|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 23:21
|
|
|
No to politycy dajecie załużcie jakąs parie zgrupowanie zrzeszenie załatwcie dla karzdego po kałachu i idziemy robić porzadek w warszawie |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 23:26
|
|
|
No własnie i sami tak tu pierdolicie rzeczy oczywiste a niektorzy kompletne abstrakcje cóż do tego tez maja prawo ale to ze tu piszecie nie zmieni tego ze koryto oblazły jak muchy te same mordy ze zmieniaja kolory jak kameleon byle by siedzieć wciąż przy korycie Najsmieszniejsze jest jednak to że wierzycie że oni maja rozne poglądy zaleznie od koloru i o nie walczą smiech na sali Zobaczcie sobie kiedyś co dzieje sie jak gasna swiatła kamer Wojna miedzy partiami to lipa ale wracajac do was geniusze jestescie tacy sami jak krytykowane polaczki nie weźmiecie nie zrobićie bo nie ma odważnych
Myślisz o grilu w ten dzien to najlepiej wybierz fajny lokal wyborczy i rozstaw sie z ziomkami w jego okolicy zapros ludzi z forum bedzie biba |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-12, 23:29
|
|
|
| Ja od dawna żyje w przekonaniu że szopka jest tylko publicznie a prywatnie to oni nic do siebie nie mają. |
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 23:37
|
|
|
nie chca sie zrzucac ze stolkow tylko zamienic |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-09-13, 09:09
|
|
|
Każdy z nas ma 80 tys. zł długu emerytalnego.
Oficjalnie nasze państwo pożyczyło 790,7 mld zł. Ale zobowiązania samego ZUS to 2,07 bln zł. Pieniędzy nie ma, zostały wydane na emerytury. W sumie na obywatela przypada 80 tys. zł długu, a nie – jak wylicza rząd – 20 tys. zł
Licznik długu publicznego zawieszony w Warszawie na rogu Alej Jerozolimskich i ulicy Marszałkowskiej wskazywał wczoraj 790,7 mld zł, czyli 20,8 tys. zł na każdego Polaka. Dane wyliczono na podstawie tego, ile oficjalnie pożyczyło polskie państwo. To jednak tylko część prawdy, ma ono bowiem także zobowiązania ukryte.
Jak wynika z danych przygotowanych na prośbę "DGP" przez Zakład Ubezpieczeń Społecznych przyszli emeryci, ubezpieczeni w ZUS, mają już zapisaną na kontach w I filarze astronomiczną kwotę 2,07 bln zł. Tyle, że tych pieniędzy już nie ma, bo zostały wydane na bieżące emerytury. To dług obciążający każdego Polaka kwotą ok. 53 tys. zł.
A jeśli dodamy do tego jeszcze inne, ukryte zobowiązania sektora publicznego, np. z tytułu opieki zdrowotnej czy systemu emerytalnego rolników, to okazuje się, że łącznie każdy z nas powinien wyciągnąć z portfela 80 tys. zł by spłacić dług. A że tych pieniędzy nie mamy, zostaną nimi obciążone przyszłe pokolenia.
http://praca.gazetaprawna...sze_dzieci.html
I można dzięki powyższemu spokojnie iść rano do pracy w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku.
jakie to genialne |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-09-13, 09:13
|
|
|
| no i mało tego oni dalej się zapożyczają nazywając to bardzo ładnie dofinansowaniem z uni , Qwa kiedyś nasza zdolność kredytowa się skończy i trzeba będzie to spłacać oczywiście Vatem , cenami paliw , opłatami za wszystko . |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-09-13, 10:23
|
|
|
| walek809 napisał/a: | | i trzeba będzie to spłacać oczywiście Vatem , cenami paliw , opłatami za wszystko |
a wtedy juz sie sielanka skonczy na wiejskiej i w al. ujazdowskich
pod jednoczącym hasłem
zostanie zrobic jesien sredniowiecza
 |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-09-15, 15:33
|
|
|
| Piszę się na taką jesień, roz*ebałbym coś. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-15, 19:23
|
|
|
| A ja się nie piszę. Takie działania powinny być wymierzone przeciwko majątkowi najbardziej zainteresowanych a nie postronnych ludzi. |
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-09-15, 20:57
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Takie działania powinny być wymierzone przeciwko majątkowi najbardziej zainteresowanych a nie postronnych ludzi. |
Oczywista sprawa, rozje*ywać majątek polityków i wszystko to co państwowe. |
|
|
|
 |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2011-09-15, 21:47
|
|
|
To tak jak ktoś proponował zakreślam wszystkich-głos nie ważny.
Jakąś formę bojkotu trzeba wymyślić. |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-09-15, 22:49
|
|
|
| grzeesiek napisał/a: | To tak jak ktoś proponował zakreślam wszystkich-głos nie ważny.
Jakąś formę bojkotu trzeba wymyślić. | ja juz mam taką sprawdzona metode poprostu to pie**ole i nie ide na wybory lepiej w tym czasie strzelic browara |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-15, 23:30
|
|
|
| grzeesiek napisał/a: | | bojkotu | a kto to słyszałem o palikocie ale o bojkocie jeszcze nie?? może jeszcze jakiśspikot i wlazkot hmmm |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-15, 23:40
|
|
|