|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
ciekawy pomysł zapożyczony z innego forum |
| Autor |
Wiadomość |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-09-12, 14:25
|
|
|
Może dlatego jest małe zainteresowanie, że jest w najbliższym czasie akcja i ona jest teraz priorytetem???
A co do reszty to pozostanę przy swoim, ze najpierw powinno być u nas ustalone i wtedy to, co my możemy ewentualnie "zaoferować" powinno zostać przedstawione dyrekcji, a nie na odwrót.
Może się okazać, ze dyrekcja sie chętnie zgodzi, a u nas nic nie wypali i co wtedy? Z uśmiechem poinformujesz dyrekcję, że jednak nic z tego nie będzie?
Nie, tak się nie robi, ale może niech Ewa sie wypowie co o tym myśli. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-09-12, 14:33
|
|
|
| Patra napisał/a: | | możemy ewentualnie "zaoferować" |
a cóż oprócz przyjazdu , kilku lub kilkudziesięciu rundek chciała byś zaoferować ? Balony sa , chorągiewki pamiątkowe są. Co jeszcze ? Jaki moze byc problem w przyjeździe kilku lub kilkunastu maszyn ? Czyżby ktoś stwarzał wyimaginowane trudności ? Skoro możemy latać tu i ówdzie to chyba nie bedzie to problem poswięcić 1 godz lub nawet 2 na wizyte ? W końcu mamy w nazwie Dawcy Usmiechu a nie Producenci Problemów ? |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-09-12, 14:36
|
|
|
Widzę, że dalej nic nie rozumiesz, ale nie będę się z Tobą kłócić.
Dlatego pozostaję przy swoim powyższym zdaniu. Teraz niech się reszta wypowie. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-09-12, 14:40
|
|
|
| Patra napisał/a: | Widzę, że dalej nic nie rozumiesz, ale nie będę się z Tobą kłócić.
Dlatego pozostaję przy swoim powyższym zdaniu. Teraz niech się reszta wypowie. |
rozumiem (tak sadzę) ale wiem tez NA PEWNO że liczy sie działanie a nie gadanie które moze do niczego nie doprowadzić. A tak na marginesie......przypomnij mi prosze swoją inicjatywę , bo mam troche luk w pamieci.....
[ Dodano: 2011-09-12, 14:43 ]
bo nosić naszywkę i uczestniczyc to moim zdaniem nie wszysto
[ Dodano: 2011-09-12, 14:52 ]
"...Wydaje mi się, że wszystkie akcje stowarzyszenia powinny być najpierw ustalane..."
zauważ , to jest na tym etapie zaledwie propozycja a nie akcja. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-09-12, 21:52
|
|
|
No i narobiliście bałaganu
Po pierwsze Hans jeśli miała to być propozycją do realizacji przez Stowarzyszenie Dawców Uśmiechu to ja nie dostałam żadnej na pw albo ustnie, napisałeś tylko coś o wolnych wnioskach więc odpowiadać nie uważałam za potrzebne skoro nie jesteśmy w stanie teraz ogarnąć tematu na teraz bo mamy inną dużą akcje przy, które jest w cholerę roboty a ja i nie tylko ja zapieprzamy w dwóch robotach, mamy rodziny i jeszcze działamy.
Temat jest do ogarnięcia bo jest rewelacyjny ale dopiero na koniec października a może się zdarzyć, że i później.
Po drugie Patra wiesz jaki jest Cris, już nie raz wyskoczył przed orkiestrę więc trzeba było Mu wszystko wytłumaczyć na pw przynajmniej spróbować. A tak zrobiła sie siara trochę chociaż masz rację i to Ci musze przyznać.
Po trzecie Cris robisz dobrą robotę tylko jak zwykle samopas, Patra miała racje, jeśli Hans rzucił propozycje a Ty podjąłeś rękawicę to po pierwsze powinieneś porozmawiać z resztą ludzi od nas a dopiero pisać maila. Robisz dobrą robotę ale najważniejszą rzeczą jest poinformowanie kogoś z Zarządu o tym, no i oczywiście ciągnij sprawę dalej tylko sie konsultuj proszę co do tego co i jak trzeba załatwić.
Po czwarte sprawa wprowadzenia motocykli do szpitala i ogarnięcia reszty spraw akcji, to trzeba podejżeć i doinformować się jak to zostało rozwiązane w Warszawie my nie mamy doświadczenia w przeprowadzaniu takich akcji jak ta fundacja. Do szpitala można wprowadzic jak mniemam motocykle nowe i bardzo czyste i takie znajdziemy ale sama sprawa dogadania z Dyrektorem szpitala i uzgodnienie reszty musi poczekać aż się skończy nasza akcja w październiku.
No to i tyle ode mnie na ten temat. |
|
|
|
 |
Hans [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 21:57
|
|
|
teraz to ja nabieram wątpliwości ,szkoda ze pomysł wyszedł o de mnie ,szkoda ze Cris go podchwycił i chciał coś zrobić w tym kierunku ,wydawało mi sie ze Dawcy Uśmiechu to nie tylko nazwa ,ci którzy sie nie wypowiedzieli widocznie też są niezadowoleni (wszedł koś nowy i będzie im mówił co maja robić ) ,nie chciałem sprowokować kłótni ,działałem juz w takim klubie gdzie w akcjach charytatywnych wszystko musiało być formalnie omawiane glosowane itp. dzięki ale ja wysiadam ,chcecie ciągnąć to dalej to be zemnie ,szkoda bo to cieszy jak widzę uśmiech na twarzach ludzi którzy na co dzień nie maja powodów do zadowolenia ,a tym bardziej dzieci .
Wybaczcie ale taka konkluzja się nasuwa po przeczytaniu waszych postów .
''wiem ze macie już dużo cyklicznych akcji dla dzieci dlatego jest to propozycja w formie wolnych wniosków . ''
ja nie wiem czy coś omawiacie czy nie jeśli członek pisze to wydaje mi sie ze w imieniu wszystkich ,jeśli takie propozycje maja docierać tylko do soprano to trzeba było mi to napisać ,ech dobra ,bawcie sie |
| Ostatnio zmieniony przez Hans 2011-09-12, 22:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:01
|
|
|
tez nie rozumiem za bardzo czemu Hans oberwal opr. ? przeciez nie pisal zeby to robic juz teraz, tylko ze takie akcje sa robione.
Wiesz Soprano, ze my zawsze chcielismy i bralismy udzial w takich akcjach z serca i bez przymusu, bo chcemy, a to ze Marcin ma Duze Serce i chce to nie poradzisz ... |
| Ostatnio zmieniony przez Toffik 2011-09-12, 22:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:05
|
|
|
| Wszystko pieknie ale dlaczego mamy dowiadywac sie o planowanych akcjach dopiero po uzgodzieniach? Temat swietny wchodze bez dyskusji. Szczegolnie ze to akcja zapozyczona. Hans zastanow sie zanim cos napiszesz na ogolnym. Myslalem ze Ty to robisz. |
_________________ STOWARZYSZENIE MOTOCYKLOWE
TIGER RIDERS CHORZÓW |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:08
|
|
|
| Hans napisał/a: | teraz to ja nabieram wątpliwości ,szkoda ze pomysł wyszedł o de mnie ,szkoda ze Cris go podchwycił i chciał coś zrobić w tym kierunku ,wydawało mi sie ze Dawcy Uśmiechu to nie tylko nazwa ,ci którzy sie nie wypowiedzieli widocznie też są niezadowoleni (wszedł koś nowy i będzie im mówił co maja robić ) ,nie chciałem sprowokować kłótni ,działałem juz w takim klubie gdzie w akcjach charytatywnych wszystko musiało być formalnie omawiane glosowane itp. dzięki ale ja wysiadam ,chcecie ciągnąć to dalej to be zemnie ,szkoda bo to cieszy jak widzę uśmiech na twarzach ludzi którzy na co dzień nie maja powodów do zadowolenia ,a tym bardziej dzieci .
Wybaczcie ale taka konkluzja się nasuwa po przeczytaniu waszych postów .
''wiem ze macie już dużo cyklicznych akcji dla dzieci dlatego jest to propozycja w formie wolnych wniosków . ''
ja nie wiem czy coś omawiacie czy nie jeśli członek pisze to wydaje mi sie ze w imieniu wszystkich ,jeśli takie propozycje maja docierać tylko do soprano to trzeba było mi to napisać ,ech dobra ,bawcie sie |
chodziło o to, że wszyscy myśleli, że zaczniesz to załatwiać a resztę pomożemy a tak wyszła kicha i jeszcze się obrażasz a nie ma oco, nie chcę kłotni a akję tak. Zapierdalam na dwóch etatach mam dwoje dzieci i Stowarzyszenie na głowie więc powiedz jak ogarnąć coś jeszcze? No do cholery jak? |
|
|
|
 |
Hans [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:08
|
|
|
| benek napisał/a: | | Hans zastanow sie zanim cos napiszesz na ogolnym. Myslalem ze Ty to robisz. |
czytajcie ze zrozumieniem posty to nie dojdzie do nieporozumień |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:09
|
|
|
| benek napisał/a: | | Wszystko pieknie ale dlaczego mamy dowiadywac sie o planowanych akcjach dopiero po uzgodzieniach? |
O co Ci chodzi Benek tylko jasno prosze. |
|
|
|
 |
Hans [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:12
|
|
|
| nie wychylam sie przed szereg to po pierwsze ,jesli dostał bym sygnał załatwiaj to na pewno wywiązał bym sie z zadania .nie jestem członkiem stowarzyszenia ,a juz na pewno na dzień dobry dostał bym takimi pomyjami od Patry to ja dziękuje . |
|
|
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:17
|
|
|
| benek wyobraz sobie ze sami tez robilismy takie akcje, chcesz podam przyklad |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:18
|
|
|
| Hans napisał/a: | | dobra nie było Tematu .mam dosyć pyskówki , proszę moda o usuniecie mojego tematu. |
Nic nie usuwamy, Hans prosze skontaktuj się ze mną to uzgodnimy co i jak, zrozum, że to bardzo poważna akcja i trzeba sie do niej przygotować, zależy mi na takich ludziach jak Ty tulko trzeba rozmawiać zanim się zacznie taki bałagan jak teraz. |
|
|
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2011-09-12, 22:20
|
|
|
| To robcie nie gadajcie wiecie ze je popieram!!! |
_________________ STOWARZYSZENIE MOTOCYKLOWE
TIGER RIDERS CHORZÓW |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |