|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:16
|
|
|
| uzi68 napisał/a: | Faktycznie: 25 lat czekania na telefon (autentycznie tyle czekała moja ciotka w Mysłowicach)
Przez 4 lata nie mogłem dostać paszpotru - ..." no bo nie". | a pamietasz jak przyszedł do polski internet ile czekałes na podłaczenie bo u mnie pierwsza mozliwość była dopiero 3 lata po zaistnieniu tego w polsce ale za nim do mnie dociagneli kable zebym sie mogł podłaczyc to mineło 7 lat a tak to prowizorka kombinatoryka i jakieś dzierżawienie kabli od tepsy |
|
|
|
 |
Moderator [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:18
|
|
|
| engra, na pojedyncze przekleństwa nie reagujemy, ale niektórzy przesadzają z ozdobnikami. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:19
|
|
|
| Wrzućcie temat do offtopu i będzie spokój tam to nie razi......... |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

Motocykl: ER 6N
Imię: Ewa
|
|
|
|
albo Ty przesadzasz i nie rozumiesz wymogów ekspresji...
zrób może ankietę, kogo tak straszliwie rażą te wypowiedzi... |
_________________ https://www.facebook.com/sklepmanetka
SKLEP MANETKA
ul. Hutnicza 2
41-923 Bytom
tel. 32-441-68-48
kom. 796-025-255
sklep@sklep-manetka.pl
 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
|
|
|
| Dejta spokój pany w 2005 chcieliśmy telefon założyć to mi powiedzieli, że dla tej lokalizacji nie ma możliwości podłączenia. Bloki były 50m od bloków osiedlowych a do słupa było ze 20m. |
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:20
|
|
|
Aby mi się dobrze spało powiem jedno: dzisiaj granice są otwarte; zawsze można pojechać do Bialorusi, KRL-D, lub innych Wietnamów.
Dzisiaj mamy pełno bohaterów. W ciepełku przed klawiaturą. Gdyby była taka cenzura jak wtedy to co niektórzy nie dotknęliby klawiatury. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:21
|
|
|
| Moderator napisał/a: | | engra, na pojedyncze przekleństwa nie reagujemy, ale niektórzy przesadzają z ozdobnikami. | o żesz ty kurwa mac ja pierdole co za ciulsto wszawe zorjebane jak kurwa na utostradzie po jebaniu i zabrakło pomysłuw zeby pociagnac dalej wypowiedź bedzie 2 warn |
|
|
|
 |
Moderator [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:22
|
|
|
magik, tak będzie |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:25
|
|
|
Mod - więcej luzu. Jak ktoś nie chce czytać wulgaryzmów po prostu niech zmieni wątek i po kłopocie. Klawisz ESC jest cudowny |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:26
|
|
|
| uzi68 napisał/a: | Aby mi się dobrze spało powiem jedno: dzisiaj granice są otwarte; zawsze można pojechać do Bialorusi, KRL-D, lub innych Wietnamów.
Dzisiaj mamy pełno bohaterów. W ciepełku przed klawiaturą. Gdyby była taka cenzura jak wtedy to co niektórzy nie dotknęliby klawiatury. |
Oj ja bym dotknął. Jestem znany z tego, że mówię to co myślę i wiem, że kiedyś mnie to zgubi. |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:27
|
|
|
| uzi68 napisał/a: | Aby mi się dobrze spało powiem jedno: dzisiaj granice są otwarte; zawsze można pojechać do Bialorusi, KRL-D, lub innych Wietnamów.
Dzisiaj mamy pełno bohaterów. W ciepełku przed klawiaturą. Gdyby była taka cenzura jak wtedy to co niektórzy nie dotknęliby klawiatury. | i może lepiej bo by nie ciulali głupot jak teraz jest dobrze i jaki to cudowny kapitalizm Przynajmniej kiedyś jak raz kupiłeś to na wieki mam do dzis po ojcu ruską lutownice transformatorowa działa jak złoto komplet ruskich kluczy nasadowych przeżył nie jedno i młodkiem nie raz oberwał i nic mój dziadek korzystał ojciec i ja a dziś kupuje nasadke stanleya daje 50 za sztuke i po 8 sróbach wypierdalam ja dokosza urok kapitalizmu
PS kurwa mod jak wlepiasz ostrzerzenia to nie wylogowuj mnie z forum bo coś pisze i mnie to bardo irytuje czytaj wkurwia!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak dobrze czytasz mozesz dac 3 za osobiste inwektywy |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:29
|
|
|
Dla ruskiej lutownicy - " komuno wróć" |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:39
|
|
|
| Cytat: | | Dla ruskiej lutownicy - " komuno wróć" | nie koniecznie wróć komuno a własciwie socjaliźmie bo komuna hmmm jakby to powiedzieć to "wspolnota" Natomiast jakośc tamtych wyrobów innych rzeczy np szkolnictwa i przemysłu byłoa o niebo lepcza ciesze sie ze miałem jeszcze tą przyjemnosc uczyć sie od komunistycznych nauczycieli oni przynajmniej mieli wiedze fakt ze zazdroszcze tym gnojka np sprzetu jaki maja w moim technikum teraz tyle ze za moich czasów taka sytuacja była by nie możliwa ze w 2 klasie technikum człowiek zapytany w czym sie mierzy moc odpowiada w ohmach on by wyleciał z hukiem albo przynajmniej repetował klase a nie
[ Dodano: 2011-09-04, 23:41 ]
to co moderator coiulamy zajebiste i wykurwiste trzecie ostrzezenie za bluzganie w pokurwionym nie miłosiernie jak swiński ogon krzywym popierdolonym temacie Może coś osobistego |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:44
|
|
|
Jakość szkolnictwa- zgoda.
Jakość przemysłu - dobry żart |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-04, 23:51
|
|
|
| Przemysł mieliśmy nielichy jedynym mankamentem było przychamowywanie go przez sowietów ale co do samego przemysłu trudno mu dużo zarzucić zwłaszcza, że powstawał w dużej mierze od zera. Mieliśmy wydobycie, przetwórstwo, produkcję a zakłady były produkowane w trochę innych czasach i trudno wymagać od nich obecnej jakości czy tej znanej dla ówczesnej Japonii. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|