|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-17, 17:44
|
|
|
| street_angel napisał/a: | | prezesartur daruj sobie |
Łot ? |
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-09-17, 22:35
|
|
|
| brosik - robisz sie niesmaczny. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-17, 22:44
|
|
|
| Słyszałeś brosik umyj zęby. |
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-09-25, 10:25
|
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html
W koncu padlo pytanie "dlaczego kandydujesz" a ten zaczyna gawędę ze on nie mial latwo w przeszlosci a jego ojciec na wojne szedl. Kolejny pionek do przyciskania przycisku za/przeciw za gruba kase z naszych podatkow. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-25, 16:04
|
|
|
Zastanawia mnie kiedy sam gdzieś wystartujesz. Hasło wyborcze już jest:
Udowodnimy czarno na czarnym na białym, że czarne jest białe a białe jest czarne.
Jeśli wystartujesz z tym hasłem masz mój głos. |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-09-25, 19:45
|
|
|
| zeno napisał/a: | | chyba ulubionej partii |
nie zgadles.
apropos filmiku:
ten gosc przynajmniej ma cokolwiek do powiedzenia i chcialo mu sie dobrze to podac.
| prezesartur napisał/a: | | Jeśli wystartujesz z tym hasłem masz mój głos. |
co mi z niego jak i tak nigdy sie z nim nie liczylem? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:06
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | co mi z niego jak i tak nigdy sie z nim nie liczylem? |
I dlatego nigdy nie będziesz się rozwijał. |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-25, 21:42
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: |
apropos filmiku:
ten gosc przynajmniej ma cokolwiek do powiedzenia i chcialo mu sie dobrze to podac.
|
co nowego powiedzial nam ten gosc czego bysmy jeszcze nie slyszeli??
p.s. z tym dobrym podaniem to zes deko przesadził, po tym co zrobil w tv nergal |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-09-25, 22:50
|
|
|
| zeno napisał/a: | | .s. z tym dobrym podaniem to zes deko przesadził, po tym co zrobil w tv nergal |
nie ogladam tv ani nergala i dody. | zeno napisał/a: | | co nowego powiedzial nam ten gosc czego bysmy jeszcze nie slyszeli?? |
pytanie brzmialo co powiedzial koles z synami u boku. nie raczyles nawet odpowiedziec na zadany problem a oczekujesz tego samego ode mnie.
ps. odpowiadajac jednak: w srod mnostwa ogolnikow powiedzial jeden konkret pod ktorym sie podpisuje: "swieckie panstwo" . Czarnuchy maja siedziec w kosciolach za ktore sami maja placic. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-25, 23:03
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | [
pytanie brzmialo co powiedzial koles z synami u boku. nie raczyles nawet odpowiedziec na zadany problem a oczekujesz tego samego ode mnie.
ps. odpowiadajac jednak: w srod mnostwa ogolnikow powiedzial jeden konkret pod ktorym sie podpisuje: "swieckie panstwo" . Czarnuchy maja siedziec w kosciolach za ktore sami maja placic. |
przekaz kolesia z synami u boku jest metaforą i niedopowiedzeniem. wiele kabaretów stosuje ten sam trick. ale nie wszyscy to rozumieja.
odnosnie czarnuchow to byl juz wątek i gadalismy kiedys. na zadane pytanie co sie tak burzysz o koscioly i ile ty im dales, ze wypominasz te koscioly nie odpowiedziales za bardzo nic.
a reszta innowiercow gdzie ma siedziec? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-09-25, 23:27
|
|
|
| zeno napisał/a: | | a reszta innowiercow gdzie ma siedziec? |
niech siedza gdzie chca. oni nie sa dotowani z moich podatkow. ich "czarnuchy" nie pi3rdalaja sie do przedszkoli z darmowymi religiami. Ich synagogi, meczety itp nie sa oddalone od siebie o zaledwie kilka kilomertow. Chcialbym aby wolny rynek zweryfikowal rentownosc tych obiektow. Nie trzebaby bylo daleko szuakc. W Czechach co chwile przerabia sie stare koscioly na budynki swieckie o ile jest do tego ekonomiczna przeslanka. Przylad?
prosze bardzo: http://www.adns.cz/en/imp...el---interiors/
| zeno napisał/a: | | na zadane pytanie co sie tak burzysz o koscioly i ile ty im dales, ze wypominasz te koscioly nie odpowiedziales za bardzo nic. |
byl sobie temat... kiedys , gdzies. Ja niby nie odpowiedzialem... nie przesadzasz troche?
Zadaj mi pytanie a otrzymasz odpowiedz. | zeno napisał/a: | przekaz kolesia z synami u boku jest metaforą i niedopowiedzeniem. wiele kabaretów stosuje ten sam trick. ale nie wszyscy to rozumieja.
| Jestem w szoku Zeno. Naprawde nie wiem jak czlowiek o Twoim pokroju mogl cos takiego napisac. Na podstawie tego klipu to kabarety beda mialy dopiero uzywanie. Szokujace jest to ze stajesz w obronie jakies miernoty ktora nie ma nic do powiedzenia, nie ma zadnych celow tylko chce drwac sie do koryta. |
|
|
|
 |
Diabeł

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wiek: 42 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 681 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-09-25, 23:34
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | swieckie panstwo |
Do tego nie dojdzie... niestety |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-09-25, 23:49
|
|
|
| Diabeł napisał/a: | | Do tego nie dojdzie... niestety |
szybciej niz myslisz. wystarzczy ze do wladzy dojdzie ktos kto kaze opodatkowac Katolikow (i nie tylko). Jestes Katolikiem? Zaplac za swoje kościoly i czarnuchow wpychajacych sie wszedzie. Wtedy zobaczymy dopiero kto jest prawidziwym Katolikiem a kto zwyklym katolem. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-25, 23:51
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: |
nie ogladam tv ani nergala i dody. |
p.s. jak zwykle niepotrzebnie sie krygujesz. ja nie wierze zebys ty nie wiedzial co nergal robi w tv
http://www.tvn24.pl/12690...,wiadomosc.html
| OCC Senior napisał/a: | | zeno napisał/a: | | a reszta innowiercow gdzie ma siedziec? |
niech siedza gdzie chca. oni nie sa dotowani z moich podatkow..... |
są dotowani, to że czegoś nie doczytałeś nie znaczy że tego nie ma.
podobnie jak geje, armia, niewydarzeni aktorzy i cała banda innych leserów ze nie wspomne o kryminalistach przed którymi co jakiś czas ostrzegasz a których również hojnie dotujesz.
| OCC Senior napisał/a: | | Jestem w szoku Zeno. Naprawde nie wiem jak czlowiek o Twoim pokroju mogl cos takiego napisac. Na podstawie tego klipu to kabarety beda mialy dopiero uzywanie. Szokujace jest to ze stajesz w obronie jakies miernoty ktora nie ma nic do powiedzenia, nie ma zadnych celow tylko chce drwac sie do koryta. |
ja jestem w szoku jak ciebie mogła zszokować moja pełna przekazu odpowiedz. równiez nie wiem na jakiej podstawie okreslasz kandydata z 1 filmu jako miernote bez konceptu, który chce sie tylko dorwać do koryta? nie rozumiesz jego filmu, znaczy że facet to kretyn? |
| Ostatnio zmieniony przez zeno 2011-09-26, 00:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|