|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-01-31, 18:23
|
|
|
trzeba RYŻEMU
przypomniec ze jak bedzie tak dalej kombinowal gdzie by jakies vaty i inne oplaty wprowadzic to bedzie mial Tunezje i Egipt u siebie
wszystko ma swoje granice, a ludziom juz sie przestaje podobac ze sa ruchani na kazdym kroku i to coraz mocniej
jak sie czyta chocby to
http://katowice.gazeta.pl..._pieknieje.html
a kazdy wie jak wyglada panstwowa sluzba zdrowia no to w ludziach krew sie burzy i wkurw narasta
i dzien dziecka rudemu sie skonczy
 |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2011-01-31, 18:55
|
|
|
| benzin napisał/a: | trzeba RYŻEMU
Obrazek
przypomniec ze jak bedzie tak dalej kombinowal gdzie by jakies vaty i inne oplaty wprowadzic to bedzie mial Tunezje i Egipt u siebie
wszystko ma swoje granice, a ludziom juz sie przestaje podobac ze sa ruchani na kazdym kroku i to coraz mocniej
jak sie czyta chocby to
http://katowice.gazeta.pl..._pieknieje.html
a kazdy wie jak wyglada panstwowa sluzba zdrowia no to w ludziach krew sie burzy i wkurw narasta
i dzien dziecka rudemu sie skonczy
Obrazek
Obrazek |
To na kogo teraz glosować do kurwy nędzy?! |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-31, 19:16
|
|
|
tego to jeszcze najstarsi Górale nie wiedzą . Ja tam lekko na Lewicę patrzę . Bajerują jak wszyscy inni , ale przynajmniej Czarnym uprzykrzą życiorysy jak dojdą do władzy . A to mnie przynajmniej będzie cieszyć |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 09:31
|
|
|
"..Bruksela upomina się o nasz plan walki z deficytem. Warszawa milczy, a to zaszkodzi złotemu - ostrzega "Dziennik Gazeta Prawna".
Złotemu nie zaszkodził ani druzgocący komunikat Barclays Capital, który ostrzega, że nasz kraj może mieć problemy z finansowaniem deficytu budżetowego, ani ostrzeżenia agencji ratingowej Fitch, która skrytykowała rząd za brak walki z długiem.
Po nerwowym piątku, kiedy złoty mocno stracił wobec największych walut, wczoraj odrabiał straty. Nie zaszkodziła mu nawet rewolta w Egipcie. Nie oznacza to jednak, że nasza waluta jest bezpieczna. Stanęła wręcz na rozdrożu.
Wczoraj przewodniczący Komisji Europejskiej Jose Manuel Barroso przypomniał, że KE wątpi w możliwość zmniejszenia przez Polskę deficytu finansów publicznych do 3 proc. PKB w 2012 roku. Wcześniej unijny komisarz do spraw gospodarczych Olleg Rehn wysłał do ministra Jacka Rostowskiego list z prośbą o przedstawienie szczegółów planu reform. Rostowski zapowiedział, że korespondencję wyśle do końca stycznia.
Jak ustalił "Dziennik Gazeta Prawna", do wczoraj odpowiedź z Warszawy do Brukseli nie dotarła.
To, co dalej będzie się działo z kursem złotego, zależy w dużym stopniu od rozwoju sytuacji w Afryce Północnej i na Bliskim Wschodzie. Jeżeli egipska rewolucja rozleje się na sąsiednie kraje, konsekwencje mogą być dramatyczne i nasza waluta straci na wartości. Złoty będzie musiał także stawić czoła zagrożeniom wewnętrznym: późną jesienią, gdy poznamy wyniki wyborów parlamentarnych, analitycy i inwestorzy upomną się o zapowiadane reformy strukturalne, o które Komisja Europejska dobija się już teraz..."
tutaj jest potrzebna jakaś bomba.
jak na Barbórke 2011 nie bedzie rewolucji w tym kraju to to będzie największe zwycięstwo Donka |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-02-01, 11:26
|
|
|
| Ludzie ! Kredyty cza brać na motury póki czas ! Bedzie wojna ni ma chu*a! |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-02-01, 11:34
|
|
|
A potem te motóry pochować po stodołach bo nam je jako pojazdy wojenne zarekwirują |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 11:49
|
|
|
| DragstaR1 napisał/a: |
To na kogo teraz glosować do kurwy nędzy?! |
Dragstar trza partie założyć.
dotacje, dopłaty na biura poselskie, senatorskie... jest tej kasy do zgarnięcia na dobry początek :
"Z subwencji korzysta teraz siedem partii (PO, PiS, SLD, PSL, a także demokraci.pl, SdPl, UP), które dostały w tym roku (2010) około 120 mln zł. Suma ta nie obejmuje jednak dotacji, które partie otrzymują za wydatki poniesione w kampaniach wyborczych do Sejmu i Senatu, europarlamentu i przed wyborami prezydenckimi. Te pieniądze partie będą otrzymywać nadal, na niezmienionych zasadach.." |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 12:50
|
|
|
to co rozumiem zenek że Ty na przewodniczącego |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-02-01, 12:51
|
|
|
| zenek jest zajęty . Jeszcze 2 sezony będzie zajęty . Nie wiesz co on tam pucuje po nocach , bo śrub zabrakło na Śląsku . |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 12:54
|
|
|
| giemul napisał/a: | | zenek jest zajęty . Jeszcze 2 sezony będzie zajęty . Nie wiesz co on tam pucuje po nocach ? |
giemul. pucowanie pucowaniem a kasa leży.
pucowanie moge przerwać i pochylić czoła nad Polską... |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-02-01, 12:59
|
|
|
| no ja też bym się pochylił , ale do przodu ( potem siadam i cisnę ) , ale teraz akurat mi się nie chce . Ja tak z rana raczej myślę o ojczyźnie . |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 13:03
|
|
|
giemul ja nie wiem czemu ty taki poważny temat sprowadzasz do srania...
to że wszyscy w rzadzie tak robią to jest powód zeby sie własnie pochylic, byle nie za głeboko.. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 13:16
|
|
|
| to zenek co zaproponujesz w ramach powagi tematu bo póki co nie mamy alternatywy wybór jest jak między dżumą a cholera |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-02-01, 13:23
|
|
|
| zenoo napisał/a: | | giemul ja nie wiem czemu ty taki poważny temat sprowadzasz do .. |
Zenoo , opamiętaj się , chopok ! Wiesz jak nazwą ten temat jak go wydzielą ?
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 13:30
|
|
|
to mówie założyc partie, kasa czeka.
pochylamy sie w zadumie nad Polską, zbieramy podpisy, legalizujemy, robimy legalny szturm na Wiejską, zasiadamy w komisjach (każdy stołek płatny), tworzymy ustawy ("lub czasopisma"), swoim pomożemy sie dorobić... jednym słowem ŻYJEMY magik. do kolejnych wyborów, potem rozłożymy ręce i powiemy, że próbowaliśmy ale nam opozycja nie dała. jak dobrze pomyślimy to najpierw to my bedziemy opozycja a potem koalicja... 8 lat raju....
soprano ma "życiorys" więc może być rzecznikiem, nikt sie nie dopierdoli że nic sie w tej partii nie robi...
p.s. nie wiem nad czym myślisz? ty roboty szukasz a kasa lezy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |