Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kultura osobista i wszystko poniekÂąd z niÂą zwiÂązane ;)
Autor Wiadomość
prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-07-27, 23:03   

Ja powiem tylko tyle- po 1000zÂł grzywny dla kaÂżdego.

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-07-28, 09:13   

z petami to jest szczyt chamstwa.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-28, 12:02   

chamstwo to zgasiÌ peta komuœ na czole i powiedzieÌ ¿eby siê nie pocil :P Nie no dobra tak serio to mnie a¿ tak nie razi nie wiem czemu bardziej mnie razi koles na rowerku wodnym wrzucaj¹cy peta do wody albo ciul wpuszczaj¹cy psa do na pla¿ê i do wody tam gdzie ludzie zw³aszcza dzieci siê kapia :/ psa bym zastrzeli³ a w³aœciciela utopi³ :P

prezesartur 

Wysłany: 2010-07-28, 12:39   

A co pies jest winny? Pies nie myÂśli wÂłaÂściciel mimo, Âże powinien teÂż nie myÂśli. Jak np. pies narÂżnie tam gdzie nie powinien to powinno siĂŞ wÂłaÂściciela pyskiem w to wsadziĂŚ i pies juÂż wiĂŞcej nie narÂżnie tam gdzie nie powinien. W ogĂłle powinno byĂŚ jak w krajach cywilizowanych, Âże wÂłaÂściciel Âłazi za psem z szuflÂą i torbÂą pies nawala a wÂłaÂściciel zbiera stolczyna i zabiera go ze sobÂą do domu, a potem robi z niego placek.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-28, 13:02   

magik napisał/a:
.... albo ciu* wpuszczaj¹cy psa do na pla¿ê i do wody tam gdzie ludzie zw³aszcza dzieci siê kapia :/ psa bym zastrzeli³ a w³aœciciela utopi³ :P

lepsze jaja widzia³em w Chorwacji, s³oùce morze pla¿a ludzie, w oddali ko³ysz¹ce siê jachty - pocztówka k*rwa maÌ... a w wodzie pomiêdzy ludŸmi p³ywaj¹ce gówna, wypuszczane z ko³ysz¹cych siê w oddali jachtów... w ogromnej wiêkszoœÌ "zachodnich", z tych lepiej i szybciej cywilizowanych krajów...
z nami Polakami naprawdĂŞ nie jest tak Âźle, jak prezes wszĂŞdzie sugeruje ;)

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-28, 13:34   

zenoo napisał/a:
w wodzie pomiĂŞdzy ludÂźmi pÂływajÂące gĂłwna

wiesz co jedyny plus to to ze to byÂły wody tzw "otwarte" bo ja takie coÂś i nie tylko ja bo i inni i ratownicy i pracownicy takie numery widzieli na kompielisku leÂśnym w gliwicach, aÂż chce sie pÂływac :)

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-07-28, 13:39   

magik jedno pytanie odnosnie psow w wodzie. negujesz to bo pies moze nawalic na plazy lub w wodzie czy w ogole uznajesz ze pies jest nieczysty i niegodny plywania z ludzmi.
pytam bo mam labradora ktory jak tylko zobaczy wode to musi do niej wlezc. pies nie nawali kupy w wodzie a i na ladzie zalatwia sie na podlozu ktore ma wyuczone od szczeniaka. jezeli pies nauczy sie zalatwiac na trawie to zalatwia sie na trawie. jak wali na beton to bedzie zostawial "slady" na chodniku.
jaki pan taki pies, jacy rodzice takie dzieci itd. wszystko trzeba wychowac i dac wzorzec... o ile jest z czego dawac.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-28, 14:09   

nie noguje kompieli dla psĂłw tym bardziej Âże lubia wode nie mniej niz my tym bardziej w upalny dzien ....
Ar2rM napisał/a:
pytam bo mam labradora ktory jak tylko zobaczy wode to musi do niej wlezc. pies nie nawali kupy w wodzie a i na ladzie zalatwia sie na podlozu ktore ma wyuczone od szczeniaka. jezeli pies nauczy sie zalatwiac na trawie to zalatwia sie na trawie. jak wali na beton to bedzie zostawial "slady" na chodniku.
jaki pan taki pies, jacy rodzice takie dzieci itd. wszystko trzeba wychowac i dac wzorzec... o ile jest z czego dawac.

no i widzisz to jest Twoj pies a jak zauwarzasz sa roni wÂłaÂściciele roÂżne psy i np jest sobie bajorko w parku moze ze 20 30 cm gÂłebokie widziaÂłem jak sie nie jeden wÂłasciciel tam bawi z psem, ale jest kompielisko strzerzone plaza ludzie wypoczywaja jest ogolny zakaz kompieli psow i zwierzat. No ale pomijajac to ze psy sÂą roÂżne to ogolnie zwierzeta przenosza rozne stworzenia bakterie zarazki ktĂłre nie koniecznie sa dobre dla ludzi a tym bardziej dla dzieci ktĂłre bawia sie w piasku czesto liÂża i jedza potem wejda do wody ktorej tez czesto sie nawet napija
woli jasnosci nie zabraniam kompieli ze zwierzakami jak ktoÂś chce ponoĂŚ mozna nawet coÂś wiecej (ale to juz jest uwaÂżane powszechnie za zboczenie) tyle ze wszystko w zdrowych granicach sa np zbiorniki gdzie ludzie sie nie kompia a jest czysta woda itp

prezesartur 

Wysłany: 2010-07-28, 14:20   

Ar2rM napisał/a:
jaki pan taki pies

Nawet mnie nie strasz, Âże jest was dwĂłch

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-28, 14:23   

prezesartur napisał/a:

Nawet mnie nie strasz, Âże jest was dwĂłch

zabiÂłeÂś mnie smiechem prezes w tym momecie... hehehehehe :) :D hehehehe

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2010-07-28, 19:42   

Labradory to fajne psiaki.

Pajdor 

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2010-07-29, 10:36   

zenoo napisał/a:
magik napisał/a:
.... albo ciu* wpuszczaj¹cy psa do na pla¿ê i do wody tam gdzie ludzie zw³aszcza dzieci siê kapia :/ psa bym zastrzeli³ a w³aœciciela utopi³ :P

lepsze jaja widzia³em w Chorwacji, s³oùce morze pla¿a ludzie, w oddali ko³ysz¹ce siê jachty - pocztówka k*rwa maÌ... a w wodzie pomiêdzy ludŸmi p³ywaj¹ce gówna, wypuszczane z ko³ysz¹cych siê w oddali jachtów... w ogromnej wiêkszoœÌ "zachodnich", z tych lepiej i szybciej cywilizowanych krajów...
z nami Polakami naprawdĂŞ nie jest tak Âźle, jak prezes wszĂŞdzie sugeruje ;)

Zgadzam siĂŞ - przeczytaÂłe ten temat, faktycznie jest hamĂłwa ze sraniem na chodnikach, z podrzucaniem Âśmieci sÂąsiadom i z papierkami za okno w aucie - ale tragedii nie ma nie przesadzajcie. Ludzie jacyÂś cywilizowani siĂŞ zaczynajÂą tutaj robiĂŚ a z tego co zauwaÂżyÂłem duÂżo ludzi zaczyna na to zwracaĂŚ uwagi i takich jak Prezio co sie nie bojÂą zwrĂłciĂŚ komus uwagi jest mnĂłstwo. Ja dodam jeszcze ze swojej iz podziwiam ludzi ktĂłrzy majÂą odwagĂŞ krzyczeĂŚ przez caÂłego Tesco w Gliwicach "Krysia kurwa mac kaj idziesz" - sÂłoma z butĂłw jak h*j

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-29, 12:27   

Pajdor napisał/a:
... Ja dodam jeszcze ze swojej iz podziwiam ludzi ktĂłrzy majÂą odwagĂŞ krzyczeĂŚ przez caÂłego Tesco w Gliwicach "Krysia ku*** mac kaj idziesz" - sÂłoma z butĂłw jak h*j

ja Ci opisze inn¹ sytuacjê - w sobote pojechaliœmy na Zakopane, usiedliœmy po drodze w Wiejskiej Chacie za Krakowem ¿eby zjeœÌ. obok siedzia³a rodzinka: m¹z, ¿ona, teœciowa i 2 dzieciaków, synek i córka jakieœ 5-7 lat. i w pewnym momencie ojciec na ca³y g³os do syna : "..co ty kur.a robisz?? odjeba.o ci gówniarzu?!?"
a takim piĂŞknym nowym audi zajechali, tata miaÂł srebrne Âłancuchy na szyi i rĂŞce a mama mocna tleniona blondi.... nie lubie kategoryzowaĂŚ ludzi, ale ci tutaj aÂż sie prosili :D

mayty 
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
Wysłany: 2010-07-29, 18:26   

Ja chciaÂłem tylko dodaĂŚ, Âże chamstwo byÂło, jest i bĂŞdzie...moÂżna z tym walczyĂŚ tylko jeÂżeli jest podstawa prawna,ale komu chce siĂŞ lataĂŚ za goÂściem, robiĂŚ mu zdjĂŞcia i zgÂłaszaĂŚ, to teÂż takie zachowanie typowo z czasĂłw komuny...i moÂże tu jest jakiÂś sĂŞk bo ludzie byĂŚ moÂże czujÂąc siĂŞ wyzwoleni spod tego aparatu przymusu i wszechobecnej inwigilacji paĂąstwowo-sÂąsiedzkiej + kable i uprzejmie donoszÂące osoby.
Ludzie wychodzÂą teraz z zaÂłoÂżenia Âże sÂą w wolnym kraju, jak pÂłacÂą podatki to im wszystko wolno, a nikt go nie tknie bo poda go do sÂądu...tu wiĂŞc kaÂżdy ma pole do popisu dla swojego chamstwa i kultury - patrzÂąc tylko na czubek swojego nosa nie moÂżna byĂŚ spoÂłecznym czÂłowiekiem z dobrym wychowaniem ;)

Pajdor 

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2010-07-30, 11:51   

mayty napisał/a:
Ja chciaÂłem tylko dodaĂŚ, Âże chamstwo byÂło, jest i bĂŞdzie...moÂżna z tym walczyĂŚ tylko jeÂżeli jest podstawa prawna,ale komu chce siĂŞ lataĂŚ za goÂściem, robiĂŚ mu zdjĂŞcia i zgÂłaszaĂŚ . . .

Zawsze mo¿na kulturalnie komus zwróciÌ uwage zeby nie zachowywa³ siê jak ostatni buc po 8 klasach a jak goœÌ nie zrozumie kulturalnie to mo¿na zwróciÌ uwagê nie kulturalnie - tutaj jest duze pole manewru wedle uznania ka¿dego z nas.
B)

Odpowiedz do tematu