Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Debaty polityczne
Autor Wiadomość
Husar 

Motocykl: VZR 1800
Imię: Szymon
Wysłany: 2011-10-20, 13:58   

cybek1984 napisał/a:
benzin napisał/a:
kurwa co za kraj nawet w karty grac juz nie mozna
bo można do pierdla isc na 3 lata
(...)
rudy może haratać w gałe ale zwykłe czarnuchy nawet w karty nie mogą grać

ty sie ciesz jak by kaczor byl premierem to bys tylko pacierz mógł zmówić :D a do więźnia by nawet za pierdzenie zamykali bylo by katolicko - policyjne państwo.

a tak serio mialem nie isc na wybory ten film mnie skłonił

http://www.youtube.com/watch?v=0jrhMDAR2EI

Mogę zapytać, gdzie w programie kaczora wyczytałeś te rewelacje? Mozesz poslać link do wypowiedzi o zamykaniu za pierdzenie? Wiem, że to jest luźna dyskusja ale ile można bredzić? :D

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-10-20, 14:11   

Przepychacie się i przepychacie a nikt nie poruszył najważniejszej kwestii mianowicie: URL

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-10-20, 14:42   

W dupie.

Obrazek usunięty/ Moderatorka

cybek1984 

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wysłany: 2011-10-20, 15:46   

Husar napisał/a:
cybek1984 napisał/a:
benzin napisał/a:
(...)

ty sie ciesz jak by kaczor byl premierem to bys tylko pacierz mógł zmówić :D a do więźnia by nawet za pierdzenie zamykali bylo by katolicko - policyjne państwo.

Mogę zapytać, gdzie w programie kaczora wyczytałeś te rewelacje? Mozesz poslać link do wypowiedzi o zamykaniu za pierdzenie? Wiem, że to jest luźna dyskusja ale ile można bredzić? :D

program pisu dobre :D przez te 4 ich lata nie przypominam sobie dnia bez wywolywania afery ...

a odpowiesz mi szczerze ? ja rozumiemmozna uwazac tuska za takiego czy owego ale powiedz mi (bo chyba glosowales na piss) jak mozna chciec zeby czlowiek chory psychicznie był w rzadzie polskim bo byli krzykacze idioci i sa :D ale nic nie zdzialali natomiast ten gosc jest chory psychicznie jak mozna go dopuscic do rzadzenia polska
przeciez to dopiero by swiadczylo o nas wszystkich wyborcach

Michal87sc 
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wysłany: 2011-10-20, 16:11   

srednia cena PB95 przed wyborami 4,99 a po wyborach kilka dni 5,40 TUSK porozumial sie ponoć z ORLEN-em ITP..... i świadomie działał na szkode jakichś tam spółek... a w sumie KAWAŁ KU*WY RESZTE SZMATY :)

http://www.michaljeczak.flog.pl

https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl

Kasberg 
Kasberg

Motocykl: Kawasaki Z 750S
Imię: Bogdan
Wysłany: 2011-10-20, 16:19   

cybek1984 napisał/a:
Husar napisał/a:
cybek1984 napisał/a:
Huzar napisał/a:
cybek1984 napisał/a:

kolego zobacz elite glosujaca na piSS cala ciemnota ze wschodu od samiuskiej gory po samiuski dół tam gdzie bieda najwieksza zacofanie brak pracyprzemyslu a ksiadz pełni role cesarza podlaskie lubuskie podkarpackie i czesc malopolski cala elita

Pewny jesteś, że lubuskie jest na wschodzie Polski? Geografia się kłania.

lubelskie nie lubuskie, skoro pisze ze wschód to sie idzie domyślić że strzeliłem drobny błąd troszkę logicznego myślenia :D

Jakby ciemnota z "pissu" pomyliła wschód z zachodem to zaraz byłaby super ciemnotą z d**y a jak yntelygencja z "poo" się myli to jest to drobny błąd i głupi jest ten, który go wychwycił bo yntelygencja z "poo" się nie myli NIGDY, taka fajna wlaściwośc uzyskiwana po oddaniu głosu na jedyną właściwą partię.

ciesze sie ze sie zgadzamy :D
Pier....cie wszyscy jakbyście byli politykami
jesteście młodzi, ruszajcie więcej głową, a nie ustami (ewentualnie dupą). Jesteście tacy płytcy jak ci których krytykujecie:> Więcej szacunku dla siebie i innych, wszystkich staracie się krytykować, skąd u was tyle żółci?. Krytykować, obwiniać, wytykać komuś błedy bardzo łatwo, ale zrobić coś dobrego samemu to bardzo trudno :> :angry
Ostatnio zmieniony przez Kasberg 2011-10-22, 05:53, w całości zmieniany 1 raz  

Kapitan Bomba 

Wysłany: 2011-10-20, 16:39   

Michal87sc napisał/a:
srednia cena PB95 przed wyborami 4,99 a po wyborach kilka dni 5,40

WŁAŚNIE !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Gdyby Jarek był u koryta to byśmy prawie za darmo mieli wachę a TUSKOZŁODZIEJUSKRADZIEJ teraz Wam dopiedoli cenę !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteście przegrani POwcy !! !! !!

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

JAROSŁAW, POLSKĘ ZBAW.

Husar 

Motocykl: VZR 1800
Imię: Szymon
Wysłany: 2011-10-20, 17:31   

cybek1984 napisał/a:
Husar napisał/a:
cybek1984 napisał/a:
benzin napisał/a:
(...)

program pisu dobre :D przez te 4 ich lata nie przypominam sobie dnia bez wywolywania afery ...

a odpowiesz mi szczerze ? ja rozumiemmozna uwazac tuska za takiego czy owego ale powiedz mi (bo chyba glosowales na piss) jak mozna chciec zeby czlowiek chory psychicznie był w rzadzie polskim bo byli krzykacze idioci i sa :D ale nic nie zdzialali natomiast ten gosc jest chory psychicznie jak mozna go dopuscic do rzadzenia polska

Równie dobrze mógłbym przytoczyć argument, że wolalbym psychicznego od zbakanego ćpuna, bo pewien polityk przyznał się do palenia trawki ale byłby to równie idiotyczny i propagandowy argument.
Widzę, że masz problem z pisownią to podpowiem ci, że skrot od nazwy partii to pis a nie piss :D
Zresztą to na kogo głosowalem nie ma tu nic do rzeczy chociaż jak już musisz wiedzieć to raczej moje sympatie kieruje w okolice UPR/KNP.

Utwierdzasz mnie tylko, że wyborcy PO żyją w jakiejś alternatywnej rzeczywistości tworzonej przez donalda, gazetę dla inteligentnych oraz telewizję obiektywną, w ktorej pis rządził 4 lata.
W ramach ciekawostki pragnę cię poinformować, że w tym wymiarze, czasoprzestrzeni, nazwij jak chcesz, pis rzadził 2 lata ale to, że najwyraźniej nie masz pojecia o czym piszesz to też wina Kaczyńskiego.

cybek1984 

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wysłany: 2011-10-20, 19:50   

i wlasnie o to mi chodzilo zebys to powiedzial ze rzadzili 2 lata narobili syfu i zostawili po sobie smród, dziekuje nic wiecej nie mam do dodania. Na PO tez nie głosowałem :D tyle mam do powiedzenia w kwestii rzadzenia. Każdy byle nie piss a klopotu nie mam z pisownia pisze przez 2 s dlatego ze takim ich darzę uczuciem, zobacz co to znaczy bedziesz wiedzial dzieki to wszystko z mojej strony pozdrawiam :)

a jesli dla ciebie ktos kto palil ziolo to narkoman to musisz od dzis do kazdego walic Ty ćpunie bo trwake chyba kazdy palil to jak picie piwka.

Kapitan Bomba 

Wysłany: 2011-10-20, 20:39   

Husar napisał/a:
cybek1984 napisał/a:
Husar napisał/a:
cybek1984 napisał/a:
benzin napisał/a:
(...)

Równie dobrze mógłbym przytoczyć argument, że wolalbym psychicznego od zbakanego ćpuna, bo pewien polityk przyznał się do palenia trawki ale byłby to równie idiotyczny i propagandowy argument.
Widzę, że masz problem z pisownią to podpowiem ci, że skrot od nazwy partii to pis a nie piss :D
Zresztą to na kogo głosowalem nie ma tu nic do rzeczy chociaż jak już musisz wiedzieć to raczej moje sympatie kieruje w okolice UPR/KNP.

Utwierdzasz mnie tylko, że wyborcy PO żyją w jakiejś alternatywnej rzeczywistości tworzonej przez donalda, gazetę dla inteligentnych oraz telewizję obiektywną, w ktorej pis rządził 4 lata.
W ramach ciekawostki pragnę cię poinformować, że w tym wymiarze, czasoprzestrzeni, nazwij jak chcesz, pis rzadził 2 lata ale to, że najwyraźniej nie masz pojecia o czym piszesz to też wina Kaczyńskiego.

MMMUUULTTIIII QUOTE COOOMBBBBBOOOO

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-10-20, 21:16   

Brosik!!! znalazlem Ci partie!!!

uwaga: ten link prowadzi do obrazka niesmacznego. wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc.
http://www.chamsko.pl/275..._obietnicach_PO

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-20, 21:48   

Michal87sc napisał/a:
srednia cena PB95 przed wyborami 4,99 a po wyborach kilka dni 5,40 TUSK porozumial sie ponoć z ORLEN-em ITP..... i świadomie działał na szkode jakichś tam spółek... a w sumie KAWAŁ KU*WY RESZTE SZMATY :)

Wczoraj tankowałem się na Statoilu w Czeladzi, gdzie cena za litr wynosiła 5,17 zł... a w tej chwili cena na tej samej stacji i tego samego paliwa wynosi 5,27 zł (!)... że nie wspomnę o innych koncernach...

Donaldu Tusku, obawiając się swojej pozycji, obiecywał złote góry, a tuż przed wyborami, obniżył ceny paliw... wygrał wybory, a Pb poszybowało w górę...
Ja już kurwa nie wiem co się dzieje w tym poje***nym kraju....

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-10-20, 21:50   

Jak to co? Benzyna drożeje.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2011-10-20, 22:02   

wow widzę że debaty trwają nadal i to nasilone a już po wyborach .
dziś na poczcie naprzeciwko oriona był koleś przede mną co miał przypięty do kluczy wisiorek Platforma Obywatelska który to z Was :P

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-20, 22:10   

prezesartur, wydaje mi się, że to nie pora na jajca... zobacz sam- zimę jakoś przekikamy, przyjdzie wiosna i trza będzie maszyny odkrywać i latać, a co za tym idzie- lać do baków... i teraz co ??
Ceny zachodnie, a zarobki wschodnie...

Wiem, że i tak nic nie poradzimy... pozostało nam pomarudzić na forum...

Odpowiedz do tematu