Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Debaty polityczne
Autor Wiadomość
zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-26, 00:26   

MD

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-09-26, 00:32   

zeno napisał/a:
nie rozumiesz jego filmu, znaczy że facet to kretyn?

to ty nie rozumiesz tego filmu, doszukujesz sie w nim ukrytego dna, ktorego tam niema. On nie ma nic do powiedzenia, to pionek do naciskania za/przeciw. Ten czlowiek chce byc reprezentantem narodu. Teraz widze ze bedzie mial poparcie.
zeno napisał/a:
są dotowani, to że czegoś nie doczytałeś nie znaczy że tego nie ma.

ty gdzie to doczytales? ktore panstwo majace takie dlugi jak nasze stac na ok 5 miliardow rocznie z budrzetu na kosciolki, darmowe lekcje religii,wydzialy teologiczne czy emerytury dla czarnuchow. Wiesz moze gdzie jest najblizsza synagoga? Albo meczet? Ja nie mam pojecia i nawet nie bede googlowal. Ale jak wejde na dach swojego domu to zobacze min 3 koscioly. Kto za to ma placic?
zeno napisał/a:
armia,

zolnierze cos daja. bezpieczenstwo kraju, pomoc w trakcie klesk zywilowych. A czarnuchy? Pieprzenie z ambony cos daje?
zeno napisał/a:
niewydarzeni aktorzy

doloz do tego malarzy, muzykow i innych artystow ktorych akukat ty nie rumiesz.
albo tych ktorych twoj czarny kosciolek uwaza za satanistow a ktorzy swoja praca i talentem zdobyli slawe i szacunek fanow za granica Polski (mowa oczywiscie o Nergalu).
zeno napisał/a:
kryminalistach przed którymi co jakiś czas ostrzegasz a których również hojnie dotujesz.

tu sie zgodze. czarnuchow i kryminalistow dotowac nie chce. w koncu nic porozumienia.
zeno napisał/a:
zszokować moja pełna przekazu odpowiedz

gdzie ten przekaz. przeciez moja wypowiedz jasno pokazuje jego brak a ty piszesz takie bzdury. to nie debata polityczna w telewizji!

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-26, 16:47   

i ogolenie jakby to powiedział koń rafał - żygac mi sie chce

zenek ktos mnie niedawno sputał po co ja dyskutuje ?? dziś ja zadaje Tobie to pytanie

OCC ma za ciasny umysł do rozmowy argumentacji i przemyslenia problemu

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-09-26, 18:51   

magik napisał/a:
OCC ma za ciasny umysł
ciasny umysl ? synku z twoim miernym intelektem nie zabieralbym nawet glosu w dyskusji. Pokazales to co zwykle. "Nie mam nic do powiedzenia w temacie ale wyjade jednak z osobista wycieczka bo na nic innego mnie niestac". Twoj przydymiony umysl nie jest w stanie nic wniesc do merytorycznej dyskusji.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-26, 19:06   

OCC Senior napisał/a:
Nie mam nic do powiedzenia w temacie
prawie masz racje z tą jednak niewielką róznicą ze nie mam Tobie nic do powiedzenia bo mówienie z Tobą jest gorsze od rozmowy ze ścianą bo starasz sie prowadzić dialok jednakże nie rozumiesz co inni do Ciebie mówią nie wyciagasz wniosków z ich wypowiedzi i nie odnosisz sie tematycznie do ich wypowiedzi.

Inaczej mowiac piszesz sam ze sobą odpowiadajac sobie w swoim małym nikomu nie znanym urojonym świecie gdzie królem mędrców jest koń rafał

Co do wycieczek osobistych
OCC Senior napisał/a:
Twoj przydymiony umysl
to ty jesteś normalnie moim mentorem takiej elkokwencji i błyskotliwosci jak Ty nie ma żaden człowiek na tej planecie podejrzewam że i niewielie istot zyjących mogło by sie podobnymi cechami pochwalić Nawet naczelne potrafia wykorzystać to skupisko neuronów zwane mózgiem do stworzenia prymitywnych narzedzi a Ty dalej nie umiesz urzyć tego co masz miedzy uszami mimo wysiłku tylku nauczycieli profesorów prezesa zenka i wielu innych ludzi

z powyższych przyczyn wdawanie sie z Toba w jakakolwiek forme aktywności umysłowej uważam za bez celowa bez sensowna i ogolna stratę czasu
Wiec uważając sie za wytłumaczonego z powyższego postu proszę Cie o wyrozumiałość jeżeli wiesz co to i nie traktowanie mojego postu
Cytat:
i ogolenie jakby to powiedział koń rafał - żygac mi sie chce

zenek ktos mnie niedawno sputał po co ja dyskutuje dziś ja zadaje Tobie to pytanie

OCC ma za ciasny umysł do rozmowy argumentacji i przemyslenia problemu
jako osobistych wycieczek
poniewaz to był mój czynny udział w dyskusji a wypowiedzia swą chciałem jakze wyraziście i dosadnie podsumować wysiłki kolegi zeonona który starał Ci sie coś przekazac i czegoś Cie nauczyć zo z wyzej wymienionych przyczyn było niestety niemożliwe

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez magik 2011-09-26, 19:40, w całości zmieniany 2 razy  

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-09-26, 19:30   

magik napisał/a:
prowadzić dialok jednakże nie rozumiesz co inni do Ciebie mówią nie wyciagasz wniosków z ich wypowiedzi i nie odnosisz sie tematycznie do ich wypowiedzi.
poprostu nie masz nic do powiedzenia a gadanie ogolnikami mnie nie interesuje.
magik napisał/a:
Inaczej mowiac piszesz sam ze sobą odpowiadajac sobie w swoim małym nikomu nie znanym urojonym świecie gdzie królem mędrców jest koń rafał
nie zrozumiales nawet ironii tego cytatu. nie jestes w stanie zrozumiec zartu w nim zawartego... ale z drugiej strony dziekuje Ci! W koncu na kogos ta prowokacja zadzialala. Teraz bede musial poszukac innego cytatu.
magik napisał/a:
to ty jesteś normalnie moim mentorem (...bla bla bla)

niedawno pisales ze potrafisz pisac na poziomie. nie potrafisz. masz swoj maksymalnie uproszczony styl i trzymaj sie go bo ten kompletny brak taktu i podstaw dobrego wychowania potrafi byc ujmujacy.
magik napisał/a:
poniewaz to był mój czynny udział w dyskusji

kazdy dyskutuje jak potrafi
magik napisał/a:
i kolegi zeonona który starał Ci sie coś przekazac i czegoś Cie nauczyć
nie sadze ze Zeno bedzie potrzebowal twoich "blyskotliwych" komentarzy. A gadka typu ze "nie da sie ciebie przekonac" jest mizerna jesli jest jedyna odpowiedzia na zadane przeze mnie pytania.
Od jakiegos czasu dopi3rdalacie sie (rozowi) do kazdego mojego postu. Jezeli uwazacie ze mnie to przeszkadza to jestescie w bledzie. A jezeli chcecie cos osiagnac to bardziej sie postarajcie niz teksty typu "a kiedy ty bedziesz kandydowal" albo " sld to twoja ulubiona partia". Jak bedziecie wytaczac takie "działa" to zawsze przykryje was czapka a wy bedziecie mowic ze mnie nie da sie przekonac.
magik napisał/a:
Wiec uważając sie za wytłumaczonego z powyższego postu proszę Cie o wyrozumiałość jeżeli wiesz co to i nie traktowanie mojego postu
Cytat:

nie wiem co to "i nie traktowanie mojego postu"

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-26, 19:53   

ahhh spróboje wdać sie z Toba o nieszczeście w dyskusje i wymiane poglądów
OCC Senior napisał/a:
poprostu nie masz nic do powiedzenia a gadanie ogolnikami mnie nie interesuje.
a czy kiedykolwiek Ty odpowiedziałes na jakieś szczegółowe pytania przykłady powyżej a czy cos szczegołowego i prawdziwego kiedykolwiek napisałeś NIE wiec po co mam sie wdawać w szczegóły jak i na ogołnikach nie potrafisz ormawiać
OCC Senior napisał/a:
nie zrozumiales nawet ironii tego cytatu.
nooo masz racjie boo równie ironiczne był by teks bąk zebra pstąk niach niach niach - wiec Twoje postrzeganie tego jako ironni Potwierdza moje powyższe wnioskowania na temat Twojej osoby
OCC Senior napisał/a:
gadka typu ze "nie da sie ciebie przekonac"
no i zas nie zrozumiałes co się do Ciebie pisze nie chodzi Cie o przekonanie do moich czyiś naszych pogladów nikt tego nie oczekuje

Poprostu w dyskusji rownie wazne co mowienie jest słuchanie (czytanie//pisanie) a skoro słuchasz to rozumiesz co ktoś mowi i zastanawiasz sie nad tym zanim wydasz opinie
Ty natomiast wydajesz opinie bez wysłuchania bez zastanowienia co znów potwierdza powyższe spostrzeżenia
OCC Senior napisał/a:
Od jakiegos czasu dopi3rdalacie sie (rozowi) do kazdego mojego postu
oj chyba nadinterpretujesz nasze zachowanie dyskutujemy jak kazdy członek i nie prowadzimy zadnej skordynowaniej akcji przeciwko Tobie popadasz chyba w jakas manie przesladowczą może warto by skontaktować sie z lekarzem

Nie jesteś az taką persona persona czy jak to sie mowi po Twojemu VIP-em zeby popadac w jakaś shizofremie

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-09-26, 20:06   

magik napisał/a:
przykłady powyżej

najpierw przeczytaj i postaraj sie zrozumiec to co napisalem w tym temacie a dopiero potem probuj nadinterpretowac rzeczywistosc.
magik napisał/a:
nooo masz racjie boo równie ironiczne był by teks bąk zebra pstąk niach niach niach

przeciez napisalem ze nie zrozumiesz.
magik napisał/a:
Poprostu w dyskusji rownie wazne co mowienie jest słuchanie

gdzie jest sluchanie w waszych postach? Kiedy tworze temat wpi3rdalacie sie z osobistymi docinkami. Ludzie - zacznijcie od siebie bo argumenty typu - "nie podoba mi sie ze tworzysz tematy" w ogole mnie nie przekonuja.

magik napisał/a:
Ty natomiast wydajesz opinie bez wysłuchania bez zastanowienia co znów potwierdza powyższe spostrzeżenia

nie. mam swoje zdanie ktorego nie zmienia glupie personalne docinki. Nie podoba sie - nie czytaj.
magik napisał/a:
oj chyba nadinterpretujesz nasze zachowanie

juz napisalem ze mam to w dupie. podyskutuje z kazdym kto ma COS do powiedzenia a nie skupia sie tylko na sianiu offtopu i prywatnych wojenkach.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-26, 20:52   

po jakże intensywnej wymianie mysli z Toba odczuwam bezbrzeżną pustke w głowie w zwiazku z czym kończe tą nieudana próbe polemiki i badź zdrów oby życie nie zwefrikowało Twoich pogladów tego Ci szczerze życze

Pozdro

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-09-26, 20:54   

badz pozdrowiony
magik napisał/a:
oby życie nie zwefrikowało Twoich pogladów

weryfikuje je na bierzaco

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-26, 21:19   

no to czekamy na to przykrycie czapką.

wracając do tematu :

1 . "... albo " sld to twoja ulubiona partia" - przecież na temat filmiku kandydata SLD wypowiedziałes sie, że jest ok, merytoryczny i tak dalej i podany w dobrej formie, poza tym to SLD jest za wszelką wolnością i swobodą której ty tez jesteś orędownikiem czyli geje rodzą gejów a potem się żenia - zresztą nie wiem bo śluby są teraz niezbyt w modzie i to raczej kościelny przeżytek, poza tym eutanazja jak ktoś chce, może kara śmierci?
kandydat PO ci nie pasował bo głupi film który tylko ty rozumiesz, do PISu ty nie pasujesz bo oni przeciez czarnuchy. pozostaje jeszcze Palikot albo ten czereśniak z OSP, obecny wicepremier.

2. zeno napisał/a: są dotowani, to że czegoś nie doczytałeś nie znaczy że tego nie ma.
OCC napisał/a : ty gdzie to doczytales?

tutaj Artur : http://www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/kon1.htm jak również tutaj http://www.mswia.gov.pl/wai/pl/60/1706/ oraz żeby cie usatysfakcjonować tutaj http://www.opoka.org.pl/b...nkordat_rp.html . KK dostaje - z racji największej liczby wiernych - najwięcej kasy.

Całkowity wymiar dotacji na rzecz Kościoła katolickiego i innych Kościołów jest szacowany przez tygodnik "Polityka" na 1–1,5 mld złotych rocznie.
wiem, że bardziej wierzysz w tvn24, ale przyznaj jednak, że "Polityka" to chyba bardziej wiarygodne źródło. jak znajdziesz lepsze przyznam ci racje.
to obala te twoje 5 mld złotych.

3. "...zolnierze cos daja. bezpieczenstwo kraju, pomoc w trakcie klesk zywilowych. A czarnuchy? Pieprzenie z ambony cos daje? "

żołnierze coś dają?? racja, konkretnie deficyt w budżecie (".. 27,5 miliarda złotych wynosi przyszłoroczny budżet armii, to jak dotychczas rekord!..."). wojenki w Iraku czy Afganistanie to faktyczne wykorzystanie naszego geniuszu wojskowego i naszej siły militarnej. prosze cie, nie kompromituj się.
a "pieprzenie z ambony" to dla ciebie pustosłowie - ok, twoja sprawa. ale takim tekstem w tym momencie sam wyruszyłeś w osobistą wycieczkę, pokazując swój brak taktu, gruboskórność i co tam jeszcze magikowi zarzuciłeś. dodatkowo nie wiem skąd u ciebie taka zajadłość w stosunku do mnie i w ogóle do KK z którym chyba za bardzo mnie utożsamiasz "..albo tych ktorych twoj czarny kosciolek uwaza za satanistow .." atak poniżej pasa, w zamierzeniu obraźliwy i tak dalej. nie czujesz tego, że religia może być ważna? nie czujesz... trudno. wobec tego wybaczam.

piszesz o tym, że potrafisz dyskutować, może więc zamiast non stop najeżdżac na KK, sypać hasłami "księża na księżyc" powiedz dlaczego i spróbuj mnie przekonać, że ty masz rację, bo stwierdzenie typu "..to ty nie rozumiesz tego filmu.." raczej nie skłania do refleksji i chęci dalszej wymiany poglądów.

chyba że nie chcesz / boisz się / nie lubisz / nie znasz się.
uszanuje twoj wybór.

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-09-26, 22:40   

Cytat:
no to czekamy na to przykrycie czapką.

takiej czapki jeszcze nie widziales

Cytat:
1 . "... albo " sld to twoja ulubiona partia" - przecież na temat filmiku kandydata SLD wypowiedziałes sie, że jest ok, merytoryczny i tak dalej i podany w dobrej formie, poza tym to SLD jest za wszelką wolnością i swobodą której ty tez jesteś orędownikiem czyli geje rodzą gejów a potem się żenia -

widzisz zenoo... na temat tego filmiku powiedzialem tak:
Cytat:
apropos filmiku:
ten gosc przynajmniej ma cokolwiek do powiedzenia i chcialo mu sie dobrze to podac.

reszte dopowiadasz sobie sam probujac manipulowac faktami.
Czy jestem oredownikiem gejow rodzacych gejow? TAK niech geje sami rodza sobie dzieci. Niech sobie razem zyja. Niech tylko nie bedzie im wolno adoptowac cudzych.

Cytat:
śluby są teraz niezbyt w modzie i to raczej kościelny przeżytek

oczywiscie. sluby to bzdura. liczy sie to co jest miedzy ludzmi a nie pieprzenie uklepanych regulek przed oltarzem. tak jakby to cos w zyciu zmienialo.

Cytat:
poza tym eutanazja jak ktoś chce

oczywiscie ze tak - gdzie jest roznica miedzy samobojstwem a eutanazja? w tym ze samobojca sam moze zawiesic sobie sznur a schorowany czlowiek pragnacy smierci nie? Nie masz pojecia co ten czlowiek przezywa i nikt nie ma prawa decydowc jak dlugo bedzie zyl. To jego zycie a nie czarnuchow mylacych inaczej.
Cytat:
, może kara śmierci?

oczywiscie ze tak.

Cytat:
nie wspomne o kryminalistach przed którymi co jakiś czas ostrzegasz a których również hojnie dotujesz.
jestem za kara smierci dla bezwglednych zabojcow i zwyrodnialcow. Ty widze chcesz ich milosiernie utrzymywac.

Cytat:
kandydat PO ci nie pasował bo głupi film który tylko ty rozumiesz,

no skoro dla Ciebie on jest madry to nie dyskutuje juz na ten temat.
Cytat:
. pozostaje jeszcze Palikot albo ten czereśniak z OSP, obecny wicepremier.
tak! uwazam ze palikot powinien byc w sejmie. niech ma te swoje smieciowe 5% i pokaze co moze. Wole palikota od napieralskiego wybieracjac miedzy lewicowcami. Co do partii zapomniales jeszcze o PJN. Nie sa antyczarni ale tez nie przesadzaja w druga strone. Maja poki co najjasniejszy program. Poza tym sa mlodymi ludzmi i to jest ich wielki plus.

Cytat:
tutaj Artur
:
Cytat:
http://www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/kon1.htm
tutaj
nic nie ma - te linki to wielkie ogolniki wrzucone tutaj przez Ciebie celowo bo wiesz doskonale ze nikt nie bedzie przekopywal tych strony aby wyluskac interesujacy nas temat.
Cytat:
jak również tutaj
nic nie ma
Cytat:
http://www.mswia.gov.pl/wai/pl/60/1706/
Cytat:
http://www.opoka.org.pl/b...nkordat_rp.html . KK dostaje - z racji największej liczby wiernych - najwięcej kasy.
to juz wiem czemu tak trudno uzyskac apostazje i czemu tak mierny poziom prezentuja polscy Katolicy. Prawdziwi Katolicy to max 40% spoleczenstwa a pozostale 50% to zwykle katole co "klęczą pod figurą a diabła mają za skóra". Licza sie proceny prowizji a 90 % prowizji to kupa szmalu.
Cytat:
Całkowity wymiar dotacji na rzecz Kościoła katolickiego i innych Kościołów jest szacowany przez tygodnik "Polityka" na 1–1,5 mld złotych rocznie.

Podaj prosze ten artykul bo jestem ciekaw co podliczyli ci dziennikarze. Utrzymanie kosciolow i ksiezy to nie wszystko. Pisalem przeciez o emeryturach, uczelniach wyzszych (nazywajacymi sie wydzialami telologicznymi w ktorych uczy sie tylko jedynej slusznej wiary) itd. Zacytuj prosze ten artykul to dopiero wtedy odniose sie do tych rewelacji. Na razie jest moje slowo przeciwko Twojemu.
Cytat:
wiem, że bardziej wierzysz w tvn24, ale przyznaj jednak, że "Polityka" to chyba bardziej wiarygodne źródło.

To Twoja subiektywna opinia - wybacz

Cytat:
to obala te twoje 5 mld złotych.

to niczego nie obala bo niczego nie pokazales.

Cytat:
żołnierze coś dają?? racja, konkretnie deficyt w budżecie (".. 27,5 miliarda złotych wynosi przyszłoroczny budżet armii, to jak dotychczas rekord!..."). wojenki w Iraku czy Afganistanie to faktyczne wykorzystanie naszego geniuszu wojskowego i naszej siły militarnej. prosze cie, nie kompromituj się.

to Ty sie nie kompromituj Zeno. Jezeli wierzysz w to ze nasz rzad wysyla naszych zolnierzy dla wolnosci Iraku czy Awganistanu to chyle czola Twojej naiwnosci.
Kupczymy zyciem naszych zolnierzy tylko po to aby otrzymywac bezpieczensto wywiadowcze ze strony USA. To oni podgladaja i podsluchuja caly swiat, a my dzieki temu mamy spokoj z alkaida i reszta wariatow.

Cytat:
a "pieprzenie z ambony" to dla ciebie pustosłowie - ok, twoja sprawa
.
pieprzenie z ambony to dla mnie maniupulowanie ludzmi. to jak piekna morda Tuska w telewizji ktory mowiac ze Vat wzrasta przekonuje mnie ze to dla mojego dobra.

Cytat:
ale takim tekstem w tym momencie sam wyruszyłeś w osobistą wycieczkę, pokazując swój brak taktu, gruboskórność

przyznaje - moze tak byc. mowie szczerze to co mysle o tej firmie ktora żeruje jak huba na naszym narodzie.

Cytat:
dodatkowo nie wiem skąd u ciebie taka zajadłość w stosunku do mnie

z nikad. Mam do Ciebie najwiekszy szacunek wsrod Twoich rozowych braci. Po Twoich wypowiedziach spodziewam sie wkladu merytorycznego w temat. Niestety coraz mniej sensu w Twoich postach a coraz wiecej spamu i prywatnych wycieczek.

Cytat:
i w ogóle do KK z którym chyba za bardzo mnie utożsamiasz
"
jestes jedyna osoba na tym forum ktora publicznie bronie tej oazy klamstwa i pedofilii

Cytat:
..albo tych ktorych twoj czarny kosciolek uwaza za satanistow .." atak poniżej pasa, w zamierzeniu obraźliwy i tak dalej.

to nie atak ponizej pasa. Nergal nie jest zadnym satanista. To wytwor mediow majacy pomysl na siebie. Twoj Kosciolek to tylk woda na jego mlyn.
Cytat:
nie czujesz tego, że religia może być ważna?

wazna? religia jest bardzo wazna. BOG ISTNIEJE! ale to co robia czarnuchy to tylko zwykle zerowanie na naiwnosci ludzi ktorzy sa przekonani za pomoca czarnych dolacza do Boga.
Cytat:
nie czujesz... trudno. wobec tego wybaczam.

wybaczasz? skoro poczules sie urazony a wybaczasz to jest to szlachetne - doceniam.

Cytat:
piszesz o tym, że potrafisz dyskutować, może więc zamiast non stop najeżdżac na KK, sypać hasłami "księża na księżyc" powiedz dlaczego i spróbuj mnie przekonać, że ty masz rację

Przekonywanie Cie nie ma sensu. Jako uczestnik tego systemu jestes od dziecka utwierdzany w przekonaniu ze KK jest niezbedny do Twojego zbawienia a to co robisz tutaj z nami jest malo wazne.
Ja z kolei (tez przechodzilem przez pranie mozgu KK od dziecka) uwazam ze wystarczy byc dobrym czlowiekiem w stosunku do spoleczenstwa w ktorym zyjesz. Bądz na + rob dla spoleczenstwa wiecej dobrego niz zlego. Z czasem coraz wiecej dobrego. Tak buduje sie solidarny i silny narod. Narod budowany przez KK wierzu w cuda , totolotki i kumulacje w konkursach RMFfm.

Cytat:
chyba że nie chcesz / boisz się / nie lubisz / nie znasz się.
uszanuje twoj wybór.

mialem cos zakreslic? o co chodzilo w tym tekscie?czemu nie zalozyles ze sie nie boje i ze chce dyskutowac? badz bardziej subiektywny w tej dyskuscji.
Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2011-09-26, 22:47, w całości zmieniany 2 razy  

Diabeł 

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-09-26, 22:40   

OCC Senior napisał/a:
Jestes Katolikiem? Zaplac za swoje kościoly i czarnuchow wpychajacych sie wszedzie. Wtedy zobaczymy dopiero kto jest prawidziwym Katolikiem a kto zwyklym katolem.

Jestem ale nie dam im złamanego grosza bo niestety kościół katolicki i wiara katolicka to dwie różne bajki.

Edisiewicz 

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wysłany: 2011-09-26, 22:46   

OCC Senior, wygrałeś w konkursie na najdłuższego posta...

Diabeł 

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-09-26, 22:51   

Nagroda do odebrania na plebanii :D

Odpowiedz do tematu