Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ciekawy pomysł zapożyczony z innego forum
Autor Wiadomość
Toffik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-12, 22:20   

kazdemu zalezy, bo to nie o Nas tu chodzi

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2011-09-12, 22:21   

benek napisał/a:
To robcie nie gadajcie wiecie ze je popieram!!!

Wiemy i oczywiście wykorzystamy Twoje poparcie...........masz przecież piękny nowy motocykl :D :D :D

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2011-09-12, 22:25   

No niestety tak u nas jest, że każdy musi powiedzieć co uważa i czasem mówi to w skrótach myślowych nie bardzo zrozumiałych a czasem ktoś kto milczy zrobi więcej niż inni, uwierz nikt nie chcę Cię krytykować Hans, zostałeś troche źle zrozumiany w poście i z tego sie to zaczęlo a na dodatek jeszcze październikowa impreza daje po gaciach i każdy nerwowy jest.

uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-12, 22:34   

Ludkowie dajcie na luz.
Każdy ma rację. Jeśli mamy robić akcję jako DU to powinno to być ustalone z Zarządem.
Jeśli nie , to nie powołujemy się na DU. Sprawa jest do ogarnięcia, ale dzialanie spontaniczne jako stowarzyszenie nie wchodzi w grę. Wszystkie akcje gdy powołujemy się na DU muszą być uzgodnione i mieć akceptację Zarządu.
Pomysł jest fajny, ale do ogarnięcia w późniejszym terminie. Co do usuwania tematu to nie ma takiej potrzeby. Walimy sobie prosto z mostu i niech tak pozostanie. Nikt nikogo nie chce obrażać, ale nie zawsze mamy takie samo zdanie.
Ostatnio zmieniony przez uzi68 2011-09-12, 22:35, w całości zmieniany 1 raz  

Patra 

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
Wysłany: 2011-09-12, 22:34   

soprano napisał/a:
No i narobiliście bałaganu :>

I żeby nie robić większego odpuściłam tą dyskusję w tym miejscu, bo nie jest ani miejsce ani czas.

Hans napisał/a:
nie wychylam sie przed szereg to po pierwsze ,jesli dostał bym sygnał załatwiaj to na pewno wywiązał bym sie z zadania .nie jestem członkiem stowarzyszenia ,a juz na pewno na dzień dobry dostał bym takimi pomyjami od Patry to ja dziękuje .

Hans, do jasnej cholery ;) czy ja Ci złe słowo kiedyś powiedziałam? No to już spokój!
I też czytaj ze zrozumieniem ;)
Tu nie chodzi o akcje- pomysł jest super, jak najbardziej. I bardzo dobrze, że go tu wrzuciłeś.Tu nie chodziło o samą akcje i Twój pomysł, ale o sposób jej załatwiania przez Crisa. Ale to już soprano wyjaśniła więc nie będe się powtarzać. Nie powinno się w taki sposób pewnych rzeczy załatwiać i tyle. I powtarzam to nie tyczyło się Twojego pomysłu, a maila który napisał Cris.
A jeśli sprawa byłby tego typu, że to Ty organizujesz cos takiego i my mamy się przyłączyć to kto ma ochotę to się przyłącza, a kto nie ma to nie. I nie ma dyskusji. Więc jak Cię lubię tak Cię proszę... ;)

uzi68 napisał/a:
Każdy ma rację. Jeśli mamy robić akcję jako DU to powinno to być ustalone z Zarządem.
Jeśli nie , to nie powołujemy się na DU. Sprawa jest do ogarnięcia, ale dzialanie spontaniczne jako stowarzyszenie nie wchodzi w grę. Wszystkie powołujemy się na DU muszą być uzgodnione i mieć akceptację Zarządu.

Idealnie to ująłeś. O to mi chodziło od samego początku.
Ostatnio zmieniony przez Patra 2011-09-12, 23:04, w całości zmieniany 3 razy  

Toffik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-12, 22:38   

Patra napisał/a:
Nie powinno się w taki sposób pewnych rzeczy załatwiać i tyle.
A jeśli sprawa byłby tego typu, że to Ty organizujesz cos takiego i my mamy się przyłączyć to kto ma ochotę to się przyłącza, a kto nie ma to nie. I nie ma dyskusji. Więc jak Cię lubię tak Cię proszę... ;)

ale On nigdzie nie pisal ze robi ta akcje tylko podal pomysla i nie ze juz w tej chwili ;)

Patra 

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
Wysłany: 2011-09-12, 22:42   

Toffik, wiem.
Ale padło w całej tej dyskusji takie stwierdzenie, że "gdyby on organizował".... no to napisałam co by było "gdyby". Nie byłoby przecież żadnej krytyki, a wręcz uważam, ze byłoby poparcie. No to "pogdybaliśmy".

A poza tym przyzwyczajcie się, że na tym forum bez wojny się nie obędzie ;)

Toffik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-12, 22:45   

Patra napisał/a:

A poza tym przyzwyczajcie się, że na tym forum bez wojny się nie obędzie ;)

widze :P poza tym napisalem ze ma duze serce i chce :)
Ostatnio zmieniony przez Toffik 2011-09-12, 22:46, w całości zmieniany 1 raz  

uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-12, 22:46   

no to buzi i spać ;) :) :) :)

Moderatorka
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-12, 23:39   

Panowie i Panie, temat chwilowo zamknięty aż "ochłoniecie".
Zostanie otwarty jutro.

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-09-13, 08:35   

Hans napisał/a:
teraz to ja nabieram wątpliwości ,szkoda ze pomysł wyszedł o de mnie ,szkoda ze Cris go podchwycił i chciał coś zrobić w tym kierunku ,wydawało mi sie ze Dawcy Uśmiechu to nie tylko nazwa ,ci którzy sie nie wypowiedzieli widocznie też są niezadowoleni (wszedł koś nowy i będzie im mówił co maja robić ) ,nie chciałem sprowokować kłótni ,działałem juz w takim klubie gdzie w akcjach charytatywnych wszystko musiało być formalnie omawiane glosowane itp. dzięki ale ja wysiadam ,chcecie ciągnąć to dalej to be zemnie ,szkoda bo to cieszy jak widzę uśmiech na twarzach ludzi którzy na co dzień nie maja powodów do zadowolenia ,a tym bardziej dzieci .
Wybaczcie ale taka konkluzja się nasuwa po przeczytaniu waszych postów .

''wiem ze macie już dużo cyklicznych akcji dla dzieci dlatego jest to propozycja w formie wolnych wniosków . ''

ja nie wiem czy coś omawiacie czy nie jeśli członek pisze to wydaje mi sie ze w imieniu wszystkich ,jeśli takie propozycje maja docierać tylko do soprano to trzeba było mi to napisać ,ech dobra ,bawcie sie

nie pierdol głupot. Czyzbys sie zraził ? Chłopie spokojnie , nic sie nie stało , ot zwykła różnica zdań. Mówie dalej , jak cos bedę wiedział KONKRETNIE w temacie wsztscy bedą wiedzieś a Hanf i Toffik , ochłońcie i przyzwyczajcie sie do forum......... :D

Hans
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-13, 11:51   

........ wszystkie niedomówienia biorą sie braku wiedzy,przyznaje sie ze nie zapoznałem sie z zasadami działania stowarzyszenia ,ale tez nie ma sie gdzie z nimi zapoznać,głupio sie przyznać ale nie wiedziałem ze soprano jest Prezesem ,wybaczcie mi to uniesienie ,wydaje mi sie ze każdy ma swoja dumę i wydaje mu sie ze tylko on ma racje ,temat został napisany dla dzieci a wyszedł z tego niezły bigos ,na pewno nie było to moja intencją .

Przepraszam za zamieszanie :zawstydzony

accord 

Motocykl: Daytona 675
Imię: Janusz
Wysłany: 2011-09-13, 12:35   

Hans,
tyś jeszcze bigosu nie widział !! :D

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-09-13, 13:02   

Wiadomość z ostatniej chwili.
P. Dyrektor wstepnie wyraził zgode na nasz przyjazd do CP. Wyznaczył też osobe odpowiedzialna za kontakt z nami (naczelna Pielegniarka p. M. Poliga)

O 14 następny kontakt i wtedy informacje juz w miarę konkretne. Co do ustaleń to myśle ze znajdziemy chwilke czasu na wypowiedzenie się i dogranie wszystkiego do końca.

a tu potrawa forumowa(czasami)

[ Dodano: 2011-09-13, 14:18 ]
No , skończyłem rozmawiać z Naczelna Pielęgniarką.
Jest zgoda Dyrekcji na nasz przyjazd do CP w Sosnowcu.
2 października pani Naczelna przyjedzie do Castoramy zobaczyć co robimy.

Mam nadzieje że do tej pory każdy wyrazi swoje zdanie czy i kiedy chciałby uczestniczyć w sprawieniu drobnej przyjemności oraz jak "to widzi".
Balony i chorągiewki są. Potrzebne są też dobre chęci. Więc słucham.....ja co miałem do powiedzenia już powiedziałem.

bigos.JPG
Plik cignito 25 raz(y) 41.03 KB

uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-13, 14:23   

Jak najbardziej jestem za.
Tym niemniej mój Ty wrogu publiczny na przyszłość ściągnij cugle ;) :) .
Naprawdę wszystkie imprezy DU muszą być n a j p i e r w uzgodnione z Zarządem. :)
Toffik i Hans spoko, my tak czasami mamy ;)

Odpowiedz do tematu