięcie do skrzynki enn.
a ty sie zczaiłeś z ukrycia jak reporter 'faktu'

prezesartur 

Wysłany: 2011-06-13, 21:47   

Już raz na niego policję sąsiadka wezwała nie pomogło. To debil jest. Tu by po prostu trzeba zabić nic więcej.

Mongo 
Pachnący spaliną

Wysłany: 2011-06-14, 00:01   

Jak to mawia mój dobry przyjaciel: "Jebnąć z bani żeby ogłuszyć, a potem wciągnąć lewą dziurką do nosa i zabić biciem serca"
Fakt, że tu zastosowanie ma tylko eutanazja, bo ta plwocina nawet nie wie, że coś jest nie tak. To są chyba niestety napewno za przeproszeniem geny egzemplarzy, których wszystkie mioty srały za stodołą.
300 lat temu to od czasu do czasu szlachcic ową marną krew uszlachetniał, a teraz czasy są do bani, bo jak uszlachetnisz to ciebie wsadzą za gwałt a twą szlachetność wyskrobią.
Marnie widzę tą ludzkość w czasach gdy już nawet robaki pierdzieć po mnie przestaną ;/
Same takie jak to, będzie łazić bez celu i grafiti na ścianach zadkiem robić.

Odpowiedz do tematu