Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Debaty polityczne
Autor Wiadomość
OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-10-10, 21:11   

Michal87sc napisał/a:
ciekawe jakby dzisiaj ta akcja w Gruzji była czy by ingerencja ze strony Polski była jakaś... nie bo TUSK i KOMOR patrzą tylko na własne profity!!!!!!!!!

i co on tam takiego zwojowal? Gruzja sie rozpadla i czesc.

a poza tym... Co mnie K*A obchodzi Gruzja. Malo mamy wlasnych problemów? Patrzmy wlasnie na
Cytat:
wlasne profity!

Michal87sc 
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wysłany: 2011-10-10, 21:25   

Gratuluje podejścia...

http://www.michaljeczak.flog.pl

https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl

Michal87sc 
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wysłany: 2011-10-10, 21:26   

cybek1984 napisał/a:
nie jest zle, jeszcze wykonczyc stare mohery i PiS calkiem straci elektorat faszysci i fanatycy religijni pójda w zapomnienie :D

Tacy to ludzie wlasnie głosują na PO.... "obudzą sie z ręką w nocniku i pustym portfelem..." cytat z YT

http://www.michaljeczak.flog.pl

https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-10, 21:30   

OCC Senior napisał/a:

a poza tym... Co mnie K*A obchodzi Gruzja. Malo mamy wlasnych problemów? Patrzmy wlasnie na
Cytat:
wlasne profity!

ja tam sie nie znam, ale z tego co wiem to Gruzja graniczy z Azerbejdzanem, krajem o największych w tamtych stronach zasobach ropy naftowej i stanowi niejako korytarz (poza Rosją rzecz jasna) dla Azerbejdżanu jako "okno na świat". wiadomo ze tej ropy z Azerbejdzanu samolotami nie przewieziesz tylko albo statki albo rura. jesli statki lub rura to tylko przez Gruzje.
pomijam wątek "patriotyczny" ze każdy kto przeciwko Rosji to nasz przyjaciel...

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-10, 21:34   

Michal87sc napisał/a:

Tacy to ludzie wlasnie głosują na PO.... "obudzą sie z ręką w nocniku i pustym portfelem..." cytat z YT

michal nie obraz sie ale jak cie czytam to jakbym słyszal dzieciaka.
czarne jest czarne a białe jest czarne

cybek1984 

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wysłany: 2011-10-10, 21:37   

Michal87sc napisał/a:
cybek1984 napisał/a:
nie jest zle, jeszcze wykonczyc stare mohery i PiS calkiem straci elektorat faszysci i fanatycy religijni pójda w zapomnienie :D

sama nazwa wskazuje PiS da :D ten maly faszysta kaczynski niech zrezygnuje z polityki i przestanie męczyć kota :D poczekaj jeczcze pare lat jak stare k... pojda w piach wtedy elektorat PiSs u spadnie o 95%

greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2011-10-10, 21:38   

T_rex napisał/a:
greenmack napisał/a:
czytac sie was kurwa juz nie da..........

Poprost sie wyloguj, albo dodaj ten dział do ignorowanych, albo normalnie nie wchodź tu

Parę postów na forum to nic ,lepsze będzie realne życie w Polsce...ciekawe komu sie poskarżysz i co co to da :D ?

wlasnie tak wygląda polska polityka i to dzieki takim osobom jakie tu sie udzielaja. kierujecie sie wyborem na tak zwany pysk bo przez te wszystkie zadrukowane strony nie padl ani jeden post o programie, celach etc danej parti.

najlepsze jest to ze to dla takich wlasnie ludzi jak WY te wszystkie partie ''robia'' polityke w taki sposob a nie inny- was nie interesuje rozmowa merytoryczna tylko wieczne oskarzenia-przyznac sie kto z was obejrzal wszystkie debaty i zapoznal sie z programami???????

Wazne sa dla was co kto komu i jak gleboko wszedl w dupe az kipi od was nienawiscia do tej 2 strony i zyjecie sobie w tym swiadku wiecznej walki i to sie tyczy wszystkich .

A skarzyc sie nikomu nie bede bo mam w dupie wasz smolensk,3 miliony mieszkan i reszte populistycznych opowiesci. Chcecie abu bylo lepiej to zacznijcie od siebie a potem wymagajcie tego od innych bo niestety sfera polityczna polski jest obrazem naszego narodu ( i tu jest wlasnie tego przykład) i do kiedy to wlasnie narod sie nie zmieni to dalej polityka bedzie na takim poziomie jakim jest.....

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-10-10, 21:40   

zeno napisał/a:
dla Azerbejdżanu

a co mnie obchodzi Azerbejdzan? Rosja nie pozwoli (i nie pozwolila) na niekontrolowany eksport "wlasnej" ropy.
Bardziej obchodzi mnie zachowanie wymiany handlowej z Rosja. Polskie firmy eksportuja bardzo duzo towarów do Rosji. To są problemy ludzkie. Tymi problemami są blokady granic dla eksporterów pomidorów czy mięsa.
Zeno: czy wskazaniem na azerska ropę chcesz powiedzieć ze Kaczyński poleciał tam aby jej bronic (zapewnic pierszenstwo dostaw do Polski)?

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-10, 21:47   

greenmack napisał/a:

wlasnie tak wygląda polska polityka i to dzieki takim osobom jakie tu sie udzielaja. kierujecie sie wyborem na tak zwany pysk bo przez te wszystkie zadrukowane strony nie padl ani jeden post o programie, celach etc danej parti.

.....

hehe. greenmack widac ze niedoczytales. na 22-23 str gadamy o programach i celach partii, na 25 tez.

cybek1984 

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wysłany: 2011-10-10, 21:49   

greenmack napisał/a:
T_rex napisał/a:
greenmack napisał/a:
czytac sie was kurwa juz nie da..........

Poprost sie wyloguj, albo dodaj ten dział do ignorowanych, albo normalnie nie wchodź tu

Parę postów na forum to nic ,lepsze będzie realne życie w Polsce...ciekawe komu sie poskarżysz i co co to da :D ?

najlepsze jest to ze to dla takich wlasnie ludzi jak WY te wszystkie partie ''robia'' polityke w taki sposob a nie inny- was nie interesuje rozmowa merytoryczna tylko wieczne oskarzenia-przyznac sie kto z was obejrzal wszystkie debaty i zapoznal sie z programami???????

Wazne sa dla was co kto komu i jak gleboko wszedl w dupe az kipi od was nienawiscia do tej 2 strony i zyjecie sobie w tym swiadku wiecznej walki i to sie tyczy wszystkich .

A skarzyc sie nikomu nie bede bo mam w dupie wasz smolensk,3 miliony mieszkan i reszte populistycznych opowiesci. Chcecie abu bylo lepiej to zacznijcie od siebie a potem wymagajcie tego od innych bo niestety sfera polityczna polski jest obrazem naszego narodu ( i tu jest wlasnie tego przykład) i do kiedy to wlasnie narod sie nie zmieni to dalej polityka bedzie na takim poziomie jakim jest.....

po co ci program z PiSsowcami i tak nie porozmawiasz o tym bo ten program jest z gory zly, to zacofani ludzie dla nich wszystko co tusk zrobi jest przeciwko polsce to ze jest kryzys wina tuska smolensk wina tuska dogadal sie z putinem i to wina tuska to ze kazdy zamiast sie wziasc za robote woli narzekac i psy wieszac to wina tuska i to ze mnie jaja swędzą to tez wina tuska wyborcy pisu to fanatycy z nimi sie nie da rozmawiac musialbys od razu w pysk przypier...

greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2011-10-10, 21:51   

moze wlasnie gdyby te 30% procent zapoznalo sie z programem glosowalo by inaczej;p

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-10, 21:53   

OCC Senior napisał/a:
zeno napisał/a:
dla Azerbejdżanu

..
Zeno: czy wskazaniem na azerska ropę chcesz powiedzieć ze Kaczyński poleciał tam aby jej bronic (zapewnic pierszenstwo dostaw do Polski)?

nie.
po prostu wskazalem ci kolejny mozliwy scenariusz i to, ze czasem trzeba wyjsc troche do przodu a nie patrzec tylko tu i teraz. ze ludzie powinni wiecej zarabiac albo ze pomidory gniją na granicy z Rosja. co mnie obchodzi Gruzja, co mnie obchodzi Azerbejdzan, co mnie obchodzi to czy tamto albo huragan w Czechach.
glosisz populistyczne hasla w stylu Leppera Artur i nic poza tym.

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-10-10, 22:03   

zeno napisał/a:
glosisz populistyczne hasla w stylu Leppera Artur i nic poza tym.

Niczego nie glosze. Wlasnie ja niczego nie glosze. Stwierdzam to co czuje. Jestesmy zbyt biednym panstwem aby pomagac innym. Czemu Francja i Niemcy nie pośpieszyły tak ochoczo do pomocy? Odpowiedz jest jasna:Między państwami nie ma przyjaźni. Miedzy państwami są interesy.

benzin 

Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wysłany: 2011-10-10, 22:23   

no i po wyborach
jak to mowia
lepiej nie bedzie ale moze chociaz smieszniej
zeby to tylko nie byl smiech przez lzy

i pamietajcie ze wybrani teraz imprezuja na potege bo maja 4 lata imprez i relaksu za ktory my placimy
560 nierobow + dotacje na partie polityczne
juz sie ciesza bo kasa poplynie szerokim strumieniem
i nic na to nie poradzimy a to kasa nas wszystkich
nie zdziwie sie jak wkrotce podniosa sobie "diety" poselskie bo przeciez kryzys za pasem a za cos trzeba zyc

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-10, 22:48   

przecietny wyborca Palikota : facet uczen lub student z wyksztalceniem pomaturalnym mieszkający na wsi wczesniej kochający PO.

jak ktos skomentował: elita

Odpowiedz do tematu