|
Ciuchy na motor |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-21, 17:38
|
|
|
| prezesartur napisał/a: |
To aÂż straszne jest juÂż nie chodzi o to, Âże siĂŞ nikt nie zatrzymaÂł motocykliÂście ale dziadkowi pchajÂącemu motocykl Âżeby nie mieĂŚ sumienia siĂŞ zatrzymaĂŚ...znieczulica |
kask miaÂłem, twarz zamazana, z drogi nie widaĂŚ |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-07-21, 17:43
|
|
|
| Ale to i tak widaĂŚ gdy idzie taki nieborak przygarbiony, sĂŞkaty, sieciÂą ÂżyÂł spowity. |
|
|
|
 |
klife

Motocykl: GSF 1200N
Imię: Cyprian
|
Wysłany: 2010-07-21, 20:57
|
|
|
A ja mam w D*** czy mi bedziecie machac czy nie. Mam texy ale jak jade na myjnie albo tylko zatankowac jade w tym czym jestem czyli na ogol koszulka i spodenki dziny za kolano. Do pracy jak pare razy sie bujnalem w te upaly tez jechalem bez ciuchow bo po pierwsze za goraco po drugie nie mam miejsca na przebranie zostawienie ciuchow itd
Jezdze 20% spokojniej a jak sie wydu**to bedzie moj problem nie wasz.
Ot tyle ale jak chcecie protestowac to ok jak bede widzial kogos na poboczu w kombiku za nawet 15 klockow ale ja bede w koszulce to sie nie zatrzymam bo ciuchow nie mam...
PUKNIJCIE SIE W CZEREP Z TYMI PROTESTAMI..juz nie macie sie czego uczepic. Jak zginie wasz kumpel a nie bedzie mial ciuchow tez prostest i nie idzcie na pogrzeb. Tak co by wasza "pomyslowosc" wam unaocznic.
Dla zlagodzenia watku na dniach planuje kupic zbroje na lato. |
|
|
|
 |
tasiu

Motocykl: CB 500
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 2010-07-21, 22:26
|
|
|
| Pewnie, niech ka¿dy jeŸdzi jak chce i w czym chce, jego sprawa, póŸniej mo¿na ¿a³owaÌ. Ja zawsze biorê kurtkê skórzan¹, rêkawiczki. Reszte muszê dokupiÌ;P Bez kurtki czuje siê niepewnie, tyle. |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 81 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2010-07-24, 19:33
|
|
|
ja powiem krĂłtko
jak mĂłwi stare porzekadlo
"nie naprawiaj maszyny w biegu bo bĂŞdziesz dupĂŞ Âłokciem podcieraÂł"
jak widze HawaiiStajl na moto to se mysle kozaku glebniesz nawet w miescie i ci skory z dupy nie przeszczepia bo nie bedzie z czego |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
Kajusia

Motocykl: dżina
Imię: Kaja
|
Wysłany: 2010-07-24, 19:57
|
|
|
Ja ostatnio widziaÂłam kolesia co miaÂł na sobie od gĂłry:
- kask
- krĂłtkie spodenki
- trampki
Ja siê poci³am jak cholera na œwiat³ach, mimo wszystko gdyby by³o 5 stopni wiêcej mia³¹bym dalej pe³ny strój.
Tacy ludzie dopĂłki sami nie glebnÂą, nie ubiorÂą siĂŞ jak trzeba |
|
 |
klife

Motocykl: GSF 1200N
Imię: Cyprian
|
Wysłany: 2010-07-24, 21:39
|
|
|
| Kajusia napisał/a: |
Tacy ludzie dopĂłki sami nie glebnÂą, nie ubiorÂą siĂŞ jak trzeba |
Mialem szlifa kiedys przy ok 120km/h i mialem na sobie tylko kask(crossowy). Mialem wiele szczescia wtedy bo w szoku wstalem i odjechalem. Dla dociekajacych wymuszenie przez puszke, cala droga po asfalcie.
Dochodzilem do siebie dlugo i wiem jakie ponosze ryzyko ale to motocykl jest dla mnie nie ja dla niego. Jezeli uznam ze taki stroj mnie odpowiada to jest to moja autonomiczna decyzja i tyle.
Jezdze dla przyjemnosci a nie jest dla mnie przyjemnoscia jazda w temp 35 w pelnym ubraniu.
Wszystko w temacie czy chesz jeszcze podywagowac troche? |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 41 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2010-07-25, 10:12
|
|
|
mysle ze lekka przesada, kazdy sie ubiera jak mu pasuje. Rok temu przy upalach tez zdarzalo mi sie w krotkich spodenkach i koszulce smigac, jak ktos woli sie pocic w kombiku niech sie poci, ale nie krytykujcie ludzi nie ubranych, bo kazdy jest dorosly i wie co robi.
| klife napisał/a: |
Jezdze dla przyjemnosci a nie jest dla mnie przyjemnoscia jazda w temp 35 w pelnym ubraniu. |
nic dodac nic ujac |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-07-25, 11:16
|
|
|
Co Was obchodzi jak kto jeÂździ ubrany ? wy*ierdoli siĂŞ to jego bĂŞdzie boleĂŚ a nie Was.
Nie wszyscy lubiÂą jak im siĂŞ pot z plerĂłw do rowa strumykiem leje. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-07-25, 12:08
|
|
|
| Mnie osobiœcie ryba kto co robi bo jak w³aœnie piszesz jego dupa jego bêdzie boleÌ ale warto pos³uchaÌ i nauczyÌ siê na cudzych b³êdach. Ja zacz¹³em jeŸdziÌ w pe³nym kombinezonie po tym jak mój znajomy siê wy³o¿y³ i nie by³o potrzebne bym to ja musia³ osobiœcie odczuÌ i takie rozwi¹zanie jest o wiele lepsze uwa¿am. |
|
|
|
 |
Kajusia

Motocykl: dżina
Imię: Kaja
|
Wysłany: 2010-07-25, 14:21
|
|
|
| klife napisał/a: |
Wszystko w temacie czy chesz jeszcze podywagowac troche? |
có¿ to za uszczypliwoœÌ ?
Ty masz swoje zdanie - nie bĂŞdĂŞ go zmieniaĂŚ.
Ja mam swoje zdanie - nie zmieniaj go. Kropka. |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-25, 17:10
|
|
|
| ja pier*le ale siê porobi³o... nie myœla³em ¿eby dyskutowaÌ na temat sensu zak³adania kombika a raczej chodzi³o mi o doœwiadczenia z ciuchami najró¿niejszymi czy to skór¹ czy tekstyliami czy innymi rozwi¹zaniami co kto ma mia³ co poleca czego nie no ale... |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 41 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2010-07-25, 17:30
|
|
|
| magik napisał/a: | | ja pier*le ale siĂŞ porobiÂło... nie myÂślaÂłem Âżeby dyskutowaĂŚ na temat sensu zakÂładania kombika a raczej chodziÂło mi o doÂświadczenia z ciuchami najró¿niejszymi czy to skĂłrÂą czy tekstyliami czy innymi rozwiÂązaniami co kto ma miaÂł co poleca czego nie no ale... |
to akurat jest oczywista oczywistosc skĂłra skĂłra i jeszcze raz skĂłra, tekstylia sa po prostu h... warte i tyle tu nie ma co dyskutowac |
|
|
|
 |
|
|