|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:11
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | ciekawe jakby dzisiaj ta akcja w Gruzji była czy by ingerencja ze strony Polski była jakaś... nie bo TUSK i KOMOR patrzą tylko na własne profity!!!!!!!!! |
i co on tam takiego zwojowal? Gruzja sie rozpadla i czesc.
a poza tym... Co mnie K*A obchodzi Gruzja. Malo mamy wlasnych problemów? Patrzmy wlasnie na |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:30
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: |
a poza tym... Co mnie K*A obchodzi Gruzja. Malo mamy wlasnych problemów? Patrzmy wlasnie na |
ja tam sie nie znam, ale z tego co wiem to Gruzja graniczy z Azerbejdzanem, krajem o największych w tamtych stronach zasobach ropy naftowej i stanowi niejako korytarz (poza Rosją rzecz jasna) dla Azerbejdżanu jako "okno na świat". wiadomo ze tej ropy z Azerbejdzanu samolotami nie przewieziesz tylko albo statki albo rura. jesli statki lub rura to tylko przez Gruzje.
pomijam wątek "patriotyczny" ze każdy kto przeciwko Rosji to nasz przyjaciel... |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:34
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: |
Tacy to ludzie wlasnie głosują na PO.... "obudzą sie z ręką w nocniku i pustym portfelem..." cytat z YT |
michal nie obraz sie ale jak cie czytam to jakbym słyszal dzieciaka.
czarne jest czarne a białe jest czarne |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:37
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | cybek1984 napisał/a: | nie jest zle, jeszcze wykonczyc stare mohery i PiS calkiem straci elektorat faszysci i fanatycy religijni pójda w zapomnienie |
Tacy to ludzie wlasnie głosują na PO.... "obudzą sie z ręką w nocniku i pustym portfelem..." cytat z YT |
sama nazwa wskazuje PiS da ten maly faszysta kaczynski niech zrezygnuje z polityki i przestanie męczyć kota poczekaj jeczcze pare lat jak stare k... pojda w piach wtedy elektorat PiSs u spadnie o 95% |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:38
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | greenmack napisał/a: | | czytac sie was kurwa juz nie da.......... |
Poprost sie wyloguj, albo dodaj ten dział do ignorowanych, albo normalnie nie wchodź tu
Parę postów na forum to nic ,lepsze będzie realne życie w Polsce...ciekawe komu sie poskarżysz i co co to da ? |
wlasnie tak wygląda polska polityka i to dzieki takim osobom jakie tu sie udzielaja. kierujecie sie wyborem na tak zwany pysk bo przez te wszystkie zadrukowane strony nie padl ani jeden post o programie, celach etc danej parti.
najlepsze jest to ze to dla takich wlasnie ludzi jak WY te wszystkie partie ''robia'' polityke w taki sposob a nie inny- was nie interesuje rozmowa merytoryczna tylko wieczne oskarzenia-przyznac sie kto z was obejrzal wszystkie debaty i zapoznal sie z programami???????
Wazne sa dla was co kto komu i jak gleboko wszedl w dupe az kipi od was nienawiscia do tej 2 strony i zyjecie sobie w tym swiadku wiecznej walki i to sie tyczy wszystkich .
A skarzyc sie nikomu nie bede bo mam w dupie wasz smolensk,3 miliony mieszkan i reszte populistycznych opowiesci. Chcecie abu bylo lepiej to zacznijcie od siebie a potem wymagajcie tego od innych bo niestety sfera polityczna polski jest obrazem naszego narodu ( i tu jest wlasnie tego przykład) i do kiedy to wlasnie narod sie nie zmieni to dalej polityka bedzie na takim poziomie jakim jest..... |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:40
|
|
|
| zeno napisał/a: | | dla Azerbejdżanu |
a co mnie obchodzi Azerbejdzan? Rosja nie pozwoli (i nie pozwolila) na niekontrolowany eksport "wlasnej" ropy.
Bardziej obchodzi mnie zachowanie wymiany handlowej z Rosja. Polskie firmy eksportuja bardzo duzo towarów do Rosji. To są problemy ludzkie. Tymi problemami są blokady granic dla eksporterów pomidorów czy mięsa.
Zeno: czy wskazaniem na azerska ropę chcesz powiedzieć ze Kaczyński poleciał tam aby jej bronic (zapewnic pierszenstwo dostaw do Polski)? |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:47
|
|
|
| greenmack napisał/a: |
wlasnie tak wygląda polska polityka i to dzieki takim osobom jakie tu sie udzielaja. kierujecie sie wyborem na tak zwany pysk bo przez te wszystkie zadrukowane strony nie padl ani jeden post o programie, celach etc danej parti.
..... |
hehe. greenmack widac ze niedoczytales. na 22-23 str gadamy o programach i celach partii, na 25 tez. |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:49
|
|
|
| greenmack napisał/a: | | T_rex napisał/a: | | greenmack napisał/a: | | czytac sie was kurwa juz nie da.......... |
Poprost sie wyloguj, albo dodaj ten dział do ignorowanych, albo normalnie nie wchodź tu
Parę postów na forum to nic ,lepsze będzie realne życie w Polsce...ciekawe komu sie poskarżysz i co co to da ? |
najlepsze jest to ze to dla takich wlasnie ludzi jak WY te wszystkie partie ''robia'' polityke w taki sposob a nie inny- was nie interesuje rozmowa merytoryczna tylko wieczne oskarzenia-przyznac sie kto z was obejrzal wszystkie debaty i zapoznal sie z programami???????
Wazne sa dla was co kto komu i jak gleboko wszedl w dupe az kipi od was nienawiscia do tej 2 strony i zyjecie sobie w tym swiadku wiecznej walki i to sie tyczy wszystkich .
A skarzyc sie nikomu nie bede bo mam w dupie wasz smolensk,3 miliony mieszkan i reszte populistycznych opowiesci. Chcecie abu bylo lepiej to zacznijcie od siebie a potem wymagajcie tego od innych bo niestety sfera polityczna polski jest obrazem naszego narodu ( i tu jest wlasnie tego przykład) i do kiedy to wlasnie narod sie nie zmieni to dalej polityka bedzie na takim poziomie jakim jest..... |
po co ci program z PiSsowcami i tak nie porozmawiasz o tym bo ten program jest z gory zly, to zacofani ludzie dla nich wszystko co tusk zrobi jest przeciwko polsce to ze jest kryzys wina tuska smolensk wina tuska dogadal sie z putinem i to wina tuska to ze kazdy zamiast sie wziasc za robote woli narzekac i psy wieszac to wina tuska i to ze mnie jaja swędzą to tez wina tuska wyborcy pisu to fanatycy z nimi sie nie da rozmawiac musialbys od razu w pysk przypier... |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:51
|
|
|
| moze wlasnie gdyby te 30% procent zapoznalo sie z programem glosowalo by inaczej;p |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-10, 21:53
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | zeno napisał/a: | | dla Azerbejdżanu |
..
Zeno: czy wskazaniem na azerska ropę chcesz powiedzieć ze Kaczyński poleciał tam aby jej bronic (zapewnic pierszenstwo dostaw do Polski)? |
nie.
po prostu wskazalem ci kolejny mozliwy scenariusz i to, ze czasem trzeba wyjsc troche do przodu a nie patrzec tylko tu i teraz. ze ludzie powinni wiecej zarabiac albo ze pomidory gniją na granicy z Rosja. co mnie obchodzi Gruzja, co mnie obchodzi Azerbejdzan, co mnie obchodzi to czy tamto albo huragan w Czechach.
glosisz populistyczne hasla w stylu Leppera Artur i nic poza tym. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-10-10, 22:03
|
|
|
| zeno napisał/a: | | glosisz populistyczne hasla w stylu Leppera Artur i nic poza tym. |
Niczego nie glosze. Wlasnie ja niczego nie glosze. Stwierdzam to co czuje. Jestesmy zbyt biednym panstwem aby pomagac innym. Czemu Francja i Niemcy nie pośpieszyły tak ochoczo do pomocy? Odpowiedz jest jasna:Między państwami nie ma przyjaźni. Miedzy państwami są interesy. |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-10-10, 22:23
|
|
|
no i po wyborach
jak to mowia
lepiej nie bedzie ale moze chociaz smieszniej
zeby to tylko nie byl smiech przez lzy
i pamietajcie ze wybrani teraz imprezuja na potege bo maja 4 lata imprez i relaksu za ktory my placimy
560 nierobow + dotacje na partie polityczne
juz sie ciesza bo kasa poplynie szerokim strumieniem
i nic na to nie poradzimy a to kasa nas wszystkich
nie zdziwie sie jak wkrotce podniosa sobie "diety" poselskie bo przeciez kryzys za pasem a za cos trzeba zyc |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-10, 22:48
|
|
|
przecietny wyborca Palikota : facet uczen lub student z wyksztalceniem pomaturalnym mieszkający na wsi wczesniej kochający PO.
jak ktos skomentował: elita |
|
|
|
 |
|
|